Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμετός ; Παλινδρόμηση ;


Recommended Posts

Σας παρακαλώ, όποια μαμά μπορεί ας με βοηθήσει! Ομικρός μου 57ημερών σήμερα, μου κάνει πολλούς εμετούς. Σήμερα έκανε 3 φορές συνεχόμενες. Είναι λαίμαργος πολύ, τρώει, ρεύεται και μετά κάνει εμετό...Μετά ξαναπεινάει και αν δεν τον ταίσω κλαίει πολύ. Το γάλα του είναι το aptamil EC, με χαμηλό ph,και χαμηλή λακτόζη του το δώσαμε αυτό λόγω κολικών, να του δημιουργεί το γάλα τους εμετούς???

Πως μπορώ να ξέρω αν είναι παλινδρόμηση???? Έτυχε να έχει το μωράκι σας παλινδρόμηση? Τι συμπτώματα έχει? Τι κάνατε? Φοβάμαι μην μου κάνει εμετό στον ύπνο του και κοιμάμαι και δεν το πάρω χαμπάρι και μου πνιγεί, παρόλο που έχω το κρεββατάκι σε κλίση αυτός κατεβαίνει κάτω κατά την διάρκεια του ύπνου.....

Συγνώμη για το μεγάλο πόστ, έχω πανικοβληθεί....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Αχου ΒΙΚΥ πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι συμβαίνει αλλά γιατί δεν μιλάς στον Παιδίατρό σας???

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Link to comment
Share on other sites

Νίκη μου, μίλησα με τον παιδίατρο σήμερα, ο οποίος είναι σε διακοπές και επιστρέφει την Τετάρτη. Μου είπε οτι πρέπει να τον εξετάσει, ίσως να είναι κάποια ελαφρά παλινδρόμιση. Μου είπε να δοκιμάσω να του βάλω ρυζάλευρο (λίγο) στο γάλα. Το προσπάθησα, το έβαλα σε μπιμπερό chicco με σχισμή αλλά δεν μπόρεσε να πιεί.

Εχθές πανικοβλήθηκα και μπήκα στο forum μήπως και κάποια μαμά είχε παρόμοια εμπειρία, να με βοηθήσει. Πέρασα την νύχτα χωρίς να κοιμηθώ καθόλου, φοβόμουν πάααρα-πολύ, παραδόξως και για πρώτη φορά κοιμήθηκε 6 ώρες συνεχόμενες. Ίσως να ένιωθε οτι ήμουν από πάνω συνέχεια. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έκανε εμετό, οπότε με παρηγορεί η πιθανότητα,αν έχει, να είναι ελαφράς μορφής η παλινδρόμηση .

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Link to comment
Share on other sites

Καλη μου δεν πιστευω οτι πρεπει να πανικοβαλεσε!Μια καλη λυση για τους εμετους το νερο που του φτιαχνεις το γαλα να ειναι ρυζονερο δηλαδη νερο απο ρυζι που θα βραζεις!Μου το ειχε συστησει η παιδιατρος μας οταν η μικρη παρουσιασε την ιωση με τους εμετους και οντως ειχε θεαματικα αποτεμεσματα!!!Ισως να φταιει και το γαλα μιας και μπορει να περιεχει καποιο συσταστικο εναντιον των κολικων που να τον πειραζει στο στομαχακι......

Ευχομαι ολα να πανε καλα και να ειναι κατι περαστικο και τυχαιο!

yHVLp3.png G2Hmp3.png
Link to comment
Share on other sites

Μου ετυχε κάτι παρόμοιο χτες! Για δύο μέρες εκανε το μωρό μου εμετούς. Πηρα την παιδίατρο και μου είπε ότι αν συνεχίσει ετσι μεχρι το απόγευμα ισως να χρειαστει να τον πάμε στο νοσοκομείο. Μεσα στον πανικό μας τον πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εκει δεν του βρηκαν τίποτα αλλα ειπαν ότι θα τον κρατήσουν για παρακολουθηση. Ηταν χτες Κυρικη που σημαινε ότι δεν θα έκανε καθόλου εξετάσεις και οτι απλά θα κοιμόταν μια μέρα στο νοσοκομείο. Τον πήρα φυσικά και έφυγα. Σήμερα το μωρό είναι πολύ καλά και όλο μου χαμογελάει :D .

