Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση για άντληση

Recommended Posts

Η μπέμπα μου είναι 21 ημερών και επειδή με τον θηλασμό δεν τα καταφέραμε λόγω χαμηλού βάρους και επίπεδων θηλών καταλήξαμε στη μόνιμη χρήση θήλαστρου.Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ το swing της Medela.Διαβάζοντας το φόρουμ διαπιστώνω πως μάλλον σταδιακά θα έχω πρόβλημα με την ποσότητα του γάλακτος.Αν νοικιάσω τώρα ένα νοσοκομειακό θα υπάρξει βελτίωση ή η ζημιά έχει ήδη γίνει και οδηγούμαι στον απογαλακτισμό;

Συγνώμη αν το θέμα έχει ξανααναφερθεί αλλά όσο και να έψαξα δεν βρήκα απάντηση.[/u]

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω οτι θα τα καταφερεις με ενα νοσοκομειακο εφοσον ακομα εχεις γαλα. Δεν εχει περασει πολυς καιρος γι'αυτο. Νομιζω οτι εφοσον δεν θηλαζει το μωρο πρεπει να εχει το θηλαστρο και φαση διεγερσης για να παιρνει ο εγκεφαλος το μηνυμα για να παραξει κι αλλο γαλα.

Πάντως εγω θα σου ελεγα να βαλεις και το μωρο στο στηθος κι ας χαζολογαει...λενε οτι βοηθάει πολυ! Δεν εχεις τιποτα να χασεις!

Όχι δεν είναι αργά. Μπορείς και τώρα να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο, και θα δεις όπωσδήποτε βελτίωση. Όμως το μωράκι σου είναι ακόμα πολύ μικρό. Δεν είναι αργά για να μάθει να πιάνει το στήθος.

Ευχαριστώ Yogini για την άμεση απάντηση.Όπως είδες συμπλήρωσα οτι έχω το swing το οποίο έχει φάση διέγερσης.Καμμία σχέση βέβαια με το νοσοκομειακό!όσον αφορά το στήθος δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η μικρή οταν προσπαθώ για θηλασμό βάζει τα κλάμματα(σπαρακτικά όμως) διώχνει το στήθος με το χέρι και άλλα τέτοια κομψα!! :?:lol: Και φυσικά ούτε λόγος για να το πλησιάσει έστω για χαζολόγημα!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Δεν πειράζει αν δε θέλει. Μην την πιέζεις. Προσπάθησε να την πιάσεις στον ύπνο. Να την έχεις κοντά σου να σε μυρίζει, να βγάλεις λίγο γάλα και να βάλεις στη θηλή, να το έχεις το στήθος σου έξω, κόντά της, χωρίς να προσπαθείς να τη βάλεις να θηλάσει. Κάποια στιγμή, θα το προσπαθήσει μόνη της.

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλημερα κοριτσια..

εχω ενα θεμα με το γαλα μου..η μικρη ειναι10 μιση μηνων,προωρακι 31 εβδομαδων που νοσηλευτηκε 2 μηνες στη γεννηση της και εγω διατηρησα τη γαλουχια-4 μηνες- με το mini electric γιατι δεν ειχα βρει το forum και αυτο μου συστησαν αυτο χρησιμοποιουσα..

μετα ανακαλυψα το parents αρα και το symphony και σωθηκα...

Τωρα το μωρο ειναι 8.500 κιλα και τρωει περιπου 250μλ τοπρωι,20-50μλ το απογευμα και 150-200μλ το βραδυ..

Το γαλα αυτο το αντλω σε 3 αντλησεις,πρωι μεσημερι βραδυ και μου μενει και για την καταψυξη.Το θεμα ειναι οτι απο 170 που μου εμενε,αρχιζει σταδιακα κ μου μενει 120 περιπου...υπαρχει περιπτωση να μειωθει τοσο ωστε να μη με φτανει και να χρειαστει να αυξησω τις αντλησεις η εδω που εφτασα,θα εχω γαλα για οσο αντεχω να αντλω;:confused: