➔ ParentsCafe.gr

Xριστουγεννιάτικα Bazaar

Χριστουγεννιάτικα Bazaar σε όλη την πόλη! Αγοράστε και ανταλλάξτε τα χριστουγεννιάτικά σας είδη στις σχετικές εκδηλώσεις!

 

Προσοχή το παρόν άρθρο είναι του 2011 !!!

Διαφημίσεις

Το φετεινό άρθρο (για το 2012) με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις βρίσκεται εδώ: http://parents.org.gr/events/a485

 

 

16/12 «House of Light» και «η σπείρα»: Γιορτή Φωτός & Αγάπης στο SPRING PEOPLE

12-18/12 “γεια στα χέρια μας ΙV” Craft party – Bazaar

16,17,18/12 Ζάππειο Μέγαρο: «Χριστουγεννιάτικη Αγορά 2011»

18 & 29/12 Μουσείο Μπενάκη: Εργαστήριο του Άη Βασίλη

17-24/12 Χριστουγεννιάτικο Bazaar «ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

10-31/12 ATHENAEUM: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

11/12 Έλα να παίξουμε: Χριστούγεννα Μυρίζει

10/12 Quilombo Centro Cultural: Καλλιτεχνικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar

4/12 1st Babyfeat Christmas bazaar

3 &4/12 Το χριστουγεννιάτικο bazaar της Αρωγής! 

16/12 «House of Light» και «η σπείρα»: Γιορτή Φωτός & Αγάπης στο SPRING PEOPLE

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, απόγευμα

Ένα πολύχρωμο και ζεστό πρόγραμμα για όλους, παλαιούς και νέους φίλους, γονείς, παιδιά, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, εναλλακτικούς θεραπευτές, αφυπνιζόμενους, αναζητητές, μυημένους και αμύητους, για την ημέρα 16 Δεκεμβρίου 2011.

Συγκεκριμένα, η ημέρα αυτή έχει προγραμματισθεί να περιέχει

  • 17:00-17:30 εστίαση αγάπης & ευχές
  • 17:30-19:00 ομαδικό εικαστικό έργο, παιχνίδια ομάδας, χοροθεραπεία
  • 19:00-20:00 τραγούδι/’κανόνας’/mantras από όλο τον κόσμο
  • 20:00-21:00 cocktails-energisers χωρίς αλκοόλ, με συνοδεία βιολογικών γλυκών
  • 21:00-22:30 προβολή videos, ταινίας

Μικρό παζάρι προϊόντων όπως Άλας Ιμαλαΐων, μέλι, βιολογικά καλλυντικά, μικρά δωράκια όπως περιδέραια, τσόχινα πορτοφολάκια από μαλλί κ.ά., αρωματικά sticks, ηχογαβάθες, cds διαλογισμών, μουσικής & ήχων κ.ά.

Χαριστικό, ανταλλακτικό παζάρι στο οποίο μπορείτε σε όλη τη διάρκεια της γιορτής να συμμετέχετε. Ας φέρουμε όλοι μαζί μας ό,τι σε εμάς δεν είναι πλέον χρήσιμο αλλά μπορεί να χρησιμεύσει στο συνάνθρωπό μας!

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Οι προσφορές κατά βούληση από την πλευρά των συμμετεχόντων ενισχύουν τον οργανισμό House of Light και το φορέα η  σ π ε ί ρ α.

Πολυχώρος Spring People  – Αγαθάρχου 12, 10554, Αθήνα, Τηλ- Fax: 210 3252034

12-18/12 “γεια στα χέρια μας ΙV” Craft party – Bazaar

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, το “γεια στα χέρια μας”, θα γεμίσει τον 1ο όροφο του parapera με χρώματα, σχήματα, υφές, φόρμες, τρελιάρικες ιδέες, ταλέντο και πολλή θετική ενέργεια!

Ένα χαρούμενο craft party – Bazaar, γεμάτο καλούδια, που περιμένουν να γίνουν δικά σας!

Στην έκθεση θα βρείτε: Χριστουγεννιάτικα δώρα – κόσμημα – αξεσουάρ – ένδυμα – χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα – παιχνίδια – πλεκτά – υφαντά – χάρτινες κατασκευές – ανακύκλωση.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

  • Διάρκεια Bazaar: Δευτέρα 12- Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
  • Επισκέψιμες ωρες: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 22:00, Σάββατο – Κυριακή: 12:00 – 22:00

Το πρόγραμμα των workshopsι:

Σάββατο 17/12

  • 5.00 μ.μ. -> Κατασκευές origami
  • 6.00 μ.μ. -> Κατασκευή καλαθιού από σκοινί
  • 7.00 μ.μ. -> Κατασκευή λουλουδιού από οργάντζα
  • 8.00 μ.μ. -> Κατασκευή στεφανιού και χριστουγεννιάτικης γιρλάντας

Κυριακή 18/12

  • 5.00 μ.μ. -> Κατασκευή γιο-γιο
  • 6.00 μ.μ. -> Eco-υφαντική
  • 7.00 μ.μ. -> Κόσμημα από ύφασμα και δαντέλα
  • 8.00 μ.μ. -> Χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Parapera – Αχαρνών 61 και Φερών, (σταθμός ηλεκτρικού Βικτώρια)

Είσοδος Ελεύθερη

http://www.facebook.com/events/183965661687940/

16,17,18/12 Ζάππειο Μέγαρο: «Χριστουγεννιάτικη Αγορά 2011»

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στον εσωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στις 16, 17 & 18 Δεκεμβρίου 2011.

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά είναι μια τριήμερη γιορτή όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους ανάμεσα σε σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως αξεσουάρ, μπιζού, καλλυντικά, χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά αντικείμενα, ρούχα, υποδήματα και άλλα είδη.

Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να αγοράσουν παραδοσιακά τρόφιμα, ποτά και γλυκά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα περιλαμβάνει ασχολίες και για τα παιδιά όπως κλόουν, animateur, κ.ά. ενώ στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου θα υπάρχει το Χωριό του Αϊ-Βασίλη, Καρουζέλ με άλογα, Καρουζέλ με αυτοκίνητα αντίκες, Παγοδρόμιο και πολλές άλλες ασχολίες για τους μικρούς μας φίλους.

Το ωράριο λειτουργίας είναι 11:00 – 22:00.

17-24/12 Χριστουγεννιάτικο Bazaar «ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ελάτε να γίνουμε συνεπιβάτες σε ένα νέο ταξίδι με μοναδικό προορισμό την ελπίδα, που θα πραγματοποιήσει η Οργάνωση «Μείνε Δυνατός», διοργανώνοντας ένα μεγάλο και μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τίτλο: «Το τρένο της Ζωής».

«Το τρένο της ζωής» θα αναχωρήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 στις 15.00 μ.μ., από την αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» (Δ7), του πολυχώρου της Τεχνόπολις στο Γκάζι και θα φτάσει στον προορισμό του την παραμονή των Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011.

Το Bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Ένα 8ημερο ταξίδι, όπου μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες είδη για να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα αγαπημένα σας άτομα, που έχουν συγκεντρωθεί από τους φίλους – εθελοντές, που στηρίζουν το έργο και τις δράσεις της Οργάνωσης από την ίδρυσή της.

Όταν ένας άνθρωπος διαγνωστεί με καρκίνο ξεκινά για εκείνον ένα δύσκολο και επίπονο ταξίδι, ένα ταξίδι «σταθμός» για την υπόλοιπη ζωή του το οποίο έχει αποτυπωθεί, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στις δεκάδες φωτογραφίες και στα έργα τέχνης ασθενών, που θα εκτεθούν από επιζώντες του καρκίνου, στον χώρο της αίθουσας «Κωνσταντίνος Καβάφης».

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού bazaar εκτός των αγορών σας, θα μπορείτε και να διασκεδάσετε εσείς και τα παιδιά σας, αφού θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις. Το σφύριγμα της έναρξης του ταξιδιού “του τρένου της ζωής”, θα δώσουν στις 17 Δεκεμβρίου 2011 στις 8 το βράδυ, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Οδυσσέας Τσάκαλος με μια φιλανθρωπική μουσική συναυλία, για τους φίλους της οργάνωσης  ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι, να σας έχουμε δίπλα μας σε μία ακόμη προσπάθεια να διατηρήσουμε το “Βe strong”… δυνατό. Με καύσιμα λοιπόν την ενέργεια, τη συμμετοχή και τη πίστη σας στο έργο μας, το «τρένο της ζωής», είμαστε βέβαιοι πως θα φτάσει στο προορισμό του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ – ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ΩΡΑ: 20.00  ΕΙΣΟΔΟΣ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ

Το σφύριγμα της έναρξης του ταξιδιού “του τρένου της ζωής”, θα δώσουν στις 17 Δεκεμβρίου 2011 στις 8 το βράδυ, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Οδυσσέας Τσάκαλος με μια φιλανθρωπική μουσική συναυλία, για τους φίλους της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Φορέστε το πορτοκαλί βραχιολάκι της οργάνωσης και ελάτε να διασκεδάσουμε σε αυτό το ταξίδι ζωής. Εάν δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί το πορτοκαλί βραχιολάκι μπορείτε να το παραγγείλετε από την οργάνωσή μας και να σας το αποστείλουμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΕΠΙΔΕΙΞΗ CAPOEIRA: ΟΜΑΔΑ DANCE CULTURAL CENTRE, ΩΡΑ: 15.00 – ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Η πρώτη γραπτή αναφορά για την τέχνη του capoeira έγινε το 1901 από τον Melo de Morais Filho, σε μια καταγραφή των λαϊκών παραδόσεων της Βραζιλίας. Η ζωντανή μουσική είναι αναπόσπαστο στοιχείο της capoeira. Αυτό την διαφοροποιεί σημαντικά από τις ανατολίτικες πολεμικές τέχνες που εξασκούνται σε μια αυστηρότερη ατμόσφαιρα, με έντονο το στοιχείο της πειθαρχίας και της ομοιομορφίας. Αν ανατρέξουμε στην ιστορία του Capoeira, βλέπουμε ότι, κατά περίσταση, μπορεί να είναι πολεμική τέχνη, χορός, παιχνίδι ή και τα τρία. Το ίδιο συμπεραίνουμε και αν παρακολουθήσουμε δύο capoeiristas οι οποίοι άλλοτε μοιάζουν να μάχονται και άλλοτε να συνεργάζονται.

ZUMBA FITNESS ®, ΩΡΑ: 18.00 – ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Η Zumba είναι ένα καινούργιο είδος σωματικής άσκησης, που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή!

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ: ΖΩΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ, ΩΡΑ: 19.00 ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Τα παλιά τα χρόνια, τις κρύες νύχτες του χειμώνα, οι άνθρωποι μαζεύονταν γύρω από τη φωτιά στο τζάκι, γύρω από το λύχνο ή το μαγκάλι, όπου μαγείρευαν το φαγητό κι αφηγούνταν ιστορίες και παραμύθια. Τα παραμύθια ήταν μια αφορμή για να συναντηθούν τα μέλη της κοινότητας, ν΄ ανοίξουν την καρδιά τους και να μοιραστούν τη στεναχώρια, τον πόνο, τον καημό τους, αλλά και τη χαρά τους, τα όνειρά τους…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΣΑΙΞΠΗΡ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ», ΩΡΑ: 20.30 – ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ: «Ψευτιά με Αυτιά», «Το ποτάμι που ενώνει» ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15-20 ΛΕΠΤΑ – ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΩΡΕΣ: 12.00 M.M. – 13.00 M.M. – 14.00 M.M. – ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Κουκλοθεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική και θέμα την διαφορετικότητα των λαών με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις συνήθειές τους, με κίνηση ασπρόμαυρων γαντιών που μεταμορφώνονται σε κούκλες υπό τους ρυθμούς και ήχους κρουστών μουσικών οργάνων. Σ’ αυτή την κουκλοθεατρική παράσταση συνεργάζονται επίσης ο μουσικός Αντρέας Νικόλης, δάσκαλος της σχολής κρουστών οργάνων Αργυρούπολης «Σπύρος Λιβιεράτος» και η μαθήτριά του Δανάη Στεργίου.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ CAPOEIRA: ΟΜΑΔΑ DANCE CULTURAL CENTRE, ΩΡΑ: 18.00 – ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://bestrong.org.gr/el/bestrong/ournews/announcements/?nid=1534

10-31/12 ATHENAEUM: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Το καθιερωμένο 34 χρόνια τώρα, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ατενέουμ από τις 10 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011.

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ προετοιμάζει, όπως κάθε χρόνο, το Παζάρι του. H μεγάλη αίθουσα συναυλιών του κτιρίου στην οδό Αδριανού 3, θα μεταμορφωθεί σε έναν ζεστό, αισιόδοξο κόσμο, με το αναγκαίο κέρασμα των φιλόξενων οικοδεσποτών. Μαρμελάδες σπιτικές, αισθαντικό σπιτικό Κρητικό ρακί, πολύχρωμο μυρωδάτο ξύδι, άσπρο και κόκκινο κρασί, παραδοσιακά λικέρ, και γλυκά του κουταλιού, όλα υπέροχα φτιαγμένα από το Ατενέουμ.

Και βέβαια, βιβλία, c.d. και DVD, χειροποίητα κοσμήματα, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διεκδικούν το ενδιαφέρον όλων για την ενίσχυση των σπουδαστικών βοηθημάτων, των σεμιναρίων και των μουσικών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο, από την ίδρυσή του, διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός φορέας Ατενέουμ.

Bazaar Athenaeum: 10-31 Δεκεμβρίου 2011, Αδριανού 3, Θησείο (απέναντι από το σταθμό του τρένου), Τηλ.2103211987-49-55

Ώρες λειτουργίας:

  • Σάββατο 10 – Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011, 11:00 – 19:00
  • Κυριακές, Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 11:00 – 16:00
  • Τρίτη 27 – Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 11:00 -16:00

ATHENAEUM: International Cultural Center | MARIA CALLAS GRAND PRIX
3 Adrianou St. 105 55 Athens, Tel. +3210 3211987 fax + 3210 3211196, e-mail  contact[at]athenaeum.com.gr, http://www.athenaeum.com.gr/

 

11/12 Έλα να παίξουμε: Χριστούγεννα Μυρίζει

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 11 Δεκεμβρίου, το Έλα να παίξουμε διοργανώνει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι. Παραστάσεις, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, δρώμενα, bazaar αγορών με δημιουργίες παιδιών, Άγιος Βασίλης και πολλές εκπλήξεις γεμίζουν μια ολόκληρη Κυριακή με … Χριστούγεννα !!!

Το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Κάθε δραστηριότητα έχει μικρό αντίτιμο.

Στεφάνου Δέλτα 1, Ψυχικό, τηλ. 210. 6775332, e-mail: info[at]elanapaixoume.gr, Έλα να παίξουμε

 

10/12 Quilombo Centro Cultural: Καλλιτεχνικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ από τις 11.00 το πρωί.

Μια μέρα γεμάτη Παραστάσεις, Συναυλίες, Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά, YOGA sessions,  ζεστά τσαγάκια από όλο τον κόσμο, Ζεστό Κρασί με μπαχαρικά και εσπεριδοειδή, αλλά και..νόστιμα σπιτικά γλυκά και αλμυρά… Σε ένα πολύχρωμο Bazaar με πανέμορφες κατασκευές, κοσμήματα, παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα….

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την δική σας ελεύθερη συμμετοχή στις παραστάσεις-εργαστήρια-συναυλίες

θα καλύψουν έξοδα για θεατρικές ομάδες και μουσικά σχήματα που θα επισκεφτούν τις Γυναικείες Φυλακές Θήβας μέσα στους ερχόμενους μήνες…Καθώς και την αγορά αγαθών που οι γυναίκες αυτές έχουν ανάγκη..

Μην Ξεχάσετε Να Φέρετε Μαζί Σας:

  • Παιδικά ρούχα που πλέον δεν κάνουν στο παιδάκι σας (παιδιά ηλικίας 0-4 ετών αγόρια/κορίτσια)
  • Παλιά Παιχνίδια που δεν χρησιμοποιείτε πια… (σε καλή κατάσταση)
  • Γυναικεία ρούχα: Μπουφάν, και είδη ρουχισμού που πλέον δεν φοράτε
  • Κάλτσες – καλσόν, κασκόλ, εσώρουχα, γάντια.
  • Τηλεκάρτες, παιδικές πάνες (0-3 ετών), γραφική ύλη, καπνούς, χαρτάκια, φίλτρα,.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • 12.00-13.30 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ για παιδιά από 5-8 ετών
    Βασισμένο στην ρυθμική, το  χορό, την δραματοποίηση, τον αυτοσχεδιασμό, την ζωγραφική και τις οπτικές απεικονίσεις
    Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων, για εγγραφές παρακαλώ καλέστε στο 6973364350
  • 14.30 – 15.10 ”Λεμονιά” Κουκλοθεατρική παράσταση από την Ευαγγελία Νικηφόρου
  • 15.30-16.30 Συναυλία Αφρικανικής Μουσικής Από Το Κονγκό
  • 17.00 – 18.00 Ανοιχτό μάθημα YOGA (nidra) με τον Βασίλη Χατζηνικολάου
    Περιορισμένος αριθμός θέσεων – για κρατήσεις καλέστε στο 6973364350
  • 18.00-19.00 Παράσταση Καραγκιόζη: Η Πόλη των Σκιών από τον θίασο Ηλία Καρέλλα
  • Παραστάσεις Για Ενήλικο Κοινό: 21.45 – 22.15 ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΚΥΛΕΣ: Το Βαλς των Βρώμικων Δρόμων

Συναυλίες:

  • 22.30 – 23.30 TA SPAEI GIRLS (Αφρικάνικα κρουστά και χορός)
  • 23.15 – 00.15 ΟΜΟΘΥΜΑΔόΝ (Ska, Reggae, Rock)
  • 00.15 + DJ FODAN on the Decks

Χριστουγεννιάτικο Bazaar: 11.00-20.00

  • ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΡΛΗ Βιολογικές κρέμες σώματος, κηραλοιφές, φυσικά αρωματικά σαπούνια, θεραπευτικά σκευάσματα, αιθέρια έλαια.
  • ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Κεριά, Κηραλοιφές, Μέλι
  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΤΥΧΙΑΔΟΥ: Βιολογικά και Παραδοσιακά Προϊόντα
  • ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΕΛΩΝΗΣ: Προϊόντα Κρήτης: Σπιτικά γλυκά του κουταλιού, σπιτικά λικέρ, άγρια βότανα, ρακή, ελαιόλαδο, μέλι, κτλ
  • ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΜΠΑΣΗ: Κόσμημα και Χρηστικό Αντικείμενο
  • ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗ: Εικαστικός.
  • ΜΑΡΙΑ ΔΕΜΕΡΤΖH: Τσάι από τα Palais Des Thés
  • ΛΕΝΑ ΚΝΗ-ΔΑΝΗΛΑΤΟΥ: Γούρια
  • ΒΟΤΑΝΟΚΗΠΟΣ: Βότανα και κηπευτικά φυτά καλλιεργημένα με βιολογικές μεθόδους
  • Ο ΣΠΟΡΟΣ: Προϊόντα εναλλακτικού και αλληλέγγυου εμπορείου
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: Χειροποίητο κόσμημα με ασήμι, χαλκό και μπρούτζο

QUILOMBO Centro Cultural: Σερβίων 8 & Λεωφ.Αθηνών, Ακαδημία Πλάτωνος, Τηλ. Επικοινωνίας: 210.5227961 6938736307, Για συμμετοχή στα εργαστήρια: 6973364350

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Πως να έρθετε: 10 λεπτά περπάτημα από το Μετρό Κεραμεικός- Μεταξουργείο

Λεωφορεία  025 Ιπποκράτους / Στάση Σπύρου Πάτση και 051 Ομόνοια/ Στάση Άγιος Γεώργιος http://www.quilombo.gr/ , info[at]quilombo.gr, Facebook: Quilombo

 

4/12 1st Babyfeat Christmas bazaar

Η ΜΚΟ “BABYFEAT” διοργανώνει το πρώτο babyfeat bazaar, με την φιλοξενία του χώρο δημιουργικών δράσεων {μικρές ιστορίες} Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι, στις 04 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΑΠ ( πρώην ΠΙΚΠΑ).

