Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 26/10/2008 ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ ΙΣΧΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 38Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ Π.Η.Τ. 3/11/2008. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΧΙ;

Διαφημίσεις

καλησπερα irene!ακριβως την ιδια περιπτωση αντιμετωπιζω κι εγω,με μια διαφορα!ειμαι σημερα 38 εβδομαδων στη δευτερη εγκυμοσυνη και ο μπεμπης ειναι ισχιακος ακομη.στη πρωτη γεννησα φυσιολοογικα και πολυ ευκολα.οσο το εχω ψαξει αυτες τις ημερες οι περισσοτεροι λενε οτι μεχρι τις 38 εβδομαδες εχει περιθωριο να γυρισει κι αυτο γιατι ειμαι δευτεροτοκος.ισως γι αυτο και σε προγραμματισε ετσι εσενα...απλα επειδη η γιατρος μου ειναι πολυ κατα της καισαρικης και στεναχωρηθηκε οσο κι εγω μου ειπε οτι καιμια ελπιδα να εχουμε να γυρισει θα περιμενουμε μεχρι τελευταια στιγμη-28/2 δηλαδη.θα σε ενημερωσω ξανα αν θες για την συνεχεια.

συγκριτικα εσενα ποιος τροπος σου φανηκε καλυτερος?εγω παντως ηδη την σκεφτομαι την καισαρικη :(

Καλημερα την ιδια περιπτωση ειχα και εγω και ο Μιχαλης μου γυρισε στην 38η εβδομαδα με το κεφαλι και ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη και το μωρο 53cm και 3900kg. Στο τελος βεβαια γεννησα στην 38η εβδομαδα 4η ημερα με καισαρικη γιατι ηταν πολυ ψιλα και τυλιγμενος.Ενα θα σας πω τον τραβηξανε με βεντουζα γιατι δεν εβγαινε με τιποτα. το μονο που πρεπει να σκεφτομαστε ειναι οτι τα παιδια μας βγηκανε υγιεστατα και τιποτα αλλο.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...