Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απεγνωσμενος πατερας

Recommended Posts

Εγω συμφωνω απόλυτα με τη free dom. Οσον αφορά και τα δυο μήνυματα! Δεν υπαρχουν συγκεκριμένα μοντέλα και πρεπει , χωρις να γενικεύεται, να μελετάται χωριστα η ψυχολογία του καθε ανθρώπου. Το οτι άλλες γυναίκες δε το κάνουν , δε σημαίνει οτι πρεπει να χωρίσεις η οτι πρεπει να τη κακολογησουμε. Μιλήστε και δες τι εχει να σου πει. Μπορει να σε εκπλήξει. Επισης κάποια ατομα προσαρμόζονται αμεσως και κάποια αλλα θελουν βοήθεια. Δεν ειναι ντροπή να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Η να μιλήσει με το παιδι. Ακομα και δεχτώ οτι ειναι η χειρότερη όλων ακομα θα θέλα να της δώσεις μια ευκαιρια να μιλησετε και να δείτε ειδικό. Δε μπορω να φανταστώ γυναικα να μην ενδιαφέρεται για το παιδάκι της.τι να πω

Διαφημίσεις

με προβλημάτισε πολύ το email σου. θα ήθελα απλώς να ρωτήσω αν ήταν έτσι και πριν το παιδί. Δηλαδή αν τα κύρια ενδιαφέροντά της ήταν και πριν το παιδί, βόλτες στα μαγαζιά, ατελείωτοι καφέδες και γενικά δεν πολυσκοτίζω το κεφάλι μου, τότε φυσιολογικό είναι να συνεχίσει να είναι έτσι.

Θέλω να πω, πως δεν μπορεί ξαφνικά να μεταμορφωθεί σε γυναίκα με ενδιαφέροντα που το ψάχνει για να περάσει δημιουργικό χρόνο με το παιδί.

Κατά τη γνώμη μου, έχεις κρατήσει μια στάση υπομονής που ξπερνάει τα όρια και της δίνει το σήμα ότι θέλεις τόσο πολύ την οικογένεια που είσαι ικανός να υπομενείς τα πάντα.

Κατά τη γνώμη μου λαθος. υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές που όταν ξεπερνιούνται δεν υπάρχει ισορροπία, όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις κρατήσουμε.

Πρέπει να της κάνεις σαφές ότι δεν πρόκειται να ανεχτείς την ανευθυνότητα, την κενότητα και το τίποτα σε σχέση με το παιδί. Αυτή στην κανονική της ζωή μπορεί να συμπεριφέρεται ως χαζογκόμενα του χειρίστου είδους (συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, αλλά έτσι την βλέπω), αλλά σε σχέση με το παιδί πρέπει να διατηρεί τα ελάχιστα επίπεδα σοβαρότητας.

Αυτό σημαίνει πως αν θέλει να πηγαίνει στο Hondo, στις καφετέρειες και λοιπά ακατάλληλα μέρη για μωράκια, θα το κάνει μόνη της χωρίς το παιδί. Και σ΄αυτό το θέμα θα είσαι κάθετος. Αν θέλει οπωσδήποτε να βγαίνει, και εσύ δεν είσαι σπίτι για να μείνεις με την μικρή ας αναλάβει το κόστος να πληρώνει έξτρα την κυρία που την κρατάει το πρωί για να μένει και καμιά ώρα το απόγευμα.

Κάθετος και στο ότι δεν μιλάμε άσχημα στο παιδί. Το χαμηλό της επίπεδο ας το κρατήσει αποκλειστικά για τον εαυτό της.

Γενικά, πρέπει να την κάνεις να καταλάβει ότι δεν την παίρνει να κάνει ότι γουστάρει, όποτε το γουστάρει και να γκρινιάζει και από πάνω.

Μου φαίνεται αδιανόητο ένα εργαζόμενο ζευγάρι να μην συμμετέχει από κοινού στα έξοδα του σπιτιού. Ηταν πάντα έτσι? και αν όχι γιατί το επέτρεψες?

Γενικά, θα έλεγα δείξε με πράξεις ότι δεν πρόκειται να ανεχτείς για πολλή καιρό αυτή την κατάσταση.

Στη θέση σου θα κανόνιζα ένα βράδυ έξοδο για δύο και θα της έκανα καθαρές τις προθέσεις μου.

Αλλαγές Νο.1, Νο2...Αν μέσα σε 2 μήνες δεν δω διαφορά το διαλύουμε, παίρνω το παιδάκι μου και περνάω όμορφα και αγαπησιάρικα.

και επειδή καταλαβαίνω πως πρόκειται για άνθρωπο χωρίς ιδιαίτερη συγκρότηση και βάσεις, αν καταλάβει ότι το εννοείς θα ψιλοταραχτεί. και εσύ σταθερός, χωρίς πισωγυρίσματα.

Ενώ αυτή κάνει τις βλακείες εσύ έχεις μπει σε στάση να δικαιολογείσαι.

Πιστεύω ότι στις περισσότερες σχέσεις οι άνθρωποι τεστάρουμε τα όρια του άλλου και βλέπουμε μέχρι που μας παίρνει. και φοβάμαι, ότι εσύ της έχεις δώσει απεριόριστο χώρο να απλώσει την ανευθυνότητα και την κενότητά της.έχω ένα φίλο, πολύ καλό παιδί. ερωτεύτηκε μια κοπέλα, που όλη την μέρα ζήταγε υλικά και συναισθηματικά και στο τέλος γκρίνιαζε και του δήλωνε ότι τον βρίσκει και λίγο. μια δύο τρεις γύρισε το μάτι του πολύ ερωτευμένου φίλου και την χώρισε. το κορίτσι τα είδε ολα, τι παρακάλια, τι κλάματα. της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τώρα που ξέρει ότι δεν την παίρνει για τέτοιου είδους βλακείες έιναι άξογη απέναντί του.

Δεν μπορεί να είναι εφ' όρου ζωής δικαιολογία το "είχα άσχημα παιδικά χρόνια". το καταλαβαίνω να το λές στην εφηβεία σου, στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής, αλλά δεν μπορεί να το αναπαράγεις πάντα και για τα πάντα. από μια ηλικία και μετά συμφιλιώνεσαι με τις πληγές σου (όσο μπορείς) και προσπαθείς να είσαι ένας ισορροπημένος ενήλικας.

Κατά τη γνώμη μου, συμβουλευσου και ένα δικηγόρο για το τι πρέπει να προσέξεις ή ποιες αποδείξεις πρέπει να έχεις στα χέρια σου, έτσι ώστε σε περίπτωση διαζυγίου να πάρεις την επιμέλεια (το απεύχομαι, αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα αν δεις ότι δεν αλλάζει συμπεριφορά).

και βέβαια δεν χρειάζεται να ριζώσει μέσα στο σπίτι. μπορεί να πάρει το μικράκι να βγούνε βόλτα σε ένα πάρκο, σε ένα παιδότοπο, σε ένα κουκλοθέατρο/θέατρο σε ένα φιλικό σπίτι με παιδιά, σε ένα δημιουργικό εργαστήριο.

Φαντάζομαι ότι η πλειοψηφία των γυναικών και χωρίς παιδιά θα επιλέγαμε και κάποια άλλη έξοδο πλην Hondo και καφετέρειας. θα πηγαίναμε ένα σινεμά, ένα θέατρο σε μια έκθεση, μια εκδρομή.

με προβλημάτισε πολύ το email σου. θα ήθελα απλώς να ρωτήσω αν ήταν έτσι και πριν το παιδί. Δηλαδή αν τα κύρια ενδιαφέροντά της ήταν και πριν το παιδί, βόλτες στα μαγαζιά, ατελείωτοι καφέδες και γενικά δεν πολυσκοτίζω το κεφάλι μου, τότε φυσιολογικό είναι να συνεχίσει να είναι έτσι.

αππαντηση

γενικα ναι ..αλλα πιστευα οτι θα αλαξει οτι ολοι προσαρμοζομαστε στα νεα δεδομενα

Πρέπει να της κάνεις σαφές ότι δεν πρόκειται να ανεχτείς την ανευθυνότητα, την κενότητα και το τίποτα σε σχέση με το παιδί. Αυτή στην κανονική της ζωή μπορεί να συμπεριφέρεται ως χαζογκόμενα του χειρίστου είδους (συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, αλλά έτσι την βλέπω), αλλά σε σχέση με το παιδί πρέπει να διατηρεί τα ελάχιστα επίπεδα σοβαρότητας.

Αυτό σημαίνει πως αν θέλει να πηγαίνει στο Hondo, στις καφετέρειες και λοιπά ακατάλληλα μέρη για μωράκια, θα το κάνει μόνη της χωρίς το παιδί. Και σ΄αυτό το θέμα θα είσαι κάθετος. Αν θέλει οπωσδήποτε να βγαίνει, και εσύ δεν είσαι σπίτι για να μείνεις με την μικρή ας αναλάβει το κόστος να πληρώνει έξτρα την κυρία που την κρατάει το πρωί για να μένει και καμιά ώρα το απόγευμα.

αυτο ειπα τελευταια ανθες να παςπηγαινε θα κατσω εγω με το παιδι καιετσι εγινε .οταν ηρθε 6 ωρες μετα...εγω μετην μικρη ειμασταν στο χαλι με ειχεγ εμισει αυτοκολητα και γελαγαμε ζωγραφιζαμε ...καιειχα κανει ενα σκασμο δουλειες και ειχα μαγειρεψει και το παιδι αλαγμενο μπανιαρισμενο φαγωμενο κλπ και εκανε λες και γυρνουσε στην δουλεια ...αγαπουλα μου ποσο σε πεθιμισα ποσο μ λειψες για τιν μικρη μιλαμε ταελεγε εε

*********************8

Στη θέση σου θα κανόνιζα ένα βράδυ έξοδο για δύο και θα της έκανα καθαρές τις προθέσεις μου.

Αλλαγές Νο.1, Νο2...Αν μέσα σε 2 μήνες δεν δω διαφορά το διαλύουμε, παίρνω το παιδάκι μου και περνάω όμορφα και αγαπησιάρικα.

και επειδή καταλαβαίνω πως πρόκειται για άνθρωπο χωρίς ιδιαίτερη συγκρότηση και βάσεις, αν καταλάβει ότι το εννοείς θα ψιλοταραχτεί. και εσύ σταθερός, χωρίς πισωγυρίσματα.

Ενώ αυτή κάνει τις βλακείες εσύ έχεις μπει σε στάση να δικαιολογείσαι.

Πιστεύω ότι στις περισσότερες σχέσεις οι άνθρωποι τεστάρουμε τα όρια του άλλου και βλέπουμε μέχρι που μας παίρνει. και φοβάμαι, ότι εσύ της έχεις δώσει απεριόριστο χώρο να απλώσει την ανευθυνότητα και την κενότητά της.έχω ένα φίλο, πολύ καλό παιδί. ερωτεύτηκε μια κοπέλα, που όλη την μέρα ζήταγε υλικά και συναισθηματικά και στο τέλος γκρίνιαζε και του δήλωνε ότι τον βρίσκει και λίγο. μια δύο τρεις γύρισε το μάτι του πολύ ερωτευμένου φίλου και την χώρισε. το κορίτσι τα είδε ολα, τι παρακάλια, τι κλάματα. της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τώρα που ξέρει ότι δεν την παίρνει για τέτοιου είδους βλακείες έιναι άξογη απέναντί του.

Δεν μπορεί να είναι εφ' όρου ζωής δικαιολογία το "είχα άσχημα παιδικά χρόνια". το καταλαβαίνω να το λές στην εφηβεία σου, στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής, αλλά δεν μπορεί να το αναπαράγεις πάντα και για τα πάντα. από μια ηλικία και μετά συμφιλιώνεσαι με τις πληγές σου (όσο μπορείς) και προσπαθείς να είσαι ένας ισορροπημένος ενήλικας.

Κατά τη γνώμη μου, συμβουλευσου και ένα δικηγόρο για το τι πρέπει να προσέξεις ή ποιες αποδείξεις πρέπει να έχεις στα χέρια σου, έτσι ώστε σε περίπτωση διαζυγίου να πάρεις την επιμέλεια (το απεύχομαι, αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα αν δεις ότι δεν αλλάζει συμπεριφορά).

και βέβαια δεν χρειάζεται να ριζώσει μέσα στο σπίτι. μπορεί να πάρει το μικράκι να βγούνε βόλτα σε ένα πάρκο, σε ένα παιδότοπο, σε ένα κουκλοθέατρο/θέατρο σε ένα φιλικό σπίτι με παιδιά, σε ένα δημιουργικό εργαστήριο.

Φαντάζομαι ότι η πλειοψηφία των γυναικών και χωρίς παιδιά θα επιλέγαμε και κάποια άλλη έξοδο πλην Hondo και καφετέρειας. θα πηγαίναμε ένα σινεμά, ένα θέατρο σε μια έκθεση, μια εκδρομή.

οσες φορες το ειπα αυτο οτι τερμα ειπε δεν με νοιαζει ας τελιονουμε εδω θα ειναι καλυτερα οτι τιν πιεζω ειμαι τελιομανεις κλπ κλπ καιβαζειτα κλαματα εγω δεν θελω να τα διαλησω ετσι θα το κανω μονο οταν κιριολεκτικα δεν παει αλλο αλλα ως τοτε θα προσπαθω ...οταν ειναι καλα ειναι απιστευτα καλη στοργικη και με το παιδι και με ολους οταν ειναι αναποδα αστα να πανε ειναι ο χειροτερος του χωριου ...εισος φταει και αυτο εμενε αθηνα και μενουμε εκτος τωρα με αποτελεσμα το πιγενε ελα δεν ειναι τοσο ευκολο 30-45 λεπτα και εδω δεν εχει καιτοσες ευκολιες το ξερε αυτο ομως απο την αρχη ... επισηςειτε με την μικρη ειτε μονοι μας και θεατρο παμε και σινεμα παμε και ποτο και απο ολα συγνωμη δηλαδη εσεις τα υπολιπα ζευγαρια καθε ποτε βγαινεται βολτες μονοι ποσο συχνα τον μηνα?

Εγω συμφωνω απόλυτα με τη free dom. Οσον αφορά και τα δυο μήνυματα! Δεν υπαρχουν συγκεκριμένα μοντέλα και πρεπει , χωρις να γενικεύεται, να μελετάται χωριστα η ψυχολογία του καθε ανθρώπου. Το οτι άλλες γυναίκες δε το κάνουν , δε σημαίνει οτι πρεπει να χωρίσεις η οτι πρεπει να τη κακολογησουμε. Μιλήστε και δες τι εχει να σου πει. Μπορει να σε εκπλήξει. Επισης κάποια ατομα προσαρμόζονται αμεσως και κάποια αλλα θελουν βοήθεια. Δεν ειναι ντροπή να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Η να μιλήσει με το παιδι. Ακομα και δεχτώ οτι ειναι η χειρότερη όλων ακομα θα θέλα να της δώσεις μια ευκαιρια να μιλησετε και να δείτε ειδικό. Δε μπορω να φανταστώ γυναικα να μην ενδιαφέρεται για το παιδάκι της.τι να πω

ακριβως αυτο ειπα και εγω και για αυτο ειμαι ακομη εδω και θα ειμαι γιατι πιστευω οτι ολοι αλαζουμε ..δεν ειμαι ανθρωπος που το βαζει κατω ..οταν τις ειπα οτι θαδω ειδικο ομως εγινε εξω φρενων η απαντηση ηταν αφου δεν τα βρισκειες με την γυναικα σου θα στα βρει ο ψυχολογος....

Προσωπικα, πριν καταφυγω σε χαρακτηρισμους, αφορισμους, καυγαδες, φωνες κτλ, θα μ ενδιεφερε να μαθω ΓΙΑΤΙ αυτος ο ανθρωπος αλλαξε τοσο πολυ.. Τα περιμενε αλλιως; Απογοητευτηκε απο κατι; Δεν τη γεμιζει η οικογενειακη ζωη; Εχει ψυχολογικα θεματα που τα καλυπτει με τις βολτες και τα ψωνια; Μετανοιωσε που παντρευτηκε; Ειναι απλα εγωιστρια και ρηχη; Θελει να εισαστε μαζι; Θελει να ασχολειται με το παιδι;Πως να παρεις αποφασεις για το τι θα κανεις αν δεν ξερεις τις απαντησεις αυτες..

Και τις απαντησεις τις παιρνει κανεις μεσα απο το διαλογο.

Τα περιμενε αλλιως

ετσι ειπε.. δεν γενηθηκα για ναμε με ενα σφουγγαροπανο στο χερι ....!!!!

Απογοητευτηκε απο κατι;

αποτην συμπεριφορα μ λεει .....????????? πανω απο το κεφαλι μ

εν τη γεμιζει η οικογενειακη ζωη

ναι ρουτινιαζει

Εχει ψυχολογικα θεματα που τα καλυπτει με με τις βολτες και τα ψωνια;

παιζει αλλα οταν ειπα για βοηθεια τρελαθηκε θα με βγαλεις τρελη ηταν η απαντηση

Μετανοιωσε που παντρευτηκε;

στα νευρα της το πεταει

Ειναι απλα εγωιστρια και ρηχη;

εγωηστρια πολη

Θελει να εισαστε μαζι

???!!! οταν παθαινω κατι τρελενεται οταν ολα ειναικαλα δεν την νιαζει ,,,αναλαμπες?!!!

καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν το μηνύμά μου ήταν απόλυτο, αφοριστικό και απαισιόδοξο για τον φίλο μας.

Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και μάλλον το παράκανα.

Πιστεύω ότι οι σχέσεις των περισσότερων ζευγαριών περνάνε μια ισχυρή κρίση με τον ερχομό ενός παιδιού. η δική μου πέρασε και δεν έχει ισορροπήσει ακόμη πλήρως.

κοινώς θέλω να σου πω, πως δεν έρχομαι να σε συμβουλευσω ως πετυχημένη σύζυγος και μάνα. δίνω και εγώ καθημερινό αγώνα για τις ισορροπίες.

αυτό που με προκάλεσε (και μάλλον εκτροχιάστηκα ελαφρά) είναι το γεγονός ότι ταράχτηκα όταν διάβαζα για τις αντιδράσεις της κόρης σου. μπορεί να σκοτώνομαι με τον άντρα μου, να έχω ένα σωρό ψυχολογικά, ανασφάλειες, κόμπλεξ (τα έχω δεχτεί και τα δουλευω με μένα) αλλά μπροστά στο παιδί προσπαθώ να δείχνω την εικόνα ενός ισορροπημένου ενήλικα. προσοχή όχι απαραιτητα χαρούμενου και ανέμελου αλλά ισορροπημένου.

και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο σας μέλημα. από το μηνυμά σου κατάλαβα πως ότι χτίζεις σχετικά με την ψυχολογία του παιδιου εκείνη το γκρεμίζει. και αυτό πρέπει α σταματήσει.

