Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολύ γκρίνια βρε παιδάκι μου...

sardelaki

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες...

για δώστε τα φώτα σας οι πιό έμπειρες...

όταν τα μωράκια σας ήταν στο στάδιο λίγο πρίν το περπάτημα είχαν πολύ γκρίνια;;;

Λέω πως γιαυτό γκρινιάζει ο δικός μου...βαρέθηκε τα πάντα...και αγκαλιά να τον εχω γκρινιάζει και προσπαθεί να φύγει.

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Μιά από τα ίδια κ με την δικιά μου.

Μονίμως κοιτάει κάτω στο πάτωμα, γκρινιάζει κ ρίχνει πρός τα κάτω όλο της το σώμα, προσπαθώντας να ξεφύγει από την αγκαλιά μου κ να πάει στο πάτωμα, να πώ ότι δεν μπουσουλάει, δεν της αρέσει καθόλου να είναι μπρούμητα, αλλά θέλει να την βάζω όρθια μπροστά στον καναπέ, να ακουμπάει-στηρίζει τα χέρια της στο κάθισμα του καναπέ κ να παίζει με παιχνιδάκια, χωρίς να την κρατάμε όμως, αν την κρατήσω ή κάτσω από πίσω της σε ετοιμότητα για να μην πέσει, αρχίζει κ γκρινιάζει, εν τω μεταξύ της πήρα κ 2-3 παιχνιδάκια να ασχολείται, διότι τα μασώμενα τα βαρέθηκε, αλλά τελικά δεν...πολύ σπάνια να παίξει με τα παιχνιδάκια, της κάνουνε εντύπωση επειδή είναι φασαριόζικα αλλά πάνω από 10 λέπτά δεν κάθεται...

Γεια σου sardelaki!

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Οποτε αυτο που εκανα και σωθηκα ηταν να του στρωσω κατω και να τον αφησω ελευθερο. Του αρεσε παρα πολυ και περπατησε και πολυ γρηγορα, με τα καλα και τα κακα που αυτο συνεπαγεται...

zQI8.jpg.png

τον έβαζα κι εγώ συνέχεια κάτω, αλλά έκανε απότομες κινήσεις κι όλο μου χτυπούσε και φυσικά πάντοτε χτυπούσε το κεφάλι του...

αλλά μάλλον δεν υπάρχει άλλη λύση...θα πρέπει να τον αφήνω κάτω μπας και αυτό λίγο του αρέσει. Φαίνεται να του αρέσει πάντως...ναι μερεντάκι μου για πολύ γκρίνια μιλάμε

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Εγω αγορασα απο elc κατι πατακια που μπαινουν το ενα μεσα στο αλλο και καλυψα ολο το σαλονι και ετσι και που χτυπουσε το κεφαλακι του δεν πονουσε πολυ...

Αυτα τα κρατησα μεχρι και που περπατησε κανονικα οποτε δεν ημουν συνεχεια απο πανω του, εμαθε μονος και τωρα ειναι και πολυ προσεχτικος γιατι ξερει ποτε πως να πεσει.

Ασε που διαβασα οτι τους κανει πολυ καλο στην αυτοπεποιθηση να τα αφηνουμε μονα να μαθαινουν... :roll:

zQI8.jpg.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1ΕΤΟΥΣ. ΕΜΑΣ ΗΔΗ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ. Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. :lol::lol::lol::lol:

και η χθεσινή αλλά και η σημερινή μέρα ήταν σκέτη εξάντληση και σήμερα έχουμε συνέχεια ακόμη.

Δεν είναι μόνο η γκρίνια αλλά και το κλάμα αυτές τις μέρες...

διαμόρφωσα χθες το σαλόνι μου σε παιδότοπο...έστρωσα πάνω στο χαλί μιά βελέντζα και μιά κουβέρτα και όλα του τα παιχνίδια...εάν δεν καθίσω κι εγώ εκεί αρχίζει η γκρίνια.

bebis η παιδίατρός σου σου είπε δηλαδή πως να μην του δίνεις σημασία όταν γκρινιάζει και θα σταματήσει από μόνος του;

εάν δεν καθίσω κι εγώ εκεί αρχίζει η γκρίνια.

Κατι μου θυμιζει...κατι μου θυμιζει.....

εμεις ειμαστε ετσι εδω και 6 μηνες,γκρινια,γρυλισματα,μουγκρητα και εννοειται αν δεν ειμαι διπλα ολα τα προηγουμενα γινονται εις διπλουν και καταληγουν σε κλαματα.

Δεν μπορω να κανω τιποτα...ουτε δουλειες,ουτε να φροντισω τον εαυτο μου...

Η μονη ωρα που ηρεμω ειναι το βραδυ που θα κοιμηθει.

ολη την υπολοιπη μερα ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι μαζι της ,να την κραταω να περπαταει ή να καθομαι κοντα της ενω ειναι στο παρκο....

Ευχομαι να λλαξει κατι συντομα γιατι θα αποτρελαθω στο τελος :shock::twisted:

Και εμείς στο club των γκρινιάριδων.

