Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταυτοχρονη βαπτιση 3 παιδιων

Recommended Posts

Καλημερα, χρονια πολλα σε ολους και Καλη Χρονια !!!

Επειδη εχω τριδυμα που γεννηθηκαν τον Νοεμβριο και σκεφτομαι να τα βαπτισω με το νεο ετος και τα 3 μαζι σε ενα μυστηριο-βαπτιση, ξερετε εαν θα υπαρξει καποιο προβλημα τυπικα ή με την εκκλησια?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά και να σου ζήσουν!!

Εγώ πρόσφατα πήγα σε μια βάφτιση με 2 αδερφάκια (5 μηνών και... 2 χρονών) η φίλη μου δε μου είπε τίποτε παράξενο!

Νομίζω πως το μόνο "πρόβλημα" που μπορεί να έχετε θα είναι ο συντονισμός: γδύσε-ντύσε-πάρε αγκαλιά κ.λπ!!

Όπως και να 'χει... με το καλό!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Xρόνια Πολλά , να σας ζήσουν τα μωράκια , μπράβο βρε παιδιά χαράς το κουράγιο σας για το πως τα καταφέρνετε ! Με την εκκλησία δεν νομίζω να έχετε κανένα πρόβλημα , νομίζω μάλιστα ότι πρέπει τα διδυμάκια - τριδυμάκια να βαφτιστούν μέσα στο ίδιο νερό στην κολυμπήθρα ( με επιφύλαξη βέβαια αυτό ) . :D

οχι σιγουρα δεν τιθετε τετοιο ζητημα.Απλα να εχετε ατομα εκει για να βοηθησουν την ερμη μανουλα να ξεντυσει και να ντυσει..

τριπλη ευτυχια ...συγχαρητηρια βρε παιδια...να σας ζησουν και κουραγιο και υπομονη στο μεγαλωμα τους...

παντως εγω δεν θα τα καταφερνα με τιποτα.... :oops:

Να σας ζήσουν τα τρίδυμα αγγελούδια σας!!! :D:D

Εμείς το καλοκαίρι βαφτίσαμε τα τρίδυμα ανιψάκια μου, η βάφτιση ήταν υπέροχη και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσο για το ντύσε-γδύσε που προείπαν τα κορίτσια θα βόλευε πολύ εάν το κάθε μωράκι είχε διαφορετικούς νονούς.:wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Ναι κι εγω τα ιδια θα πω ! Καταρχας ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!! Τριπλη ευτυχια αλλα και τριπλοί "μπελάδες" χαχα !!!

Σιγουρα με την εκκλησια δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα, στα πρακτικα ζητηματα θα κουραστειτε λιγακι παραπανω... Και βεβαια συμφωνω απολυτα να εχει το καθε ενα δικο του νονο ή νονα κλπ...