Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα σας!

οταν το παιδι γινει 2 ετων θα πρεπει να παει σε παιδικο σταθμο. σκεφτομαι ενα δημοτικο παιδικο σταθμο που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας, Θηρας 77 στον Αγ. Νικόλαο Αχαρνών στην Αθήνα. μήπως έχει κανείς κάποια εμπειρια απο εκεί;

επισης να αναφέρω ότι εγώ θα μπω ταμείο ανεργίας ενώ ο σύζυγος είναι δημόσιος υπαλληλος. δικαιούμαι να κανω αιτηση σε δημοτικο παιδικο σταθμο ή όχι επειδη θα φαινομαι ανεργη;

ευχαριστω εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

δεν είανι υποχρεωτικό να παέι στα 2 το παιδί παιδικό.

αν μπορείς να το κρατήσεις σπίτι, εγώ στο προτείνω. έστω μέχρι τα 4. και να πάει κατ' ευθείας προ νήπιο.

εσύ να κάνεις την αίτηση στον δημοτικό σταθμό, αλλά επειδή θα δηλώσεις άνεργη... δύσκολο να στο πάρουν. οι αιτήσεις περνάνε από διοικητικό συμβούλιο και εκείνο αποφασίζει. και σου λέει "αφού δεν δουλεύεις, κρατα το σπίτι". δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν κάνεις την άιτηση.

age.png

συγνωμη μαλλον δεν το εγραψα καλα, δεν εννοουσα οτι ειναι υποχρεωτικο απλα μετα απο ενα χρονο που ειναι το ταμειο ανεργιας θα πρεπει να εργαστω για να εχω καποιο εισοδημα γιατι αλλιως δε βγαινουμε. θα κανω αιτηση τωρα το Μαιο για να τον δεχτουν του χρονου. τον Ιουνη που μας ερχεται θα γινει η απολυση μου και θα μπω ταμειο για ενα χρονο οποτε δε θα τον βαλω το Σεπτεμβρη αλλα το καλοκαιρι στον παιδικο (ουτε αυτο ξερω αν γινεται, να τον δεχτουν δηλαδη στο τελος της σχολικης χρονιας)

εσύ να κάνεις την αίτηση. δεν έχει τίποτα να χάσεις.

πάντα εξαρτάται σε πιο δήμο ανοίκεις. αν είανι μικρος δημος με λίγα παιδιά κια 1 παιδικό (πχ Πεντέλης), δεν θα εχεις πρόβλημα. Αν είναι πολλοί οι δημοτικοί παιδικοί και πολλες οι αιτήσεις... εχεις μέσο;

age.png

Διαφημίσεις

xamogelaki, εγω ηθελα να στειλω στο δημοτικο σταθμο την δευτερη κορη μου το Πασχα πριν απο 2 χρονια βεβαια και αν και ηταν ηδη η μεγαλη μου κορη εκει, δε δεχτηκαν να παρουν και τη δευτερη. Ελεγαν οτι το παιδι πρεπει να προσαρμοστει και αυτο γινεται απο την αρχη της χρονιας, αντε ως τα Χριστουγεννα, στην περιοδο ενταξης και οτι δε γινεται αλλη στιγμη...

Ετσι την πηγα σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο για ενα διαστημα.Εσυ εχεις αλλη λυση, για λιγο;Ωστοσο αν δεν εχεις, φυσικα και προσπαθησε το για το καλοκαιρι, ειναι λιγα τα παιδια, ισως δεχτουνε.

Οσο για τη δουλεια, μπορεις να κανεις υπευθυνη δηλωση στον παιδικο σταθμο,οτι θα δουλεψεις εντος του χρονου και οτι θα φερεις βεβαιωση του εργοδοτη, οπως εκαναν διαφορες γνωστες μου...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!