➔ ParentsCafe.gr

Τα πρώτα μας βίντεο! Origami για παιδιά

Πώς να φτιάξετε ένα κουτάκι, ένα νύχι, ένα λεύκωμα? 

Βίντεο με οδηγίες – εύκολα ως δύσκολα!

Τα βίντεο έχουν όλα οδηγίες και υπότιτλους. Τα παιδιά σχολικής ηλικίας μπορούν να εξασκηθούν στο διάβασμα (βλέπε υπότιτλοι) ενώ τα μεγαλύτερα μαθαίνουν παράλληλα και έννοιες της γεωμετρίας.

Διαφημίσεις

Αυτό όπως και τα υπόλοιπα βίντεο που θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να τα βρείτε εκτός απο την ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο YouTube    ParentsGr (https://www.youtube.com/user/ParentsGr/videos) .

Τα βίντεο είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε την κατασκευή με το παιδί σας, και είναι συνήθως για παιδιά ηλικιών από 5-6 και πάνω.

Περιέχουν οδηγίες και περιγραφές, έτσι ώστε πραγματικά και ο κάθε αρχάριος να μπορεί να τα παρακολουθήσει και να κατασκευάσει!

Το πρώτο βίντεο – ένα κουτάκι  

Τι μικροπραγματάκια θα βρείτε να βάλετε μέσα στο κουτάκι; Εάν έχετε μικρότερης ηλικίας παιδιά μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς τις κατασκευές και τα παιδιά σας να τις χρωματίσουν. Για παράδειγμα, δώστε δακτυλομπογιές σε ένα παιδάκι 2-3 ετών και πείτε του να πασαλείψει το κουτάκι με τα χέρια του – δεν θα δυσκολευτεί διόλου! Αφήστε το χαρτί να στεγνώσει και τότε (την επόμενη μέρα) φέρτε το κουτάκι πάλι “στα ίσια του” και προσθέστε τότε την κόλλα όπως στο βίντεο.

Δείτε άρθρα για το πως να φτιάξετε ένα κουτάκι, με άλλο τρόπο εδώ:

 Ένα μακρύ και μυτερό νύχι

Φτιάξτε ένα ή πολλά νύχια. Απλώς έτσι για πλάκα, για να νιώσετε δυνατοί και τρομεροί, ή και για να συμπληρώσετε κάποιο κοστούμι τις απόκριες. Τέρας, δεινόσαυρος, δράκουλας, εξωγήινος, ρομπότ;

Τι είναι η ορθή γωνία; Πόσα ωμέγα βρίσκονται στους υπότιτλους; Γράψτε στα σχόλια!

Χειροποίητο Λεύκωμα  (Scrap book) 

Μία οικονομική, δημιουργική και ενδιαφέρουσα πρόταση !

Με ελάχιστα υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε χειροποίητα λευκώματα για προσωπική χρήση αλλά και σαν δώρο στους αγαπημένους σας .

Origami Μπομπονιέρα

Διαφημίσεις


Δείτε εδώ :  2017/07/21/koutaki-bobonieras-apo-charti-origami/

Χρωματιστά Ζυμάρια (βίντεο)

Εύκολα και γρήγορα πως να δημιουργήσετε χρωματιστά ζυμάρια στο σπίτι σας …

Την συνταγή μας αλλά και γραπτές οδηγίες, για το πως να τα φτιάξετε,
μπορείτε να  δείτε στην σελίδα: http://parents.org.gr/events/a34

. Bιβλία ENCA Kids in Athens LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami S.O.S. STEM vbac Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διατροφή Δικαιοσύνη Δώρο Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Πρωτοχρονιά Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σπίτι Συμβουλές Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη


This is the First Placement in the SidebarThis is the Second Placement in the Sidebar
"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "

      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: