Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ

Recommended Posts

Γεια σας σε όλες τις μανούλες και τους μπαμπάδες της παρέας. Πρέπει να σας πω ότι είμαι πολυ συγκινημένη. Πέρισυ τέτοια εποχή ετοιμαζόμουν να σταματήσω τη δουλειά (σταμάτησα στις 7/12) για να γεννήσω το πρώτο μου παιδάκι στις 7/1/08. Όλο αυτό τον καιρό και μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά σας παρακολουθούσα τακτικά αν και τελευταία μάλλον είχα εγκαταλήψει λόγω έλλειψης χρόνου. Εσάς λοιπόν που με συμβουλέψατε πολλές φορές για διάφορα πράγματα έρχομαι τώρα να ρωτήσω (1 χρόνο μετά) να με βοηθήσετε για τα 1α μας γεννέθλια.

Λοιπόν καλύτερα Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή μεσημέρι.

Θα είμαστε περίπου 15 παιδάκια (1-10 ετών), 4 μωρά, κια 25 ενήλικες (να δω που θα χωρέσουμε όλοι αυτοί).

Σκέφτομαι να ετοιμάσω με τη βοήθεια της μαμάς μου διάφορά φαγητά όπως κεφτεδάκια, σαντουιστάκια, καναπεδάκια, πιτσάκια κια ότι άλλη ωραία και εύκολη ιδέα έχετε φυσικά ευπρόσδεκτη.

Μουσική: Τι βάζουμε;

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Καμιά ιδέα για κάτι χειροποιήτο;

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Μπαλόνια, ντουτούκες και καπέλα παιδικά.

ΔΩΡΟ: Απ' όσο ξέρω δίνουμε ένα δωράκι στα παιδιά φεύγοντας. Αλλά τι. Εχω δει σε άλλα πάρτυ που δίνουν μεγάλα κια ξεχωριστά δώρα για το κάθε παιδί. Σκεφτόμουν σε 4 μεγαλοπά κοριτσάκια να πάρω απο ένα σταντάκι ή ξύλινο κολιέ και στα υπόλοιπα κάποιο παραμυθάκι ή μελωδό. Εχω σκεφτεί και τα γλυκά αλλά είμαι σίγουρη ότι ορισμένοι γονεις δεν θα χαρούν ιδιαίτερα. Καμιά καλή ιδέα έχετε που να είναι ικανοποιητική χωρίς να είναι και απλησίαστη οικονομικά (αχ πολλά ζητάω αλλά τι να κάνω)

ΤΟΥΡΤΑ: Σκέφτηκα να την κάνω εγώ απο μία συνταγή που είδα αλλά λέω καλύτερα να αποφύγω την ξεφτίλα της αποτυχίας στα 1α μας γεννέθλια.

και το πιο κουφό. Θα ήθελα να καταφέρω να απασχολήσω τα παιδάκια κάπως και να μην είναι άλλη μία μάζωξη που οι μαμάδες θα τρέχουμε σαν τρελλές πίσω απο τα παιδιά. Η μόνη φανταστική ιδέα που είχα ήταν να παίξουμε τυφλόμυγα αν δεν αρχίσουν όλα να κλαίνε και επίσης σε αυτοκόλλητο χαρτάκι να γράψω τα ονόματα των παιδιών και να φορέσουν για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος. Συγκλονιστήκατε εεε??? Τι να κάνω που δεν έχω ΚΑΜΙΑ ιδέα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Καλό βράδυ.

Διαφημίσεις

Kαταρχην καλημέρα, θα βοηθησω οπου μπορω οχι σε όλα :lol::lol::lol:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ

Λοιπόν εγω σιγουρα θα προτιμούσα Σαββατο απόγευμα διοτι ολοι ημαστε πολυ πιο ανετα.Την Κυριακη ολοι ημαστε ολιγον τη βαρεμενοι.

Ειμαι κατα στα μεγαλο και ξεχωριστο δωρο για τα παιδακια ( ασε που δεν μου ετυχε και ποτε αυτό ) θα παρεις κατι απλο και οικονομικό.Εχει τετοια δωρακια στα carrefur και στα τζαμπο.Εσεις εχετε γεννεθλια σε σας θα φερουν καλα δωρακια.Θα τα βαλεις και στις ειδικες σακουλιτσες που πουλανε και εισαι οκ.Τουρτα εγω προσπωπικα δεν θα επιχειρουσα μονη ( η αληθεια ειναι οτι ειμαι και λιγο σκραπας στα γλυκα ).Για την απασχοληση των παιδιων μπορεις να παρεις καποιον ειδικό να τα απασχολησει.

Αυτα απο μενα ευχομαι να βοηθησα εστω και λιγο.

rQGhp3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά καταλήγω σε Σάββατο βράδι μετά τα γεννέθλια που πέφτουν μεσοβδόμαδα και να έχουν χαλαρλωσει όλοι κάπως από τις γιορτές και τα τραπεζια. Για την απασχόληση των παιδιών έχω σκεφτεί διάφορα και θα ζητήσω βοήθεια απο μα φίλη βρεφονηπιοκόμο. Το πρόβλημα είναι ότι θα έχουμε μωρα 3 μηνών και παιδιά 10 χρόνων.

Και πάλι σε ευχαριστώ

κι εμεις χρονίζουμε την ερχομενη εβδομάδα 24.12 και δεν ξλερω τί να του κάνω...

Επειδη ειναι παραμονη χριστουγέννων θα ηθελα να κανω ρεβεγιον και γενεθλια μαζί, αλλα δεν μπορώ διοτι ο μικρουλης μου κοιμαται νωρις (γύρω στις εννιαμιση). Νωριτερα δεν μπορει κανεις, διοτι ειναι καθημερινη κ εργάσιμη.

Ετσι, αποφασισα να κανω στις 25 ανημερα χριστουγεννα τραπεζι και γενεθλια. αλλα θα ηθελα να κανουμε και κατι ανημερα στις 24 για το καλό... :wink:

πως θα προλάβω ομως να οργανώσω και τα 2? θα εχω να ετοιμαζω τοσα πραγματα για τις 25.... δεν θελω να την περάσω στην κουζίνα ολη μέρα στα γενέθλιά μας!!! :o

καμια ιδέα;; :lol:

Εμείς δυστυχώς στα πρώτα της γενέθλια είχαμε μόνο 6 παιδάκια, εκ των οποίων μόνο το 1 κοντά στην ηλικία της...

Λοιπόν, ως προς τη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ εμείς είχαμε πολλά μπαλόνια με ήλιο, τραπεζομαντηλο, πιατάκια, ποτηράκια και χαρτοπεστέτες παιδικά, "the party is here" και ανάλογες αφίσες σε τοίχους και εξώπορτα, καπελάκια χάρτινα, ντουντούκες (έτσι τις λένε;;; ) και τέτοια μικροπράγματα.

Επειδή είναι Χριστούγεννα, φρόντισε να είναι και ανάλογα στολισμένο το σπίτι.

ΜΟΥΣΙΚΗ απαραίτητα παιδική καθ΄όλη τη διάρκεια του πάρτυ

ΤΟΥΡΤΑ, καλύτερα παρήγγειλε έτοιμη με παιδικά σχέδια

ΦΑΓΗΤΑ σαν αυτά που είπες. Κρύα μεζεδάκια, μπόμπες, τυροπιτάκια, πιτσάκια, λουκανικάκια κτλ

ΔΩΡΑ Θα έχεις το ίδιο δωράκι σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας. Επειδή είναι χριστούγεννα, θα μπορούσες να δώσεις ένα μικρό λούτρινο ζωάκι (το ίδιο) μέσα σε ωραία χριστουγεννιάτικη συσκευασία

Τέλος, επειδή θα έχεις πολλά παιδιά απαραιτήτως να έχεις κάποιον επαγγελματία να τα απασχολήσει γιατί θα σου κάνουν το σπίτι καλοκαιρινό και δεν θα ευχαριστηθείς το πάρτυ.

Καλά να περάσετε!!!! Χρόνια πολλά!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...