Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ-ΓΛΥΚΑΚΙ κλπ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Recommended Posts

Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος να βρω καταστημα σε οικονομικες τιμες για γλυκακια,ζαχαρωτα, καραμελες,γκοφρετακια κλπ που θελω να βαλω στη βαφτιση των παιδιων μου πανω στο τραπεζι μεσα σε δυχτακι σε σχημα καραμελας για διακοσμηση???εχω κοιταξει σε σουπερ μαρκετ αλλα επειδη θελω ποσοτητα, οι τιμες δεν πλησιαζονται!!! ευχαριστω

b7INp3.pngE8hQp3.png

***ΜΙΧΑΛΗΣ****** ******** ΜΑΡΙΑ*******

το σήμερα είναι το σκαλοπάτι του αύριο..Κάνε σήμερα, οτι αύριο θα ονειρέυόσουν να είχες.....

Διαφημίσεις

Φίλη μου κι εγώ ψάχνω αλλά οι τιμές είναι απαράδεκτες. Τα δε οικονομικά που βρίσκω είναι τελείως γύφτικα. Δεν έχω ρωτήσει ακόμα στου Κουμάκη, όπου φίλη μου που κάνει βάπτισει το Σεπτέμβριο μου είπε ότι βρήκε αυτό που ήθελε σε καλή τιμή. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις κι εγώ θα πάω εκεί να ρωτήσω. Επίσης, για γλιφιτζούρια σκέφτεσαι το JUMBO????Επίσης το LIDLE έχει πολλά ζαχαρωτά σοκολατοειδή.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Σε σχεση με αλλους που εχω ρωτησει ο κουμακης ειναι ακριβος !!!το δε lidl το ιδιο φαινεται ,φτηνο αλλα σε σχεση με τη ποσοτητα που περιεχει η καθε σακουλα ειναι ακριβο!!!οσο αφορα τα γλυφιτσουρια δεν το εχω ψαξει ακομα στο jumbo!!!εγω θελω μεγαλη ποσοτητα και οικονομικα θελω να με ικανοποιει!!!!!ελεγα λοιπον μηπως γνωριζεται καποιο μαγαζι το οποιο να φτιαχνει και οχι μονο να τα εμπορευεται!!!!ισως να υπαρχει κατι στη βιομηχανικη αλλα ποιος το γνωριζει???

b7INp3.pngE8hQp3.png

το σήμερα είναι το σκαλοπάτι του αύριο..Κάνε σήμερα, οτι αύριο θα ονειρέυόσουν να είχες.....

Σκέφτηκα μήπως ρωτούσες και σε κανένα συναιτερισμό. Ξέρω ότι είναι περισσότερο του παραδοσιακού οι συνεταιρισμοί αλλά δεν χάνεις τίποτα. Ξέρω ότι του Κρουσώνα και των Ανωγείων κάνουν καλά πράγματα. Εγώ από του κρουσώνα είχα πάρει τα κουλούρια του γάμου και ήταν πεντανόστιμα. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν φτιάχνουν και μπισκότα ή γκυκίσματα καραμελοειδή

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

Στο MAKRO θα παω αυτες τις μερες οσο για τους συνεταιρισμους δεν εχουν καραμελοειδη αλλα οτι αφοραει γλυκισματα !εγω αυτα που θελω ειναι : γλιφιτσουρια ,γκοφρετακια ,ζελεδακια ,καραμελιτσες ,παστελακια , coconut!!!κλπ

τετοιου ειδους γλυκισματα μικρα και νοστιμα

b7INp3.pngE8hQp3.png

σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια θα το ψαξω !!!

b7INp3.pngE8hQp3.png

Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος να βρω καταστημα σε οικονομικες τιμες για γλυκακια,ζαχαρωτα, καραμελες,γκοφρετακια κλπ που θελω να βαλω στη βαφτιση των παιδιων μου πανω στο τραπεζι μεσα σε δυχτακι σε σχημα καραμελας για διακοσμηση???εχω κοιταξει σε σουπερ μαρκετ αλλα επειδη θελω ποσοτητα, οι τιμες δεν πλησιαζονται!!! ευχαριστω

Εγω θα κανω διακοσμηση παρομοια με καραμελες και γλυφιτζουρια αλλα μεσα σε κουβαδακια!Τα πηρα απο του Κιουλμπαλη αλλα μετα που ηθελα λιγα ακομα ειδα στου Μαρινοπουλου καραμελες της μαρκας1 με 3,20euro το κιλο περιπου και φρικαρα!Εγω πηρα μια σακουλα των500gr 1,60!!!!!Απο του Κιουλμπαλη της πηρα 5,80 τΟ κιλο αν δεν κανω λαθος!

.png

Α τον ειχα ξεχασει τον μαρινοπουλο .αν ηξερα πως θα ειχα ν τοσο τρεξιμο αυτα θα εφτιαχνα καλυτερα κατι αλλο αλλα τωρα..........εχω φτιαξει βλεπετε τα δικτακια καραμελες που θα τοποθετηθουν!!!!!!!!!!ευχαριστω dimpap για τη βοηθεια!!!!!!

b7INp3.pngE8hQp3.png

Διαφημίσεις

• 10 months later...

καλημερα. υπαρχει ενα εργαστηριο σοκολατας που εχει πολυ μεγαλη ποικιλια σε σοκολατακια, φοβερα σχεδια και καλες τιμες.

πηγα σ'αυτο το εργαστηριο με μια φιλη μου που ηθελε να κανει κατι για τον γαμο της και τρελαθηκα!!!! και η σοκολατα ειναι τελεια!!! τωρα θα κανω και εγω εκει σοκολατενια γλειφιτζουρια για την βαφτιση της κορουλας μου. πραγματικα αξιζει.