Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δίδυμα, βάφτιση & μαρτυρικά

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Ένας φίλος μου θα βαφτίσει το ένα από τα διδυμάκια άλλου φίλου μας.

Επειδή η μάνα είναι ξένη και δεν μπορεί να ψάξει, θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες;

Οι νονοί θα είναι δύο.

Ο καθένας φροντίζει για το δικό του βαφτιστήρι, έτσι; Δλδ για λαμπάδα, ρούχα κλπ.

Με τα μαρτυρικά τι γίνεται; Μοιράζονται από δύο στον κάθε καλεσμένο ή το κανονίζουν μαζί οι νονοί και παίρνουνε μαζί;

Η τελετή γίνεται ταυτόχρονα; Δλδ ο παππάς διαβάζει μαζί για τα δύο παιδάκια ή για το καθένα ξεχωριστά;

Κάτι άλλο από την εμπειρία σας που δεν μπορούμε εμείς να σκεφτούμε;

Ευχαριστούμε!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Ένας φίλος μου θα βαφτίσει το ένα από τα διδυμάκια άλλου φίλου μας.

Επειδή η μάνα είναι ξένη και δεν μπορεί να ψάξει, θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες;

Οι νονοί θα είναι δύο.

Ο καθένας φροντίζει για το δικό του βαφτιστήρι, έτσι; Δλδ για λαμπάδα, ρούχα κλπ.

Με τα μαρτυρικά τι γίνεται; Μοιράζονται από δύο στον κάθε καλεσμένο ή το κανονίζουν μαζί οι νονοί και παίρνουνε μαζί;

Η τελετή γίνεται ταυτόχρονα; Δλδ ο παππάς διαβάζει μαζί για τα δύο παιδάκια ή για το καθένα ξεχωριστά;

Κάτι άλλο από την εμπειρία σας που δεν μπορούμε εμείς να σκεφτούμε;

Ευχαριστούμε!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ 27-6-09 ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ

ΚΑΘΕ ΝΟΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ή ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ 1 ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΣΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑ Ο ΑΛΛΟΣ .

ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙ -ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 2 ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ 1 ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ 2 ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΡΟΖ

. Η ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ:

ΚΑΙ 2 ΝΟΝΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΞΕΝΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ 1 ΠΑΙΔΙ ( ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ

******ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΜΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΝΤΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΔΙΙΩΝ ΤΗΣ . ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ 2ου Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟ......*********

ΕΑΝΘΥΜΗΘΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