Το πρόγραμμα της ημέρας  παραστάσεις και δραστηριότητες χωρίς εισιτήριο.

  • 11:00 – 15:00 Δημιουργική απασχόληση και ζωγραφική για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τους παιδαγωγούς της Πρότυπης Προσχολικής Εκπαίδευσης TENDER AGE.
  • 12:00 – 13:00 Κουκλοθέατρο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ”. Μια τρυφερή ιστορία, με ήρωες (κούκλες),το λαγό, το σκίουρο, την κουκουβάγια, το πουλάκι, τον σκαντζόχοιρο, τη χελώνα και έναν  χιονάνθρωπο. Η παράσταση απευθύνεται ιδιαίτερα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Κουκλοθέατρο παραστάσεις  Μπατζάκη  Αγγελική
  • 15:00- 16:00 Θεατρική παράσταση “Μήλα, ζάχαρη, κανέλα!” από το Θέατρο Φούρνος, για παιδιά από 2,5 χρονών μέχρι 5. Παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες  και ενεργό συμμετοχή των παιδιών.

Από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στο χώρο θα υπάρχουν:

  • Έκθεση φωτογραφίας προς πώληση της Κλαίρη Μουσταφέλλου “Τα παιδιά του Κόσμου”.
  • Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από το ζαχαροπλαστείο Kyveli Patisserie!
  • Χειροποίητα κοσμήματα με ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες από την Gaminita. Χειροποίητα κοσμήματα από φυσικά υλικά για το χειμώνα από την Carducci, και χειροποίητα κοσμήματα με κουμπιά από την Λάβα.
  • Επίσης θα βρείτε σαπουνάκια, τσάντες για τα ψώνια από την γιαγιά Dodo, ξύλινα παιχνίδια και αντικείμενα Lanka Kade που υποστηρίζουν το ηθικό εμπόριο, οικολογικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια  moulin roty και goetz-puppen, παιδικά βιβλία από το Μεταίχμιο και γιορτινές χειροποίητες δημιουργίες από τις Craft Fairies!

Διοργάνωση:ΜΚΟ BABYFEAT
Φιλοξενία: {μικρές ιστορίες}

Για τα μικρά και μεγάλα παιδιά του ΚΑΑΠΒ μπορείτε να φέρετε εσείς από το σπίτι δωράκια, παιχνιδάκια, είδη υγειηνής, ρούχα, παπόυτσια σε καλή κατάσταση.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα βρείτε στο http://babyfeat.gr/ethelodismos/draseis/1st-babyfeat-bazaar-christmas/

Εβίτα Παρασκευοπούλου & Δήμητρα Τζιμοπούλου
Contact[at]babyfeat.gr, T: 2104835152

3 &4/12 Το χριστουγεννιάτικο bazaar της Αρωγής!

To Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή» και τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης «Αρωγή», σας προσκαλούν στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar

στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2011

Ελάτε να κάνετε τις εορταστικές σας αγορές και να ενισχύσετε τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης ΑΜΕΑ «Αρωγή» του Δήμου Αχαρνών (διεύθυνση : Μπόσκιζας & Πλαταιών)

Θα βρείτε δώρα φτιαγμένα με αγάπη από τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης,καθώς και άλλα χριστουγεννιάτικα είδη!

Εάν επιθυμείτε να δημοσιεύονται οι δραστηριότητες του χώρου σας εδώ, επικοινωνήστε μαζί μας στο editor(at)parents.gr

***************

Αρχείο 2010 (παλιές εκδηλώσεις):

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας  http://www.trag.gr

1ο Bazaar της ΜΚΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚH  http://www.citizensforafrica.org.gr/ 

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: