Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μοιάζουν τα διζυγωτικά σας δίδυμα;

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή τα διζυγωτικά διδυμάκια μου.

Είναι παντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Έχω δει κι άλλα διζυγωτικά δίδυμα αλλά τουλάχιστον μοιάζουν για αδέλφια.

Οι δικοί μου, ο ένας είναι κλώνος του άνδρα μου κι ο άλλος κλώνος δικός μου.

Επίσης και σαν χαρακτήρες, αν και τόσο μικροί, είναι εντελώς διαφορετικοί.

Ο ένας είναι γκρινιάρης και υπερκινητικός και ο άλλος είναι συνέχεια μέσα στα χαμόγελα και πολύ ανεξάρτητος.

Τα δικά σας πώς είναι;

Διαφημίσεις

Πω πω τέλεια! Εσείς σε μικρογραφίες!!!!!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ....:lol:ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ!ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΣΠΡΟ-ΑΣΠΡΟ!

Τουλάχιστον οι δικοί μου είναι και οι δύο ξανθοί με γαλάζια μάτια. Αλλά τώρα ο ένας είναι φαλακρός και ο άλλος μαλλιάς. Και ο φαλακρούλης του τραβάει συνέχεια τα μαλλιά.

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον οι δικοί μου είναι και οι δύο ξανθοί με γαλάζια μάτια. Αλλά τώρα ο ένας είναι φαλακρός και ο άλλος μαλλιάς. Και ο φαλακρούλης του τραβάει συνέχεια τα μαλλιά.

ΟΧΟΥ ΤΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.....ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ Κ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ Κ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ!ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΤΑ 2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!

Τα δικα μου τριχρονα διδυμα κοριτσια ειναι: η μια καστανη, λεπτοκαμωμενη, γεννημενη με μπολικο μαλακι. Ενω η αλλη διδυμη γεννηθηκε με χνουδακι αντι για μαλακι, καστανοξανθη και γαλανη, με μαγουλακια και ας δεν ειναι γεματη. Δε μοιαζουν ουτε σαν αδελφια, ουτε σα χαρακτηρες και γι' αυτο τα πανε πολυ καλα!

Και απο εμφανιση, η καστανη διδυμη μοιαζει πολυ με την πρωτη μου κορη ενω η καστανοξανθη διδυμη μοιαζει παρα πολυ τη δευτερη κορη μου και εχουν αντιστοιχα τα αναλογα παρομοια χαρακτηριστικα. Ειμαι σιγουρη οτι οταν καποτε ολοκληρωσουν την αναπτυξη τους, ο κοσμος θα μπερδευεται με το ποια ειναι τελικα τα διδυμα κοριτσια μου! :)

2 πατεντες δηλαδη!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Κι εμενα καμια σχεση μεταξυ τους...η μια ειναι ξανθια με ισια μαλλια και με πρασινα ματια και η αλλη ειναι καστανη με μπουκλα μαλλι και καστανοπρασινα ματια και λιγο πιο ψηλη απ την διδυμη της.Αλλα δεν εχουν επισης και καμια σχεση και με την αδερφη τους..που ειναι μελαχροινη με σπαστο μαλλι και καστανα ματια...

Το καθε παιδι τελειος διαφορετικο....το μονο κοινο που εχουν...ειναι οτι ειναι και τα 3 κοριτσια...χαχα

Τα δικά μου παιδάκια μοιάζουν σαν αδερφάκια.

Πάντως, από το λίγο που φαίνεται στο άβαταρ, και τα δικά σου παιδάκια θα έλεγα ότι σαν αδερφάκια μοιάζουν.

Για το χαρακτήρα, μην το δέσεις κόμπο. Τα δικά μου έχουν αλλάξει αρκετά από βρέφη. Ειδικά μην πέσεις στην παγίδα να χαρακτηρίσεις κάποιον γκρινιάρη ή οτιδήποτε αρνητικό. Θα θεωρήσει ότι αυτό περιμένεις από εκείνον και πολύ πιθανό είναι να μην βελτιωθεί.

Αν είχε μείνει ο γιος μου με το αρχικό του ταμπεραμέντο δεν ξέρω και γω τι θα γινόταν :mrgreen: Δεν μας άφηνε σε χλωρό κλαρί (χωρίς ωράριο, εννοείται) και για το κλάμα του -ντεσιμπέλ και διάρκεια- μάταια προσπάθησα να βρω ισάξιο στο youtube. Η γιαγιά του, εξαιτίας του, δεν άντεξε, τα μάζεψε και έφυγε και σαν τον Πόντιο Πιλάτο με άφησε να κάνω, ό,τι νόμιζα. Και όμως τώρα είναι παιδάκι που κερδίζει τους πάντες και πολύ χαρούμενο. Υπομονή ήθελε βασικά... ΥΠΟΜΟΝΗ ... Μια λέξη με πολύ νόημα :mrgreen:

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας. Αν και δεν έχω δίδυμα παιδάκια διαβάζοντας τη σελίδα σας ήθελα απλώς να σας πω ότι έχω κουμπάρο δίδυμο διζυγωτικό, ο οποίος είναι παντελώς διαφορετικός από τον αδερφό του. Ο ένας ψηλός ο άλλος κοντός, ο ένας ξανθός με γαλανά μάτια ο άλλος καστανός φαλακρός με καστανά μάτια. Ο ψηλός μοιάζει με τον μεγάλο τους αδερφό (είναι 3 το σύνολο) και ο κοντός δεν μοιάζει με κανένα. Οι χαρακτήρες τους δε, εντελώς διαφορετικοί, ειδικά ο κοντός είναι πιο κοντά στη μητέρα του ενώ ο ψηλός έχει τη δική του αντικειμενική αντίληψη. Frosobal μάλλον και τα δικά σου οδεύουν στη διαφορετικότητα.