Έχω δοκιμάσει να μην του δίνω σημασία όταν γκρινιάζει αλλά μετά το 5λεπτο που τον άφησα, το κλάμα όταν τον πήρα αγκαλιά ήταν χειρότερο.

Η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα τον είχα χύμα στο σαλόνι. Τώρα όμως που άρχησε να σηκώνετε απο παντού πέφτει και χτυπάει το κεφάλι του και ας έχω στρώσει όλο το σαλόνι (σαν τσαντίρι το έχω κάνει). Και τώρα τον αφήνω κάτω αλλά μόνο αν είμαι και εγώ μαζί του. Σήμερα ανακάλυψα και μια μελανιά στο σαγόνι του :cry: .

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Που είσαι εσύ βρε Rosangel;

Αααααααααααααααααααα κι εγώ αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα φρικάρω δεν υπάρχει περίπτωση.

Τώρα είναι 9,5 μηνών και συνολικά μόνο 2 μήνες ήταν σχετικά ήσυχος...όλους τους υπόλοιπους είχαμε γκρίνιες και κλάματα. Το κεφάλι μου με πονάει σε καθημερινή βάση... :?

Διαφημίσεις

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΕΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ. ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1.00. ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ. ΣΥΧΕΧΙΖΩ, ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 2.00 ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12.00 ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΑ ΗΡΕΜΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ Ή ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΧΑ!ΧΑ! ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ :P:P:P:P:P:P

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΕΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ. ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1.00. ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ. ΣΥΧΕΧΙΖΩ, ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 2.00 ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12.00 ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΑ ΗΡΕΜΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ Ή ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΧΑ!ΧΑ! ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ :P:P:P:P:P:P

αφού έχεις έστω και λίγη βοήθεια από μαμά και πεθερά σε θεωρώ τυχερή...εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτή τη τύχη.

Τα πρωινά με τον νινί...το απόγευμα έρχεται ο μπαμπάς και φεύγω για δουλειά!

Που είσαι εσύ βρε Rosangel;

Εδω ειμαι σαρδελομανουλα :)

απλα παρακολουθω σιωπηλα :D

Να σου ζησει το κουκλακι!!!!!

Ισως να φταιει οτι ειμαστε και πολλες ωρες μαζι τους(εγω 24 ωρες το 24ωρο)και γιαυτο θελουν να ειμαστε αυτοκολλητακια,ισως νιωθουν σιγουρια ετσι...

Υπομονη σε ολες τις μανουλες που περναμε την ιδια "φαση" :!:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ Ή ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΧΑ!ΧΑ!

Ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο?

Ποσες φορες βλεπω μανουλες με 2,3,4 παιδακια και λεω ΜΠΡΑΒΟ τους και χαρα στο κουραγιο τους!

Τι να πω?εκτος αν ολες αυτες εχουν ησυχα μωρα? :roll::!:

κοριτσια παω να τρελαθω.Μια βδομαδα τωρα την εχει πιασει μια γκρινια μα μια γκρινια,ολα τις φταινε αγκαλια δεν θελει,κατω δεν θελει ,το ριλαξ ουτε για πεντε λεπτα το δε παρκο ουτε που το πλησιαζει.Ολοι υποψιαζομαστε οτι βγαζει δοντι γιατι δεν εξηγηται αλλιως.

Πριν ηταν σαν αγγελος σαν να μην ειχαμε παιδι στο σπιτι..............

Κοριτσια δεν ειναι λιγο νωρις για δοντια;;;;

Ποτε βγαλανε τα δικα σας;;;;

Πηρα σημερα την παιδιατρο να της το πω και μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις για δοντια............

Σημερα ουτε στην τουαλετα δεν μπορουσα να παω,αληθεια πηγα οταν σχολασε ο αντρας μου

yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια παω να τρελαθω.Μια βδομαδα τωρα την εχει πιασει μια γκρινια μα μια γκρινια,ολα τις φταινε αγκαλια δεν θελει,κατω δεν θελει ,το ριλαξ ουτε για πεντε λεπτα το δε παρκο ουτε που το πλησιαζει.Ολοι υποψιαζομαστε οτι βγαζει δοντι γιατι δεν εξηγηται αλλιως.

Πριν ηταν σαν αγγελος σαν να μην ειχαμε παιδι στο σπιτι..............

Κοριτσια δεν ειναι λιγο νωρις για δοντια;;;;

Ποτε βγαλανε τα δικα σας;;;;

Πηρα σημερα την παιδιατρο να της το πω και μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις για δοντια............

Σημερα ουτε στην τουαλετα δεν μπορουσα να παω,αληθεια πηγα οταν σχολασε ο αντρας μου

ναι το μωράκι σου μπορεί όντως να βγάζει δόντι...πάντως εμάς η γκρίνια για τα δόντια άρχισε στον 5ο μήνα και τελικά βγάλαμε στους 7 μήνες δοντάκι...οπότε μάλλον σ΄αυτό οφείλεται!

