Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια για πάρτι σε παιδοτοπο σε 6 μέρες!

Recommended Posts

Δεν εχω πάει πότε σε πάρτι σε παιδοτοπο κ ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για τις χαζές ερωτήσεις.

1.μπορώ να αγοράσω εγώ πιάτακια χάρτινα κ να βάλουμε εκεί τα καλούδια;

2.μπορώ να εχω κ έξτρα πράγματα που θα φέρω απ το σπίτι;πχ γαρίδακια.

3.μπορώ να κλείσω μια γωνιά που θα κάτσουμε κ να την στολίσω όπως θέλω;

4.θα είμαστε κάπου 15 άτομα κ θα έχει λίγα παιδάκια.σκέφτομαι να τους δώσω κι από 1 χώνακι με διαφορά γλυκάκια μέσα.

Θέλω όμως να δώσω κ κατι αναμνηστικό στους μεγάλους όπου θα είναι πολύ κοντινοί συγγενείς κ μερικοί φίλοι.καμία ιδέα;

Διαφημίσεις

Για το ντεκόρ είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το κάνεις. Για τα άλλα δεν ξέρω. Λίγο δύσκολο πάντως να σε αφήσουν να φέρεις σνακ από το σπίτι.

Ως δώρο για τους ενήλικες καλεσμένους θα μπορούσες να φτιάξεις ένα ημερολόγιο 2010 με τη φωτογραφία του εορταζόμενου. Ρώτα σε φωτογραφεία. Εάν είναι πολύ κοντινοί π.χ. παπούδες, θείοι κλπ. θα το εκτιμήσουν και θα το στολίσουν. Καλή διασκέδαση!

ισως κ να δεχτουνε μαρακι!αν τους πιασεις κ τους μιλησεις οτι κ καλα θελεις να φερες γαριδακια η πατατακια δεν νομιζω να πουν οχι!

τα χωνακια που θα τα βρεις να παρω κ γω για την μικρη?πολυ ωραια ιδεα!

Εγώ στην βάπτιση του γιου μου που την έκανα σε παιδότοπο εκτός από αυτά που είχε ο παιδότοπους πήρα της σε ένα φίλο που έχει πιτσαρία και έφερε πίτσες και διάφορα κρέατα και σνακ σε ότι αφορά τους μεγάλους θα μπορούσες να πάρεις κούπες από το jumbo η κορνιζουλες και να βάλεις μέσα την Φώτο του παιδιού σου και στα πιτσιρίκια εγώ είχα δώσει χωνάκια παγωτού και είχα βάλει μέσα ζαχαρωτά και μικρές σοκολάτες και μπαλόνια !καλή επιτυχία !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Καλημέρα ,σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων πουλάνε και χωνάκια και ζαχαρωτά θα τα βάλεις μέσα και μετά με ένα διάφανο σελοφάν θα τα πιάσει θα το στηρίξεις μα ζιλοτειπ και θα βάλεις στην κορυφή μια κορδέλα του χρώματος που σου αρέσει !τα πιτσιρίκια θα τρελαθούν !!:P

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Διαφημίσεις

Για το ντεκόρ είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το κάνεις. Για τα άλλα δεν ξέρω. Λίγο δύσκολο πάντως να σε αφήσουν να φέρεις σνακ από το σπίτι.

Ως δώρο για τους ενήλικες καλεσμένους θα μπορούσες να φτιάξεις ένα ημερολόγιο 2010 με τη φωτογραφία του εορταζόμενου. Ρώτα σε φωτογραφεία. Εάν είναι πολύ κοντινοί π.χ. παπούδες, θείοι κλπ. θα το εκτιμήσουν και θα το στολίσουν. Καλή διασκέδαση!