1457745k8p286od3g.gif

Διαφημίσεις

Η πλάκα είναι πώς ο ένας δίδυμος μοιάζει καταπληκτικά με τον μεγάλο μου γιο. Όποιος βλέπει φωτογραφίες του από μωρό νομίζει πώς είναι αυτός.

Η πλάκα είναι πώς ο ένας δίδυμος μοιάζει καταπληκτικά με τον μεγάλο μου γιο. Όποιος βλέπει φωτογραφίες του από μωρό νομίζει πώς είναι αυτός.

Ακριβώς αυτό!!!!!!!Ο μεγάλος μου που είναι δίδυμος μοιάζει καταπληκτικά με τον μπεμπη μου μάλλων το έγραψα ανάποδα....ο μπέμπης μου 6 μηνών τώρα μοιάζει τρομέρα με τον μεγάλο μου γιό 10ετων τόσο πολύ που ο μεγάλος τρελένεται από την χαρά του που ο αδελφούλης του του μοιάζει τρομέρα σαν διδυμοι με 10 χρόνια διαφορά!!!!!!!!!!!Οσο για την δίδυμη αδελφή του καμία σχέση ...ίδια ΕΓΩ!!!!!!!

Tα δικα μου τα διδυμακια ειναι πραγματικα η μερα με τη νυχτα.

Ουτε καν για αδερφια δε τα κανεις.

Τουλαχιστον τα μοιρασαμε με τον αντρα μου και ο μπεμπακος μοιαζει στο μπαμπα και η μπεμπουλα μοιαζει σε μενα.

Οι χαρακτηρες παλι...δε το συζητω...ο μικρος ειναι η προσωποποιηση της υπομονης και της ηρεμιας ενω η μπεμπα ειναι η μικρη μας ανταρτισα.

Τελικα απ'οτι διαβαζω ολα τα διζυγωτικα διδυμακια δε εχουν και πολλες ομοιοτητες μεταξυ τους

rT3np3.png

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...Ο ΓΙΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Κ Η ΚΟΡΗ ΚΛΩΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΠΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΜΟΙΑΖΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ( ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ )

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σε όλες τις διδυμομανούλες! Οι δικές μου κόρες, όταν γεννηθηκαν ήταν εντελώς διαφορετικές. Η πρώτη είχε ελάχιστο μαλλί και ξανθό, ενώ η δεύτερη είχε μπόλικο μαλλί και καστανό. Επίσης απο την πρώτη μερα φανηκε και η διαφορά στο χαρακτήρα τους. Η πρώτη στο τρίωρο ακριβως άρχιζε να κλαίει απαιτητικά για να φάει. Η δεύτερη περίμενε υπομονετικά και δεν έκλαιγε, οπότε δεν ζοριζόμουν στο τάισμα.

Μεγαλώνοντας, μάκρυναν τα μαλλάκια τους και μοιάζουν αρκετά. Όσοι δεν τις ξέρουν καλά, δεν τις ξεχωρίζουν. Τα μαλλιά τους είναι καστανόξανθα και τα ματια τους καταγάλανα!

Τέλος, μοιάζουν και οι δυο σε μενα, αν και η δεύτερη έχει και κάποια στοιχεια απο τον μπαμπά της.

Διαφημίσεις

Γεια σε όλες τις διδυμομανούλες! Οι δικές μου κόρες, όταν γεννηθηκαν ήταν εντελώς διαφορετικές. Η πρώτη είχε ελάχιστο μαλλί και ξανθό, ενώ η δεύτερη είχε μπόλικο μαλλί και καστανό. Επίσης απο την πρώτη μερα φανηκε και η διαφορά στο χαρακτήρα τους. Η πρώτη στο τρίωρο ακριβως άρχιζε να κλαίει απαιτητικά για να φάει. Η δεύτερη περίμενε υπομονετικά και δεν έκλαιγε, οπότε δεν ζοριζόμουν στο τάισμα.

Μεγαλώνοντας, μάκρυναν τα μαλλάκια τους και μοιάζουν αρκετά. Όσοι δεν τις ξέρουν καλά, δεν τις ξεχωρίζουν. Τα μαλλιά τους είναι καστανόξανθα και τα ματια τους καταγάλανα!

Τέλος, μοιάζουν και οι δυο σε μενα, αν και η δεύτερη έχει και κάποια στοιχεια απο τον μπαμπά της.

Πωπω κούκλες θα είναι!!!!!!

Και εμένα κορίτσια τα αγόρια μου δεν μοιάζουν το ένα με το άλλο. Το ένα μου μοιάζει εμένα και το άλλο στο μπαμπά του. Να ρωτήσω τα ματάκια τους πότε αλλάζουν? Δηλαδή και των 2 τώρα είναι γαλανά αλλά μετά θα αλλάξουν....

----------------------------------------------------------

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΜΑ ΔΥΔΙΜΩΝ, ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! :) ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ! Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΔΙΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!!! :)

RB08p3.png

• 4 months later...

Γειά σας κορίτσια!!!

Και τα δικά μου διδυμάκια δεν μοιάζουν καθόλου!!! Ο ένας ξανθός, ο άλλος μελαχροινός!!! Ο ένας μοιάζει στη μαμά του και ο άλλος στον μπαμπά του! Και οι χαρακτήρες τους είναι τελείως διαφορετικοί!

LFdxp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Ουτε και οι δικές μου μοιάζουν ιδιαίτερα. Η μία της μαμάς, η άλλη του μπαμπά. Και στον χαρακτήρα, επισης καμμία σχέση. Η μία απαιτητική, η άλλη υπομονετική.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...