Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι 'ζωάκι' είναι;

Recommended Posts

βρε κορίτσια έχουμε αγοράσει σπίτι και πρώτη φορά βλέπω κάτι μικροσκοπικά πλασματάκια σα ψειρούλες ένα πράγμα. Τα βλέπω στους τοίχους, στους πάγκους. Υποψιάζομαι ότι είναι από το τζάκι.... δε ξέρω όμως γιατί υπάρχουν και σε άλλα δωμάτια. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι και κυρίως πως εξαφανίζονται;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Μήπως είναι σκόρος τροφίμων...? αυτά είναι περίεργα και δεν τα είχα ξαναδεί μέχρι που έβαλα κάτι αυτοκόλητα στα ντουλάπια μου...α και αυτό το ζωύφιο προτιμάει τα καθαρά ντουλάπια..είχα τοποθετήσει τα αυτοκόλλητα μετά τη γενική

rQGhp3.png

δεν πετάνε, μόνο περπατάνε. Δεν εμφανίζονται μόνο κοντά σε τρόφιμα πχ μια φορά είδα και στο παιδικό! Τι σπρέι να ρίξω; τεζα;

Αυτό το αυτοκόλλητο είναι καινούριο. Κάνει δουλειά; Μπορεί να πάνε εκεί και να κολλάνε. Ξέρω και γω; πωπωπω!!!! τα βαρέθηκα!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...