Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπάσιμο νερών

Recommended Posts

Εγώ πήγα με πόνους να γεννησω. Ο γιατρός μου τα έσπασε όταν είχα 4;  Δεν θυμάμαι και καλά διαστολή...ήμουν ξαπλωμένη και έτρεχε ποτάμι το υγρό σαν έκρηξη!!

Διαφημίσεις

Εμένα δε μου έσπασαν τα νερά ούτε είχα πόνους στην αρχή.Απλα ένιωθα την ανάγκη να πηγαίνω τουαλέτα και μετά άρχισε ένα πέτρωμα στην κοιλιά!Ενώ είχα διαστολή τα νερά μου τα έσπασαν στο μαιευτήριο όταν με εξέτασαν!

Ευχαριστώ πολυ!! Εχτές πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι το μωρο ειναι 3600 Και είναι χαμηλα ...μου είπε ότι δεν χρειάζεται να με ξανα δει και μου ευχήθηκε καλή λευτερια...Και αναρωτιέμαι μηπως αυτο σημαίνει ότι δεν θα φτάσω 39 εβδομάδες? Γιατι αμα ηταν δεν θα μ ελεγε να παω και την άλλη εβδομάδα?? Ειμαι 38&4 

πρίν από 9 λεπτά , Τάνια βαρ. είπε:

Ευχαριστώ πολυ!! Εχτές πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι το μωρο ειναι 3600 Και είναι χαμηλα ...μου είπε ότι δεν χρειάζεται να με ξανα δει και μου ευχήθηκε καλή λευτερια...Και αναρωτιέμαι μηπως αυτο σημαίνει ότι δεν θα φτάσω 39 εβδομάδες? Γιατι αμα ηταν δεν θα μ ελεγε να παω και την άλλη εβδομάδα?? Ειμαι 38&4 

Γιατι δεν τον ρωτησες;Οταν μπαινεις στο μηνα σου συνηθως οι επισκεψεις ειναι μια την εβδομαδα και μετα τις 40 εβδομαδες πας καθε δυο μερες ή καθε μερα αναλογως την κατασταση και τον γιατρο.  Θα γεννησεις μαζι του (σε ιδιωτικο) ή στο νοσοκομειο και απλα σε παρακολουθουσε ιδιωτης;

Edited by Sentir...natureza

Διαφημίσεις

Σου εξηγησε ποια είναι τα σημάδια τοκετού;

Αν σε ανησυχήσει οτιδήποτε να πας στο νοσοκομείο.

Αν δεν γεννήσεις σε μία εβδομάδα, πήγαινε άλλη μία φορά και ας σε δει ο εφημερεύων.

Ναι μου ειπε τα σημάδια...εχτες που πηγα μου ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα το μωρο ειναι χαμηλα στη λεκάνη με το κεφάλι και ότι ανα πάσα στιγμή να περιμένω και ότι δεν χρειάζεται να κάνω αλλη εξεταση γιατι ειμαι έτοιμη μου ευχήθηκε και μ ειπε οτι οτι και να χρειαστω να τον παρω...

Σας ευχαριστώ πολύ τον περιμένω πως και πως και δεν μου κάνει την χαρη ...χαχαχα!!! Να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο...οταν κουνιεται το μωρο νιωθω σαν να κάνει κλατς η κοιλια μ και μ φαίνεται ότι ακούγεται και αυτο το κλατς...συμβαίνει ή ετσι νομιζω εγω...??

Αυτό που περιγράφεις δεν το θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής αλλά πάντως και την παραμικρή κίνηση την καταλάβαινα! Τώρα είναι και μεγάλο το μωρό σου οπότε λόγω στριμωγματος στην κοιλιά δεν μπορεί να κουνηθεί τόσο όπως στον 7ο μήνα πχ!

Διαφημίσεις

Είναι θέμα λίγων ημερών τότε!! Με το καλό να τον πάρεις αγκαλιά!

Ίσως λόγω της θέσης του νιώθεις αυτό που περιγράφεις!