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Φαντάζομαι τι πέρασες και εσύ?!

Είναι καλύτερα, εχθές το βράδυ μου έβγαλε πολύ ελάχιστο.ίΊσως να βοήθησε που τελικά μπόρεσα και του έδωσα γάλα με ρυζάλευρο. Δοκίμασα με θηλή με τρείς τρύπες και μπόρεσε και το ήπιε! ενώ με την σχισμή που είναι μεγαλύτερο το άνοιγμα ήταν αδύνατον.

Βέβαια τα ρεψίματα του εξακολουθούν να είναι πολύ βίαια, σε σημείο που βάζει τα κλάματα. Και δεν είναι που είναι πολύ λαίμαργος γιατί του έδωσα γάλα και μισοκοιμισμένο για να δω αν είναι από την λαιμαργία που καταπίνει τόσο αέρα... Δεν ξέρω αν η παλινδρόμηση δημιουργεί τόσο έντονα ρεψίματα :roll:

Εκτός αυτού κοιμήθηκε από τις 11.οο έως τις 6.00 το πρωί!!!

Λέτε να μας βγεί σε καλό τελικά?

Πάντως υπάρχει και ένα καλό, έλα όμως που εγώ δεν μπορώ να το χαρώ και να κοιμηθώ αφού τρέμω μην πνιγεί...Μόλις με πάρει ο ύπνος βλέπω εφιάλτη οτι πνίγεται...

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Link to comment
Share on other sites

Nαι, το άνθος ορύζης, το άγευστο όχι αυτό με τη βανίλια. Πήρα το Γιώτης που είναι σε μπλέ σκούρο κουτί.

Πάντως και μένα σήμερα είναι πολύ καλός. Τρώει ανά 4ωρο και κοιμάται. Στο τελευταίο γεύμα θα του βάλω πάλι μισή μεζούρα να δω αν θα μου ξυπνήσει πάλι το πρωί, οπότε θα είμαι σίγουρη οτι οφείλεται στο ρυζάλευρο.

Τον ζύγισα κιόλας και έχει πάρει 150γρ. σε 3 μέρες οπότε εντάξει, δεν δημιούργησαν πρόβλημα οι εμετοί.

Τον πρόσεχε ο σύζυξ όλο το μεσημέρι και μπόρεσα και κοιμήθηκα ένα 2ωρο. Μόλις άκουσα το κλάμα του όμως πετάχτηκα μέχρι πάνω και πήγα τρέχωντας τόσο που τρόμαξα τον άντρα μου :lol::lol::lol: ακόμα με βρίζει!!!!

Έυχομαι ilonka να έχετε και να έχουμε μια ήρεμη νύχτα :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Link to comment
Share on other sites

εκτος τους κολικους που εχουν τα μικρα σας,εχετε σκεφτει οτι μπορει να φταιει η ζεστη?????οπως δεν πρεπει να τρωμε βαρια κι εμεις το καλοκαιρι,ετσι και αυτα τρωνε λαιμαργα γιατι πεινανε και με τη δυσφορια που νιωθουν λογω ζεστης ο οργανισμος τους να αντιδρα ετσι!!εγω δεν το περασα αυτο,γιατι γεννησα φθινοπωρο.το περασε ομως φιλη,και οντως ετσι ηταν.το σεπτεμβριο τιποτα!!μη φοβαστε ολα θα περασουν και θα τα χαζευετε οταν παιζουν σε κανενα χρονο και θα θυμαστε ολα αυτα που περνατε σαν νεες μανουλες!!

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...