➔ ParentsCafe.gr

Girl Geek Dinner 25/10: To blog or not to blog!

Πού: OTEAcademy, Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι 15122, Αθήνα.
Πότε: την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στις 18.30.

To 22o GGD: To blog or not to blog!

Διαφημίσεις

 

Τα Girl Geek Dinners σας καλωσορίζουν στο 22ο Girl Geek Dinner.

Πού: OTEAcademy, Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι 15122, Αθήνα.

Χάρτης εδώ: http://g.co/maps/c5b2f

Πότε: την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στις 18.30.

Ποιοί και τι:

18.30-19.00: Προσέλευση.

19.00-19.10 Καλωσόρισμα στο 22ο Girl Geek Dinner από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.

19.10-19.30: Πώς μπορώ να ξεκινήσω ένα blog? Τι δυνατότητες δίνει; Τι να προσέξω;
Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα μας δώσει απάντηση ο Γεώργιος Δέτσης. Ο Γιώργος Δέτσης, φανατικός υποστηρικτής των Girl Geek Dinners, έχοντας μία μεγάλη εμπειρία στον χώρο του internet (web development and web design), θα μας δώσει απαντήσεις σε όλες τις απορίες μας και θα μας πάει και ένα βήμα παρακάτω.

19.30-19.50: womenofwine.gr Δεν το πιστεύαμε, μέχρι που το ανακαλύψαμε! Οι ελληνίδες γυναίκες ηγούνται και στον χώρο του κρασιού! «ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ» με μόνο 8 χρόνια δράσης, έχουν συμβάλει ενεργά στην ανάδειξη των Ελληνικών κρασιών και ποικιλιών εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο Σύνδεσμος «Οι Ελληνίδες του Κρασιού» ιδρύθηκε το 1997 από γυναίκες που ασχολούνται επαγγελματικά με το κρασί. Τα 150 μέλη του Συνδέσμου, είναι γυναίκες οινοποιοί, οινολόγοι, αμπελουργοί, οινοχόοι, οινοδημοσιογράφοι, υπεύθυνες πωλήσεων και μάρκετινγκ κρασιού και γενικότερα όσες εμπλέκονται επαγγελματικά στον ευρύτερο αμπελοοινικό χώρο, οι οποίες ένιωσαν την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουν και να εκπαιδεύσουν κι άλλες γυναίκες αλλά και άντρες σχετικά με τον πολιτισμό του κρασιού. Για όλα αυτά θα μας μιλήσει η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Ειρήνη Τριανταφύλλου.

19.50-20.10: gift-store.gr ¨Κάνε το πρώτο βήμα με πίστη. Δεν χρειάζεται να βλέπεις όλη τη σκάλα, απλώς κάνε το πρώτο βήμα¨. Είναι η αγαπημένη φράση της Έλενας Παπαδοπούλου. Η Έλενα Παπαδοπούλου, μια δυναμική γυναίκα θα μας μιλήσει για τη δική της εμπειρία στο χώρο του internet, για την ιδέα της και την αγάπη που είχε να δημιουργήσει το gift-store.gr, ένα on line κατάστημα. Θα μας μιλήσει για την εμπειρία της, τα προβλήματα που αντιμετώπισε και τα σχέδια της για το μέλλον.

20.10-20.30: Dinner, Drinks και… απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες:
Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Facebook Page: http://www.facebook.com/GirlGeekDinnersGreece

Dress code: be yourself 🙂

————————————————————————————————

Παλιότερα GGDs:

31/01/2011 – 19o Girl Geek Dinners

Tα Girl Geek Dinners σας καλωσορίζουν στο 19o GGD, το πρώτο για το 2011!

Για άλλη μια χρονιά, στόχος μας είναι το networking γυναικών και η ενημέρωσή τους για οτιδήποτε νέο και καινοτόμο σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, το Internet και τη διάδοση φρέσκων ιδεών και οραμάτων!

Το πρώτο μας GGD για την φετινή χρονιά, είναι αφιερωμένο -όπως και το τελευταίο της περσινής- στις ελπίδες μας για έναν καλύτερο κόσμο, δηλαδή στα παιδιά.

Πού: Microsoft Innovation Center, Βασιλίσσης Σοφίας 103 (περιοχή Πλατεία Μαβίλη) Αθήνα.

Πότε: τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, στις 18.00.

Ποιοί και τι:
18.00-18.30: Προσέλευση.

18.30-18.40: Καλωσόρισμα στο 19ο Girl Geek Dinner από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.

18.40-19.00: mitrikosthilasmos.com: Η Μαρία Παπαποστόλου σπούδασε φωτογραφία και γραφιστική. Έχει μία πολύχρονη παρουσία -πάνω από 10 χρόνια- στις γραφικές τέχνες, τη διαφήμιση και το inernet.
Πριν από 3,5 χρόνια έγινε μητέρα. Η προσωπική της ανάγκη για σωστή πληροφόρηση και ουσιαστική υποστήριξη για τον θηλασμό, έγινε αφορμή να δημιουργήσει το «Μητρικός θηλασμός – Μητέρα & Παιδί» με σκοπό να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο στην ανάδειξη, προώθηση και υποστήριξη του θηλασμού προς όλες τις μητέρες και τα μωρά τους.
Σήμερα το mitrikosthilasmos.com με ποικίλη θεματολογία, έγκυρες ειδήσεις και την υπηρεσία “Ρώτα τον ειδικό” που στηρίζει η πλούσια επιστημονική του ομάδα, προσφέρει ενημέρωση και υποστήριξη σε όλους όσοι είναι, ή θέλουν να γίνουν γονείς!
…more @ 19th GGD

19.00-19.20: babytips.gr: Η Τόνια Χανιώτη είναι μητέρα δύο παιδιών. Έκανε σπουδές φωτογραφίας στα ΤΕΙ Αθηνών, δούλεψε επί 12 χρόνια σε εταιρία παραγωγής διαφημίσεων, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην ιστοσελίδα που ή ίδια ανέπτυξε, το babytips.gr.
Η ιδέα για το babytips.gr, γεννήθηκε όταν η Τόνια έμεινε έγκυος κι άρχισε να ψάχνει πληροφορίες στο internet για την εγκυμοσύνη, τα νεογέννητα, τα δίδυμα παιδιά, την ψυχολογία τους, τη σωστή διατροφή, τα θέματα συμπεριφοράς κτλ. Ό,τι δηλαδή απασχολεί μια μέλλουσα μητέρα.
Το babytips.gr ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, ως ιστοσελίδα ταξιδιωτικών πληροφοριών για την οικογένεια, με tips (συμβουλές) που είχε συγκεντρώσει τα τελευταία 2 χρόνια.
Το babytips.gr, μεγάλωσε σε ύλη με τον καιρό, νέα θέματα εισέβαλαν στις σελίδες, πολλές συνεργασίες ξεκίνησαν και πολλά θέματα ακόμα περιμένουν το χρόνο τους για να αναπτυχθούν. Έτσι είναι και οι οικογένειες. Αναπτύσσονται, μεγαλώνουν, εξελίσσονται, ανθίζουν με τον καιρό.
…more @ 19th GGD

19.20-19.50: ParentsCafe.gr: Το διάσημο πια parents.gr το μεγαλύτερο ελληνικό site για τους γονείς το ξέρετε. Αυτό που δεν γνωρίζετε ίσως όμως είναι το ParentsCafe.gr. Η Μαρία Στυλιανάκη, η δημιουργός του Parents.gr και του ParentsCafe.gr, θα μας μιλήσει για το ParentsCafe.gr, μια ιστοσελίδα της οποίας το φόρουμ αποτελεί εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης (social networking) για γονείς ή μελλοντικούς γονείς και εξυπηρετεί την ανάγκη τους για καθημερινή επικοινωνία και ψυχαγωγία προσφέροντας χώρο για συζητήσεις στοχευμένες για όλα όσα απασχολούν τους σύγχρονους γονείς καθώς επίσης και χρήσιμες πληροφορίες δίνοντας λύσεις σε καθημερινούς προβληματισμούς και θέματα που τους απασχολούν.
…more @ 19th GGD