εμενα μου εσπασαν τα νερα τα νερα 5 μερεσ πριν την πητ μου ,ημουν ξαπλωμενη και ενιωσα ενα τσικ σαν κατι να ανοιγε και απλα σηκωθηκα να παω τουαλετα γιατι  ηθελα να παω και για  τσισα και με το που σηκωνομαι ανοιξε βρυση!!!στην  αρχη νομιζα οτι κατουρηθηκα αλλα  δεν  σταματουσε οποτε καταλαβα!!κοντευεισ τωρα πια!! με το καλο να ερθει!απο την εμπειρια μου σου ευχομαι οχι τοσο με ενα πονο  αλλα να γεννησεις γρηγορα!!!

Edited by sweety**
  • Like 1

τα νερά μου έσπασαν 40+ 4 ημέρες, είχαμε κάνει σεξάκι με τον άντρα μου την προηγούμενη, και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τα υγρά μας... μετά όμως συνέχισε να τρέχει!!

κοιμόμουν και το κατάλαβα, αλλά επειδή είχα αγωνία γενικά κοιμόμουν ελαφριά. 

Είναι πολύ καλό που είναι το μωρό σου χαμηλά, και το βάρος του είναι μια χαρά. με το καλό!! 

2t7wp3.png

πρίν από 36 λεπτά , sweety** είπε:

εμενα μου εσπασαν τα νερα τα νερα 5 μερεσ πριν γεννησω ,ημουν ξαπλωμενη και ενιωσα ενα τσικ σαν κατι να ανοιγε και απλα σηκωθηκα να παω τουαλετα γιατι  ηθελα να παω και για  τσισα και με το που σηκωνομαι ανοιξε βρυση!!!στην  αρχη νομιζα οτι κατουρηθηκα αλλα  δεν  σταματουσε οποτε καταλαβα!!κοντευεισ τωρα πια!! με το καλο να ερθει!απο την εμπειρια μου σου ευχομαι οχι τοσο με ενα πονο  αλλα να γεννησεις γρηγορα!!!

5 μέρες πριν γεννήσεις???? Και 5 μέρες ήσουν με σπασμένα νερά? Πώς επιβίωνε το μωρό? Συγγνώμη που ρωτάω αλλά πρώτη φορά το ακούω..

1 hour ago, Dust pink said:

5 μέρες πριν γεννήσεις???? Και 5 μέρες ήσουν με σπασμένα νερά? Πώς επιβίωνε το μωρό? Συγγνώμη που ρωτάω αλλά πρώτη φορά το ακούω..

το διορθωσα απο  πανω!!και εγω μολις ειδα τι εγραψα με επιασαν τα γελιαα!!5 μερες πριν την ΠΗΤ ηθελα να πω!!συγνωμη,αλλα  μιλουσα και στο μικρο που εκλαιγε εκεινη την ωρα που το εγραφα και μπερδευτηκα!!χαχ!!

Edited by sweety**

Διαφημίσεις

Η πιο χαζη παντως ημουν εγω! Στο πρωτο μου παιδι 5 μερες πριν την ΠΗΤ αρχισα να εχω ολη μερα διαρροη οπως οταν ειμαστε στην πρωτη μερα περιοδου. Δεν εδωσα σημασια, νομιζα πως ηταν ουρα κι επειδη ντρεπομουν δεν ειπα τιποτα σε κανεναν! Πονοι μηδεν! Την επομενη μερα το πρωι σηκωνομαι απο το κρεβατι και νιωθω λιγο κατι να τρεχει, παλι οπως οταν σηκωνομαστε απο το κρεβατι οταν εχουμε περιοδο. Πηγα τουαλετα και ειχα λιγο αιμα. Τοτε μου εκοψε και πηρα το γιατρο μου που φυσικα μου ειπε να παω αμεσως στο μαιευτηριο γιατι μου ειχαν σπασει τα νερα απο την προηγουμενη μερα! Λιγες ωρες μετα γεννησα!

