Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιια τις μαμαδες του φορουμ

μαριαπαβ

Recommended Posts

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Καλημερα σας!!!!!Ειμαι η κυριως κατοχος του λογαριασμου "μαριαπαβ",τον οποιο εχω να χρεισημοποιησω προσωπικα εδω και ενα μηνα και μπηκα σημερα να δω κατι το οποιο μου ειπε μια φιλη μου οτι ειδε σε αυτο το τοπικ.Πραγματικα εξοργιστηκα τωρα και θα σας πω να τα ξερετε γιατι θυκτηκε το ονομα μου,το παιδι μου,ο αντρας μου.Οταν γεννησα εγω μετα απο δυο μερες γεννησε και μια ξαδελφη του συζηγου μου η βασικιλη η οιποια εχει κι αυτη αγορακι.Πριν απο ενα μηνα που κατεβεικε στην αθηνα με το μωρο και τον αντρα της,ο αντρας της μου ειπε οτι επασχε απο επιλοχεια καταθλιψη και δεν φροντηζε το μωρακι της με αποτελεσμα να ειναι συναιχεια μαζι της η πεθερα της.Οταν ηρθαν λοιπον,της μιλησα για το φορουμ και μου ειπε οτι δεν μπορουσε να γραφτει και τοτε εκανα τη βλακεια και της εδωσα τους κωδικους να συνδεθει απο τον δικο μου υπολογιστη για να δει πως ειναι το φορουμ.

Μου ειχε πει οτι εμπενε τακτικα αλλα δεν φανταστηκα οτι θα χρεισημοποιουσε το δικο μου λογαριασμο,Που θυμοταν το κωδικο;Και γιατι να μην ανοιξει δικο της και να με εκθετει ετσι;Εγω μια βοηθεια πηγα να δωσω και καταληγω να βρω το μπελα μου.Οταν με ενημερωσαν για να δουν αν το παιδι μου ειναι καλα και μου ειπαν τι συμβαινει τα πηρα στο κρανιο και τη πηρα τηλεφωνο και μου ειπε ο αντρας της οτι δεν ειναι καλα η κοπελα προσπαθησε να κανει κακο στο μωρο της.Οντως συναιβησαν αυτα που εγραψε και ερχομαι να απορησω.Το μητρικο της ενστικτο δεν λειτουργει:αν ειχα χασει το παιδι μου την επομενη να καθεται στον υπολογιστη της και να γραφει την ιστορια της:το παιδι σου....δεν μπορουσες να το παρεις αγκαλια και να μη το αφησεις οτε για τουαλετα.Εμενα αν μου συναιβενε αυτο θα ειχα σαλταρει,δεν θα το αφηνα απο τα χερια μου δευτερολεπτο.Αυτο που γνωριζω τωρα ειναι οτι η κοπελα χρηζει ιατρικης παρακολουθησης και οτι το δικο μου το παιδι ειναι μια χαρουλα.Το δικο της το μωρακι το φερανε σημερα στην αθηνα για να πανε στους γιατρους τη μαμα του και το κραταω εγω.Το μωρο ειναι καλα και χωρις μελανιες παιζει με το γιο μου και ειναι ενα γελαστο μωρακι.

Ζητω συγνωμη εκ μερους της για την αναστατωση.Παρακαλω το συντονιστη του γορουμ να διαγραψει το λογαριασμο"μαριαπαβ",γιατι δεν γινεται να γραφουν αλλοι για μενα και να με αναστατωνουν.Να μου επιτρεψετε να ανοιξω αλλον δικο μου και δεν το ξαναδινω σε κανεναν,ουτε για να βοηθησω μια κατασταση.Ζητω συγνωμη κι εκ μερους τουτ συζηγου της που ο ανθρωπος τραβαει γολγοθα καθως η γυναικα του δεν θελει το μωρο.Αυτη ειναι ολη η αληθεια περακαλω να διαβαστει απ'ολους.Εχω βοηθειθει πολυ απο το φορουμ και δεν θελω να σπυλοθει το οναμα μου.Σας ευχαριστω ολες.Φιλια στα παιδακια σας.

Διαφημίσεις

μαρακι παρακολουθησα απ το φορουμ τι εγινε δεν υπαρχει λογος να αναστατωνεσαι περαστικα στην κοπελα και το παιδακι μην την κατηγορεις η καταθληψη πολλες φορες φερνει ασχημα πραγματα σαφως και η κοπελα πρεπει να δει ειδικο επι του θεματος μα χρειαζεται και την συμπαρασταση των δικων της ανθρωπων.καλως ηρθες και παλι.(ειμαστε και απο την ιδια περιοχη).

Nrdkp3.png