Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι ρουχο να βαλω στον μπεμπη?...

manoula giorgou

Recommended Posts

κοριτσια εχω μια απορια κ εχω ψιλοχονδρομπερδευτει...Ο γιοκας μου στην βαφτιση θα ειναι 12 μηνων κ η βαφτιση μας ειναι στις 13 Σεπτεμβρη.Επειδη ειναι αγορι τα πραγματα περιπλεκονται γιατι αν ηταν κοριτσι θα επαιρνα ενα φορεματακι,ενα μπολερο κ ξεμπερδεψαμε..Τωρα ομως που δεν ξερω τι σκατοκαιρο θα εχει εκεινη την εποχη τι να του παρω..?Οχι τιποτα,αλλα ηθελα τωρα που θα αρχισουν οι εκπτωσεις να πηγαινα να του ψωνιζα και να βγαινανε κ πιο φτηνα.Επισης εχω κ το αλλο..εμεις εχουμε γαμοβαφτιση οποτε πρεπει να του ψωνισω και αλλο ρουχακι για την τελετη του γαμου κ γενικα για μεχρι την ωρα που θα βαφτιστει.Αχχχχχ βοηθηστε λιγο..

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

url=http://lilypie.com].png[/url]

Διαφημίσεις

Θα μπορουσες να βρεις καποιο λινο σετακι παντελονι, σακακι, πουκαμισακι κοντομανικο και να μην παρεις 2 πραγματα αφου λιγο δυσκολο το βλεπω να τον αλλάζεις ενδιαμεσα

Ενδιαμεσα δεν θα τον αλλαξω..θα γινει ο γαμος κ θα ξεντυθει για να γινει η βαφτιση..απλα δεν ξερω να ειναι χοντρα,να ειναι λεπτα,να ειναι ντεμι..τι σ%$α να ειναι!!!Ωραιο το λινο αλλα τσαλακωνει κατευθειαν το ατιμο.

Αν κρίνω απο τον καιρο της Αθήνας εκεινη την εποχή κανει ακομα ζεστη οποτε προτεινω λεπτα ρουχαλάκια και αν παρεις κατι με σακακι θα σε βόλεψει και για την βραδυνη ψυχρουλα.

θα σου προτεινα κατι καλοκαιρινο γιατι σιγουρα θα εχει ζεστη και μπορεις να επωφεληθεις απο τις εκπτωσεις μονο που δεν θα μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις μετα για πολυ καιρο.

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

το ξερω οτι δεν θα τα βαλει για πολυ γι'αυτο κιολας περιμενω να αρχισουν οι εκπτωσεις και να τα παρω φτηνοτερα.Παντως ρε παιδια αυτο το πραγμα με τα βαφτιστικα ρουχα που συμβαινει ειναι το κατι αλλο..Ενα κουστουμι απλα κ μονο επειδη το βαφτιζουν αυτοι βαφτιστικο εχει 200 κ 300 ευρω..δε σφαξανε.Εγω ειμαι Θεσ/νίκη και θα παω στα Hondos που εχουν εναν τεραστιο οροφο με παιδικα κι εχουν απο ολες τις μαρκες,alouette,burberry,tricoteen,marasil,dkny,guess,unique,d & g,εν πασει περιπτωσει εχουν τα παντα κ σιγουρα δεν θα βγουν 300 ευρω με τις εκπτωσεις κ θα ειναι κ πιο μουρατα..εε?!!

Εγω παντως ακομα δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τον αλλαξεις μετα το γαμο.. Κατευθειαν δε θα γινει η βαφτιση? Γιατι δεν κρατας τα ιδια κ απλα μετα του φορας τα βαφτιστικα? Γιατι θα τα εχει παιξει ηδη τοση ωρα το μωρο, αν πας να το αλλαξεις κιολας μηπως απλα καταφερεις να το εκνευρισεις περισσοτερο..

Κ 13 Σεπτεμβρη καλοκαιρινο παντελονακι θα φοραει ετσι κ αλλιως, απλα παρτου κ κανα μπουφανακι/σακακι για απο πανω..

λοιπον..εσεις δεν λετε πηρα αυτο το ρουχο για πριν την βαφτιση κ αυτο ειναι το βαφτιστικο του που θα φορεσουμε μετα...Εγω δεν λεω κατι διαφορετικο..Ο μπεμπης δεν γινεται να παει γυμνος στην εκκλησια..:D:D Χρειαζομαι ενα ρουχο για οσο θα με περιμενει στην εκκλησια με τον μπαμπα του κ για οσο θα παντρευομαστε,μετα θα αρχισει η βαφτιση,θα ξεντυθει κ στο τελος θα βαλει τα βαφτιστικα του.Απλα ρωταω για τον καιρο κ τι θα ηταν καλο να του βαλω,συμφωνα με το πως ντυσανε αλλες μαμαδες τα μωρακια τους σε βαφτισεις σεπτεμβριου..ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητη!!:P

λοιπον..εσεις δεν λετε πηρα αυτο το ρουχο για πριν την βαφτιση κ αυτο ειναι το βαφτιστικο του που θα φορεσουμε μετα...Εγω δεν λεω κατι διαφορετικο..Ο μπεμπης δεν γινεται να παει γυμνος στην εκκλησια..:D:D Χρειαζομαι ενα ρουχο για οσο θα με περιμενει στην εκκλησια με τον μπαμπα του κ για οσο θα παντρευομαστε,μετα θα αρχισει η βαφτιση,θα ξεντυθει κ στο τελος θα βαλει τα βαφτιστικα του.Απλα ρωταω για τον καιρο κ τι θα ηταν καλο να του βαλω,συμφωνα με το πως ντυσανε αλλες μαμαδες τα μωρακια τους σε βαφτισεις σεπτεμβριου..ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητη!!:P

Manoula giorgou το έχουμε κάψει όλες το μυάλο.. είναι φυσιολογικό.. η φαιά εξατμίστηκε!!! Εγώ τον βάπτισα τον γιο Μάιο που έχει περίπου τον ίδιο καιρό με το σεπτέμβρη. Τοτε του είχα φορέσει μια θαλασσί σαλοπέτα με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι απλά αφού ειναι και η επισημότητα του γάμου προτείνω ανεπιφύλακτα σακάκι για να είναι κουκλί το αντράκι

Και επίσης είμαι της απόψης ότι τα μωρά πριν την βάπτιση να μην είναι τόσο όμορφα όσο μετά την βάπτιση για να ξεχωρίζουν με τα βαπτιστικά!!!

Διαφημίσεις

Μμμμ..πολυ ενδιαφερουσα οπτικη..εχεις δικιο,αυτο θα κανω!!Οσο για το καψιμο,δεν ξερω για εσας..αλλα εγω που να δουλευα κιολας!Σιδερο,μπανια,μαγειρεματα,αποστειρωτες,ετοιμασιες γαμου,ετοιμασιες βαφτισης κ ενας 8μηνος πονοκεφαλος..ασε εμενα δεν εχει καει απλα,εχει τερματισει κ εξαφανιστει ο εγκεφαλος μου!!!;)