Rosangel μου γλυκιά κι εσένα να σου ζήσει το νινάκι σου...έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε βρε :(

καλημέρα xrysanthi26. Μην τρελαινεσαι. και εμενα απο τον τέταρτο μήνα είχαμε ξεκινήσει κάποιες γκρίνιες. Το πρώτο του δόντι το εβγαλε 8μηνών. Της νύφης μου έβγαλε το πρώτο στους 4 μήνες. Βάζε το χερακι σου στο στοματακι του και κάνε του μασάζ. Η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ :lol::lol::lol::lol:

Κι εμείς δεν είμαστε καθόλου μα καθόλου ήσυχα παιδιά σαρδελάκι μου. Και κοίτα να δείς που για άλλη μια φορά νόμιζα πως είμασταν μόνο εμείς. :D . Μάλλον ΄΄οχι :D:D . Πολύ γκρίνια. Δε :D ν ξέρει τι θέλει. Ώρες ώρες ούτε αγκαλιά ούτε κάτω ούτε τίποτα. Και τώρα αγκαλιά γράφουμε και χτυπάει το πληκτρολόγιο...υποθέτω πως φταίνε τα δόντια πάντως...

oIKlp2.png

• 1 month later...

Εμεις ξεκινησαμε την γκρινια τον πρωτο μηνα και δεν εχει σταματησει ακομα και απ'οτι φαινεται εχουμε πολυ μελλον μπροστα μας...

Πριν μια βδομαδα σκασανε μυτη δυο δοντακια μαζι οποτε καταλαβαινετε....

Το κακο ειναι οτι θελει χερια συνεχεια συνεχεια συνεχεια,κοριτσια ειλικρινα δεν την παλευουμε,στο ριλαξ δεν θελει στο παρκο τα ιδια ουτε στην κουνια papasan.

Ειναι και βαρια ειναι τωρα 9κιλα εχω και ενα μικρο προβληματακι με το αυχενικο μου...

Και εκτος του οτι θελει να την κραταμε στα χερια μας θελει και να την πηγαινουμε βολτα πανω κατω στο σπιτι,ειναι απαιτητικια η μανταμ..

Ειχε καμια μαμα παρομοιο προβλημα?? Αν ναι τι κανατε?

Γιατι με βλεπω με φυσικοθεραπειες στα χερια μου προσεχως.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

κοριτσια μεχρι και 11 μηνων που περπατησε ο Παναγιωτης ακριβως τα ιδια ειχα και εγω.:)

μετα τον αφηνα κατω η ορθιο στο τραπεζακι και ερχοταν εκει που ειμουν πανω κατω συνεχεια και ετσι μπορω να πω οτι ηρεμεσημαμε λιγο αλλα εχουμε φαει κατι τουμπες αστα!!!!!!!!! τωρα που ειναι 13 μηνων σταθεροποιησε το βημα του αρκετα και ετσι ειμαστε σε πιο καλη φαση :)

υπομονη κοριτσια!!!! ;)

κι εμεις στο κλαμπ!γκρινια ατελειωτη...ειναι ετοιμη να περπ[ατησει και θελει συνεχεια να σουλατσαρει!γκρινιαζει ομως με το παραμικρο.δοντια δεν εχουμε κανενα ακομα και καταλαβαινετε!

αααααααααααααααααχ υπομονή μανούλες...εμείς ηρεμήσαμε αρκετά φτου φτου φτου...ρίχνω το βάρος σε άλμα ανάπτυξης.

Δεν περπατάμε ακόμη...σηκωνόμαστε παντού και τώρα αρχίσαμε να αφήνουμε και τα χεράκια μας μιάς και φαίνεται δοκιμάζει πόσο τα καταφέρνει χωρίς να κρατιέται...πολλές τούμπες πάντως!

Εμεις παντως που περπατάμε τωρα γκρινιάζουμε με πιο δυνατή φωνη και απαιτούμε κιολας !

Βεβαια τωρα η γκρινια ειναι διαφορετική . Γιατι δεν ανοιγει η πόρτα , γιατι δεν με αφηνετε να πειράζω το τηλ κλπ κλπ .

Σαρδελάκι μου γλυκο δεν θελω να σε απελπίσω αλλα μαλλον οταν τα παντρέψουμε θα ησυχάσουμε !!!!

VgL7.jpgIgLdp2.png

Εμεις παντως που περπατάμε τωρα γκρινιάζουμε με πιο δυνατή φωνη και απαιτούμε κιολας !

Βεβαια τωρα η γκρινια ειναι διαφορετική . Γιατι δεν ανοιγει η πόρτα , γιατι δεν με αφηνετε να πειράζω το τηλ κλπ κλπ .

Σαρδελάκι μου γλυκο δεν θελω να σε απελπίσω αλλα μαλλον οταν τα παντρέψουμε θα ησυχάσουμε !!!!

:mrgreen::mrgreen: τότε θα ησυχάσουμε τουλάχιστον;;; Ή θα μου φέρει καμιά νύφη που θα του κάνει την ζωή κόλαση και θα την σφάξω η αγορομάνα;;;:mrgreen::mrgreen:

Ποτέ δεν θα ησυχάσουμε ματάκια μου...αλλά παρόλα αυτά...τι γλυκό πράγμα να είσαι μανούλα!!!

Φιλάκια κοριτσάκι μου γλυκό...σε πεθύμησα!