Και κατι ακομα! Η μαια μου ελεγε οτι τα νερα σπανε οταν εχει πανσεληνο! Οσες περιμενετε να γεννησετε να ξερετε εχει παμσεληνο στις 29/5!!;)

1 hour ago, CMES είπε:

Η πιο χαζη παντως ημουν εγω! Στο πρωτο μου παιδι 5 μερες πριν την ΠΗΤ αρχισα να εχω ολη μερα διαρροη οπως οταν ειμαστε στην πρωτη μερα περιοδου. Δεν εδωσα σημασια, νομιζα πως ηταν ουρα κι επειδη ντρεπομουν δεν ειπα τιποτα σε κανεναν! Πονοι μηδεν! Την επομενη μερα το πρωι σηκωνομαι απο το κρεβατι και νιωθω λιγο κατι να τρεχει, παλι οπως οταν σηκωνομαστε απο το κρεβατι οταν εχουμε περιοδο. Πηγα τουαλετα και ειχα λιγο αιμα. Τοτε μου εκοψε και πηρα το γιατρο μου που φυσικα μου ειπε να παω αμεσως στο μαιευτηριο γιατι μου ειχαν σπασει τα νερα απο την προηγουμενη μερα! Λιγες ωρες μετα γεννησα!

Και κατι ακομα! Η μαια μου ελεγε οτι τα νερα σπανε οταν εχει πανσεληνο! Οσες περιμενετε να γεννησετε να ξερετε εχει παμσεληνο στις 29/5!!;)

Πρωτη φορα το ακουω αυτο με την πανσεληνο ....χαχαχαχα 

1 hour ago, CMES είπε:

Λες να βγαίνουν και λυκάνθρωποι τότε;;; 

Πώς σου αιτιολόγησε αυτή την άποψη;

πρίν από 6 λεπτά , Dust pink είπε:

Λες να βγαίνουν και λυκάνθρωποι τότε;;; 

Πώς σου αιτιολόγησε αυτή την άποψη;

Μου το ειπε αστειευομενη οτι το εχει παρατηρησει λιγες μερες πριν γεννησω. Και οντως την ημερα που ξεκινησε η ιστορια μου ειχε πανσεληνο! Δεν ξερω... παλλιροια στο αμνιακο υγρο!!:D

• Haha 1

πρίν από 6 λεπτά , CMES είπε:

Μου το ειπε αστειευομενη οτι το εχει παρατηρησει λιγες μερες πριν γεννησω. Και οντως την ημερα που ξεκινησε η ιστορια μου ειχε πανσεληνο! Δεν ξερω... παλλιροια στο αμνιακο υγρο!!:D

Σε τρίτη εγκυμοσύνη όταν κοντεύεις στον μήνα σου μην κανονίσεις τίποτα την πανσέληνο...έχει σπάσιμο νερών!

Εγώ πάλι είχα ακούσει το εξής, την ημερομηνία που "άκουσες " το μωρό στην κοιλιά αυτή θα είναι κ η ημέρα τοκετού... Πχ άκουσες το μωρό 8/2 στο 4ο μήνα; Ε...8/7 θα γεννήσεις ... Στη περίπτωση μου έπεσε έξω!

• 2 weeks later...
  • 10 months later...

Ρε κοριτσια οταν σου σπαει ο γιατρος τα νερα με αυτη τη βεργα που λετε δεν υπαρχει κινδυνος να χτυπησει και το κεφαλι του μωρου ετσι οπως θα ειναι προς τα κατω;σου χωνει τη βεργα απο κατω στα τυφλα και αρχιζει να βαραει;μαλλον χαζομαρα ρωταω αλλα σε μια εβδομαδα περιπου μπαινω να γεννησω και μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια 

• Haha 1

Just now, ninika84 είπε:

Εμενα τα νερα εσπασαν οταν μου εκαναν εξεταση με το χερι για να δουν τη διαστολη.

Εγω παω με ραντεβου λογω ηπαρινης οποτε φανταζομαι θα μου τα σπασουν με αυτη τη βεργα και γι αυτο ρωταω.εξεταση με το χερι θα μου κανουν μονο την προηγουμενη του ραντεβου