Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Υγεία & Ιατρική

Ασφάλεια & Πρόληψη

Διάφορα

 
Προετοιμασία Εγκύων στο ΠΕΔΥ Αγ.Παρασκευής
14/10/2016

Update Οκτώβριος 2016
Μέλλουσες μαμάδες με Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού από το νέο έτος εξασφαλίστε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την θέση σας σε έναν από τους δωρεάν κύκλους της Δράσης.
Οι ομάδες είναι ολιγομελείς και καλύπτονται πολύ γρήγορα!
Μπορείτε να κλείσετε την θέση σας ή να ζητήσετε πληροφορίες:
*Τηλεφωνικά στο 2106016911 (ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής,καθημερινές 07.30-18.00,ζητάτε μία μαία)
*Μέσω μηνύματος στη σελίδα (παρακαλούμε στο inbox να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας,την ΠΗΤ σας,ένα τηλ.επικοινωνίας,ένα mail και εάν είναι το πρώτο σας παιδάκι) www.facebook.com/maiespedyagiasparaskevis 
 
Η Δράση "Προετοιμασία Εγκύων για τον τοκετό, την λοχεία,το θηλασμό και τη γονεϊκότητα" ανήκει στη δομή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και έγινε πράξη μετά από πρωτοβουλία και πρόταση των 5 μαιών του ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής.
 
 Η Δράση αυτή απευθύνεται σε έγκυες που διανύουν το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης (από τις 30 εβδομάδες και μετά), ασφαλισμένες όλων των ταμείων και ανασφάλιστες, όλων των περιοχών. 

Σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα και η επιθυμία οι έγκυες μπορούν να συνοδεύονται και από τους συντρόφους τους ή το υποστηρικτικό τους πρόσωπο.
Εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα συστήνουμε τουλάχιστον την παρουσία τους στο τελευταίο μάθημα όπου μιλάμε για την ψυχολογία της λοχείας,τη φροντίδα του νεογνού και τον σημαντικότατο ρόλο του συντρόφου και του υποστηρικτικού περιβάλλοντος.
 
Τα μαθήματα είναι δωρεάν, πρωινά (Δευτέρες και Παρασκευές συνήθως), τρίωρα και το καθένα αποτελείται από δύο μέρη, το θεωρητικό και το βιωματικό (π.χ.αναπνοές,θέσεις-στάσεις στα διάφορα στάδια του τοκετού) γι'αυτό και συστήνουμε ελαφριά ένδυση και ένα σνακ για το διάλειμμα.

 Κάθε κύκλος αποτελείται από 5 μαθήματα.
Έχουν οργανωθεί, εποπτεύονται και πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τις μαίες της Μονάδος.
 " Όλη η Δράση, τα μαθήματα,η οργάνωση του χώρου, η προώθηση είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά των δικών μας προσπαθειών. όπως μας αναφέρουν οι διοργανώτριες.
 
Πως θα κλείσω θέση σε έναν ενημερωτικό κύκλο; 
 
 Η έγκυος μπορεί να κλείσει την θέση της στο τηλ. 210 6016911.

Συστήνουμε την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής διότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω χώρου και καλύπτονται σχετικά γρήγορα.
Τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας και σε κάθε μία από τις συμμετέχουσες στέλνεται ένα ενημερωτικό mail και το πρόγραμμα του κύκλου που θα παρακολουθήσει.

 Τα μαθήματα λαμβάνουν θέση στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής (πρώην ιατρεία ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ), Μεσογείων 454 (ένα φανάρι μετά την ΕΡΤ),ημιώροφος.

 " Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τη Δράση μας και στη σελίδα μας στο Fb Μαίες-ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής, στην οποία σήμερα αναρτήσαμε και τις πρώτες μας φωτογραφίες, καθώς και στο συγκεκριμένο e-mail (maiespedyagparaskevi(at)gmail.com).
Στόχος μας η παροχή πραγματικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις έγκυες. "
 
 
Σχόλιο που δημοσίευσε συμμετέχουσα στον τοίχο της ομάδας:

  " Για να μην γκρινιάζω συνέχεια για το δημόσιο ,ο καλός θεούλης με έστειλε στις Μαίες του ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής! Δεν έχω λόγια για αυτή τη δωρεάν παροχή...μεράκι, γυναίκες με ευαισθησία και πρόθυμες να προσφέρουν στην κοινωνία!!! Ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ότι μας προσφέρουν και είθε όλη η ελληνική κοινωνία να ακολουθεί το παράδειγμα τους!!! "     
 
Στιγμιότυπο από τον τελευταίο κύκλο που πραγματοποιήθηκε:
 
 
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008