Μία πρωτότυπη και δροσερή συνταγή για παιδιά 8 – 12 μηνών
Υλικά που θα χρειαστείτε:
Τρυπήστε την γλυκοπατάτα με ένα πηρούνι γύρω γύρω, μαγειρέψτε την στο φούρνο μικροκυμάτων στην μέγιστη θερμοκρασία για 5 λεπτά (ή περισσότερο εάν είναι μεγάλη) και μετά αφαιρέστε προσεκτικά την φλούδα.
Σε ένα μπώλ, ανακατέψτε καλά το καρότο, τις σταφίδες, το γιαούρτι, το αυγό και προσθέστε μετά την γλυκοπατάτα. Εάν το μίγμα σας φαίνεται στεγνό, προσθέστε μιά κουταλιά γιαούρτι.
Ψήστε στην μέγιστη δύναμη για δύο λεπτά, ανακατέψτε και αφήστε το ένα δύο λεπτά παραπάνω. Αφήστε το να κρυώσει και σερβίρετε με μιά κουταλιά κρύο γιαούρτι.
Το φαγητό αυτό μπορείτε να το σερβίρετε και σε μικρότερα παιδιά εάν αφαιρέσετε απο τη συνταγή τις σταφίδες και το μοσχοκάρυδο.
Διαφημίσεις (5)