Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατροι που συνεργάζονται με ΤΑΠ ΟΤΕ

zetta

Recommended Posts

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω ένα κάποια μάμα, συνεργάζεται με παιδίατρο που είναι στην λίστα του τάμειου ΤΑΠ ΟΤΕ ή μπόρει να μου προτέινει παιδίατρο που έιναι υπερ του μητρικού θηλασμού στην περιοχή του Π.Φαλήρου

Σας ευχαρίστω εκ των προτέρων για τυχον συστάσεις :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Ζεττα νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ειναι συμβεβλημενος με το Ταπ οτε. Σε οποιονδηποτε γιατρο πας, πληρωνεις κανονικα την επισκεψη, στη γραφει στο βιβλιαριο και μετα πας στο Ταμειο και εισπραττεις 20 ευρω. Εγω τουλαχιστον αυτο κανω και ουτε που ρωτησα αν η δικη μου ειναι συμβεβλημμενη. Τωρα για να σου συστησω ... θα σου συστηνα τη δικη μου αλλα ειναι στη Ν. Φιλαδελφεια και ειναι υπερ του θηλασμου και πολυ καλη.

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

υπαρχει στην Αθηνα,μενανδρου και βεραντζερου,τμημα του ταποτε,εκει εχουν και ενα βιβλιο(στον 2 οροφο) που γραφει τους συμβεβλημενους γιατρους του ταποτε.αν θες την επομενη φορα που θα παω μπορω να τους γραψω.

Ζεττα νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ειναι συμβεβλημενος με το Ταπ οτε. Σε οποιονδηποτε γιατρο πας, πληρωνεις κανονικα την επισκεψη, στη γραφει στο βιβλιαριο και μετα πας στο Ταμειο και εισπραττεις 20 ευρω. Εγω τουλαχιστον αυτο κανω και ουτε που ρωτησα αν η δικη μου ειναι συμβεβλημμενη. Τωρα για να σου συστησω ... θα σου συστηνα τη δικη μου αλλα ειναι στη Ν. Φιλαδελφεια και ειναι υπερ του θηλασμου και πολυ καλη.

ισχυει αυτο αλλα πολυ παιδιατροι που δεν ειναι συμβεβλημενοι δεν περνουν μονο 20 ευρω...αν πας σε συμβεβλημενο σου περνει μονο οσα σου δινει το ταμειο σου πισω!

Διαφημίσεις

ισχυει αυτο αλλα πολυ παιδιατροι που δεν ειναι συμβεβλημενοι δεν περνουν μονο 20 ευρω...αν πας σε συμβεβλημενο σου περνει μονο οσα σου δινει το ταμειο σου πισω!

Όντως έτσι είναι......εμάς ο δικός μας που δεν έιναι συμβεβλημένος μας παίρνει 40€ και παίρνουμε πίσω μόνο τα 20€ για την πρώτη επίσκεψη του μήνα. Αν τύχει και πας και άλλες φορές μέσα στο μήνα τότε παίρνεις μόνο 10€ για κάθε επίσκεψη.

Πάντως ενδιαφέρομαι κι εγώ αν κάποια γνωρίζει κάποιον Δυτικά..... :)

as1cA0h04b-0010MTYzZHwwMDA1MjVkOXxNaWtyb3VsYWtpIGtpIE9tb3Jmb3VsYWtpIGlz.gif

Ειμαστε καλε κοριτσια τοσες πολλες με ταπ οτε? :wink: μπραβο μας.... εγω απλα δεν ψαχτηκα ποτε μεσω ταπ οτε για λιστα γιατρων, γιατι οσο να πεις, ο παιδιατρος ειναι και λιγο ειδικη περιπτωση για να πας ετσι ασχετα. Παντως οντως και η δικη μου παιρνει 60 ευρω και γω παιρνω πισω τα 20 της καθε επισκεψης...

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Εμάς αυτή ή γίατρος που έχουμε τώρα μας πέρνει συν 15 εύρω στην επίσκεψη άλλα θα ήθελα να άλλαξω, για κάποιους λόγους.

Είμαι στο ψάξιμο, γιατι την πρώτη φορά που έψαξα απλώς ανοιξα την λίστα ,που την έχουν και στο site, ήταν και Αύγουστος, άλλα τώρα θα ήθελα να μου συστησεί κάποιος...

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Αυτο που κανουν οι περισσοτεροι γιατροι ειναι απατη και θα πρεπει να τους καταγγελνουμε νομιζω..

Η κοβουν αποκομα και παιρνουν και καποια λεφτα παραπανω, ή κοβουν 2 αποκοματα απο το βιβλιαριο. Ετσι εκανε η πρωτη που ειχα εγω για το Χαρη (που ηταν συμβεμβημενη το ταμειο). Αυτο το κανουν γιατι για καθε αποκομα πληρωνονται ενα α΄ποσο το οποιο εννοειτε ειναι μικροτερο απο αυτο που παιρνουν ιδιωτικα. Ομως κανεις δεν τους υποχρεωνει να ειναι συμβεβλημενοι με τα ταμεια. Το επιλεγουν για να τσακωνουν πελατεια και μετα να εκμεταλευονται.. Ειναι παρανομο σε καθε περιπτωση. να το ξερετε. δεν καλυπτονται να κανουν κατι τετοιο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...