19.50-20.00: How To’s: Η Κατερίνα Πόντη θα μας δείξει έξυπνα Τips της τεχνολογίας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη!

20.00-20.30: Dinner, Drinks και… απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες:
Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Dress code: be yourself 🙂

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ

29/9/2009 – 11ο Girl Geek Dinners

Tα Girl Geek Dinners (http://www.ggd.gr) σας καλωσορίζουν στο 11o GGD, σε μία συνάντηση αφιερωμένη στις γυναίκες start-ups!

Πού: Microsoft Innovation Center, Βασιλίσσης Σοφίας 103 (περιοχή Πλατεία Μαβίλη) Αθήνα.

Πότε: Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009, στις 18.00.

Ποιοί και τι:

18.00-18.30: Προσέλευση.

18.30-18.35: Καλωσόρισμα στο 11ο Girl Geek Dinner από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.

18.35-18.55: parents.gr Η Μαρία Στυλιανάκη, μία νέα, δραστήρια γυναίκα είχε την την πολύ ωραία ιδέα, το 2005(!) να δημιουργήσει ένα on line σημείο συνάντησης για τους γονείς. Η αγάπη της για τα παιδιά και το ενδιαφέρον της να υποστηρίζει τους γονείς, εκφράζεται με πολύ αγάπη και μεράκι, μέσα από το parents.gr, για το οποίο και θα μας μιλήσει.

18.55-19.15: scrapbooking.gr Η Γιωργία Ανουσάκη, μία γυναίκα που είναι στο Internet από πολύ νωρίς, σκέφτηκε ότι μέσα από αυτό μπορεί να εκφράσει κανείς τις δημιουργικές του ανησυχίες και ταυτόχρονα – σαν μητέρα – να έχει μία πολύ επιτυχημένη επαγγελματική διέξοδο.

19.35-20.55: theatro.wordpress.com …και επειδή οι γυναίκες από τη φύση μας είμαστε creative, τι πιο φυσικό να έχουμε γνώση και άποψη για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η Αλεξία Τζαμικοσόγλου, έχει, και μάλιστα εύστοχη και ολοκληρωμένη, και την καταθέτει στο theatro.

20.55-21.15: «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα». Ποιος θα το πίστευε λοιπόν ότι σε μία περιοχή αρκετά έξω από την Αθήνα, μία γυναίκα οραματίζεται τον κόσμο της και το περιβάλλον της ΜΟΝΟ on line, και τον κάνει πράξη! Η Ελένη Χιόνη, μία δυναμική γυναίκα, θα μας πει ότι το kefaloniapress.gr, είναι μόνο η αρχή για το δικό της ιντερνετικό ταξίδι!

21.15-22.00: Dinner, Drinks και… απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες:
Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ
Dress code: be yourself 🙂

Ο στόχος:
το networking γυναικών και η ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και η διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων!

Eξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέσα από το facebook event 

Get involved:
Η Μαρία Στυλιανάκη, η Γιωργία Ανουσάκη, η Αλεξία Τζαμικοσόγλου και η Ελένη Χιόνη ανυπομονούν να ακούσουν από τώρα τις απορίες, σκέψεις και ιδέες σας, τις οποίες μπορείτε να στέλνετε στο info(at)ggd.gr  δηλώνοντας το όνομά σας (εάν το επιθυμείτε). Για όλα αυτά θα πάρετε τις απαντήσεις σας «ζωντανά» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Χάρτης

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: