Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΡΟΩΡΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια... Εχω λιγο αγχος με το μωρακι μου. Ειναι προωρακι οσες εχετε διαβασει την ιστορια μου. Στην ηλικια που ειναι τωρα δλδ 4μιση μηνων και διορθωμενη ειναι 2 μηνων και 6 ημερων ποσο βαρος εχουν/ειχαν? Ποσο ετρωγαν/τρωνε? Ποτε ξεκινησατε κρεμες? Τι υψος εχουν? Εμεις ειμαστε 5.200 και 57 ποντους και μου τρωει γυρω στα 100-125 ml σε καθε γευμα. Αλλα υπαρχει περιπτωση να μου φαει και 60-80. Τι λετε?

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου γλυκίά μου και να χαίρεσαι την κορούλα σου.

Εγώ δεν γέννησα ακριβώς πρόωρα αλλά λίγο νωρίτερα (2 εβδομάδες περίπου) .Η κόρη μου γεννήθηκε 2500 KGR αρκετα μικρούλα δηλαδή.

Εχεις πολλές απορίες και είνια λογικό αλλα από αυτά που γράφεις το νινί σου είναι τέλειο στην ανάπτυξή του.

Αν ψάξεις λίγο μεσα στο forum θα βρείς τις απαντήσεις που θέλεις για τις κρέμες και τα γευματα. Για την ανάπτυξη το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς αλλά αν δεις και στις καμπύλες στο βιβλιάριο υγείας θα διαπιστώσεις πόσο φυσιολογική έινια η ανάπτυξή του.

Και όσο για την ποσότητα των γευμάτων δεν διευκρινίζεις κάθε πότε τρώει ????

Σου ευχομαι να είνια πάντα γερό.

dhtZp3.png

Σε ευχαριστω παρα πολυ κοπελα μου. Τα γευματα της ειναι καθε 2-3 ωρες.

Ανησυχω παρα πολυ και σε ευχαριστω που με καταλαβαινεις.

Και σε ευχαριστω που απαντησες. Να σου ζησει το αγγελουδι σου.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

τετα να σου ζησει το μωρακι σου!!! :D

εμενα γεννηθηκε μολις μπηκα στον μηνα μου, επειδη ειχε σταματησει η ενδομητρια αναπτυξη του και ηταν πολυ μικρουλη 2280

τα γευματα του ηταν συχνα και απο λιγο μεχρι και 5-6 μηνων το πιο πολυ γαλα που ειχαμε φαει ηταν 150γρ. και αυτο σπανια μετα ομως πηραμε τα πανω μας και σε υψος και σε βαρος 10 μηνων ηταν 78 ποντους και 10κιλα!!!

να μην ανυσηχεις καθολου σε λιγους μιηνες δεν θα την αναγνωριζεις την μικρουλα σου :D:wink:

Διαφημίσεις

Kalispera Teta,na sou zisi to moraki

egw genisa 30w+5d.ayto pou mou elegan giatri eine na parakolouthw tis kampiles sto vivliario me vasi tin diorthomeni ilika,ohi hronologiki.episis oti afora kai psihokinitiki anaptiksi.

egw to thilazw,kai sterese trofes ksekinisame apo ton 8 mina.esena o giatros ti sou lei?

katalavenw to anhos sou,eyhome na pane ola kala

ira

τετα να σου ζησει το μωρακι σου ο γιος μου σημερα ειναι 27 μηνων γεννηθηκε 25.5 εβδομαδων 1350 γρ στην ηλικια της ζουζουνιτσας σου ηταν περιπου στα ιδια κιλα και υψος ετρωγε ποτε 100 ποτε 120 ποτε 80 ποτε 130 αναλογα με την ορεξη του καθε τρεις ωρες οποτε μην ανησυχεις ολα καλα ειναι με την μικρη δεδομενου οτι σημερα ο ραφαηλ ειναι 1 μετρο και 18 κιλα ειναι σουπερ η μπουμπου ολα καλα θα ειναι και το αγχος σου ειναι λογικο ετσι ημουν και εγω

κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα. σας ευχαριστω που καταλαβαινετε το αγχος μου. μακαρι να πανε ολα καλα. να σας ζησουν τα ζουζουνια σας!!!

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Τετα μην ανησυχεις και μενα η ζουζουνιτσα μου ειναι ιδια ηλικια με την δικια σου και προωρακι...........γεννηθηκε την34 βδομαδα 2,000 κιλα και 46 εκ.Τωρα ειναι 6,500 και 65 εκ, μου τρωει γυρως τα 150ml γαλα 5 φορες την μερα,την νυχτα δεν ξυπναει καθολου κοιματε 9 το βραδυ και ξυπναει 9.Στην παιδιατρο που πηγαμε προχθες γιατι κρυωσε μου ειπε οτι πρεπει να σταματησουμε να την λεμε προωρακι γιατι ειναι πολυ μεγαλη πια ενα κανονικο μωρο

yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Τετα να σου ζήσει η κορούλα σου!!! :lol::lol:

Νομίζω ότι έχουμε ξαναμιλήσει όταν εψαχνες για γυναικολόγο... τελικά την πήρες τηλ?

Αν θυμάσαι και ο δικός μου μπέμπης ήταν πρόωρος (29εβδ. 1210γρμ) και τώρα είναι περίπου 6.500 Κιλά και 60 πόντους, μου τρώει πάνω κάτω 180 με 210 ml αλλά καμιά φορά και λιγότερο.

Μην ανησυχείς καθόλου η μικρούλα σου είναι μια χαρά και άλλωστε όπως λενε όλοι τα προωράκια γίνονται θηριάκια :P:lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...