Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

NANA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρέ είμαι στη δουλειά (και η κοπρίτισσα μπαίνω στο internet!) και δεν μπορώ να δω τη μάρκα. Δεν το θυμάμαι απ' έξω. Το είχα πάρει το 2005 γύρω στα 600? από Κωτσόβολο. Γενικά να ξέρεις η brandt θεωρείται κορυφή στα πλυντήρια που ανοίγουν από επάνω. Σε αυτά που ανοίγουν από μπροστά πολύ καλά είναι τα bosch (έχει η κουμπάρα μου ένα 11 χρόνια).

Πάντως θα ρίξω μια ματιά στο e-shop του Κωτσόβολου αν βρω αυτό που έχω.

Απ' οτι βλεπω δεν έχει το δικό μου στον Κωτσόβολο, αλλά μπορείς να μπεις και να βάλεις φίλτρο στα Brandt να στα βγάλει κατευθείαν.

Ωραίο μου φαίνεται το Brandt MAXI 1269G. τιμή για αγορά μέσω internet 549?.

Αν καταλήξεις σε μοντέλο τσέκαρε τιμές στο Skroutz.

Φιλιαα:lol:

ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση θα το κοιταξω!!!!

τα πλυντηρια που ανοιγουν απο επανω τα φοβαμαι λιγο....δεν ξερω γιατι!!

θα το ψαξω οσο μπορω(γιατι ειμαι και λιγο ασχετη!!)

apHGp3.png

Κορίτσι, ρίξε μια ματιά εδώ, παρόλο που λέει στεγνωτήριο, έχει γνώμες και για πλυντήρια.

Καλό είναι και αυτό εδώ το ΖΗΜΕΝΣ.

Για τιμές, μπες στο www.skroutz.gr και τσεκάρισε.

Να προσέξεις με την ενεργειακή κλάση και να έχει και χρονοδιακόπτη κατά προτίμηση, για το νυχτερινό.

Όταν αλλάξω πλυντήριο, θα πάρω στάνταρ μπράντ ή ζήμενς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Κοιτα επειδη το ειχα ψαξει πολυ, αν δεν θελεις να παρεις miele που ειναι πανακριβα, τα καλυτερα πλυντηρια ειναι τα Brandt που ανεφερε κι αλλη κοπελα.

Πηρα να ανοιγει και προς τα πανω, και ειναι τελειο-πραγματικα. Πιανει 30% λιγοτερο χωρο για τα ιδια κιλα, δεν σκυβεις, πλενει τελεια, εχει χρονοδιακοπτες κλπ και πολλα συντομα προγραμματα.

Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποια μάρκα συγκεκριμένη, αυτό όμως που μπορώ να σου πω είναι να διαλέξεις ένα με όσο το δυνατόν πιο απλό πρόγραμμα λειτουργίας και όχι με πολλά ηλεκτρονικά, τουλάχιστον αυτό είχε πει στη μαμά μου ένας τεχνίτης πλυντηρίων με μεγάλη πείρα στις επισκευές. Πράγματι αγόρασε ένα της Ariston νομίζω το οποίο και καθαρίζει τέλεια, και τσαλακώνει ελάχιστα τα ρούχα και δεν μπερδεύεσαι με ένα σωρό προγράμματα. Αυτά της είχε πει ο τεχνικός έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το δικό μου το οποίο μου είχαν κάνει δώρο στο γάμο και ήταν πανάκριβο, είναι και πολύπλοκο και τσαλακώνει τα ρούχα πολύ, ακόμα και στις χαμηλές στροφές.

πριν 15 μερες πηρα καινουργιο τα επαιξε η πλακετα ......δεν εχει σημασια η μαρκα

εγω πηρα ενα 7 κιλο 319 ευρω σε προσφορα εχει 5 χρονια εγγυηση την μαρκα δεν την θυμαμαι αλλα μου ειπαν και αυτος που εφερα να το φτιαξη το προηγουμενο και στο μαγαζι που πηρα το καινουργιο ....οτι ολα το ιδιο ειναι τωρα τα καινουργια αλλα να κοιταξω το ποιο οικονομικο και τα κιλα που θέλω

Κι εγώ LG έχω. είναι 7 κιλό μέχρι 1400 στροφές, με χρονοδιακόπτη και το αγόρασα 300€ το έχω από το 2004 και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα παρόλο που το νερό της περιοχής μας είναι πολύ σκληρό και με πολλά άλατα. Η γνώμη μου είναι να μην να μην αγοράσεις κάτι πολύ ακριβό. Η μαμά μου είχε ένα από τα ακριβότερα πλυντήρια πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι την μάρκα) και μετά από πέντε χρόνια τις έβγαλε τόσα πολλά προβλήματα που το ένα έφτιαχνε και το άλλο χαλούσε.

Διαφημίσεις

Αγορασα πριν 6 μηνες το s1274 siemens 8 κιλων. Το πηρα 830 απο media markt και ειμαι καταενθουσιασμενη. Εχει επιλογη λεκε εχει ενα σωρο προγραμματα κ το συγκεκριμενο εχει -30% λιγοτερη καταναλωση ενεργειας σε ολα τα προγραμματα. Οταν ηρθε ο υδραυλικος να μου ρεγουλαρει τα πατακια του κ να μου το συνδεσει μου ειπε οτι εκανα τηνα καλυτερη επιλογη. Ειναι εντελως αθορυβο βαζω λιγοτερα πλυντηρια σε σχεση με το 5κιλο που ειχα πριν. Βεβαια μπορεις μεσω skroutz να το βρεις σιγουρα με λιγοτερα χρηματα.Για μενα πλεον ειναι πολυ σημαντικο να παρω οχι μονο μια καλη συσκευη αλλα πανω απο ολα η εταιρεια να εχει πολυ καλο σερβις και η siemens ειναι πολυ καλη σε αυτο.Οσο για κωτσοβολο δεν προκειται να ξαναπαω ποτε μου.Ειναι ο πιο κλεφτης που υπαρχει.Πας να παρεις ενα πλυντηριο σου λεει 500 ευρω κ ολα αυτα τα καπελα που σου βαζει στις δοσεις σου φτανει 700. Η μητερα μου πηγε να παρει κουζινα κεραμικη απο κωτσοβολο κ ενω η αξια της ηταν 870 με τις ασφαλειες συναλλαγων κ τους τοκους εφτασε 1170 ευρω !!!!!!!!! Τελικα λογω μικρου εκκαθαριστικου που ειχε δεν της ενεκριναν το καταναλωτικο κ ακυρωθηκε η παραγγελθα.Ευτυχως δλδ πηγαμε στη ηλεκτρονικη κ την αγορασαμε 837 ευρω σε 12 δοσεις στην πιστωτικη κ χωρις καθολου τοκους.Τα καταναλωτικα του κωτσοβολου τα πληρωνεις χρυσα!!!!!!

Κοιτα επειδη το ειχα ψαξει πολυ, αν δεν θελεις να παρεις miele που ειναι πανακριβα, τα καλυτερα πλυντηρια ειναι τα Brandt που ανεφερε κι αλλη κοπελα.

Πηρα να ανοιγει και προς τα πανω, και ειναι τελειο-πραγματικα. Πιανει 30% λιγοτερο χωρο για τα ιδια κιλα, δεν σκυβεις, πλενει τελεια, εχει χρονοδιακοπτες κλπ και πολλα συντομα προγραμματα.

και εγω θα ηθελα κατι που να μην πιανει πολυ χωρο γιατι ηθελα το καινουριο να το βαλω στο μπανιο και η πορτα ειναι στενη αλλα βρε παιδι μου....τα φοβαμαι λιγο,εχω ακουσει οτι απο το βαρος πεφτη ο καδος και τετοια παντος θα το κοιταξω:rolleyes::rolleyes:

εμείς πήραμε το 7κιλο της brandt πριν 3 μήνες, επίσης είμαι πολυ ικανοποιημενη!!!

μπορεις να μου πεις το μοντελο του καποια στιγμη???:wink:

πριν 15 μερες πηρα καινουργιο τα επαιξε η πλακετα ......δεν εχει σημασια η μαρκα

εγω πηρα ενα 7 κιλο 319 ευρω σε προσφορα εχει 5 χρονια εγγυηση την μαρκα δεν την θυμαμαι αλλα μου ειπαν και αυτος που εφερα να το φτιαξη το προηγουμενο και στο μαγαζι που πηρα το καινουργιο ....οτι ολα το ιδιο ειναι τωρα τα καινουργια αλλα να κοιταξω το ποιο οικονομικο και τα κιλα που θέλω

και εγω κατι οικονομικο θα ηθελα γιατι ειμαστε πατος στα οικονομικα,θα μπορουσες να μου πεις το μοντελο του???και με ενα πμ το μαγαζι που το πηρες???

Κι εγώ LG έχω. είναι 7 κιλό μέχρι 1400 στροφές, με χρονοδιακόπτη και το αγόρασα 300? το έχω από το 2004 και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα παρόλο που το νερό της περιοχής μας είναι πολύ σκληρό και με πολλά άλατα. Η γνώμη μου είναι να μην να μην αγοράσεις κάτι πολύ ακριβό. Η μαμά μου είχε ένα από τα ακριβότερα πλυντήρια πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι την μάρκα) και μετά από πέντε χρόνια τις έβγαλε τόσα πολλά προβλήματα που το ένα έφτιαχνε και το άλλο χαλούσε.

αυτο θα ηταν το τελειο αν το βρω!!!και εμεις εδω στην Κερκυρα εχουμε χαλια νερο με πολλα αλατα και δεν θα ηθελα να παρω κατι πολυ ακριβο!!

οποτε αν μπορειτε κοριτσια να μου πειτε τα μοντελα απο τα πλυντηρια σας για να τα ψαξω και να καταληξω καπου γιατι θα μας φανε τα απλυτα !!!!!:lol::lol: σας ευχαριστω ολες σας!!!!

apHGp3.png

Κορίτσι, ρίξε μια ματιά εδώ, παρόλο που λέει στεγνωτήριο, έχει γνώμες και για πλυντήρια.

Καλό είναι και αυτό εδώ το ΖΗΜΕΝΣ.

Για τιμές, μπες στο www.skroutz.gr και τσεκάρισε.

Να προσέξεις με την ενεργειακή κλάση και να έχει και χρονοδιακόπτη κατά προτίμηση, για το νυχτερινό.

Όταν αλλάξω πλυντήριο, θα πάρω στάνταρ μπράντ ή ζήμενς.

Εμείς έχουμε το ζημενς που έβαλε η χατζίκο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.Το πήρα με το που πρωτοβγήκε έχει πρόγραμμα για 15 λεπτά,χρονοκαθυστέρηση για το νυχτερινό,επιλογή για λεκέδες και γενικά είναι πολύ καλό.Και οικονομικό.Αν ξανα έπαιρνα το ίδιο πάλι θα διάλεγα...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Κι εγω στο φαν κλαμπ της μπραντ!!!

Το ειχα παρει για πιο οικονομικο αλλα τελικα με εχει βγαλει προς το παρον ασπροπρόσωπη! Εγω εχω 6κιλο αλλα το απλο, οχι αυτο που ανοιγει απο πανω..

μπορεις να μου πεις το μοντελο του καποια στιγμη???:wink:

Brandt MAXI 1269G

Χωρητικότητα 7 kg, 1200 στροφές, ηλεκτρονικός προγραµµατισµός, οθόνης LCD, & αυτόµατη ρύθµιση κατανάλωσης ανάλογα µε το φορτίο.

• Αυτόµατη ρύθµιση της κατανάλωσης ανάλογα µε το φορτίο
  • Ρυθµιστής ταχύτητας στυψίµατος ή αποφυγής του
  • Αριθµός Προγραµµάτων ανάλογα µε τις ανάγκες
  • Ρυθµιστής θερµοκρασιών (00C – 900C)
  • ε-Pearl Drum
  • Οθόνης LCD
  • Επιλογή εντατικού προγράµµατος, Pre-wash, extra ξεβγάλµατος (Rinse plus) & εύκολου σιδερώµατος (Easy ironing)
  • Πρόγραµµα OPTI A 39 min, Hand wash, Delicate wool για ευαίσθητα και µάλλινα, 10 λεπτών
  • Ένδειξη υπολοίπου πλυσίµατος-οθόνη
  • Αυτoκαθαριζόµενη αντλία
  • Σύστηµα POSISTOP και SESAM
  • Ελεγχόµενο άνοιγµα πόρτας με μεγάλο άνοιγµα
  • Προστασία υπερχείλισης Anti-Overflow & υπερβολικού αφρού
  • Ασφάλεια ανοίγµατος πόρτας, Child lock
  • Διάσταση : 40 CM Τύπος Συσκευής : Ελεύθερο Χρώμα : Λευκό Ενεργειακή Κλάση : A

c10000801-1.jpg

Ελπιζω να σε κατατόπησα πλήρως....χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε το ζημενς που έβαλε η χατζίκο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.Το πήρα με το που πρωτοβγήκε έχει πρόγραμμα για 15 λεπτά,χρονοκαθυστέρηση για το νυχτερινό,επιλογή για λεκέδες και γενικά είναι πολύ καλό.Και οικονομικό.Αν ξανα έπαιρνα το ίδιο πάλι θα διάλεγα...

Το ιδιο εχω κι εγω. Ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω.Δεν ξερω για σενα παντως με το συγκεκριμενοβαζω μονο 3-4 πλυντηρια τη βδομαδα εχω δει διαφορα στους λογαριασμους της δεη κ του νερου. Παλια μπορει να εκανα πιο οικονομικες επιλογες πλεον διαλεγω συσκευες της προκοπης με καλο σερβις με λιγοτερη καταναλωση ενεργειας κ ας ειναι η τιμη λιγακι τσιμπημενη.Ειμαι της αποψης οτι πληρωσεις παιρνεις.Το παλιο πλυντηριο το ειχαμε παρει 350 ευρω κ μας ειχε τσακισει η δεη κ φυσικα κανενα μετρο συγκρισης με το siemens που πηρα τωρα.

Παντως κ τα brandt εγω προσωπικα τα θεωρω πολυ καλα. Πριν 11 χρονια που δεν ημουν παντρεμενη ειχαμε αγορασει ενα τετοιοι με την αδερφη μου κ δεν εχει παθει τιποτα Το εχει ακομα ειναι σαν καινουργιο κ στα 11 χρονια χρησης δεν εχει φωναξει ουτε μια φορα τεχνικο για βλαβη. Και ειναι και τοσο ετων.Σιγουρα τα νεα πλυντηρια της brandt ειναι πολυ καλυτερα κ ειναι σωτηρια σε σχεση με το οτι σου πιανουν πολυ λιγοτερο χωρο απο τα κανονικα αν εχεις προβλημα χωρου.

Προσθήκη στη Wishlist redbutton_icon3.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngproduct-image_top.pngicon_eco2.pngicon_exclusive2.pngc10024081-1m.jpg

product-image_bottom.png spacer.pngLGF1256QDP

088463icon_status-diathesimo2.pngicon_freedelivery.pngicon_atstores.png

price_left.png515,40 price_basket.png spacer.pngspacer.pngspacer.pngΠλυντήρια Ρούχων Direct Drive, Χωρητικότητα 7 κιλά, 1200 στροφές ανά λεπτό, 13 προγράμματα & 5 έξτρα λειτουργίες.

• Σύστημα Direct Drive για λιγότερους κραδασμούς και πιο ήσυχη λειτουργία.
  • Oθόνη LED με πολλές ενδείξεις
  • Λειτουργία αυτόματης κατανομής ρούχων στον κάδο
  • Αισθητήρας αφρού και απομάκρυνση
  • Αυτόματη επανεκκίνηση και διατήρηση του κύκλου προγράματος
  • Αναμονή, Χωρίς στύψιμο
  • 13 Προγράμματα λειτουργίας (Βαμβακερά, Βαμβακερά γρήγορο, Συνθετικά, Μωρουδιακά, Ευαίσθητα, Μάλλινα, Παπλώματα, Στο χέρι, Bulky, Boiling Care, Bio Care, Γρήγορο 30oC, Ξέβγαλμα – Στύψιμο)
  • Σύστημα ασφάλειας για τα παιδιά
  • Πρόγραμμα πρόπλυσης
  • Πρόγραμμα απομάκρυνσης τσαλακώματος
  • Ξέβγαλμα ιατρικής φροντίδας

</SPAN>Share |

mainwin_last_grey.pnghttp://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10024081

Μοιάζει με αυτό μόνο που το δικό μου έχει μέχρι 1400 στροφές

Εχει πρόγραμμα χωρίς στίψιμο, 400, 600 και 1400στρ. Η αλήθεια είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει τις 400 και τις 800στρ. Στις 1400 δεν το έχω βάλει ποτέ και δεν ξέρω (φοβάμαι μην πάρει δρόμο το πλυντήριο)χα,χα. Πάντως έχει επιλογή προγράμματος για ευκολο σιδέρωμα που υποτίθεται ότι δεν τσαλακώνει πολύ τα ρούχα. Το πατάω πάντα, δεν έχω δοκιμάσει πως βγαίνουν τα ρούχα χωρίς αυτό. Επίσης ζυγίζει τα ρούχα και αν δεν είναι πολλά πέρνει λιγότερο νερό και κάνει μικρότερο χρόνο πλύσης, αν πάλι είναι πιο βαριά από τα 7 κιλά δεν ξεκινάει. Αυτά

πηρα candy και ειμαι π. ευχαρηστιμενη. ειναι περιεργο το μοντελο. δλδ ανοιγει απο εμπρος αλλα εχει τις διαστάσεις αυτων που ανοιγουν απο πανω! ειναι στενο το σημειο που το εβαλα και το προηγουμενο ανοιγε απο πανω και δεν μου αρεσε. βασικα μια φορα δεν εκλεισα καλα τα πορτακια και ξεκινησε να δουλευει και καταλαβαινεις τι εγινε!!!!!

πηρα candy και ειμαι π. ευχαρηστιμενη. ειναι περιεργο το μοντελο. δλδ ανοιγει απο εμπρος αλλα εχει τις διαστάσεις αυτων που ανοιγουν απο πανω! ειναι στενο το σημειο που το εβαλα και το προηγουμενο ανοιγε απο πανω και δεν μου αρεσε. βασικα μια φορα δεν εκλεισα καλα τα πορτακια και ξεκινησε να δουλευει και καταλαβαινεις τι εγινε!!!!!

εμένα αν δεν ειναι σφραγισμένο καλά δεν ξεκινάει έχει ασφάλεια!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

κοριτσια επεστεψα!!!!!εχθες μου ηρθε το πλυντιριο μου......ειναι υπεροχο!!!

πηρα αυτο Candy GOF108/2-16S το 8 κιλο...μονο που εγω το προλαβα σε προσφορα 288e και το τσακωσα αμεσος!!!

εχει μεγαλη πορτα μπροστα και για οποια ενδιαφερετε...

• Αυτόματος Υπολογισμός φορτίου
  • Πλήκτρο Επιλογής Στροφών Στυψίματος
  • Σύστημα Sensor Activa Smart
  • Ηλεκτρονικός Επιλογέας Προγραμμάτων
  • Φωτιζόμενα Πλήκτρα Αφής
  • Λυχνίες ένδειξης φάσης Προγράμματος
  • Αντιβακτηριδιακά πτερύγια στο τύμπανο
  • Πλήκτρο μετάθεσης λειτουργίας (3-6-9 ώρες)
  • Αριθμός Προγραμμάτων 18
  • Πλήκτρο κρύας πλήσης
  • Πλήκτρο Εasy Iron ( για λιγότερες ζάρες και εύκολο σιδέρωμα)
  • Πρόγραμμα Mix & Wash
  • Πρόγραμμα Πλύσιμο στο Χέρι, ειδικό για ευαίσθητα ρούχα
  • Πρόγραμμα Μάλλινων Woolmark
  • Γρήγορο Πρόγραμμα 32'- 44'
  • Xρώμα Λευκό

συγνωμη για το τεραστιο μηνυμα!!παω να το δοκιμασω τωρα και θα σας πω νεα!!!ευχαριστω για την βοηθεια κουκλες!!!

mainwin_last.png

apHGp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...