Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα πρώτα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα(φωτος)

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα να σας περιγράψουμε επιτέλους και εμείς τα πρώτα μας γενέθλια!!!!

Οι ετοιμασίες είχαν αρχίσει 6 μήνες πριν…όσα έβλεπα στο φόρουμ με έκαναν να ζηλέψω και να θέλω να ετοιμάσω και εγώ ένα υπέροχο πάρτυ για τον μικρό μου πρίγκιπα! Το θέμα μας λοιπόν – μετά από πολύ ψάξιμο- ήταν ο μικρός πρίγκιπας(όχι του Εξυπερύ!)

Αποφάσισα μιας που θα ήταν καλοκαίρι να κάνουμε τα γενέθλια στον κήπο του εξοχικού μας που είναι 45’λεπτά από την Αθήνα. Ευτυχώς που ο παππούς και η γιαγιά , μοιράστηκαν το όνειρο μου για ένα πριγκιπικό πάρτυ και έτσι ξεθεώθηκαν ώστε να ομορφύνουν τον κήπο όσο πιο πολύ μπορούσαν. Έσπειραν γκαζόν, φύτεψαν λουλούδια κ.τ.λ. Τους ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!!!!!Την τελευταία εβδομάδα πριν τα γενέθλια πηγαινοερχόμουν συνεχώς εκεί για τις ετοιμασίες…Το Σάββατο το απόγευμα ήρθαν οι φίλες μου και με βοήθησαν να κρεμάσω γαλάζια τούλια, φαναράκια και κορδέλες από όλα τα δέντρα. Αργά το βράδυ ετοίμασα τις γυάλες με το ζελέ και τα λουλούδια που θα διακοσμούσαν τα τραπέζια και φουσκώσαμε πολλά-πολλά άσπρα και γαλάζια μπαλόνια. Την Κυριακή το πρωί ετοίμασα με τη βοήθεια της κολλητής μου τα φαγητά για τον μπουφέ, κρεμάσαμε τα δωράκια των παιδιών από τα δέντρα(μπαλίτσες τυλιγμένες σε γαλάζιο χαρτί και κρεμόταν από την κορδέλα μια σφυρίχτρα και ένα ευχαριστήριο καρτελάκι), κρεμάσαμε χάρτινα γαλάζια στέμματα στα δέντρα, κολλήσαμε στην πόρτα της αποθήκης τα γράμματα που είχα κόψει και σχημάτιζαν τη φράση «ευτυχισμένα γενέθλια Χαρούλη», στολίσαμε το τραπέζι με το βιβλίο ευχών και βάλαμε στο τραπεζάκι για τα παιδάκια γυάλες με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια, μπογιές και ζωγραφιές που είχα εκτυπώσει με θέμα τα γενέθλια(!) Μέσα στις γλάστρες έβαλα καλαμάκια (ξύλινα )που είχαν στέμματα πάνω τους(τα είχα φτιάξει πολύ καιρό πριν)Στρώσαμε και τα τραπέζια με λευκά τραπεζομάντηλα και αφήσαμε για τελευταία στιγμή το κρέμασμα των μπαλονιών για να μην τα βλέπει ο ήλιος και ξεφουσκώσουν.(Τελικά λόγο πίεσης χρόνου δεν προλάβαμε να κρεμάσουμε παρά μόνο πολύ λίγα)

Ο κόσμος ήρθε ακριβώς στις 7 που έγραφε η πρόσκληση και έτσι ίσα – ίσα είχα προλάβει να ντύσω τον μικρό πρίγκιπα και να ντυθώ και εγώ γιατί όλη μέρα δεν κάτσαμε λεπτό. Ούτε κολόνια δεν πρόλαβα να βάλω…..!!!!Είχαμε ντυθεί –μπαμπάς , μαμά και γιος- όλοι σε χρώματα γαλάζιο και άσπρο!

Ο Χαρούλης ξετρελάθηκε που είδε τους μικρούς του φίλους και όλη την ώρα γέλαγε. Την τούρτα την κόψαμε στις 8:20 , την ώρα που γεννήθηκε! Ήταν μαγευτικά εκείνη την ώρα, σουρούπωνε, είχαμε ανάψει τα φαναράκια με τα ρεσώ , τα φώτα του κήπου και την ώρα που λέγαμε το τραγουδάκι ανάψαμε και τη μηχανή με τις σαπουνόφουσκες….ήταν απλά τέλεια!!!

Θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες μου Έφη, Μάγδα και Γαρυφαλλιά όπως και τους γονείς μου που με βοήθησαν να κάνω το πριγκιπικό πάρτι που ονειρευόμουν πραγματικότητα!!!

Να μας ζήσεις μικρέ μας πρίγκιπα!!!Να σε χαιρόμαστε!

http://s617.photobucket.com/albums/tt252/litsaki/?action=view&current=50f32902.pbw

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Μπράβο σου lola banny...ήταν όλα φανταστηκά και υπέροχα...δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος από έναν κήπο για να γιορτάσεις τα γεννέθλια του παιδιού σου.... Μπράβο σου και να τα εκαταστήσει ο μικρός σου Χαρούλης, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Συγχαρητήρια και στις φίλες σου που σε βοήθησαν, αυτές είναι πραγματικές φίλες και πολά πολλά συγχαρητήρια στους γονείς σου που συμμετείχαν με ευχαρίστηση (φαίνεται στις φότο κάπου ο παππούς να κρεμάει τα δωράκια των παιδιών, έτσι δεν είναι;) Θα θελα να μου λύσεις κάτι απορίες: δίπλα απ' το βιβλίο των ευχών είχες μια γυάλα που γραφε οι ευχές μου:σ' αυτές γράφουν τις ευχές και μετά τις βάζεις στο βιβλίο των ευχών ή είναι ευχές που γράψατε εσείς και τις παίρνουν τα παιδάκια; Είχες και χωριστό βιβλίο των ευχών για τα παιδάκια; Τί να πω μπράβο σου όλα τέλεια...

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

όντως ο παπούς είναι στη φωτό!

βιβλίο ευχών είχα ένα για μικρούς και μεγάλους αλλά μόνο οι μεγαλοι έγραψαν τελικά και τα πιο μεγάλα παιδακιά(τα μικρότερα έπαιζαν συνέχεια....!!!)

επειδή μου αρέσει πολύ το scrapbooking τους έβαλα να γράφουν τις ευχές σε γαλαζια καρτελακια και σε καρτελακια στεματα(που τα είχε ετοιμάσει η φίλη μου). Όταν έγραφαν την ευχή , την έριχναν στην γυάλα που είδες. Στο τέλος μαζεψα τα καρτελάκια και θα τα κολλήσω εγώ στο βιβλίο ευχών μαζί με τις φωτό από τα γενέθλια

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Φανταστική ιδέα!!!! Όμως υπήρχε ένα ακόμη τραπεζάκι με κόλλες με τον πρίγκηπα, μπολ με καραμέλες και ένα με μπογιές, αυτό πως ακριβώς το χρησιμοποίησες;;;

Διαφημίσεις

Φανταστική ιδέα!!!! Όμως υπήρχε ένα ακόμη τραπεζάκι με κόλλες με τον πρίγκηπα, μπολ με καραμέλες και ένα με μπογιές, αυτό πως ακριβώς το χρησιμοποίησες;;;

αυτό το τραπεζάκι ήταν ξυλινο και ειχε θέσεις σαν παγκάκι( το πήρε ο μπαμπάς μου ειδικα για τα γενεθλια...) και το είχα αποκλειστικα για να κατσουν τα παιδακια. ειχα βαλει πανω ζαχαρωτα, ζωγραφιες και μπογιες και διπλα του ειχα βάλει ένα μεγαλο πλαστικο κουτι με παιχνίδια για να παιζουν. Είχα κολλήσει και ταμπελιτσες πανω που έλεγαν:θεσεις για παιδάκια. Βέβαια οι μεγάλοι έκαναν ότι δεν τις βλέπουν και όλο εκει καθόντουσαν! Τους σήκωσα ευγενικά όμως την ώρα του φαγητού και έβαλα όλα τα παιδακια να κάτσουν μαζί!

ήταν μεγαλύτερα τα παιδάκια από ενός έτους φαντάζομαι...γιατί η δικιά μου μόνο δεμένη κάθεται και τα περισσότερα παιδάκια που θα έρθουν θα΄είναι συνομήλικα

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

μπραβο!! να σας ζησει ο χαρουλης!!!!

