Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ...

novpal

Recommended Posts

Οργανώνοντας σιγά σιγά τη βάπτιση του μικρού μας, θυμήθηκα τι τραβήξαμε στη βάπτιση του μεγάλου & θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί συγχύστηκα!!!

Κάναμε μαζί & το γάμο & ο παπάς μας υποχρέωσε να κάνουμε πρώτα την κατήχηση -οι καλεσμένοι μας περίμεναν όρθιοι στην είσοδο & έξω απο την εκκλησία-, μετά το γάμο & μετά τη βάπτιση. Το καημένο το παιδάκι ταλαιπωρήθηκε πολύ & έκλαιγε συνέχεια & βέβαια εμείς δεν απολαύσαμε το μυστήριο γιατί είχαμε το νου μας στο παιδί που σπάραζε!

Αφού οι κουμπάροι άφησαν στην εκκλησία 200Ε, ο παπάς είχε το θράσος να πιάσει την πεθερά μου & να της πει οτι οι κουμπάροι δεν είχαν πληρώσει & τσέπωσε άλλα 50Ε. Ήθελε & μπομπονιέρα ο #@!!^& !!!

Επιπλέον, ξεχάσαμε τη λαμπάδα του παιδιού & όταν επιστρέψαμε να την πάρουμε, είχαν βουτήξει το αρκουδάκι!!!

Άνθρωποι του Θεού σου λέει μετά!

Αααααχ! Τα είπα & ξεθύμανα!

Διαφημίσεις

Αχ, τι να πεις, ειναι να μην τυχεις στην περιπτωση. Εμενα ο παπας σε ολη τη διαρκεια του γαμου με μαλωνε γιατι αργησα. Και μιλαμε για 10 λεπτα και χωρις να φταιω, γιατι καθυστερησε η κομμωτρια χτενιζοντας τους αλλους και πηγα και μισοχτενισμενη! Ας ευχηθουμε στη βαπτιση των μικρων μας να πανε ολα καλα!

τι να πω βρε παιδί μου, όσο και να προσπαθείς να τα έχεις όλα υπο έλεγχο, πάντα κάτι ξεφεύγει. κρίμα, σου έμεινε άσχημη εμπειρία...ελπίζω να ξεχνάς εύκολα, γιατί εγώ ακόμα στεναχωριέμαι με την ανάμνηση του γάμου αλλά και της βάπτισης, που υποτίθεται ότι ήμουν "ελεύθερη" να κάνω ότι θέλω. :-(:sad::cry::cry:

εγω στενοχωρεθηκα επειδη δεν ηξερα τη διαδικασια και επειδη ηταν γαμος-βαφτιση μαζι επρεπε να ειχα πει στον παππα οι χερετουρες να γινουν στο τελος!δεν το ηξερα και πεταχτηκε η πεθερα μου μετα το γαμο και αρχισε χερετουρες και συνεχισαν ολοι μετα και γιναμε σκορποχωρι μεχρι να αρχισει η βαφτιση!επισης και μεις ξεχασαμε το μπουκαλακι απο το λαδι και οταν πηγαμε να το παρουμε μας ειχανε κλεψει το σχεδιο και το αφησανε σκετο.βεβαια επειδη η κοπελα απο οπου τα αγορασα ηταν πολυ καλη μου το ξαναεφτιαξε!σιγουρα οσο και αν προσπαθεις ολο και κατι θα παει στραβα!

• 1 year later...
Οργανώνοντας σιγά σιγά τη βάπτιση του μικρού μας, θυμήθηκα τι τραβήξαμε στη βάπτιση του μεγάλου & θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί συγχύστηκα!!!

Κάναμε μαζί & το γάμο & ο παπάς μας υποχρέωσε να κάνουμε πρώτα την κατήχηση -οι καλεσμένοι μας περίμεναν όρθιοι στην είσοδο & έξω απο την εκκλησία-, μετά το γάμο & μετά τη βάπτιση. Το καημένο το παιδάκι ταλαιπωρήθηκε πολύ & έκλαιγε συνέχεια & βέβαια εμείς δεν απολαύσαμε το μυστήριο γιατί είχαμε το νου μας στο παιδί που σπάραζε!

Αφού οι κουμπάροι άφησαν στην εκκλησία 200Ε, ο παπάς είχε το θράσος να πιάσει την πεθερά μου & να της πει οτι οι κουμπάροι δεν είχαν πληρώσει & τσέπωσε άλλα 50Ε. Ήθελε & μπομπονιέρα ο #@!!^& !!!

Επιπλέον, ξεχάσαμε τη λαμπάδα του παιδιού & όταν επιστρέψαμε να την πάρουμε, είχαν βουτήξει το αρκουδάκι!!!

Άνθρωποι του Θεού σου λέει μετά!

Αααααχ! Τα είπα & ξεθύμανα!

Ήμαρτον!!!! Απαράδεκτο, επιεικως! Τόσο πια ανάγκη είχε να πάρει 50 ευρώ και δε φτάνει αυτό είπε και ψέματα, ακόμη χειρότερα :mad:. Ας έλεγε μου δώσανε 200, αλλά εγώ θέλω επιπλέον άλλα 50, είναι προτιμότερο απο το να πει ψέμα. Όσο για το αρκουδάκι δε θα το σχολιάσω.... Βάπτιση δεν έχω κάνει ακόμη γιατί πρίν λίγο καιρό γέννησα, αλλά σίγουρα δε θα την κάνω εκεί που παντρευτήκαμε. Στην αρχή με τον άντρα μου είχαμε συμφωνήσει το πρώτο μας παιδάκι να το βαπτίσουμε στην εκκλησία που παντρυτήκαμε, αλλά οι εμπειρίες μου ήταν οδυνηρές! 1. Παντρευόμασταν στις 9 κι ο προηγούμενος γάμος 9:15 ακόμη δεν έιχε τελειώσει, με αποτέλεσμα ο άντρας μου να 'χει φτάσει και να κόβουν βόλτες με το αμάξι γύρω-γύρω και ξεκινήσαμε στι 9:30!!! 2. Επειδή ήμασταν ο τελευταίος γάμος ο παπάς βιαζόταν μάλλον κι αιστάνθηκα σα να μας ξεπέταξε 3. Μου την είπε για το νυφικό επειδή όλη η πλάτη ήταν έξω και την είπε και στην κουμπάρα επειδή φορούσε κοντό φόρεμα 4. Διέκοψε τη λειτουργία 2 φορές για να παρατηρήσει για ησυχία!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Ποιος τους βάφτισε ανθρώπους

του θεού……………???????????????????????

Χααααααααααααααα ας γελάσουμε

λίγοι είναι οι σωστή που ασχολούνται με την εκκλησία οι περισσότερη το έχουν για επάγγελμα και είναι και μεγάλοι απατεώνες

.....

Αχ βρε κορίτσια, θέμα και αυτό. Πρίν το γάμο είχα πληρώσει 50ευρώ για το χαλί που δεν έβαλαν ποτέ. Στη βάπτιση της μικρής είπα στο κουμπάρο πάρε μαζί σου μόνο πενήντα ευρώ. Πάει ο νονος στο παπά, τι θα δώσεις τέκνο μου; 50 ευρώ παπα μου. Κόβει απόδειξη ο παπάς, ξέρεις τέκνο μου είναι άλλα 20 ευρώ για τα χαρτιά. Βγάζει άλλο 50άρι ο νονός. Απάντηση δε σου δίνω ρέστα θα τα πατσίσουμε με τον κλιματισμό. Μετά ζητούσε τον άντρα μου και καλά να υπογράψει κάτι χαρτια αλλά επι της ουσίας να πάρει άλλο 20αρι. Με αυτά και αυτά ενω είμασταν 1 τέταρτο πριν την ώρα της βάπτισης μας άρχισε μιση ώρα μετά. Το καλό δεν μου επέτρεψαν μπαλόνια στο πάνω σκαλί αλλά στην επόμενη απο εμας βάπτιση μια χαρά τα έβαλαν. Μάλλον τους τα έσταξαν κανονικά.