Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

PILATES... για την μαμα

jenny_v

Recommended Posts

Ψαχνω καποιον χωρο ή καποιον δασκαλο για πιλατες.ΠΡΟΣΟΧΗ ομως οχι να του κοβω επιταγη καθε φορα που θα τελειωνει το μαθημα ! :lol:

Εχω ρωτησει σε 2 αλλα οι τιμες ηταν απαγορευτικες.Βρε κοριτσια με τετοια κριση αλλα κ γενικα δηλ γιατι το να κανεις πιλατες ειναι τοοοοσοο ακριβο.

Εκανα χρονια γυμναστηριο αλλα λογο καποιων προβληματων (αυχενικο,μεση κλπ ) θελω κατι πιο ηπιο.Καμια προταση να ξεκουνηθουμε ;;

Διαφημίσεις

Kαμια απαντηση;; Εστω ακουστα ;; Εμενα μου ειπαν για δασκαλο που κανει μαθημα στο χωρο του με καταπληκτικες τιμες.Δεν με βολευει η περιοχη ομως.Ειναι στον Κεραμεικο.. :-(Οποια κοπελα θελει εχω τηλ

εχω σχολή μπαλέτου στον βυρωνα. 3 φορες την εβδομάδα εχω τμημα πιλατες, αρκετα οικονομικο θα ελεγα. αν σε ενδιαφέρει να σου στειλω πμ διευθυνση και τιμη.

στην περιοχη σου, δεν ξερω κατι.

ξερω ομως οτι το πιλατες κοστιζει αρκετα. εχω ακουσει για 20? το μάθημα!!!!

age.png

κάτω απο 10? το άτομο πολύ δύσκολα θα βρεις ειδικά εκεί στα Βόρεια.

Δεν παίρνεις κανένα dvd που έχουν άπειρα τα περιοδικά να κάνεις τη δουλειά σου λέω εγω...

ειναι η πιο φτηνή λύση και αν το κάνεις με πρόγραμμα θα δεις αποτέλεσμα σίγουρα...στο λέω ως άνθρωπος του χώρου. Το παν ειναι η συνέπεια. Με 2-3 φορές την εβδομάδα θα κάνεις μια πολύ καλή αρχή και αν σου αρέσει πας σε σχολή.

Επίσης ρίχνε καμια ματιά στα

http://www.groupon.gr

http://www.goldendeals.gr

γιατι βγάζουν και προσφορές για μαθήματα πιλάτες κτλ

Παλια εκανα σπιτι ..Πριν την μικρη,τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω.Θελω να βγαινω και λιγο κιολας..Θα δω.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Διαφημίσεις

εφοσον θέλεις να βγαίνεις δεν πας σε κανα γυμναστήριο να εχει και πίλατες και κανουν και καλή δουλεια ???

(εγώ για να γυμναστώ θέλω κόσμο γύρω μου δεν μπορώ μονη μου στο σπίτι με τπτ) και αν πεις στον δάσκαλο ότι έχεις θέμα με την μέση θα βοηθήσει αρκετά, επείσης και η yoga ειναι πολύ ωραία (ευκαιρία να δοκιμάσεις , μπορεί να σου αρέσει !!!)

ναι μεν στα γυμναστηρια ειναι πιο φθηνό το μάθημα pilates, αλλα δεν ειανι καλύτερο συγκριτικά με studio pilates αποκλειστικά ή σχολή μπαλέτου που εχει τμήματα Pilates.

και το λεω γιατι στα γυμναστηρια μαζεύεται πολύς κόσμος, λογω κόστους, και ο δασκαλος δεν μπορει να ασχοληθει με το "προβλημα" του κάθε ενδιαφερόμενου.

πχ εαν το προβλημα ειναι στη μέση, πώς ο δασκαλος θα δωσει στον μαθητή τις αναλογες οδηγίες για το πώς θα κάνει την ασκηση χωρις να επιβαρυνθεί η μέση του, οταν μεσα στην ταξη υπάρχουν 25 ατομα, χωρις προβλημα στη μέση;

age.png

Έκανα χρόνια πιλάτες με μια κοπέλα που αγαπώ και εκτιμώ πολύ και το studio της είναι δίπλα στον Πανελλήνιο (πίσω από την ΑΣΟΕ) σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Τη θεωρώ εξαιρετικά αξιόπιστη, προσεκτική, ενημερωμένη και πραγματικά πονάει η ψυχή και το κορμί μου που δεν έχω καταφέρει να πάω μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου (που χρόνος!).

Δεν ξέρω ακριβώς τις τιμές της, αλλά επειδή είχα κάνει κι αλλού πιλάτες σε studio της ίδιας περιοχής κι ήταν πολύ πιο ακριβό, ξέρω οτι έχει πολύ λογικές τιμές και εξαιρετική παρακολούθηση (λίγοι μαθητές το μάθημα, όχι χάος να μη σε παρακολουθεί κανεις!)

Συγγνώμη για τον διθύραμβο, αλλά πραγματικά ένοιωθα άλλος άνθρωπος όταν πήγαινα!

Αν σε βολεύει η περιοχή, στείλε μου πμ να σου δώσω το τηλέφωνο να μάθεις τιμές.

Δες αυτό το site με τα κέντρα γιόγκα και δασκάλους.

http://www.asthangafriends.4t.com/instructor.html

Μια φίλη μου πήγαινε πέρσι στο Calliga touch στους Αμπελόκηπους, ήταν πολύ ευχαριστημένη αλλα μου έλεγε ότι έιναι ακριβό γιατί στην ουσία έκανε μόνη της και ηταν σαν ιδιαίτερο. Μια άλλη φίλη μου πήγαινε στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα, καλά ήταν αλλά κι εκεί ακριβά. Αν σε ενδιαφέρει καποιο πες μου για να τις ρωτήσω περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

Διαφημίσεις

το πιλάτες ματ ναι θα το βρεις σε ενα στούντιο μεταξύ 5-10 ευρώ το μάθημα (με τις κάρτες μαθημάτων) αλλά πιλάτες με όργανα πάει πολυ παραπάνω συνήθως. Πάντως και το πιλάτες ματ μια χαρά δουλειά κάνει. Και εμείς στο στούντιο που έχουμε 2 φορές την εβδομάδα πάει σχεδόν 4,5 ευρώ το μάθημα ...μη σου πω και λιγότερο αλλά ειναι πολύ μακρυά απο την κοπέλα

το πιλάτες ματ ναι θα το βρεις σε ενα στούντιο μεταξύ 5-10 ευρώ το μάθημα (με τις κάρτες μαθημάτων) αλλά πιλάτες με όργανα πάει πολυ παραπάνω συνήθως. Πάντως και το πιλάτες ματ μια χαρά δουλειά κάνει. Και εμείς στο στούντιο που έχουμε 2 φορές την εβδομάδα πάει σχεδόν 4,5 ευρώ το μάθημα ...μη σου πω και λιγότερο αλλά ειναι πολύ μακρυά απο την κοπέλα

συμφωνώ!

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...