Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Που μπορώ να βρω( ξύλινο ημερολόγιο πριγκίπισσα)

STAUROULA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Την αγορίστικη έκδοση έκανα εγώ στη βάπτιση του μικρού μου τον Απρίλιο, μόλις είχε κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη μπομπονιέρα...ξετρελάθηκαν όλοι! Πάρε μερικές παραπάνω, γιατί θα σου ζητάνε!

στον παρισι το ειδα και εγω αλλα μονο το παιχνιδι μου το δινουν η πρεπει να παρω ολη την μπομπονιερα απο αυτους?

Αγγελίνα#2 απο που την πηρες?

τρελα ειναι μου αρεσει .....

Σχεδόν όλοι την έχουν αυτή την μπομπό δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να την βρεις!!!Αυτό που δεν μου αρέσει με αυτή την μπομπο είναι το ότι όλες έχουν μια ζελατίνα απέξω που συγκρατούν τα κυβάκια και δενουν τα κουφέτα απέξω.Η κουμπάρα μου όμως που την είχε την συσκεύασε σαν καραμέλα με οργάντζα και δεν φαινόταν το πλαστικο. Καλυτερα ετσι νομίζω.

Διαφημίσεις

Την αγορίστικη έκδοση έκανα εγώ στη βάπτιση του μικρού μου τον Απρίλιο, μόλις είχε κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη μπομπονιέρα...ξετρελάθηκαν όλοι! Πάρε μερικές παραπάνω, γιατί θα σου ζητάνε!

Τέλεια και η αγορίστικη,μόνο που εγώ την πήρα σε βάφτιση το Νοέμβριο του '09!Βέβαια την δίνανε μόνο στα παιδάκια,αλλά αν έχεις τα μέσα...:lol::lol::lol::lol::lol:

Σχεδόν όλοι την έχουν αυτή την μπομπό δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να την βρεις!!!Αυτό που δεν μου αρέσει με αυτή την μπομπο είναι το ότι όλες έχουν μια ζελατίνα απέξω που συγκρατούν τα κυβάκια και δενουν τα κουφέτα απέξω.Η κουμπάρα μου όμως που την είχε την συσκεύασε σαν καραμέλα με οργάντζα και δεν φαινόταν το πλαστικο. Καλυτερα ετσι νομίζω.

Έχω πάρει τέτοιο ημερολόγιο(από άλλη σειρά,με άλλο σχέδιο)πριν 1-2 μήνες,το είχανε τυλίξει όλο σε ζελατίνα και το δέσανε με κορδέλες,από τις οποίες είχανε κρεμάσει χάντρες και 3 κουφέτα.Ωραίο ήτανε...επίσης το έχω δει τυλιγμένο σε τούλι.

Τον Μάιο κάποιοι φίλοι μας που μετακόμισαν από τον Πειραιά στη Νέα Μάκρη (που πολύ πολύ τους ζηλεύω γιατί βρίσκονται 200 μέτρα από τη θάλασσα χειμώνα-καλοκαίρι) βάφτισαν τη μικρή τους στην εκκλησία που είναι πάνω στη Λ. Μαραθώνος και είχαν όλη τη βάφτιση με θέμα πριγκίπισσα-νεράιδα. Είχαν αυτές τις μπουμπουνιέρες αλλά σε ροζ πριγκίπισσες τυλιγμένες όλες σε τούλι χονρό φούξια με άλλο μικρό μπουμπουνιεράκι από πίσω σε ροζ χρώμα που είχε τα κουφετάκια μέσα και είχαν τις ίδιες φατσούλες και σε στολισμό έξω από την εκκλησία μέσα σε τσίγκινα κουβαδάκια φούξια και λαχανί που αυτά με τη σειρά τους ήταν μέσα σε μικρά ποδηλατάκια. Επειδή τρελάθηκα γιατί μου άρεσε που ήταν όλο στο ίδιο θέμα τη ρώτησα πόσο πήρε τη μπομπονιέρα και μου είπε έτοιμη γύρω στα 2-2.20 (δεν θυμόταν ακριβώς γιατί από το μαγαζί έκανε και το στολισμό της εκκλησίας και πήρε και τα βαζάκια με το γλυκό κουταλιού). Θέλεις να τη ρωτήσω και να σου πω;

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Τον Μάιο κάποιοι φίλοι μας που μετακόμισαν από τον Πειραιά στη Νέα Μάκρη (που πολύ πολύ τους ζηλεύω γιατί βρίσκονται 200 μέτρα από τη θάλασσα χειμώνα-καλοκαίρι) βάφτισαν τη μικρή τους στην εκκλησία που είναι πάνω στη Λ. Μαραθώνος και είχαν όλη τη βάφτιση με θέμα πριγκίπισσα-νεράιδα. Είχαν αυτές τις μπουμπουνιέρες αλλά σε ροζ πριγκίπισσες τυλιγμένες όλες σε τούλι χονρό φούξια με άλλο μικρό μπουμπουνιεράκι από πίσω σε ροζ χρώμα που είχε τα κουφετάκια μέσα και είχαν τις ίδιες φατσούλες και σε στολισμό έξω από την εκκλησία μέσα σε τσίγκινα κουβαδάκια φούξια και λαχανί που αυτά με τη σειρά τους ήταν μέσα σε μικρά ποδηλατάκια. Επειδή τρελάθηκα γιατί μου άρεσε που ήταν όλο στο ίδιο θέμα τη ρώτησα πόσο πήρε τη μπομπονιέρα και μου είπε έτοιμη γύρω στα 2-2.20 (δεν θυμόταν ακριβώς γιατί από το μαγαζί έκανε και το στολισμό της εκκλησίας και πήρε και τα βαζάκια με το γλυκό κουταλιού). Θέλεις να τη ρων τήσω και να σου πω;

καλημερα αν μπορεις ναι ρωτα τη με ενδιαφερει, απλα και εγω επειδη την βρισκω ακριβη ετοιμη ελεγα μηπως την εβρισκα καπου σκετη και την στολιζα εγω για να την κανω και πιο πλουσια.

μου αρεσει παρα πολυ δεν ξερω ομως μαγαζια με υλικα οτι προλαβαινω και διαβαζω εδω γι αυτο ζηταω τα φωτα σας.

Διαφημίσεις

Η φίλη μου σχολάει γύρω στις 12 από τη δουλειά της.

Θα της τηλεφωνήσω όταν γυρίσει σπίτι να τη ρωτήσω και θα επανέλθω.

439056rvbdehj1y0.gif

Εγώ την είχα πάρει έτοιμη από μαγαζί που φτιάχνει μπομπονιέρες, αλλά δεν θυμάμαι την τιμή. Θα κοιτάξω και θα σου πω. Την έιχαν τυλιγμένη μέσα σε τούλι μαζί με τα κουφέτα και φαινόταν υπέροχη. Η άλλη με τους πειρατές είναι πολύ μικρή, σχεδόν μισή στο μεγεθος.

Χριστίνα το 2009, σοβαρά? Εμείς εδώ επαρχία...και όλον αυτόν τον καιρό βαφτίζανε φίλες μου και γυρνούσαμε στα μαγαζιά μαζί, οπότε αποκλείεται να υπήρχε και να μην την είχαμε δει, γιατί άρεσε πολύ σε όλους. Και προσωπικά δε μου φαίνεται και τόσο παιδική, αλλά χαριτωμένη!

Stavroula μόλις μίλησα με την κοπέλα που είχε κάνει τη βάφτιση στη Νέα Μάκρη (την πήρα από τα μούτρα την κακομοίρα μόλις είχε πατήσει το πόδι της στο σπίτι χι, χι, χι). Σου στέλνω πμ από το site που μου έδωσε. Το γνωρίζω και εγώ το συγκεκριμένο κατάστημα έχω ψωνίσει και εγώ και έμεινα ευχαριστημένη αλλά δεν μπαίνω πια να δω τι έχει γιατί δεν υπάρχει και κανένα παιδάκι να βαφτίσουμε!!!!

