Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παραπάνω από ένας νονός/ά υπάρχει πρόβλημα?

katerina@!!

Recommended Posts

Πριν ακόμα γεννηθεί η Αγγελίνα μου είχα πει στην Νο1 κολλητή μου ότι θα είναι η νονά. Η οποία βέβαια πέταξε από τη χαρά της !!! :D:D

Τώρα σκεφτόμενη τα έξοδα που έχει η νονά είπα σε άλλες δυο φίλες μου να γίνουν και αυτές νονές και συμφώνησαν!!! Το θέμα είναι ότι δεν έχω ρωτήσει κάποιον ιερέα….λέτε να υπάρχει πρόβλημα από μεριά εκκλησίας και τελευταία στιγμή να χρειαστεί να διαλέξω…έχετε ακούσει τίποτα σχετικά με το θέμα αυτό; Γίνετε βάφτιση με τρεις νονές;;; :?:?::?:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Ναι βρε.... και εγώ έχω δει πολλούς νονούς και νονές μαζί! Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Τελικά μου φαίνεται τα νησιά το έχουν...κι εδώ (Ικαρία) είναι συνηθισμένο να υπάρχουν 2-3 νονοί. Ο δικός μου έχει 2 νονούς ενώ ο άντρας μου 3! Στα δικά μας μέρη (βόρεια) έχουμε έναν νονό. Αλλά γενικά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο παπάς!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Υπάρχει κάποιος ή κάποια που αντιμετώπισε πρόβλημα σε βάφτιση με δύο νονούς; Μου είπαν για παπά που αρνήθηκε να βαφτίσει με δύο νονούς....:shock:. Θα πρέπει να το αναφέρω στην εκκλησία πρίν τη βάφτιση;

Υπάρχει κάποιος ή κάποια που αντιμετώπισε πρόβλημα σε βάφτιση με δύο νονούς; Μου είπαν για παπά που αρνήθηκε να βαφτίσει με δύο νονούς....:shock:. Θα πρέπει να το αναφέρω στην εκκλησία πρίν τη βάφτιση;

εμείς δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Την πρώτη φορά βάφτισα ένα παιδάκι με μια άλλη κοπέλα και την δεύτερη με τον άντρα μου, σε καμία απο τις δύο δεν μας είπαν κάτι και δεν είχαμε ενημερώσει και τον παπά. Ρώτα καλού κακού όμως για να είσαι και εσύ πιο χαλαρή.

Ουτε κι εμεις ειχαμε προβλημα αλλα τελικα αποφασισαμε να ειναι μια η νονα γιατι μας ειχε πει ο παπας οτι μπορεις να εχεις οσους θελεις αλλα μονο ενας φαινεται στα χαρτια.Οποτε σκεφτηκαμε να μην βαλουμε δευτερο σε εξοδα χωρις ουσιαστικα να φαινεται.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Ουτε κι εμεις ειχαμε προβλημα αλλα τελικα αποφασισαμε να ειναι μια η νονα γιατι μας ειχε πει ο παπας οτι μπορεις να εχεις οσους θελεις αλλα μονο ενας φαινεται στα χαρτια.Οποτε σκεφτηκαμε να μην βαλουμε δευτερο σε εξοδα χωρις ουσιαστικα να φαινεται.

Αυτό έγινε τελικά και στην περίπτωση που μου είπαν.... Μετά από φασαρία το μυστήριο έγινε και με τους δύο νονούς αλλά στα χαρτιά γράφτηκε ο ένας!

Διαφημίσεις

2 νονούς είχα στο πρώτο, 2 θα χω και στο δεύτερο, δε πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, το μόνο που τους ρώτησε ο παπάς ήταν αν έχουν κάνει πολιτικό γάμο.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png