Πηγα κ είδα αυτό το ημερολόγιο.βγαίνει 5 ευρώ το 1 κ έχουν μόνο για το 2009.από γνωστό πρόγραμμα υπολογιστή μάλλον το κάνουν.ε ρε να μην εχω κομπιούτερ!γμτ %&@#%$ γμτ

ισως κ να δεχτουνε μαρακι!αν τους πιασεις κ τους μιλησεις οτι κ καλα θελεις να φερες γαριδακια η πατατακια δεν νομιζω να πουν οχι!

τα χωνακια που θα τα βρεις να παρω κ γω για την μικρη?πολυ ωραια ιδεα!

Λοιπόν στον παιδοτοπο που ρώτησα μου είπε 5 ευρώ το άτομο.αυτός είναι παλιό αφεντικό μου,είχε καφετέρια κ δούλευα εκεί.κ πιάτα για τούρτα χάρτινα πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα κ χαρτοπετσέτες.χώνακια βρήκα ΜΌΝΟ σε ζαχαροπλαστεία αλλά ΔΕΝ τα δίνουν έτσι.ρώτησα για σκέτα είπαν όχι.είπα να μου τα δώσουν γεμάτα να τα πληρώσω κανονικά κ πάλι ΌΧΙ!μόνο πολλά για βαφτιση δίνουν!ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ.κ πάλι γμτ κ ξανά γμτ αν είχα κομπιούτερ θα τα έκανα μόνη μου στο πι κ φι!γμτ.εχω όμως κατι γαλάζια που μου τα έστειλε μια κοπέλα.ίσως χρησιμοποιήσω εκείνα.αλλά θέλω τούρτα γουινι ή μικυ-μίνι με βάση το κίτρινο.τα γαλάζια άσχετα θα είναι.αχ τα νεύρα μου

Εγώ στην βάπτιση του γιου μου που την έκανα σε παιδότοπο εκτός από αυτά που είχε ο παιδότοπους πήρα της σε ένα φίλο που έχει πιτσαρία και έφερε πίτσες και διάφορα κρέατα και σνακ σε ότι αφορά τους μεγάλους θα μπορούσες να πάρεις κούπες από το jumbo η κορνιζουλες και να βάλεις μέσα την Φώτο του παιδιού σου και στα πιτσιρίκια εγώ είχα δώσει χωνάκια παγωτού και είχα βάλει μέσα ζαχαρωτά και μικρές σοκολάτες και μπαλόνια !καλή επιτυχία !!

Ευχαριστώ...αλλά

Θα ξεφύγω πολύ οικονομικά αν το κάνω αυτό.

Καλημέρα ,σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων πουλάνε και χωνάκια και ζαχαρωτά θα τα βάλεις μέσα και μετά με ένα διάφανο σελοφάν θα τα πιάσει θα το στηρίξεις μα ζιλοτειπ και θα βάλεις στην κορυφή μια κορδέλα του χρώματος που σου αρέσει !τα πιτσιρίκια θα τρελαθούν !!:P

Χμμμ...ωραία ιδέα!ποιο μέγεθος χώνακι πήρες;

Διαφημίσεις

μαρακι σκεφτηκα κ κατι αλλο!

να πας στα τζαμπο να παρεις μπαλονια μεγαλα να τα φουσκωσεις κ να ριξεις μεσα καραμελιτσες κ σοκολατιτσες μινι!υστερα θα τα τυλιξεις με μια κορδελα!μετα παρε κ ενα μαρκαδορο κ γραψε σε καθε μπαλονι το ονομα του παιδιου!

ειναι ωραια ιδεα κ οικονομικη πιστευω

παιδια εγω ξετρελαθηκα με τις ιδεες που ειχαν τα κοριτσια που παριγγειλα τα προσκλητηρια και τα χωνακια για τη βαφτιση των διδυμων μου ,μου εφτιαξαν χωνακια με το θεμα που ηθελα και μου τα εστειλαν με αντικαταβολη.στειλτε τους ενα email μηπως μπορουν να σου το στησουν και αφου εχεισ εκτυπωτη να το τυπωσεις μονοσ σου.edit admin

Διαφημίσεις