➔ ParentsCafe.gr

12/5 Μια ανοιξιάτικη μέρα στο Νηπιαγωγείο των Εκπ. Δούκα

H εκδήλωση αυτή έχει σκοπό να γνωρίσει στους γονείς διάφορες μεθόδους προσέγγισης θεμάτων και δραστηριοτήτων για παιδιά νηπιαγωγείου, με δημιουργικό τρόπο.

Εικόνες απο την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/5/2012:

Διαφημίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Nηπιαγωγείο Δούκα καλωσορίζει την άνοιξη και σας προσκαλεί μαζί με τα παιδιά σας, να περάσετε ένα δημιουργικό και ευχάριστο πρωινό! Μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων & μέσα από τα παράλληλα εργαστήρια θα ανακαλύψετε, την ποιοτική διάσταση του εκπαιδευτικού του προγράμματος

Σάββατο 12 Μαΐου, 11:00 – 14:00

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ ή τηλεφωνήστε στο 2106186000 (εσωτερικό: 0434), κ. Νατάσσα Τούντα μέχρι 9/05/2012.

Εργαστήρια

  • «Η Άνοιξη μέσα από την τέχνη» Καλλιεργείται η επαφή των παιδιών με τις τέχνες και παρακινείται η ανάπτυξη προσωπικής σχέσης με τον Πολιτισμό.
  • «Μουσική και Συναισθήματα» Ο κόσμος των ήχων, η μουσική και η κίνηση ως μέσα έκφρασης και επικοινωνίας.
  • «Μαθηματικά και μαγειρική;» Καθημερινές δραστηριότητες, συμβάλλουν στην κατανόηση και την αξιοποίηση των μαθηματικών: παρατηρούμε, ανακαλύπτουμε ιδιότητες, ομοιότητες και διαφορές, εκτιμούμε ποσότητες, βάρος, χωρητικότητα και όγκο, αριθμούμε, διαπιστώνουμε μετασχηματισμούς.
  • «Ανοιξιάτικες κατασκευές» Η ανάπτυξη της φαντασίας και η άνθηση της δημιουργικότητας μέσα από διάφορες τεχνικές, εργαλεία και υλικά.
  • «Μικροί ζωγράφοι, μεγάλοι καλλιτέχνες» Τα παιδιά, με τη ζωγραφική, εκφράζουν τις ιδέες, τις σκέψεις, τα βιώματα και τα συναισθήματά τους.
  • «Θεατρικό παιχνίδι, δημιουργία και επικοινωνία» Μέσα σε κλίμα αποδοχής και ελευθερίας, το παιδί εκφράζεται με θεατρικούς και κινητικούς συνδυασμούς.
  • «Η γνώση μέσα από το πείραμα» Πειράματα: Ένας όμορφος δρόμος που οδηγεί στη γνώση.
  • «Brown Bear & Friends» Θεματική, βιωματική προσέγγιση της Αγγλικής Γλώσσας στο Νηπιαγωγείο.
  • «Κάνοντας τη διαφορά» Ποικιλία ελκυστικών κινητικών δραστηριοτήτων μέσα από παιχνίδι και διασκέδαση.

Πώς θα πάτε…

Tέρμα οδού Σωρού, Εκπαιδευτήρια Δούκα, Παράδεισος Αμαρουσίου / Τηλέφωνο: 210.6186.000 (εσωτ. 0101).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δαΐς ME IX Ή ΤΑΧΙ

Ακολουθείτε την Λεωφόρο ΚΗΦΙΣΙΑΣ  (Από Αθήνα προς Κηφισιά) και τις πράσινες ταμπέλες για Αττική Οδό. Στο ύψος του «δαχτυλιδιού» , o παράδρομος της Αττικής οδού  ονομάζεται οδό ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (φανάρια) συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ -ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά.  Στο τέρμα της ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά , την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και το Δαΐς.

ΜΕΣΩ ΗΣΑΠ

Σταθμός Μαρούσι. Κατόπιν επιβίβαση σε τοπικό λεωφορείο 040 έξω ακριβώς από τον σταθμό και αποβίβαση στα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ.

ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Από το κέντρο επιβιβάζεστε στο Α7 Κάνιγγος- Κηφισιά ή το 550 Π. Φαληρο-Κηφισια ή Χ14 Σύνταγμα -Κηφισιά και κατεβαίνετε στην στάση ΧΕΙΜΑΡΑΣ (στην Λεωφ. Κηφισίας). Πάνω στο δαχτυλίδι (Κόμβο Αττικής Οδού), στα αριστερά σας, είναι η τοπική Δημοτική κόκκινη στάση, από εκεί παίρνετε το τοπικο λεωφορειο 040 και αποβιβάζεστε στην στάση Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ.

ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΟ

Κατεβαίνετε στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και έξω από τον σταθμό επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο 411 (Σισμανόγλειο-Χαλάνδρι) όπου και σταματάτε στην στάση Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ (έξω από το Δαΐς)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ με ΙΧ ή ΤΑΧΙ

Ακολουθείτε την Αττική οδό Προς Ελευσίνα. Στο ύψος της εξόδου 11 (ΚΗΦΙΣΙΑΣ) βγαίνετε από την Αττική οδό και στρίβετε αριστερά στο Δακτυλίδι της Κηφισίας στην κατεύθυνση δηλαδή προς Αθήνα. Ακολουθείτε τον κυκλικό δρόμο του «Δακτυλιδιού» και συνεχίζετε  τον ίδιο δρόμο, λίγο μετά την έξοδο για Λεωφόρο Κηφισίας προς Αθήνα. Στο ύψος αυτό, ο παράδρομος της Αττικής οδού (Προς Μαρκόπουλο) ονομάζεται οδό ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (φανάρια) συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ -ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά.  Στο τέρμα της, ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά, την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και το ΔΑΪΣ.

Email (επικοινωνία μέσω email) Μεσογείων 151, Μαρούσι, 15126. Τηλ.: 210 61 86 000, Fax: 210 61 86 020

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στα πλαίσια χορηγίας επικοινωνίας.

Απο την ίδια σειρά ενημερωτικών άρθρων, με χορηγό τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, δείτε και αυτά τα ενδιαφέροντα άρθρα: Πρέπει να μάθει να γράφει και να διαβάζει ένα παιδί από το Νηπιαγωγείο;, Επιλέγοντας Ιδιωτικό Νηπιαγωγείo, Αντιμετωπίζοντας περιστατικά επιθετικής συμπεριφοράς και Η δημιουργικότητα: αστείρευτη πηγή γνώσης. Παράλληλα, απο τον ίδιο χορηγό έχει δημοσιευτεί και το εύκολο εκπαιδευτικό παιχνίδι με τίτλο “Καθάρισε την πόλη!” στο Parentscafe.gr! Πατήστε εδώ για να το παίξετε.

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: