➔ ParentsCafe.gr

Ακούστε τις συνομιλίες των αστροναυτών live

Μέσα απο το σύνδεσμο της NASA, με το windows media player μπορείτε να ακούσετε τους αστροναύτες που συνομιλούν διαρκώς με το κέντρο ελέγχου.

Δείτε εδώ τα βίντεο της εκτόξευσης, αλλά και τα βίντεο της σύνδεσης του διαστημόπλοιου Atlantis με τον διεθνή σταθμό ISS. Αφήστε τα παιδιά σας να ακούσουν πώς συννενοούνται και συνεργάζονται οι αστροναύτες με το κέντρο ελέγχου για τις διάφορες εργασίες που έχουν να κάνουν στο διάστημα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις


Οι συνομιλίες είναι φυσικά στα Αγγλικά, αλλά και μόνο ότι συνομιλούν εκείνη την ώρα απο το διάστημα, πολλά χιλιόμετρα πάνω απο τη γή και η συνομιλία είναι ζωντανή (live), θα ενθουσιάσει σίγουρα τα παιδιά σας και ίσως τους δώσει κίνητρο για να μάθουν την Αγγλική γλώσσα καλά.

http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html Η εικοσιτετράωρη κάλυψη της αποστολής που πορείτε να παρακολουθήσετε με windows media player.

http://www.nasa.gov/news/highlights/index.html  τα τελευταία νέα της αποστολής. Η αποστολή βρίσκεται στην αρχή της και για αυτό το λόγο τα βίντεο θα αρχίσουν να τοποθετούνται σε αυτό το σύνδεσμο σιγά σιγά. Αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με το real player (σας καθοδηγεί η ιστοσελίδα σε περίπτωση που δεν το έχετε).

. Bιβλία ENCA Kids in Athens LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami S.O.S. STEM vbac Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διατροφή Δικαιοσύνη Δώρο Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Πρωτοχρονιά Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σπίτι Συμβουλές Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη


This is the First Placement in the SidebarThis is the Second Placement in the Sidebar
"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "

      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: