➔ ParentsCafe.gr

Υποστηρικτές & Χορηγοί

Ποιές εταιρείες προβλήθηκαν στην ιστοσελίδα από το 2007 εώς σήμερα;

Πως υποστηρίζεται οικονομικά αυτή η ιστοσελίδα;

Η χρηματοδότηση για την λειτουργία της ιστοσελίδας, πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου από τις διαφημίσεις που αναρτώνται.
Από την ίδρυση της εταιρείας το 2007 μέχρι και σήμερα, όλα τα έσοδα προέρχονται απο την προβολή εταιρειών διακριτικά στην ιστοσελίδα μέσω banner, ντύσιμο ιστοσελίδας(skin), ή και χορηγία άρθρων (sponsored articles).
Η ΕΕΕΓ δεν έχει λάβει μέχρι και σήμερα κάποια κρατική επιδότηση ή άλλου είδους χρηματική ενίσχυση.
Για αυτό το λόγο, θεωρούμε σημαντικό να αναδείξουμε όλες τις εταιρείες που εμπιστεύτηκαν την ιστοσελίδα μας, για να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προιόντα τους,  όπως και να αναφερθούμε στους χορηγούς που μας στηρίζουν με υλικοτεχνική υποστήριξη ή σημαντικές εκπτώσεις στις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε.

Διαφημίσεις

Οι Χορηγοί μας

Oι αυξημένες ανάγκες της Ελληνικής Εταιρίας Ενημέρωσης Γονέων σε θέματα πληροφορικής, δικτύων και επικοινωνιών, απαιτεί τη χρήση λύσεων με τεχνολογίες αιχμής.
Οι παρακάτω χορηγοί μας προσφέρουν υλική και τεχνική υποστήριξη καθώς και υπηρεσίες σε διάφορους τομείς είτε δωρεάν, είτε με σημαντική έκπτωση:

Μέτρηση Επισκεψιμότητας (εώς Ιούνιο2013):

  • Nielsen Audience Measurement Greece www.agb.gr

Εταιρείες & υπηρεσίες που προβλήθηκαν

2007-2012:

WeddingGallery, Είδη Γάμου Βάφτισης , Treloparea.gr

Inglesina & Pampers (Procter & Gamble), Tyremarket,

Sinomarin Gerolymatos , Γερμανος Εμπορική Τράπεζα, PanesChicco, DPam, Pampers Unicef, Libero, Pampers Dry Wave, Babylino Sensitive, DeAgostini Animal Farm, Algida Max, Epithimies, AXA, GrecoStrom Aerosleep, Chicco, Libero, HSBC, Nivea, Fanta, Kraft Oreo, Sony, κ.α. Pharmacy295, SkinCareBio, Pharmakeio-store, Cilek, CottonPrince, Εκδόσεις Συμμετρία, Ψυχο-Λογώ, Φωτεινή Ηλιαχτίδα, Perfecttoys Πανταζόπουλος, Allegro.com.gr, Εκπαιδευτήρια Δούκα, Anatello, CasaBaby, SintagiGiagias, VupBaby, KpEvents, MyDreamBag, Beauty@home, Parapharmacie, HomeEshop, ArtinLife, MyWall, Cosmidis, BalloonDecor, FamilyCare, BabybasketsOnline, MySqueakies, AzShop, Protex, TheBabyCompany, Χαλκηδόνειο ωδείο, Agora.net.gr, Novatron, Praque Fertility Center κ.α.

Χορηγίες Επικοινωνίας Διαδικτύου

Εμείς από την πλευρά μας, στηρίζουμε φορείς και επιχειρήσεις που ενημερώνουν τους γονείς, με δωρεάν εμφανίσεις banner:

ΚΕΘΕΑ Μαύρο Πρόβατο, IBFAN Greece Δράση για την βρεφική διατροφή, ΕΨΥΠΕ, Unicef, LiveStrong, Silver Alert, MitrikosThilasmos, Noesi, Babywearing, Ηλιτόμηνον, Χαμόγελο του παιδιού , Playgroup Hellas , κ.α.

Χορηγίες Eπικοινωνίας Διαδικτύου σε Eκδηλώσεις

Στηρίζουμε μεμονωμένες εκδηλώσεις που συμφωνούν με την φιλοσοφία της ιστοσελίδας με δωρεάν εμφανίσεις banner:

  • Bazaar LaLeche στο Playgroup (Οκτώβριος 2018)
  • Ανοιχτή εβδομάδα παιχνιδιού στο Playgroup hellas (Σεπτέμβριος 2015)
  • Διήμερο Σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη (Οκτώβριος 2015)
  • “Θηλασμός Μια αρχαία τέχνη σε μια νέα κοινωνία”http://parents.org.gr/news/a607
  • Κυριακές Στην Τεχνόπολη (2014  – 2018)
  • 5η ημερίδα για τον θηλασμό + Ο θηλασμός με απλά βήματα!(2013, Mitrikosthilasmos.com),
  • Φθινοπωρινές συναντήσεις Babywearing,
  • Παιδικό Φεστιβάλ Λόγου Έκφρασης και Δημιουργίας (2012, Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας),
  • Έρευνα για τα πρόωρα μωρά (Ηλιτόμηνον)
  • Εκστρατεία Ενημέρωσης Για τον Μητρικό Θηλασμό (Mitrikosthilasmos.com),
  • Γονέας στον 21ο Αιώνα (Εκπαιδευτήρια Δούκα),
  • Η πόλη ανοίγεται στα παιδιά 2011 (Δήμος Αθηναίων) ,
  • Παιδιαδρομή (2010 & 2011),
  • Μικρόπολις (2011),
  • Dance for a Cause,
  • Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού,
  • E-life.gr Εθισμός στο διαδίκτυο (2011),
  • FoodBloggers (2010)
Παλαιότερες συνεργασίες/προβολές banner

Delfinakia, Babyseeds, Homeeshop, ΗΒΗ-Go, Babylino, Pampers, Prenatal, Cosmote, LaRedoute κ.α.

 

Προιόντα & Διαγωνισμοί (πραγματοποιούνται πλέον  μόν0 στο Parentscafe.gr)

Παλιότερες συνεργασίες:(2007-2009): Διαβάστε εδώ για την συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων με επιχειρήσεις που επιθυμούν να υποστηρίξουν το έργο και τους σκοπούς της ιστοσελίδας. Η συνεργασία έχει χαρακτήρα χορηγίας (ευγενικής προσφοράς) προς τα μέλη του www.parents.org.gr.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα με τις εταιρίες που κατα το παρελθόν προσέφεραν προϊόντα ή υπηρεσίες στα μέλη του forum της ΕΕΕΓ μέσω των κληρώσεων :
Οι Looney Chairs της εταιρίας CNI CO (http://www.looneychairs.gr/) βρίσκεται στην ελληνική αγορά από το 2002,στην οδό Τζώρτζη Δούναβη 3 στην Καλλιθέα,διαθέτοντας προιόντα αιχμής και υψηλής τεχνολογίας στην Ελληνική αγορά.
Αρχικά τέτοιου είδους προιόντα ήταν τα προιόντα πληροφορικής.Τον Σεπτέμβριο του 2007 δημιουργήθηκε το οικιακό τμήμα Sence of Home που αφορούσε στρώματα και μαξιλάρια από πρωτοποριακό υλικό υπογεγραμμένο από την Ν.Α.S.A.Ακολούθησαν τον Μάρτιο του 2008 οι παιδικές πολυθρόνες και τον Απρίλιο του 2008 τα Δερμάτινα κρεβατια και μικροέπιπλα.

H εταιρία Memories Trend (http://www.scrapbooking.gr/ τηλ :2118004460) άρχισε ως ιδέα τον Σεπτέμβριο του 2006 και φέρνουν κοντά μας τα πιο καταπληκτικά και μοντέρνα υλικά στο χώρο, με σκοπό να διασκεδάσουμε πραγματικά δημιουργώντας με χαρτί, φωτογραφίες και τις αναμνήσεις μας..

Στα βρεφικά πολυκαταστήματα ΑΝΑΤΕΛΛΩ θα βρείτε στον ίδιο χώρο την μεγαλύτερη ποικιλία σε επώνυμα βρεφικά είδη στην Ελλάδα. Τα πάντα για το μωρό και την μαμά! Μια επίσκεψη είναι αρκετή για να αποκτήσετε όλα αυτά που θα κάνουν την ζωή του μωρού σας ,αλλά και την δικιά σας, ποιο άνετη!
http://www.anatello.gr/

Το LookBook.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται σε άλμπουμ, κορνίζες και συστήματα παρουσίασης φωτογραφιών. Με περισσότερα από 1500 είδη και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς θα βρείτε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε www.lookbook.gr

Οι αληθινές ζωγραφιές alithineszographies.blogspot.com/ τηλ.6973757510) Στον ισότοπο θα βρείτε πληθώρα απο σχέδια απο χειροποίητες μοναδικές ζωγραφιές οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν (χρώμα ,μέγεθος) ανάλογα με την επιθυμία σας.

Εκδοτικός οίκος Imprenta (http://www.imprenta.gr/ Γεράκη 1 & Τερτίπη, Κ. Πατήσια 210 83 23 981) δραστηριοποιείτε σε παντός τύπου σχεδιασμού (προσκλητήρια , web design, συσκευασίας κλπ ) αλλά και εκτυπώσεων (ημερολόγια plotter κλπ) καθώς και διατηρεί τμήμα φωτογραφίας και σφραγίδων .

Ανηφορίζοντας προς την Πάρνηθα – τον ομορφότερο πνεύμονα πρασίνου της Αθήνας – θα συναντήσετε την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ»http://www.plpsos.gr/ 210 2463318, 210 2460163 ) . Ένα συγκρότημα που αποτελείται από 2 αίθουσες δεξιώσεων, ένα μικρό κτήμα και την από το 1970 οικογενειακή ταβέρνα. Χώροι με μοντέρνα αισθητική και μίνιμαλ διάθεση, menu υποσχόμενα μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς εξασφαλίζουν μια δεξίωση που θα θυμάστε με ευχαρίστηση, ικανοποίηση και νοσταλγία για μια ζωή.

Κύριο χαρακτηριστικό της αλυσίδας Απόσταγμα (http://www.apostagma.gr/) είναι η κοινή εικόνα των καταστημάτων της στην αγορά, στην οποία συντελούν η εξωτερική ομοιομορφία των καταστημάτων – κοινή ταμπέλα, κόκκινο τούβλο, σκουροπράσινο κούφωμα – , η κοινή σακούλα απόσταγμα , η διευρυμένη γκάμα ποιοτικών και γνήσιων προϊόντων, οι προσιτές τιμές , η άμεση εξυπηρέτηση πελατών και η ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η εταιρία Diapercakes http://www.diapercakes.gr/ 693-73 22 003/210-82 20 771 ) δημιουργεί «τούρτες με πάνες» όπου η κάθε μία είναι διαφορετική και φτιάχνεται με ιδιαίτερη φροντίδα για τους μικρούς μας φίλους. Το μυστικό της συνταγής για τις «τούρτες με πάνες» , είναι ότι στο ειδικό αυτό εργαστήρι χρησιμοποιούνται παιδικές πάνες μιας χρήσης για παντεσπάνι, κουβερτούλες, πετσετούλες, σαλιάρες, σεντονάκια, φορμάκια για στρώση σοκολάτας ή κρέμας και για γαρνίρισμα χιλιάδες χρήσιμα μωρουδιακά πραγματάκια, μπιμπερό, πιπίλες, κουταλάκια και άλλα!

Ο όμιλος Επιχειρήσεων ALPINA ιδρύθηκε το 1978. (http://www.alpinacatering.gr/ Αμαλίας & Σανταρόζα 15, ΝίκαιαΤηλ.210 4971435, 210 4942283/6977 774666 )Αφού εξυπηρέτησε επάξια την εστίαση για 18 χρόνια στην λιανική πώληση (εστιατόρια) δημιούργησε στις αρχές του 1993 το ALPINA S CATERING LTD. Η ALPINA CATERING δραστηριοποιείται και στο βιομηχανικό catering (Σίτιση επιχειρήσεων) με μεγάλη δυνατότητα καθημερινής παραγωγής.

Οι ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ( Φειδίου 18, ΑθήναΤηλ.: 210-5234.232, 210-5234.415, 210-5220.236 Fax: 210-5241.863) http://www.erevnites.gr/ Οι εκδόσεις ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 1993.Οι ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ «δανείστηκαν» το όνομά τους από τους αναγνώστες τους, δηλαδή τα παιδιά που ερευνούν, πειραματίζονται, παίζουν και παρατηρούν.Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ κατέκτησαν ηγετική θέση στην εκδοτική αγορά του βιβλίου γνώσεων για παιδιά και νέους στη χώρα μας. Οι δραστηριότητές τους δεν περιορίστηκαν μόνο στο χώρο του βιβλίου αλλά πολύ γρήγορα διευρύνθηκε ο κύκλος του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος στο ευρύτερο πεδίο που περιγράφεται από το τρίπτυχο «παιδί-γνώση-δράση». Έτσι, οι ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ δραστηριοπoιούνται σήμερα σε Μέσα όπως η τηλεόραση, το βίντεο, τα πολυμέσα, το εκπαιδευτικό υλικό, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δημιουργικές δραστηριότητες που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση.

Η διεθνής εταιρεία Plan Toys, που κατασκευάζει εξειδικευμένα οικολογικά παιχνίδια (http://www.plantoys.gr/ τηλ.:24410-27959, 25443) αποστέλλει 2 επιλεγμένα παιχνίδια ανά μήνα, δωρεάν εντός Ελλάδας, σε αναγνώστες της ιστοσελίδας. Τα παιχνίδια της Plan Toys είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και βραβευμένα απο τους μεγαλύτερους οργανισμούς για τον τρόπο και τα υλικά με τα οποία κατασκευάζονται (οικολογική πιστοποίηση σε όλα τα στάδια), αλλά και για τον σχεδιασμό και την πρωτοτυπία τους (ειδικά σχεδιασμένα για να αναπτύσσουν νοητικά (IQ) και συναισθηματικά (EQ) το παιδί σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του).

My baby center http://www.mybabycenter.gr/ Το e-shop MyBabyCenter προσφέρει στους αναγνώστες επιλεγμένα βρεφικά προιόντα με Ευρωπαϊκές και Διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας βραβευμένα επανειλημμένως από φορείς του εξωτερικού για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Τα υλικά κατασκευής τους είναι στην πλειοψηφία τους φτιαγμένα από φυσικά και βιολογικά υλικά που είναι ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Theatrical Arts Http://www.theatrical-arts.gr Ζωγραφικη για παιδικό δωμάτιο με χρώματα που ξυπνούν τη ψυχή , κατασκευές που οξύνουν τη φαντασία, παιδικές τοιχογραφίες που ταξιδεύουν μαζί με το παιδικό μυαλό σε μέρη μακρινά.

Καλλιτεχνούπολη http://www.kallitexnoupoli.gr/ Το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης & Δημιουργίας “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ” στον Πειραιά, είναι ένας μοναδικός χώρος εικαστικών τεχνών, μουσικής και θεατρικής έκφρασης που φέρει την υπογραφή της παιδικής φαντασίας και δημιουργικότητας σε κάθε γωνιά του. Τα παιδιά διασκεδάζουν, εκφράζονται, μαθαίνουν, συνδυάζουν, ανακαλύπτουν, δημιουργούν, κοινωνικοποιούνται κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Ο παιδότοπος CHILDREN΄S PLAYLAND στον ΠΕΙΡΑΙΑ στην οδό Ακτής Θεμιστοκλέους 278 , τηλ 210 4186732 210 4186732 /210 4539795 210 4539795 λειτουργεί από το 1996. Εδώ και 14 αγαπημένα και επιτυχημένα χρόνια, ο παιδότοπος μας, φροντίζει και φιλοξενεί τους γονείς και τα παιδάκια τους σε έναν ιδιαίτερο χώρο που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, σεβασμό και φροντίδα.

Η Theatrical Arts (www.theatrical-arts.gr τηλ 6944 795584) του Άγγελου Μπαλτά, είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο που ξεκίνησε από τον χώρο του Θεάτρου και της Τηλεόρασης. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται και στο χώρο του παιδιού με μοναδικές δημιουργίες ζωγραφικής , γλυπτικής και ειδικών κατασκευών που μεταμορφώνουν και δίνουν άλλη αίσθηση στον χώρο που περνά τις ώρες του το παιδί. Η μαγεία της θεατρικής σκηνής κατόρθωσε να περάσει στον παιδότοπο και το παιδικό δωμάτιο, και θα περάσει και στους αναγνώστες της ιστοσελίδας με την προσφορά μιας τοιχογραφίας δωματίου διαστάσεων 1m x 1m. Στην ιστοσελίδα των Theatrical arts, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και δείγματα δουλειάς.

Η ιστοσελίδα Αστεράκι Slings http://www.babywearing.gr/ η οποία αποτελεί ένα πλήρη οδηγό για το babywearing στα Ελληνικά (μέσω της οποίας διοργανώνονται και συναντήσεις με σχετικά θέματα), αναλαμβάνει την αποστολή ενός ring sling ή pouch κάθε μήνα (τύπος μάρσιππου αγκαλιάς), δωρεάν εντός Ελλάδας.

Ο εκδοτικός οίκος Εκδόσεις Χριστοδουλίδη (http://www.xristodoulidi.gr/ τηλ.: 2310 248 486) με παρουσία τριάντα περίπου χρόνων στο χώρο του βιβλίου, σε θεματολογίες όπως Φυσικό Περιβάλλον, Θετικές Επιστήμες, Εκπαίδευση, Φυσική Αγωγή κ΄Αθλητισμός, Επιστήμες Υγείας, Περιοδικά Συνέδρια, Πεζογραφία – Ποίηση, αναλαμβάνει την δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδος δυο βιβλίων κάθε μήνα με τίτλο “Διατροφή στην εγκυμοσύνη & το θηλασμό” του Δημήτρη Παπανδρέου.

Το εργαστήριο παραδοσιακών γεύσεων Συνταγή της Γιαγιάς (www.sintagigiagias.gr τηλ.: 2332026326) προσφέρει κάθε εξάμηνο 150 βαζάκια χειροποίητο γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας του νικητή της κλήρωσης, από τον κωδικό (http://www.sintagigiagias.gr/products.asp?id=254) με την δυνατότητα επιλογής χρωμάτων, είδος γλυκού, εκτύπωσης στο καρτελάκι και παραδοτέα δωρεάν στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο νικητής της κλήρωσης (Ιούνιος 2008, Μάιος 2009).

Ο πολυχώρος απασχόλησης Γοργόνες και μάγκες (http://www.gorgoneskaimages.gr/ Αρχιπελάγους 88 κ Προποντίδος, τηλ. 210 9606786) είναι ένας χώρος στον οποίο πραγματοποιείται βρεφική κολύμβηση για παιδιά απο 3 εώς 5 ετών, υδρογυμναστική για εγκύους, Aquaerobics, αλλά και παιδικά πάρτυ.

Η Κόκκινη Κλωστή (http://www.kokkiniklosti.gr/ τηλ.: 210 3421541) είναι ένα εργαστήρι έκφρασης μέσα από το παιχνίδι με το θέατρο, το κουκλοθέατρο, το παραμύθι και τα εικαστικά. Το εργαστήριο, διοργανώνει παιδικά πάρτυ που βασίζονται στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Τα παιδιά δεν είναι απλοί θεατές ενός θεάματος, αλλά ενεργοί ταξιδιώτες στο παιχνίδι μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρική έκφραση, αυτοσχεδιασμούς και παραμύθια. Το πρόγραμμα της γιορτής ολοκληρώνεται με εικαστικές δραστηριότητες (ζωγραφική, πηλός, κατασκευές με φυσικά υλικά). Η ομάδα του εργαστηρίου αποτελείται από έμπειρους παιδαγωγούς εμψυχωτές. H Kόκκινη Κλωστή αναλαμβάνει να ψυχαγωγία των παιδιών στην Αποκριάτικη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου τον χώρο του Έλα να παίξουμε στο Ψυχικό. (Φεβρουάριος 2009) Δείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη συνάντηση εδώ: http://www.parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=15420