439056rvbdehj1y0.gif

Το καλοκαίρι που την έκανε η κουμπάρα μας της κόστισε 2,3ευρώ.

Πάντως επειδή ψάχναμε να την κάνουμε και μόνη μας, κοστίζει ούτως ή άλλως ακριβά το ημερολόγιο από μόνο του, βάλε δουλεια, κουφέτα, κορδέλες και τούλι....δεν την συνέφερε τελικά...

Διαφημίσεις

Χριστίνα το 2009, σοβαρά? Εμείς εδώ επαρχία...και όλον αυτόν τον καιρό βαφτίζανε φίλες μου και γυρνούσαμε στα μαγαζιά μαζί, οπότε αποκλείεται να υπήρχε και να μην την είχαμε δει, γιατί άρεσε πολύ σε όλους. Και προσωπικά δε μου φαίνεται και τόσο παιδική, αλλά χαριτωμένη!

Αγγελίνα μου είναι όντως πολύ χαριτωμένη!Την δίνανε μόνο στα πιτσιρίκια όχι επειδή μοιάζει πιο παιδική,αλλά λόγω κόστους.Για τους μεγάλους είχανε κουτάκι με παπουτσάκι που το έκανες κρεμαστό για το λαιμό και θυμάμαι ότι ήτανε μια κοπέλα-κέρβερος που τις μοίραζε και δεν άφηνε κανέναν μεγάλο να πάρει τέτοιο ημερολόγιο.

Stavroula μόλις μίλησα με την κοπέλα που είχε κάνει τη βάφτιση στη Νέα Μάκρη (την πήρα από τα μούτρα την κακομοίρα μόλις είχε πατήσει το πόδι της στο σπίτι χι, χι, χι). Σου στέλνω πμ από το site που μου έδωσε. Το γνωρίζω και εγώ το συγκεκριμένο κατάστημα έχω ψωνίσει και εγώ και έμεινα ευχαριστημένη αλλά δεν μπαίνω πια να δω τι έχει γιατί δεν υπάρχει και κανένα παιδάκι να βαφτίσουμε!!!!

πηρα την κοπελα στο τηλ και μιλησαμε πολυ εξυπηρετικη και φιλικη μου ειπε τιμες μου προτεινε πραγματα και αρκετα οκονομικη μαλλν εκτος απροοπτου θα τις φτιαξω εκει δεν με συμφερει η αγορα σκετης μου ειπε 1.80 με 10 κουφετα μεσα οποτε ειναι αρκετα καλα, θα παω απο εκει να τα δω βεβαια αλλα με βοηθησες πολυ σε ευχαριστω....

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου. Με το καλό η βάφτιση της μικρής σου. Ετσι, πρέπει να τα ψάχνουμε όλα γιατί οι καιροί (δυστυχώς και πάλι δυστυχώς) είναι δύσκολοι.

439056rvbdehj1y0.gif

Σταυρούλα ρίξε μια ματιά αν θες κι εδώ.. εγώ είχα ρωτήσει για αυτήν, μου έδινε 1,70 με 7 κουφέτα και 1,5 σκέτη.. Τελικά έκανα κάποιες άλλες. :D

http://www.myboboniera.gr/main/index.php?dispatch=categories.view&category_id=10

πηρα την κοπελα στο τηλ και μιλησαμε πολυ εξυπηρετικη και φιλικη μου ειπε τιμες μου προτεινε πραγματα και αρκετα οκονομικη μαλλν εκτος απροοπτου θα τις φτιαξω εκει δεν με συμφερει η αγορα σκετης μου ειπε 1.80 με 10 κουφετα μεσα οποτε ειναι αρκετα καλα, θα παω απο εκει να τα δω βεβαια αλλα με βοηθησες πολυ σε ευχαριστω....

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...