Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ SYMPHONY?

dimitra1

Recommended Posts

Όταν χρησιμοποιούμε το Symphony πρέπει κάθε φορά που αλλάζουμε στήθος να το βάζουμε στη φάση διέγερσης για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα μειωθεί η παραγωγή?

Ευχαριστώ πολύ!

m3uIp2.png

Διαφημίσεις

Όταν χρησιμοποιούμε το Symphony πρέπει κάθε φορά που αλλάζουμε στήθος να το βάζουμε στη φάση διέγερσης για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα μειωθεί η παραγωγή?

Ευχαριστώ πολύ!

χρησιμοποιεις το Symphony και εχεις μονο 1 χοανη και οχι το διπλο συστημα?

9a7bp2.pngIm47p2.png

Το πήρα δοκιμαστικά με το μονό, για να δώ τι γίνεται.

Το έχω 5 μέρες περίπου και επειδή βλέπω ότι κάνει δουλειά, μάλλον θα ζητήσω και δεύτερη χοάνη-μπουκαλάκι.

Η χρέωση αυξάνεται το μήνα?

Γενικά με τη φάση διέγερσης τι γίνεται, τη βάζουμε κάθε λίγο ή αν σταματήσει η ροή?

m3uIp2.png

Να πάρεις 2ο μπουκάλι και να το βάζεις στην αρχή στην φάση διέγερσης με τα δύο μπουκαλάκια...

Αν το έχεις μονό πρέπει να επαναλαμβάενις την φάση διέγερσης κάθε φορά που αλλάζεις στήθος..

Θα πληρώσεις επιπλέον το μπουκαλάκι εφάπαξ, η χρέωση είναι ίδια με τον μήνα...

WLn5p2.png

Το πήρα δοκιμαστικά με το μονό, για να δώ τι γίνεται.

Το έχω 5 μέρες περίπου και επειδή βλέπω ότι κάνει δουλειά, μάλλον θα ζητήσω και δεύτερη χοάνη-μπουκαλάκι.

Η χρέωση αυξάνεται το μήνα?

Γενικά με τη φάση διέγερσης τι γίνεται, τη βάζουμε κάθε λίγο ή αν σταματήσει η ροή?

Οπως σου ειπε και η felini να παρεις οπωσδηποτε το διπλο συστημα,ειναι σουπερ!

Την φαση διεγερσης θα την βαζεις στην αρχη και μετα απο καποια ωρα, και αφου βλεπεις οτι σταματαει η ροη, μπορεις αν θες, να την βαλεις για λιγο.Γενικα, δοκιμαζεις και την βαζεις οποτε βλεπεις οτι βοηθαει στην παραγωγη.

Εγω την βαζω μονο στην αρχη,ποτε αλλοτε, γιατι καλυπτομαι με την παραγωγη.

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Καλημερα κοριτσια. Νοικιασα το θηλαστρο symphony εχθες και σημερα το παρελαβα. Μηπως μπορει να μου πει καποια που το εχει χρησιμοποιησει πως λειτουργει? Οι οδηγιες ειναι μονο στα αγγλικα και δυσκολευομαι λιγακι. Ευχαριστω παρα πολυ

Καλημερα κοριτσια. Νοικιασα το θηλαστρο symphony εχθες και σημερα το παρελαβα. Μηπως μπορει να μου πει καποια που το εχει χρησιμοποιησει πως λειτουργει? Οι οδηγιες ειναι μονο στα αγγλικα και δυσκολευομαι λιγακι. Ευχαριστω παρα πολυ

που δυσκολευεσαι ακριβως????

9a7bp2.pngIm47p2.png

Ουσιαστικά το symphony έχει δύο κουμπιά και ένα κεντρικό που περιστρέφεται. Πατάς το αριστερό μία φορά και το θήλαστρο αρχίζει να κάνει γρήγορες θηλαστικές κινήσεις ώστε να διεγείρει το αντανακλαστικό της καθόδου του γάλακτος. Στη συνέχεια αρχίζει μόνο του να κάνει πιο αργές κινήσεις, μεγαλύτερης έντασης (η ένταση αυτή ρυθμίζεται από το κεντρικό περιστρεφομενο κουμπί, όπως επίσης και η ένταση των πρώτων γρήγορων κινήσεων) οπότε και αρχίζει να τρέχει το γάλα. Εάν οποιαδήποτε στιγμή αισθανείς ότι χρειάζεται πάλι να κάνει τις πρώτες γρήγορες κινήσεις πατάς το δεξί κουμπί και το ξαναπατάς εάν θέλεις πάλι να πάει στις αργές κινήσεις. Εγώ χρησιμοποιώ πάντα μόνο το αριστερό κουμπί, το πατάω μία για να ξεκινήσει και άλλη μία για να σταματήσει.Τόσο απλά...

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Διαφημίσεις

Eλισαβετ προσεξε τα κιτρινα πραγματακια,τα βαλβιδακια που εχουν πανω μια ασπρη μεμβρανη,αυτη η ασπρη μεμβρανη να κοιταζει παντα αυτον που καθεται διπλα σου δεξια ή αριστερα σου και οχι εσενα ή αυτον που καθεται απεναντι σου!

Οτι αλλο χρειαστεις ρωτα!

• 5 months later...

καλησπέρα κορίτσια...έχω μια μικρή 5 μηνών που τη θηλάζω αποκλειστικά! σε 2 εβδομάδες επιστρέφω στη δουλεια και έχω νοικιάσει το symphony για να αντλώ γάλα να της αφήνω για να της δίνει η μητέρα μου, όμως εχω μια χαζή απορία, πώς το χρησιμοποιούμε; ποιο κουμπί πατάμε πρώτα για να αντλούμε γάλα, το πρώτο ή το δεύτερο και για πόση ώρα; ίσως είμαι χαζή αλλά έχω αγχωθεί τρελά, γυρίζω στη δουλειά με τις όχι και καλύτερες προϋποθέσεις και θέλω να είμαι ετοιμη τουλάχιστον για τα ευχάριστα, να μη τα χαλάσω κι αυτά...:oops:

Γειά σου eirinoula και να σου ζήσει η μικρούλα σου!

Το symphony έχει ένα κουμπί στα αριστερά (σαν κύκλο με τελεία στην κορυφή) και ένα δεξιά με ένα βελάκι και σταγονίτσες.

Το πρώτο ενεργοποιεί το θήλαστρο το οποίο ξεκινάει από τη φάση διέγερσης (πιο γρήγορες κινήσεις άντλησης ) και μετά από λίγο γυρίζει μόνο του σε πιό αργές κινήσεις άντλησης. Αν παρατηρήσεις στην οθόνη στην πρώτη φάση εμφανίζονται σταγονίτσες και στη δεύτερη ορθογώνια κουτάκια.

Την ένταση τη ρυθμίζεις με το μεσαίο κουμπί το μεγάλο.

Αν τώρα θες να φύγεις από τη φάση της διέγερσης πιο γρήγορα,( ή να επιστρέψεις σ'αυτή) πατάς το κουμπάκι με τις σταγόνες.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!:-D

svEnp3.png

4UdZp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...