Ο κινηματογράφος Σινεμά Φιλίπ στο πλαίσιο του προγράμματος “Κυριακάτικα Απογεύματα” του Φεστιβάλ Ολυμπία για παιδιά και νέους (http://www.olympiafestival.gr/04_CinePhilip/grAbout.htm τηλ.: 2108647444 Θάσου 11, Πλατεία Αμερικής) προσφέρει στους αναγνώστες 20 διπλά εισιτήρια για τις ταινίες που προβάλλονται, για το μήνα Ιανουάριο. Όλες οι ταινίες που προβάλλονται είναι βραβευμένες και εγκεκριμένες απο το Υπουργείο Νέας Γενιάς το οποίο υποστηρίζει το Φεστιβάλ Ολυμπία.

O Δρ. Σήφης Κουράκης (http://www.e-kourakis.gr τηλ.:26310 51002) Διδάκτορας Νευροψυχολογίας Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Κρήτης, χαρίζει ένα βιβλίο της περίληψης της διδακτορικής του διατριβής με τίτλο “Απρόσεκτος συχνά, αδιάφορος ποτέ!” απο τις Εκδόσεις Πασχέντης, η οποία είναι μία παγκοσμίως πρώτη έρευνα σε σχέση με την μνήμη και προσοχή μαθητών ηλικίας 6-11 ετών και αποτελεί Γονεικό και Εκπαιδευτικό Κατάλογο οδηγιών συμπεριφοράς και μάθησης. Το βιβλίο έχει συλλεκτική αξία.
Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό του Δρ.Κουράκη http://www.parents.gr/images/upload/kourakisviografiko.doc, εδώ την επιστολή του Γ.Γ. του υπουργείου παιδείας: http://www.parents.org.gr/images/upload/kourakisggegrisi.doc, καθώς και αναφορές σε ιστοσελίδες πανεπιστημίων παγκοσμίως για την έρευνα αυτή http://www.parents.gr/images/upload/kourakisanafores.doc.

Η εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας EMPLOY (www.e-employ.gr τηλ.:2310 230545), ο μεγαλύτερος ιδιωτικός φορέας δια βίου εκπαίδευσης και επαγγελματικού προσανατολισμού στην Βόρεια Ελλάδα, προσφέρει μία δωρεάν συμμετοχή σε μία από τις επιμορφωτικές ημερίδες που υλοποιεί κατα το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2008 σχετιζόμενες με θεματολογία που αφορούν τα πεδία της Παιδαγωγικής, Ψυχοπαιδαγωγικής, Ειδικής Αγωγής κ.τ.λ.Αναλυτικό πρόγραμμα των επιστημονικών δραστηριοτήτων υπάρχει στο http://www.e-employ.gr/edu_more.php?id=22

Το πρωτοποριακό καλλιτεχνικό ατελιέ EZART (http://www.ezart.gr τηλ.:210 8133000) της Έλενας και της Άννυς Ζαχαριάδου, στο οποίο διοργανώνονται καλλιτεχνικά εργαστήρια για γονείς και παιδιά, αναλαμβάνει να φιλοξενήσει την συνάντηση των μελών και φίλων του parents.gr στις 30 Νοεμβρίου 2008 και την απασχόληση των παιδιών με δημιουργικές δραστηριότητες:http://www.parents.gr/forum/viewtopic.php?t=11778. (Νοέμβριος 2008)
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Ecofamily (www.ecofamily.gr,info(at)ecofamily.gr, τηλ: 210 4293520) το οποίο κάνει την καθημερινή ζωή της οικογένειας πιο φιλική στο περιβάλλον, φέρνοντας καινοτόμα οικολογικά προϊόντα, επώνυμα και πιστοποιημένα, αναλαμβάνει την αποστολή κάθε μήνα διαφορετικών οικολογικών προϊόντων που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς, δωρεάν εντός Ελλάδας.(Νοέμβριος 2007-Δεκέμβριος 2008)

O παιδότοπος Childrens Playland (http://www.parents.gr/news/a315) στον Πειραιά (Ακτή Θεμιστοκλέους 278, τηλ.: 210 4186732 / 210 4539795) αναλαμβάνει να φιλοξενήσει στον χώρο του συναντήσεις των μελών και φίλων του www.parents.gr στα Νότια προάστεια και να προσφέρει δωρεάν είσοδο, ροφήματα και σνάκ σε γονείς και παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη συνάντηση εδώ: http://www.parents.org.gr/forum/viewforum.php?f=33 (Νοέμβριος 2008)

To ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών Σβούρα (www.svouratoys.gr τηλ.: 210 2478555) στο οποιο μπορείτε να βρείτε ποιοτικά παιχνίδια λεπτής κινητικότητας, αναγνώρισης και συνδυασμού χρωμάτων και σχημάτων, εξάσκησης παρατηρητικότητας και αυτοσυγκέντρωσης, δημιουργικής φαντασίας, αλλά και παιχνίδια γνώσεων, στρατηγικής, κατασκευές, μινιατούρες, επιτραπέζια, puzzles, γρίφους, ξύλινα και μεταλλικά, αναλαμβάνει την δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας, μιας επιλογής παιχνιδιών της συλλογής του καταστήματος. (Ιούνιος 2008-Δεκέμβριος 2008)
Η ιστοσελίδα Christina Creations (http://www.myfantasyroom.gr τηλ.: 6972 689 309) προσφέρει στους αναγνώστες μια τοιχογραφία για παιδικό δωμάτιο σε μέγεθος 1m x 1m. Στην ιστοσελίδα της Christina Creations, μπορείτε να βρείτε μοτίβα απο το αγαπημένο σας παραμύθι, τις αγαπημένες σας φιγούρες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε – όλα μπορούν να αποτελέσουν θέμα για μια υπέροχη τοιχογραφία.Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές τις Ευρωπαϊκής Ενωσης.(Δεκέμβριος 2008)
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cosy Corner (www.cosycorner.gr τηλ.: 210 6254413) – αποκλειστικά για νέους γονείς που αναζητούν έξυπνες, καλαίσθητες και ασφαλείς λύσεις για τα παιδιά τους, αναλαμβάνει την αποστολή μια επιλογή απο προιόντα της συλλογής του καταστήματος με επώνυμα προϊόντα για την υγιεινή του μωρού, έξυπνες λύσεις για να άνετα ταξίδια με απόλυτη ασφάλεια, ευφάνταστα διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο, πρωτότυπα δώρα, δωρεάν εντός Ελλάδας. (Νοέμβριος 2007-Δεκέμβριος 2008)

Ο χώρος Μουσικοκινητική (http://www.mousikokinitiki.gr τηλ.:210 9613400) και η Φραντζέσκα Θεοδωρουλάκη (http://www.mousikokinitiki.gr/flash%20cv2.htm) προσφέρει στους αναγνώστες μια δωρεάν συμμετοχή για έναν μήνα, σε ομάδα μουσικοκινητικής (Σύστημα Κάρλ Όρφ) για παιδιά απο 3-6 ετών. Επίσης, αναλαμβάνει φιλοξενήσει στον τον χώρο της Μουσικοκινητικής την συνάντηση των μελών στις 14 Δεκεμβρίου 2008 και να απασχολήσει τα παιδιά των μελών με μουσικοκινητικά παιχίδια:http://www.parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12584(Δεκέμβριος 2008)

sponsored website non-profit greek parents greece advertising

https://parents.org.gr/supporters

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: