Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νονά βρήκαμε... όνομα δε βρήκαμε!!!

xrysalis

Recommended Posts

λιτσα το χειροτερο ονομα το εχει μια γνωστη μου. ΑΠΕΡΓΙΑ και τη φωναζουν ΡΙΑ. :) δεν ηταν της γιαγιας αλλα της το εδωσε ο νονος :? αν εκανε τετοια βλακεια ο νονος μας δεν θα του ξαναμιλουσα 8)

προχτες πηγα σε μια βαφτιση ενος αγοριου και το βαφτισανε "ΔΡΑΚΟΣ".

αυτο κι αν ειναι το χειροτερο ονομα!φανταζεσαι το παιδι σου να το λενε δρακο?

και το παππου του λενε ετσι!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 139
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το δικό μας το κοριτσάκι θα το πούμε Θεοδώρα, απο τη πεθερά μου. Μ'αρέσει άλλα το θεωρώ λιγο βαρή για παιδάκι. Έχετε υπ'οψη σας κανένα υποκοριστικό έκτος απο Δώρα και Ντόρα;;;

Ντοροθι??????? :)

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

Το Ντοροθι βγαινει απο το Δωροθεα οχι το Θεοδωρα..

Μπορειτε να την λετε Ρουλα (οπως τη Ρουλα Κορομηλα)..

Δυστυχως δεν υπαρχουν και πολλα υποκοριστικα γι αυτο το ονομα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

καμμιά βοήθεια και σε μένα? Δεν έχουμε αποφασίσει για το όνομα της μικρούλας μας ακόμη... Ο μπαμπάς της θέλει να την βγάλουμε ΝΕΦΕΛΗ(δεν συμφωνώ χιλιοφορεμένο), εγώ προτιμώ το ΙΟΛΗ ή ΗΛΕΚΤΡΑ.

Αλλά... η μαμά μου έχει super όνομα: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ που αρέσει και στους δυο μας αλλά διστάζουμε για ευνόητους λόγους ... θα ακολουθήσει δεύτερο όνομα το ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (πεθερά) που δεν μας αρέσει καθόλου! Άλλες προτάσεις?

Kαταρχήν αφου αρέσει και στους δυο σας το ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, sorry αλλά όλοι οι άλλοι περισσεύουν!!

Ανάμεσα στο ΙΟΛΗ και το ΗΛΕΚΤΡΑ, προτιμώ το ΙΟΛΗ

Επίσης μου αρέσουν πολύ τα: Φαίδρα, Δομινίκη, Λυδία, Αλκμήνη, Αυγή...

ας σημειωθεί πως και το ΝΕΦΕΛΗ μου αρέσει πολύ και δεν έχει τυχει να γνωρίσω καμία!

όσο για τη Θεοδώρα (επίσης πολύ ωραίο όνομα) προσωπικά το προτιμώ ως έχει... γενικά δε συμπαθώ τα υποκοριστικά :)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια, συγνωμη που δεν απάντησα για τα ονοματάκια που γράψατε αλλά κάτι έχει πάθει η σύνδεση μου και δεν μπορούσα να μπω :evil:

Βizelaki μου και εμένα μου αρέσει το Θεοδώρα αλλά όπως έγραψα και προηγούμενα το θεωρώ λίγο βαρή για παιδάκι :wink:

όσο για το Δώρα και Ρούλα , μάλλον όχι. Μου φαίνεται οτι το Ντόρια ή Ντόρα είναι τα πιο επικρατή. :wink:

Το Ντοροθυ δεν είναι πολύ ξένο ! Ευχαριστώ για το χρόνο σας :oops:

ΥΓ Τρελοί ήταν οι γονείς που έβγαλαν το παιδί δράκο... Σιγά μη το πουν και τραμπάκουλα :shock: Άντε τώρα να του βρούν υποκοριστικό... :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

καλημερα κορίτσια, συγνωμη που δεν απάντησα για τα ονοματάκια που γράψατε αλλά κάτι έχει πάθει η σύνδεση μου και δεν μπορούσα να μπω :evil:

Βizelaki μου και εμένα μου αρέσει το Θεοδώρα αλλά όπως έγραψα και προηγούμενα το θεωρώ λίγο βαρή για παιδάκι :wink:

όσο για το Δώρα και Ρούλα , μάλλον όχι. Μου φαίνεται οτι το Ντόρια ή Ντόρα είναι τα πιο επικρατή. :wink:

Το Ντοροθυ δεν είναι πολύ ξένο ! Ευχαριστώ για το χρόνο σας :oops:

ΥΓ Τρελοί ήταν οι γονείς που έβγαλαν το παιδί δράκο... Σιγά μη το πουν και τραμπάκουλα :shock: Άντε τώρα να του βρούν υποκοριστικό... :wink:

εγω δεν τρελαινομαι για το θεοδωρα...μαλλον μπερδευτηκες...

παντως οι γονεις του δρακου ειναι για σκότωμα...εγω αν με εβγαζαν ετσι θα τους τη φυλαγα μεγαλωνοντας στανταρ!!! :lol::lol:

γιατι δεν τον εβγαζαν τυρρανοσαυρο καλύτερα??? 8)8)

Εχεις δικιο bizeli, xrysalis ήθελα να πω :lol:

Συγνώμη αλλά τα έχω πάρει με τον υπολογιστή :evil:

Καλημέρα :wink:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Δρακος???τι φταιει το καημενο το παιδακι?

Υπαρχουν και χειροτερα η μαμα μου εχει βαφτηση

ενα κοριτσακι και το ονομα αυτης??????????ΤΡΙΓΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! :cry::cry:

Διαφημίσεις

Τι ονόματα είναι αυτά ρε παιδιά;;;;;;;

Δράκος;;;; δηλαδή το φαντάζεστε;;;;; "Δρακουλάκι μου... έλα λίγο..." :lol::lol::lol::lol: και όταν γίνει άντρας πιά θα συστήνεται..."Δράκος..." και θα του λένε "ναι, και το μικρό σας;;;"

Τριγώνα;;;;;; να κάνει και καμιά φίλη "Παγώνα".... να έρθει και να δέσει το γλυκό!!! είπαμε πιά.....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ΒΙΚΤΩΡΑΣ

Το καλυτερο ονομα για αντρα για εμενα,ever..!

Εκφραζει πολύ δέος,πολύ βασιλικό,πολύ αριστοκρατικο...!!!!!!

εγω που εχω την θηλυκη εκδοση με πιανει? :D:D

ο μικρός μου γιός που λέγεται Βίκτωρας , απο τότε που του είπα τι σημαινει το όνομά του , θέλει να τον φωνάζουμε Βίκτωρ.( νομίζει ότι χάνει την έννοια το όνομα αν δεν το λέμε όπως βαπτίστηκε.....) :D

Το δικό μας το κοριτσάκι θα το πούμε Θεοδώρα, απο τη πεθερά μου. Μ'αρέσει άλλα το θεωρώ λιγο βαρή για παιδάκι. Έχετε υπ'οψη σας κανένα υποκοριστικό έκτος απο Δώρα και Ντόρα;;;

Ντοριτα ισως????

Παντως το Παναγιωτα μου αρεσει παρα πολυ μιας κι ετσι λενε τη μαμα μου και ειναι ενα απο τα ονοματα της Παναγιας.

mimika ευχαριστω για την πρόταση αλλά το Ντορίτα δε μου πολυ αρέσει. Επικρατή είναι μάλλον το Ντορα και Ντόρια...! Ο άντρας μου μου δήλωσε οτι το Θεοδώρα δεν το αλλάζει :lol: Θα δείξει :wink:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...