Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΙΑ- ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ


kellypig

Recommended Posts

Καλήμερα! Επειδή διαβάζω διάφορα και έχω προβληματιστει, θα ήθελα τη γνώμη σας. Πλησιάζει ο καιρός που πρέπει να κάνω την αυχενική διαφάνεια και ο γιατρός μου, μου έχει πει να πάω στο Γαία (γιατι εκεί έχει πάει τώρα) και να κλείσω ραντεβού με τον κύριο Στρατάκη. Εχει καμμιά σας αποψη??? Ειναί καλός???? Σου δίνουν και εκει μετα φωτο και DVD? Είναι λεπτομερής η εξέταση? Η' να πάω πουθενά καλύτερα? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!! Το αγχος της μελλουσας μανας!!!!!! Φιλάκια!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα :)

 

Με τον Στρατάκη είχα κάνει κι εγώ την αυχενική μου και όλες τις Β΄επιπέδου μου εκεί που εργαζόταν τότε. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του και πολύ λεπτομερής! Σε βαθμό που σου σπάει τα νεύρα :D Μην σε ψαρώσει... παίρνει από χιούμορ :D Κι επειδή θα τον βλέπεις και στη β' επιπέδου ξεκίνα απο την αυχενική :D

 

Λεπτομέρειες για το Γαία δεν έχω να σου πω γιατί όπως σου είπα όταν εξέταζε εμένα εργαζόταν αλλού.

 

Καλή επιτυχία :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites

στο Γαια με τον Στρατακη εκανα κ εγω αμνιοπαρακεντηση και β επιπεδου....Είχα άψογη αντιμετωση απο τον γιατρο κ αναλυση σε καθε τι που εβλεπε....και το λεω γιατι στην αυχενικη που την εκανα αλλου επεσα σε μ@#$%@# οποτε απο εκει κ περα ολους τους αλλους γιατρους τους εβλεπα καχυποπτα..σουπερ μην σε αγχωνει τιποτα:-)

Link to comment
Share on other sites

Εμενα ο Στρατακης μου εκανε την Β επιπεδου στο Γαια, στη 2η εγκυμοσυνη μου. Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη, γιατι ηταν πολυ λεπτομερης κατι που δεν συνεβη στο ΙΑΣΩ, οπου η ιδια εξεταση διηρκησε 3 λεπτα στην 1η εγκυμοσυνη.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Είναι πολύ πιθανό γιατί πριν ήταν στο Medimall και στο Ιασώ ταυτόχρονα. Έτσι κι αλλιώς στο Medimall ήταν συγκεκριμένες μέρες και ώρες.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 8 months later...

Καλησπέρα!

...και εμείς στο ΓΑΙΑ με τον κ. Στρατάκη κάναμε και την εξέταση αυχενικής διαφάνειας και την Β' επιπέδου.

Για την επιστημονική του κατάρτηση δεν είμαι εις θέση να σχολιάσω και να αποφανθώ καθ'ότι δεν γνωρίζω αρκετά, αλλά μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά επεξηγηματικός κατά την διάρκεια της εξέτασης. Έχει ένα στυλ και φυσικ ελαφρώς κεντροευρωπαϊκό αν καταλαβαίνετε τι εννοώ:). Αλλά δεν είναι καθόλου ψυχρός και απόμακρος στην εξέταση. Στην β' επιπέδου που δυστυχώς υπήρχε ένα εύρημα μας καθησύχασε ότι δεν επιρρεάζει ιδιαίτερα τις πιθανότητές μας για DOWN αλλά εκείνη την στιγμή ομολογώ ότι δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω τι μου έλεγε.

Ομολογουμένως μου πίεσε πολύ την κοιλιακή χώρα και ψιλο-πόναγα και την επομένη μέρα αλλά το θεώρησα φυσιολογικό από την στιγμή που ο μικρός κοιμόταν του καλού καιρού και ο γιατρός έπρεπε να έχει τις σωστές λήψεις.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...