Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΣ!!!!

NANA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι ωραία πράγματα είχατε κάνει;να την χαίρεσαι.να σε ρωτήσω....στην 4η φωτογραφία αν δεν κάνω λάθος δίπλα στις μπομπονιέρες είχες κάτι μπαλόνια καρδούλες .τι είναι;πές μου οτι τα δίνατε στα παιδιά αντί μπομπονιέρας; :shock:

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Παρα πολυ ομορφα ολα.

Να σας ζησουν τα παιδακια σας....

Καλα παντως με το φορεμα ελιωσα

Λετε να παω και για τριτο μπας και κανουμε κι ενα κοριτσακι?

Διαφημίσεις

πολύ ωραια ολα!!! πολυ με αρεσαν τα μαρτυρικα και τα παπουτσακια της μικρης!!!

μπραβο, να τη χαιρεστε

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Ηταν όλα ΥΠΕΡΟΧΑ. Μπράβο !!!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

Να σου ζησουν οι κορουλες και με το καλο ο παιδαρος!!

Aντε βαλε μπρος γιατι απο εδω δεν! :P

Να σου ζησουν οι λεβεντες σου!

Παντως αν ειναι να κανω και τριτο και μου βγει κι αυτο αγορι καθολου δε θα με πειραξει!~!!!! :D

να σου ζηση νανα μου.ολες οι καλες ευχες μας να την συντροφευουν σττην ζωη της.βαπτησα και εγω τη μαριαννα μου στις 8-2-2009.και πολυ συγκινηθηκα.........θα μου κανεις την τιμη να βαλω στην ενοτητα σου και εγω φωτο απο την δικη μου βαπτηση(εαν τα καταφερω βεβαια και εαν μου επιτρεψεις).και παλι να σου ζηση!

Συγχαρητηρια ειναι ολα τλειεια, καλα το φορεμα ειναι απιστευτο, ολα τα λεφτα, κι εγω ειχα την απορια για τα μπαλονια τα εδινες στα μωρα, τα εκανες μονη σου?? Τα κουτακια τι ειχαν μεσα??

τι ωραία πράγματα είχατε κάνει;να την χαίρεσαι.να σε ρωτήσω....στην 4η φωτογραφία αν δεν κάνω λάθος δίπλα στις μπομπονιέρες είχες κάτι μπαλόνια καρδούλες .τι είναι;πές μου οτι τα δίνατε στα παιδιά αντί μπομπονιέρας; :shock:

τα πολύ μαλακά αυτά ζωάκια ήταν οι μπουμπουνιερες για τoυς μικρούς που τις έπαιρναν μαζί με ένα μπαλονάκι και γλυκάκι. Για τους μεγάλους είχαμε τα κουτάκια τα οποία περιείχαν μέσα σε σατεν ύφασμα ένα μεγάλο διαμαντενιο λουλούδι σε γλάστρα. Δεν ήταν φυσικα σβαροφσκι, αλλά ήταν πολύ καλής ποιότητας και δεν έμοιαζαν με γυάλινα. Άστραφταν ωραία. Τα βρίσκω ακόμα σε περίοπτες θέσεις μέσα σε κρισταλιερες, ράφια και γραφεία. Κανονικά η τιμή τους ήταν γύρω στα 3 ευρω αλλά πετύχαμε τελευταία κομμάτια και τα πήραμε με προσφορά. Τον περασμένο ιουνιο που εγινε η βαφτιση δεν ειχαμε κριση. Τα κουτάκια είχαν μέσα διάφορα χρώματα στα λουλούδια και στο σατέν και τα κουφέτα ήταν ροζ ή μπλε αλλά περλε (γυαλιστερά και τέλεια). Αυτά!!!!

Παρα πολυ ομορφα ολα.

Να σας ζησουν τα παιδακια σας....

Καλα παντως με το φορεμα ελιωσα

Ήμουν ανάμεσα σε 2 φορέματα. Το άλλο ήταν φουξ και δεν ταίριαζε με όλα τα υπόλοιπα βαφτιστικά αλλά είχε πιο ωραίο μπολερό. Αλλά αυτό ήταν πιο χιονάτο και ταίριαζε καλύτερα σε βάφτιση. Άσε που στις φώτογραφιες όλα αδικούνται. Ξέρω οτι είμαι λίγο υπερβολική με το ροζ και καθόλου της απλότητας αλλά τι να κάνω ... μ' αρέσει στα παιδικά το too match. Αντίθετα με τα ρούχα των μεγάλων και την διακόσμηση του σπιτιού. εκεί είμαι υπέρ του μινιμαλισμου. Παρόλα αυτά έχω πάει σε βαφτίσια που το φόρεμα ήταν ένα απλό άσπρο τιραντακι και μου άρεσε. Ίσως γιατί το είδα πακέτο με το παιδί μέσα και για αυτό…ενώ όταν πήγαινα να διαλέξω για μας έβλεπα μόνο τα φορέματα και από έλλειψη φαντασίας λόγω άγχους φοβόμουν για το αποτελεσμα με τα λιτά.

να σου ζηση νανα μου.ολες οι καλες ευχες μας να την συντροφευουν σττην ζωη της.βαπτησα και εγω τη μαριαννα μου στις 8-2-2009.και πολυ συγκινηθηκα.........θα μου κανεις την τιμη να βαλω στην ενοτητα σου και εγω φωτο απο την δικη μου βαπτηση(εαν τα καταφερω βεβαια και εαν μου επιτρεψεις).και παλι να σου ζηση!

Ουτε να το συζητας ... ολοι οι καλοι χωραμε ... και η τιμη θα ειναι δικη μου ...

Συγχαρητηρια ειναι ολα τλειεια, καλα το φορεμα ειναι απιστευτο, ολα τα λεφτα, κι εγω ειχα την απορια για τα μπαλονια τα εδινες στα μωρα, τα εκανες μονη σου?? Τα κουτακια τι ειχαν μεσα??

Ευχαριστω!!! Όλα τα αγόρασα δυστυχώς δούλευα είχα σχετικά πρόσφατα μετακομίσει και δεν είχα χρόνο να φτιάξω τίποτα μόνη μου, όλα τα αγόρασα. Η δική μου extra και διαφορετική ιδέα ήταν μόνο το ταμπλό που φαίνεται με την μπαλαρίνα. Για τα κουτάκια απάντησα παραπάνω...

Σας ευχαριστω όλες θέρμα!!!

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Guest ΕΛΙ

Να σου ζήσει η Ολυμπίτσα σου και το άλλο κοριτσάκι σου και με το καλό ναρθεί και ο γιος.