Διαφημίσεις

Λοιπον, κραταω κατ αρχην οτι δε σκεφτεσαι να χωρισεις και θελεις να το παλεψεις. Κραταω επισης οτι εχετε και ομορφες στοργικες στιγμες σαν οικογενεια. Το θεμα ειναι τι μπορεις να κανεις. Συμφωνω στο να μπουν καποια ορια(στη συμπεριφορα, στα οικονομικα και στις εξοδους), αλλα διαφωνω με τους καυγαδες. Συζητηση με λογικα επιχειρηματα.. Και ακου την πλευρα της ακομη κι αν εχει αδικο, δειξε ενδιαφερον εστω και υποκριτικα στην αρχη, ειναι ο μονος τροπος να την παρεις με το μερος σου. Η κοντρα φερνει κοντρα. Θα σου ελεγα πατα ποδι, αν μου φαινοσουν κανενας μαμουχαλος που δε μιλαει, αλλα εσυ δειχνεις και αποψη να εχεις και να διεκδικεις. Αν καταφερεις να μιλησετε με ειδικο, ακομη καλυτερα!

Τωρα για τις βολτες που εχει τοσο αναγκη, ενταξει ας βγαινει 1-2 ωριτσες, για ενα καφε, αλλα με ορια, πως θα κρατησει οικογενεια αν λειπει διαρκως.. Πρεπει να καταλαβει οτι εφοσον αποφασισε να φτιαξει οικογενεια κι αν την ενδιαφερει να την κρατησει, σε καποια πραγματα ο εαυτος της θα ερχεται δευτερος(και τριτος και τεταρτος μη σου πω). Δεν ειναι κατι καινουριο συμβαινει εδω και αιωνες σε ολες τις μανουλες.;)

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι απογοητευτηκε απο σενα. Δες μηπως εχεις κι εσυ καπου λαθος δεν μπορει να σαι τελειος.. Εννοειται οτι εχεις δικιο σ αυτα που μας γραφεις, αλλιως δε θα μπαιναμε στον κοπο να το συζηταμε καν. Αλλα με το να βριζουμε και να εξοργιζομαστε δε βγαινει κατι. Και για να μην το παιζω τελεια, κι εμενα μου χει ξεφυγει και φωναξα μπροστα στα παιδια, κι εχει τυχει να μαι στις μαυρες μου και να γκρινιαξω στον αντρα μου γιατι μιλουσε στο τηλεφωνο ο ανθρωπος:roll:, και αλλα που αν αποφασισει να τα απομονωσει και να σας τα γραψει μια μερα, θα με περασετε για τρελλη:lol:.

Λυπαμαι αλλα δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα τα μηνυματα (ελειψη χρονου)....απορω που τον βρισκει το χρονο η γυναικα σου!!!Αλλα φυσικο οταν τα κανει ολα αλλος.Την κουραση που ακριβως τι βρισκει ειπαμε?!!Εσυ πραγματικα γιατι σφουγκαριζεις?Ηταν παντα ετσι?δηλαδη του να βγει να πηγαινει συνεχεια για ψωνια?Συγνωμη αν κανω ερωτησεις που ηδη μπορει να σου εχουν κανει οι παραπανω αλλα αυτα μου ερχονται πρωτα στο μυαλο.Πως τη φανταστηκε δηλαδη την ιδεα της οικογενειας....σαν αυτες στις διαφημισεις?!!Και αν ναι μπραβο της αλλα ειναι στο χερι της να φτιαξει μια τετοια οικογενεια...η οπια θελει πολυ δουλεια κ κοπο.

Ναι το δεχομαι οτι ερχονται τα πανω κατω με ενα παιδι(που να δεις με 2)αλλα αν αφησεις κι αλλο λασκα τα λουρια το εχασες το παιχνιδι.Αν εβγαινες εσυ ας πουμε βολτες πως θα αντιδρουσε? Μηπως θελει εναν καλο κλονισμο παλι για να επανελθει..

Το επομενο που θα σου ελεγα ειαι ενας συμβουλος γαμου.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Να πω και εγω... Αν και ως μαμά είμαι μάλλον το ακριβώς αντίθετο από τη γυναίκα σου, τα λούσα και οι έξοδοι για διάφορους λογους μπηκαν πολύ μα πολύ κάτω στη λίστα προτεραιοτήτων... Δεν βλέπω κάτι το τερατώδες στη συμπεριφορά αυτής της γυναίκας. Στα μαγαζιά που βγαίνω με τα παιδιά, βλέπω πολλές που λογικά έχουν παιδιά τέτοιας ηλικίας και φάσης στο σπίτι.

Εμένα μου έκανε εντύπωση ο ψυχρός τρόπος που γράφεις για το τι έβλεπες στη γυναίκα σου πριν κάνετε παιδιά... Είναι άριστη στο ρόλο τάδε και τάδε, μάλιστα, μας κάνει...

Ίσως φταίνε και όσα μεσολάβησαν, αλλά από το κείμενό σου δεν βγαίνει συναίσθημα, ούτε ως καλές αναμνήσεις, από αυτή τη γυναίκα. Και εκείνη αντίστοιχα, ίσως είχε βρει σε εσένα το ρόλο του κουβαλητή και εξαρχής είχε θεωρήσει ότι ο ρόλος της ήταν να είναι περιποιημένη δίπλα σου, επομένως το εισόδημά της θα πηγαινε μόνο στην περιποίηση.

Είμαι της άποψης ότι τα παιδιά της ηλικίας αυτής που λες, δεν είναι ό,τι καλύτερο να είναι συνεχώς σε κλειστούς χώρους... Ήταν και ένα σημείο τριβής με τον άντρα μου. Σε εκείνη την ηλικία έλεγε πχ θέλει να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί ένα ΣΚ σπίτι, αλλά προς το απόγευμα της πρώτης μέρας, τα παιδιά δεν τα χωρούσε ο τόπος... Άντε και θα κάνεις ένα παζλ, θα γαργαληστείς, θα μάθετε λίγη αριθμητική, 1+1 κάνουν 2, Αινστάιν είχαν γίνει.. Δεν γεμίζουν οι ώρες μόνο στο σπίτι. Εγώ που περνούσα πιο πολλές ώρες το ήξερα, εκείνος έπρεπε να το δει για να το καταλάβει... Το καταλάβαινε τελικά. Η κόρη σου φαίνεται δυστυχισμένη δηλαδή στη βόλτα;

Η γυναίκα σου λογικά είναι σε ένα περιβάλλον που καλλιεργεί τις βόλτες, τα λούσα και τις περιποιήσεις, έχει παρέες που κάνουν τα ίδια; Στο δικό μας κύκλο, είναι ακριβώς τα αντίθετα, την έχουν δει όλοι της οικογένειας και αν βγαίνουμε είναι σε οικογενειακά μέρη, αλλά να σου πω και αυτό λιγο ακραίο το βρίσκω. Συγκεντωσεις στα σπίτι και για καφέ οικογενειακά κάποιες φορές μάλιστα, τι διαφορετικό έχει αυτή η ζωή από ενός εξηντάρη;

Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι σε κάποιο βαθμό το βρίσκω υγιές η γυναίκα σου να διεκδικεί τα νιάτα της και δεν βλέπω τι το πολύ κακό μπορεί να έχει αυτό για ένα παιδί.

Για τους τσακωμούς, φαίνεται ότι υπάρχει ένα κακό προηγούμενο από τις δικές σας πατρικές οικογένειες και δεν είναι ό,τι καλύτερο, σίγουρα...

Ξέρω ότι ήμουν απότομη, αλλά τώρα τελευταία ακούω και εγώ στους κύκλους μας διάφορα, που ως τρίτος την πηγή τους τη βλέπω στο ότι η καψούρα, η αγάπη ή και η εκτίμηση ίσως τους τελείωσε, μένουν μαζί για τα παιδιά... Υπάρχουν και άλλοι που δείχνουν μια χαρά... Η ουσία για εμένα είναι ότι κάποτε, με άλλα δεδομένα ίσως διάλεξες εσύ αυτή τη γυναίκα για άνθρωπό σου και σε διάλεξε και αυτή και είναι κρίμα να ξεχνιέται αυτό ή να μην το βλέπετε υπεύθυνα και να το παλεύετε πριν φτάσετε στο σημείο χωρίς επιστροφή. Έτσι όπως τα γράφεις, φαίνεται ότι δεν το έχετε φτάσει ακόμα, για αυτό ήθελα να διαφοροποιηθώ από άλλα ποστες που ρίχουν λάδι στη φωτιά. Βλέπω την αλήθεια κάπου στη μέση και αυτό γιατί δεν είναι δυνατό να ξέρουμε την άποψη της γυναίκα σου, παρά μόνο από όσα μεταφέρεις εδώ.

Διαφημίσεις

Όταν έχεις παιδιά δεν είσαι όλη τη βδομάδα νύχια, μαλλιά, βόλτες, ψώνια, χόντος, μόντος κλπ......δεν είπαμε να κλειστεί μέσα, δεν είπαμε να πάθει κατάθλιψη, με μέτρο όλα. Δε μπορεί να σου τα προσφέρουν όλα στο πιάτο και να έχεις παράπονα.......Η κοπέλα ή περνάει κάποιο ψυχολογικό βάσανο ή είναι απλά στην κοσμάρα της.

Ας δουν κάποιον ειδικό, αν και δε νομίζω να δεχτεί......εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.......

Φίλε μου μήπως η γυναίκα αου ειναι "αλλου"; Αν με κατάλαβες.....

Μην με παρεξηγήσεις εσυ και οι άλλες κοπέλες αλλα μαλλον να δεις που πηγαίνει οταν βγαίνει έξω; Ξερεις κανενα απο την δουλειά της να δεις τι γίνεται;

Μαλλον μένεις μαζι της για το παιδι τι να πω!!!

Σαν τελευταια λύση παρτην καπου για δυο μερες οι δυο σας και δωςε της τελευταια ευκαιρία!

Υπομονή;

Μπράβο σου και θα στο πω ευθέως. Αν και όλες οι γυναίκες θα ήθελαν έναν άντρα σαν κι εσένα όταν τον έχουν συνήθως τους πέφτει λίγος και κάνουν ότι γουστάρουν σαν κακομαθημένα παιδιά. Η γυναίκα σου ή έχει σοβαρο ψυχολογικο πρόβλημα ή έχει γκόμενο.

Εβελπιστώ ότι δεν ισχύει το δεύτερο. Για μένα συμβουλος γάμου είναι μια καλή λυση και αν εντοπιστεί προβλημα ψυχολογικό μπορεί να την καταφέρει να ζητήσει βοήθεια.

Όσο για διαζύγιο.... πολύφοβάμαι οτι ειναι απότις γυναίκες εκείνες που αν τη χωρίσεις θα σε εκδικηθεί μέσω του παιδιού σας. Και την επιμέλεια στην Ελλάδα την παίρνουν πολύ δύσκολα οι άντρες σήμερα. Και αν αποφασισεις για χωρισμό να ξέρεις οτι εσύ και το παιδί θα την πληρώσετε.

Ζήτα βοήθεια ειδικου.

Ήθελα κι εγώ να το πω αυτό χτες που ειπώθηκε για διαζύγιο και επιμέλεια.......δεν είναι εύκολο καθόλου να δοθεί η επιμέλεια στον πατέρα, να το ξέρεις φίλε μου. Πάλεψέ το, στο κάτω κάτω είναι η γυναίκα που εσύ διάλεξες.....

• 1 month later...

Η γυναίκα σου έχει κατάθλιψη. Αν μας έλεγες οτι ήταν έτσι και πριν θα σου έλεγα οκ. Αλλα αν λες οτι πριν ηταν τελειως διαφορετική τότε ναι. Η γυναικα σου χρειάζεται βοήθεια. Ψωνίζει και πάει συνέχεια κομμωτήριο κλπ για να καλύψει τα συναισθηματικά της κενά. Δεν καθαρίζει το σπίτι γιατί δεν το νιώθει δικό της. Φωνάζει στο παιδί γιατί δεν νιώθει καλά να παίξει μαζί του. Το καλύτερο είναι να της μιλήσεις για να δεις τι συμβαίνει μέσα της, όχι να της τη λες. Για το καλό σας. Και οχι δε λεω οτι αυτά που κάνει είναι σωστά, απλά λέω την αιτία.

Διαφημίσεις

Καταρχην δεν διαβασα ολα τα μνμ...

Αυτο που εχω να πω εγω ειναι πως δεν μπορω αυτες τις γυναικες με τιποτα... Μα ειναι δυνατον ο αντρας να σκουπθζει κ να σφουγγαριζει?? Κ η γυναικα να εχει το μυαλο της στις βολτες?? Δεν λεω οταν ειναι ασαραντηγη οκ θελει καποια βοηθεια σλλα ειναι δυνατον να θελει να βφαινει ολο εξω?? Κ εγω εχω 2 παιδια 24 κ 7 μηνων ναι τα εχω παιξει αλλα οχι να βαλω τον αντρα μ να σφουγγαρισει..οκ αν δουλευα καπου θα βοησουσε κ αυτος...κ εγω εχω αναγκη να βγω εξω αλλα αυτο θα γινει μια φορα το δυμινο κ αν....γιατι περισσοτερη αναγκη εχω οταν γυρναει ο αντρας μ απο την δουλεια να καθομαστε ολοι μαζι στο κρεβατι κ βα παιζουμε..να γελαμε να να γαργαλιομαστε...να παιζουμε μπαλα κατω.να παιζουμε κρυφτο....ειναι δυνατον να θελω να αφησω ολα αυτα για να βγω εξω??

Συγνωμη φιλε μου μαλλον η γυναικα σου εχει παρει πολυ αερα για σφιξε λιγο τα λουρια.......... Οσο σκληρη κ να ακουγομαι μην πσετε να με φατε αυτη ειναι η γνωμη μοτ... Μην της κανεις κ ολα τα χατιρια αγριεψε λιγακι.... Φυσικα μεσα σε ολα αυτα να βρισκεται χρονο να περνατε οι δυο σας.. Εμεις το εχουμε κανονισει αυτο..καθε βραδυ μολις κοιμουνται τα παιδια καθομαστε μαζι βλεπουμε ταινιες..τρωμε...παιζουμε χαρτια.κανουμε σεχ...γενικα παρολα 2 παιδια παιδια η σεξουαλικη μας ζωη εχει ζωη ειναι στα φουλ... Κ αυτο πιστευω γινεται γιατι εχουμε βρες ισοροποιες μας... Μα δεν ειναι δυνατον να δουλευει 10 ωρες κ να ερχετε κ να του κεω σκουπισε........

Καπου διαβασα για καταθλιψη... Αν ειναι ετσι αλλαζει το θεμα...ισως θελει βοηθεια... Γιατι δεν κες στην μαμα της να ερθει λιγες μερεες σπιτι σας μηπως της ξαναανοιχτει και μιλησει σε αυτη για το πως νοιωθει.... Ισως την βοηθεισει

• 7 years later...

καλημερα σας , και καλη εβδομαδα

πηρα το θαρος να γραψω αυτες εδω της προτασεις εβελπιστοντας να φωτιστει λιγο η υποθεση .ειμαι παντρεμενος 12 χρονια εχουμε 2 παιδακια 6-9 ετων

Ησχεση μας οπως ολες φανταζομαι ειχε τα πανω και τα κατω της . γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν πιεζω αφηνω ελευθεριες και χρονο στον αλλον Μην μακρυγωρο . πριν 1,5 χρονο ηρθε ενας λογαριασμος τηλεφωνου υπερογκος . το εψαξα και βρηκα κλησεισ και sms σε εναν συγκεκριμενο αριθμο το εψαξα και βρηκα οτι ηταν σε εναν ανδρα επιδει ηταν απο την περιοχη που μενουμε  . ετοιχε και τον ειδα .... κεραυνος εν εθρια ...

δεν το πιστευα. τα μυνηματα ηταν sexting...το συζηττησα μαζι της και την εποιασαν τα κλαματα νιωθω ντροπη μου ειπε δεν μπορω να σε κοιταξω ..αλλ δεν εχει γινει τιποτα παραπανο ... οσο και αν πονεσα το αφησα πισω 

1 χρονο μετα ειμαι στο σπιτι ειχε αφησει το τηλ της και επαιζε η μικρη .. ερχεται 1 μυνημα και μου λεει μπαμαπα κοιτα ..   κοιταξα και τι να δω..... ξανα τα ιδια με αλλον τωρα πιο νεο εμφανισιμο ... εδω το sexting ηταν πιο σκληρο και απο την δικια τησ την πλευρα ελλεγε πραγματα που δεν μου εχει πει ποτε εμενα εστελνε και επερνε φωτος κιολας  πολα απο αυτα τα μυνηματα ηταν τα χριστουγεννα ενω ειμασταν οικογενιακος ταξιδι του εστελνε απο την τουαλκετα η οταν ειμασταν σδτο αμαξι .. και ηταν και το πρωτο sms που εστοιλε στην αλλαγη του χρονου  καλη χρονια αγαπη μου  ελπιζω ο καινουργιος χρονοσ να μας εχει πιο κοντα...

δευτερο λουμπαγκο ....δεν αντεξα εψαξα ολλα τα μυνηματα και βρηκα πως ειχαν συναντηθει σε παγκακι την ημερα πριν φυγουμε ταξιδι και ειχαν φιληθει ... αυτος τησ εγραφε ωραια ηταν μου αρεσε πολυ .. και αυτην απαντουσε και εμενα μου αρεσε ... γιατι κρατιωσουν ομως της ελεγε ... βλακια την επομενη φορα δεν θα το κανω ελεγε εκεινη ....μου εφυγε η γη κατω απο τα ποδια ...προσπαθησα να ειμια οσο πιο ηρεμος και συγκεντρωμενος μπορουσα.ενα βραδυ την ρωτησα πιος ειναι ο Χ κλωνιστικε ...εε κανενας μου λεει , ασε τα ψεματα ειμαστε εδω να κανουμε μια ειλικρινη συζητηση .

πως πρεπει να συνεχεισουμε ..   γιατι γινεται αυτο 2η φορα , τη δεν καλυπτω, τη θελεις απο την ζωη σου , ...απλα πες μου πως θελεις να προχωρησουμε γιατι και εγω ανθρωπος ειμαι και αν θελεις τετοια σχεσεη και να ειμαστε στο γαμο μονο για τα παιδια οκ απλα να ξερω να πραξω και εγω αναλογα ... αλλ αυτο δεν ειναι λογικη πιο σωστο ειναι να χωρισουμε και να μεινουμε αγαπημενοι για τα παιδια χωρις καυγαδες  αυατα ειπα ... χλωμιασε και ξανα τα ειδια ...ντρεποπμαι σε αγαπαω πολυ ,απλα το εκαν για να νοισω την επιβεβαιωση .. δεν προχωρησα πιο κατω ουτε θα προχωρουσα μου ειπε ...απλα δεν την πιστεψα γιατι ενοισε τυψεις επιδει την βρηκα ..να γινει κατι μια φορα οντος ετυχε την δευτερη ομως δεν ετυχε ..πετυχε της ειπα..... περασαν 2 μηνες και το μονο που της ειπα σε παρακαλω βγαλε τον τυπο απο της επαφες και τα social  αν ειναι αληθεια αυτα που μου λες ...τον εκανε μπλοκ στο instagram αλλα οχι στο facebook που ειναι και στην λιστα τον καλυτερον φιλων και βλεπει ολες της αναρτησεις της χωρις ομως σχολιο .εγω δεν ασχολουμε με social αλλα εμαθα τοσα σε συντομο διαστημα για να ξερω πως να ψαξω τι να ψαξω.αυτο που ειδα ηταν οτι τους τελευταιους 3 μηνες εχει ψαξει το προφιλ του 8 φορες ... επισης το messenger δεν ανοιγει το ανοιγει  μονο στην δουλεια της αλλα παντα εχει 2-3 μυνηματα μεσα οπως φενεται στο βελακι του..

η σχεση μας αυτο το διαστημα ειναι καλη παρολο ολαα αυτα που εχουν γινει ...και οι επαφες μας.

προχθες μου ανεφερε οτι εχει εναν γνωστο στην δουλεια που γυναικα του εργαζεται σε καποιον οικο με αρωματα και θα παρουμε καλυτερς τιμες , οκ λεω προχωραα παρε οτι θες και πες μου να πληρωσω... γενικα αυτο γινεται συχνα οτι θελει το περνει ..δωρο απο εμενα.

εχθες ξαφνικα μεσα στην τσαντα της υπηρχε μια αντρικη κολωνια  οχι αυτη που φοραω αλλα αυτη που της αρεσει εκεινης .. χωρις κουτι , η περιτυλιγμα....ειμαι στην αναμονη εως το πασχα να δω αν ειναι για μενα .. η για καποιον αλλον .. παντος της πεταξα βρε τι γινεται με αυτον τον γνωστο σου με τα αρωματα ..ασε τιποτα ακομη και εγω περιμενω μονο με το αποσμητικο ειμιαμ απαντησε ..χμ λεω απο μεσα μου  οκ περιμενω την επομενη εκπληξη...

Γενικα ειναι πολυ ωραια γυναικα ξερω οτι της την πεφτουν πολυ .. αλλα θελει συνεχεια να αρεσει και να νιωθει οτι ειναι αρεστει ...οκ και πιος δεν θελει .. αλλα τα παντα πρεπει να εχουν ενα μετρο αν σεβεσαι τον ανθρωπο σου.

απλα δεν ειμαι χαλαρος ειμαι συνεχεια στο ψαξιμο κια νοιθω οτι παλι κατι κρυβει.. και δεν μιλαει ανοιχτα ... ενω επιμενει οτι δεν κανει τιποτα με κανεναν και αν εκανε θα μου το λεγε ... οπως και με τους αλλους 2 .. λεω εγω .επισης εχει 1100 followers στο ινστα 950 αντρες   οπου 10 της πιεζουν να βρεθουν ...που το ξερω θα μου πειτε .. με τοσα που ειδα κια επαθα εχω γινει εμμονικος και ψαχνω συνεχως αλλ με χαλαει πολυ προσωπικα..

συγνωμη για αυτο εκτενες  μυνημα ..αλλα ειχα αναγκη να μηλισω καπου δεν αντεχα αλλο..

ευχαριστω εκ τον προτερων

ανυπομονο γιατις απαντησης σας

• 8 months later...
On 1/7/2015 at 8:00 PM, comismonteg said:

να βγαινουμε?!!! το πρόγραμμα του προηγούμενου μηνα ειχε σαββατο ποτο, την επομενη κυριακη σινεμά, το επομενο Σάββατο μπουζούκια....τι άλλο τεσ πα. και όταν εμενε μεσα μια - 2 μερες αρχιζε γκρινια παλι μεσα είμαι και τετοια πως δηλαδή θα πρεπει να είμαι ενταξει και στα καθήκοντα μου όταν η καταψυξη είναι πιο ζεστη, τι άλλη ατμοσφαιρα εβαζα μουσικη στο σαλονι τις ελεγα πηγαινε κυμησε την μικρη και ελλα να πιουμε ένα ποτακι ... ακομη ερχεται και όταν ερχοταν ηταν κομματια ...αν δεν το εκανα αυτό είχαμε μια από τα ιδια ...που δεν κανεις τιποτα και πως να σε πλισιασω εισαι σαν ρομποτ ....όταν ακους συνεχεια το ιδιο εργο εεεε καπια στιγμη γινεσαι ρομποτ ....το σεξουαλικο είναι αμοιβαιο και όχι ο ενας να τρεχει συνεχεια εε γιατι θα ξενερωση στο τελος

Εχω γνωστο φιλικο ζευγαρι που ο αντρας κανει τα ΠΑΝΤΑ κ η μανα διακοσμητικη....απορω ....υπομονη 

On 4/18/2022 at 12:46 PM, comismonteg said:

καλημερα σας , και καλη εβδομαδα

πηρα το θαρος να γραψω αυτες εδω της προτασεις εβελπιστοντας να φωτιστει λιγο η υποθεση .ειμαι παντρεμενος 12 χρονια εχουμε 2 παιδακια 6-9 ετων

Ησχεση μας οπως ολες φανταζομαι ειχε τα πανω και τα κατω της . γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν πιεζω αφηνω ελευθεριες και χρονο στον αλλον Μην μακρυγωρο . πριν 1,5 χρονο ηρθε ενας λογαριασμος τηλεφωνου υπερογκος . το εψαξα και βρηκα κλησεισ και sms σε εναν συγκεκριμενο αριθμο το εψαξα και βρηκα οτι ηταν σε εναν ανδρα επιδει ηταν απο την περιοχη που μενουμε  . ετοιχε και τον ειδα .... κεραυνος εν εθρια ...

δεν το πιστευα. τα μυνηματα ηταν sexting...το συζηττησα μαζι της και την εποιασαν τα κλαματα νιωθω ντροπη μου ειπε δεν μπορω να σε κοιταξω ..αλλ δεν εχει γινει τιποτα παραπανο ... οσο και αν πονεσα το αφησα πισω 

1 χρονο μετα ειμαι στο σπιτι ειχε αφησει το τηλ της και επαιζε η μικρη .. ερχεται 1 μυνημα και μου λεει μπαμαπα κοιτα ..   κοιταξα και τι να δω..... ξανα τα ιδια με αλλον τωρα πιο νεο εμφανισιμο ... εδω το sexting ηταν πιο σκληρο και απο την δικια τησ την πλευρα ελλεγε πραγματα που δεν μου εχει πει ποτε εμενα εστελνε και επερνε φωτος κιολας  πολα απο αυτα τα μυνηματα ηταν τα χριστουγεννα ενω ειμασταν οικογενιακος ταξιδι του εστελνε απο την τουαλκετα η οταν ειμασταν σδτο αμαξι .. και ηταν και το πρωτο sms που εστοιλε στην αλλαγη του χρονου  καλη χρονια αγαπη μου  ελπιζω ο καινουργιος χρονοσ να μας εχει πιο κοντα...

δευτερο λουμπαγκο ....δεν αντεξα εψαξα ολλα τα μυνηματα και βρηκα πως ειχαν συναντηθει σε παγκακι την ημερα πριν φυγουμε ταξιδι και ειχαν φιληθει ... αυτος τησ εγραφε ωραια ηταν μου αρεσε πολυ .. και αυτην απαντουσε και εμενα μου αρεσε ... γιατι κρατιωσουν ομως της ελεγε ... βλακια την επομενη φορα δεν θα το κανω ελεγε εκεινη ....μου εφυγε η γη κατω απο τα ποδια ...προσπαθησα να ειμια οσο πιο ηρεμος και συγκεντρωμενος μπορουσα.ενα βραδυ την ρωτησα πιος ειναι ο Χ κλωνιστικε ...εε κανενας μου λεει , ασε τα ψεματα ειμαστε εδω να κανουμε μια ειλικρινη συζητηση .

πως πρεπει να συνεχεισουμε ..   γιατι γινεται αυτο 2η φορα , τη δεν καλυπτω, τη θελεις απο την ζωη σου , ...απλα πες μου πως θελεις να προχωρησουμε γιατι και εγω ανθρωπος ειμαι και αν θελεις τετοια σχεσεη και να ειμαστε στο γαμο μονο για τα παιδια οκ απλα να ξερω να πραξω και εγω αναλογα ... αλλ αυτο δεν ειναι λογικη πιο σωστο ειναι να χωρισουμε και να μεινουμε αγαπημενοι για τα παιδια χωρις καυγαδες  αυατα ειπα ... χλωμιασε και ξανα τα ειδια ...ντρεποπμαι σε αγαπαω πολυ ,απλα το εκαν για να νοισω την επιβεβαιωση .. δεν προχωρησα πιο κατω ουτε θα προχωρουσα μου ειπε ...απλα δεν την πιστεψα γιατι ενοισε τυψεις επιδει την βρηκα ..να γινει κατι μια φορα οντος ετυχε την δευτερη ομως δεν ετυχε ..πετυχε της ειπα..... περασαν 2 μηνες και το μονο που της ειπα σε παρακαλω βγαλε τον τυπο απο της επαφες και τα social  αν ειναι αληθεια αυτα που μου λες ...τον εκανε μπλοκ στο instagram αλλα οχι στο facebook που ειναι και στην λιστα τον καλυτερον φιλων και βλεπει ολες της αναρτησεις της χωρις ομως σχολιο .εγω δεν ασχολουμε με social αλλα εμαθα τοσα σε συντομο διαστημα για να ξερω πως να ψαξω τι να ψαξω.αυτο που ειδα ηταν οτι τους τελευταιους 3 μηνες εχει ψαξει το προφιλ του 8 φορες ... επισης το messenger δεν ανοιγει το ανοιγει  μονο στην δουλεια της αλλα παντα εχει 2-3 μυνηματα μεσα οπως φενεται στο βελακι του..

η σχεση μας αυτο το διαστημα ειναι καλη παρολο ολαα αυτα που εχουν γινει ...και οι επαφες μας.

προχθες μου ανεφερε οτι εχει εναν γνωστο στην δουλεια που γυναικα του εργαζεται σε καποιον οικο με αρωματα και θα παρουμε καλυτερς τιμες , οκ λεω προχωραα παρε οτι θες και πες μου να πληρωσω... γενικα αυτο γινεται συχνα οτι θελει το περνει ..δωρο απο εμενα.

εχθες ξαφνικα μεσα στην τσαντα της υπηρχε μια αντρικη κολωνια  οχι αυτη που φοραω αλλα αυτη που της αρεσει εκεινης .. χωρις κουτι , η περιτυλιγμα....ειμαι στην αναμονη εως το πασχα να δω αν ειναι για μενα .. η για καποιον αλλον .. παντος της πεταξα βρε τι γινεται με αυτον τον γνωστο σου με τα αρωματα ..ασε τιποτα ακομη και εγω περιμενω μονο με το αποσμητικο ειμιαμ απαντησε ..χμ λεω απο μεσα μου  οκ περιμενω την επομενη εκπληξη...

Γενικα ειναι πολυ ωραια γυναικα ξερω οτι της την πεφτουν πολυ .. αλλα θελει συνεχεια να αρεσει και να νιωθει οτι ειναι αρεστει ...οκ και πιος δεν θελει .. αλλα τα παντα πρεπει να εχουν ενα μετρο αν σεβεσαι τον ανθρωπο σου.

απλα δεν ειμαι χαλαρος ειμαι συνεχεια στο ψαξιμο κια νοιθω οτι παλι κατι κρυβει.. και δεν μιλαει ανοιχτα ... ενω επιμενει οτι δεν κανει τιποτα με κανεναν και αν εκανε θα μου το λεγε ... οπως και με τους αλλους 2 .. λεω εγω .επισης εχει 1100 followers στο ινστα 950 αντρες   οπου 10 της πιεζουν να βρεθουν ...που το ξερω θα μου πειτε .. με τοσα που ειδα κια επαθα εχω γινει εμμονικος και ψαχνω συνεχως αλλ με χαλαει πολυ προσωπικα..

συγνωμη για αυτο εκτενες  μυνημα ..αλλα ειχα αναγκη να μηλισω καπου δεν αντεχα αλλο..

ευχαριστω εκ τον προτερων

ανυπομονο γιατις απαντησης σας

Εγω επιασα τον αντρα μου πριν 3χρονια να κανει sexting και ακομα δεν εχει η σχεση μας ισορροπησει...απορω πως μπορεις κ ζεις ετσι μεσα στην καχυποψια