πολυ ομορφα!! ουτε βαφτιση να ηταν!!!

πολυ σας ζηλευω!! εμεις τα πρωτα μας γενεθλια δεν θα το γιορτασουμε δυστυχως!! ο μπαμπας μας λεει φοβαται να καλεσουμε παιδακια σπιτι για γριπες και η1ν1.

μονο παπουδογιαγιαδες και αδερφια!! που θα μου παει όμως,... του χρονου!!!

Σας ευχαριστώ όλες γι ατα καλά σας λόγια! και εσεις να χαιρεστε τα παιδάκια σας!

culte ατ παιδακια ήταν από 1,5 μεχρι 7 χρονών και μην φανταστεις οτι πολυέκατσαν στο τραπεζι...απλά επαιζαν γυρω από αυτό γιατι εκει ηταν τα παιχνιδια

Den exo logia!Exo meinei me to stoma anoixto!Ola TELEIA!FANTASTIKA!!!Sugxaritiria sti mama pou eftiakse toso uperoxa pragmata gia ton mikro tis prigkipa!!!Na sas zisei!!!Xilioxronos!!!To set me ta piatakia kai ta poturakia me to stema pou ta brikes?Exo faei ton topo na bro tetoia kai pouthena...

όλα τέλεια!!μπραβο!να σας ζήσει ο μικρός!.Η πρόσκληση φοβερή!Μονη σου την έκανες?κι εμεις σε ενα μηνα περιπου εχουμε γενεθλια και θελω να κανω κατι παρόμοιο σε κοριτσίστικο θεμα π.χ. πριγκήπισα ή καποιον ηρωα της Disney.Γνωρίζει καμιά σας που μπορώ να βρω σε πατρόν κατι τετοιο και μετα να το κόψω εγώ?

Διαφημίσεις

korinaki, το σετ με τα πιατάκια το πήρα από ένα μαγαζί στην ακαδημίας που λέγεται "ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ" και για τις μικρες πριγκίπισσες έχει πολύ περισσότερα σχέδια, από αυτά που βρήκα εγώ...

chrysa, την πρόσκληση την εφτιαξα μόνη μου με τη βοήθεια μιας φίλης μου. Το σχέδιο το βρήκα στο word, το είχε μέσα ο υπολογιστής ως clipart. Αν ψάξεις μεσα στο φορουμ, θα βρεις πολλές ιδέες που έχουν δωσει κατά καιρούς οι κοπέλες...

μπραβο μανουλα ολα ηταν υπεροχα για τον μικρο σου πριγκιπα σου ευχομαι οτι καλυτερο να σου ζησει και να τον δεις οπως εσυ ποθεις. να ειναι χιλιοχρονος

ζωη μου ειναι η κορη μου

korinaki, το σετ με τα πιατάκια το πήρα από ένα μαγαζί στην ακαδημίας που λέγεται "ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ" και για τις μικρες πριγκίπισσες έχει πολύ περισσότερα σχέδια, από αυτά που βρήκα εγώ...

chrysa, την πρόσκληση την εφτιαξα μόνη μου με τη βοήθεια μιας φίλης μου. Το σχέδιο το βρήκα στο word, το είχε μέσα ο υπολογιστής ως clipart. Αν ψάξεις μεσα στο φορουμ, θα βρεις πολλές ιδέες που έχουν δωσει κατά καιρούς οι κοπέλες...

θα μπορουσες να μας ανεβασεις το clipart με τον πριγκιππα? γιατι προσπαθω να τον βρω και δεν υπαρχει πουθενα. σε ευχαριστω πολυ.

ζωη μου ειναι η κορη μου

αυτή είναι η αρχική μορφή του και εγώ του άλλαξα τα χρώματα μόνο...

ελπίζω να μπορεις να τον κατεβασεις, αλλιώς θα στον στείλω με mail

με ψαλιδάκι...ήταν βέβαια λίγο δύσκολο γιατι έκοβα και τα δυο φύλλα μαζί και η πλαστικοποιηση ψιλογλίστραγε, αλλά τελικά τα καταφεραμε...