Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φαινυλκετονουρία- Ινστιντουτο Υγείας Παιδιού


Recommended Posts

Καλημέρα!! Θελω τη βοήθεια σας γιατι κοντευω να τρελαθώ. Ο μπέμπης μου είναι 3 1/2 μηνων και χτες μου ήρθε δευτερη καρτα για επανεξεταση αιματος, ξερετε για θυρεοειδη, φαινυλκετονουρια κλπ. Πηρα τηλεφωνο γιατι ανυσηχησα και μου ειπαν οτι τα επιπεδα φαινυλαλανινης βγαινουν οριακα γι αυτο χρειαζονται επανεξεταση! Τρελαθηκα μολισ διαβασα τα συμπτώματα... και ο μπεμπης μου εχει περασει το πρωτο τριμηνο...Τι να κανω..μενω Κρητη να ανεβω αθηνα? Δεν μπορώ να περιμενω για μια απαντηση...Ειναι κατι σοβαρο?εχει τυχει σε καποια?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα

Δεν χρειάζεται να ερθεις Αθήνα.Ρωτα την παιδιατρό σου σε ποιο νοσοκομειο να πας το μικρό.Σε οποιο και να πας εαν εχουν μαιευτική κλινική ή μονάδα νεογνών μπορούν να παρουν λίγο αίμα στο παιδί σε μια ειδικη κάρτα και να το στείλουν οι γιατροι απο εκεί.

tnDpp3.png

77l3p3.png

Link to comment
Share on other sites

Η πρώτη καρτα μου ηρθε οταν ο μικρος ηταν 1 1/2 μηνων..μου ειπαν ανεπαρκες δειγμα. Ετσι η παιδιατρος μου του πηρε δειγμα και το ξαναστειλαμε και τωρα...ηρθε η τριτη καρτα!! Ετσι και πηρα τηλ και μου ειπαν για την φαινυλαλανινη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γειά σας!!!!Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ σας...Δεν είμαι γονιός,αλλα μια κοπέλα..Είμαι άτομο με φαινυλκετονουρία :),και θα ήθελα όσο μπορώ να βοηθήσω τους νέους γονείς,και να τους δείξω μέσα από τα μάτια μου,ότι δεν είναι τίποτα δύσκολο,και να τους καθησυχάσω,μιας και οι γονείς μου περάσαν τα ίδια...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 11 months later...

καλημερα!και εγω εχω φαινυλκετονουρια!δεν ειναι κατι τρομακτικο...ενα τηεμα διατροφης ειναι μονο και τιποτα αλλο!αλλα ευχομαι να μην εχει κατι.εγω εφτασα τα 28 και ειμαι μια χαρα.οποτε μην αγχωνεσαι

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...