Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια για μπομπονιέρες

Nadia77

Recommended Posts

Κοριτσάκια help,

εχω κολλήσει αφανταστα με τις μπομπονιέρες.Δεν ξερω τι μπομπονιέρες να κάνω στους μεγάλους.Παιδικές θα κάνω τα γνωστα κουβαδάκια αλλα στους μεγάλους τι;

Οτι κοιτάω δεν μου αρέσει τίποτα και αν μου αρεσει είναι πανακριβη.Θέλω κάτι που να μπορώ να φτιάξω μόνη μου.

Ειχα σκεφτει να κάνω πουγκι με ενα μπρελόκ αλλα δεν βρίσκω πουθενα το πουγκι που θελω (λευκό λινο) και σε ενα μονο μαγαζί που το βρηκα είχε 1.10 (πανακριβα μόνο για το πουγκι)

Μετα σκέφτηκα να κάνω ποτιστηράκια (που είναι σχετικο με τα κουβαδάκια) αλλα παλι δεν βρίσκω ποτιστηρακια που να μου αρέσουν (σημειωτέον ότι επειδη είμαι επαρχία τα ψαχνω ολα απο το net)

Γενικά θελω κάτι ανοιξιάτικο (θα είναι σε εξοχη η βαφτιση) αλλα και κλασσάτο.

Αν εχετε καμια ιδέα πείτε αλλα να μπορώ να αγοράσω τα υλικά απο Internet γιατι είναι δυσκολο να ανεβω Αθηνα να ψαχνω με 2 μικρά παραμάσχαλα.

Διαφημίσεις

To πρόβλημα δεν είναι το μπρελόκ αλλα το πουγκί, δεν βρίσκω κανένα πουγκι που να με ικανοποιεί.

Τα κουβαδάκια αυτα που λέω να κάνω τα χρωματιστά είναι εντελώς παιδικά.Βεβαια είχα σκεφτεί να κάνω για τους μεγάλους τα γαλβανιζε και να τα δεσω με μια ωραία κορδέλα, αλλα δεν θα είναι βλακεια να εχουν και οι μεγάλοι κουβαδάκια;

για το μεσα σε ρωταω τι σκεφτεσαι να βαλεις?

οσο για το πουγγκι, ειναι το μονο που δε θα μεινει στο τελος, μη κολλας τοσο πολυ σε αυτο

βαστα μη σου παρουν στο τελος τα κουβαδακια οι μεγαλοι :lol::lol::lol:

εγω ειχα κουβαδακια στολισμου και ηθελα να δωσω στις νονες και δεν εμειναν τα πηραν παραμασχαλα χαχαχαχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Κουτάκι με μπρελόκ πως σου φαίνεται? Καρό, πουά ή και μονόχρωμο?

Κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα στο μυαλό είναι φαναράκια για τους μεγάλους σε αντίστοιχα χρώματα με τα παιδικά κουβαδάκια για να είναι ασορτί..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

To πρόβλημα δεν είναι το μπρελόκ αλλα το πουγκί, δεν βρίσκω κανένα πουγκι που να με ικανοποιεί.
εδώ είδες;;; έχει μεγάλη ποικιλία!!

Τα κουβαδάκια αυτα που λέω να κάνω τα χρωματιστά είναι εντελώς παιδικά.Βεβαια είχα σκεφτεί να κάνω για τους μεγάλους τα γαλβανιζε και να τα δεσω με μια ωραία κορδέλα, αλλα δεν θα είναι βλακεια να εχουν και οι μεγάλοι κουβαδάκια;
εμένα δε με χαλάει καθόλου! αν μάλιστα βρεις και γαλβανιζέ ποτηστηράκια για να κάνεις και τα δύο θα δένει ακόμη καλύτερα!!! :wink: ίσως να έχει τετοια στο κέντρο στην Aθήνα!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

για το μεσα σε ρωταω τι σκεφτεσαι να βαλεις?

Ενα ξυλινο παιχνιδάκι, καραμελίτσες κτλ.

Για αυτό σκέφτηκα τα ποτιστηράκια για να μείνει κατι και στους μεγάλους αλλα το μονο που εχω βρει ειναι κατι χαλια πουα στο agrivest

Πώς σου φαίνονται αυτά τα κουτάκια?

Εμένα μου αρέσουν πολύ για τους μεγάλους (σου μένει και το κουτί που είναι όμορφο) και είναι και οικονομικές

http://www. e l x i s d o r o .com/list.php?subcatid=689

(βγάλε τα κενά μετά το www για να δεις τη σελίδα)

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

Στο topic "θέμα βάφτισης Dora", στη δεύτερη σελίδα έχει βάλει η xrysalis ένα ωραίο πουγκάκι το έχεις δει? Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα και μπορείς να βάλεις αντί για κορώνα πολλά άλλα σχεδιάκια.

aPiIp2.png AMd6p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...