Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

εγω του πηρα εναν στιλο porsche design για 100 ευρο,στον αλλο νονο πηρα πενα επισης για 100 ευρο.παντως εχουν και ποιο ακριβα κομματια,αλλα λογω οικονομικων μονο τοσα μπορουσα να διαθεσω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμένα! Βαφτίζω το κοριτσάκι μου σε λίγες ημέρες και θα ήθελα τη γνώμη σας!

Ο νονός είναι παντρεμένος αλλά αυτός θα λαδώσει τη μικρή μου. Ωστόσο, στο προσλητήριο μπήκε και το όνομα της γυναίκας του.

Η κουμπάρα λοιπόν, δεν μου έκανε καμία πρόταση να πω τη γνώμη μου για τα βαφτιστικά και το σταυρό, ούτε καν αν προτιμώ σταυρό σε χρυσό ή άλλο χρώμα, ή έστω για το χρώμα ή την ποιότητα των ρούχων του μωρού... (Απεχθάνομαι τον ταφτά και θα ήθελα να της το πω αλλά δε μου έδωσε την ευκαιρεία). Επίσης, ούτε κουβένα για μπομπονιέρες ή ένα υποτυπώδες στόλισμα της κολιμπίθρας, ή τα μαρτυρικά. Θα τα παραγγείλω εγώ, δεν θα κάτσω να σκάσω. Το μόνο που που είπε είναι ότι αυτή θα αναλάβει ρούχα και σταυρό. Ο.Κ. εδώ.... Το θέμα είναι ότι ψάχνει πάντα τα φθηνομάγαζα και ποτέ μα ποτέ τα δώρα της δεν φαινόταν από που είναι αγορασμένα. Π.χ. την πρώτη φορά που είδε το μωρό μας ήταν 4 μηνών (και τελευταία, δεν το ξαναείδε από τότε) και το δώρο της ήταν 2 σετ μακό πυτζαμάκια από το στρατιωτικό σούπερ μάρκετ της πόλης μου, γιατί πουλάει φθηνά. Το ίδιο και το δώρο που έφερε στη μπέμπα στην κλινική, το αγόρασε από εκεί...

Εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω? Σκεφτόμουν να τους ρωτήσω τι δώρο θέλουν, έχουν και 2 παιδάκια, (κάτι προσωπικό για τον καθένα ή κάτι για το σπίτι), αλλά μήπως θα είμαι ηλίθια? Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου και πόσα χρήματα θα διαθέτατε συνολικά?

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα και από εμένα! Βαφτίζω το κοριτσάκι μου σε λίγες ημέρες και θα ήθελα τη γνώμη σας!

Ο νονός είναι παντρεμένος αλλά αυτός θα λαδώσει τη μικρή μου. Ωστόσο, στο προσλητήριο μπήκε και το όνομα της γυναίκας του.

Η κουμπάρα λοιπόν, δεν μου έκανε καμία πρόταση να πω τη γνώμη μου για τα βαφτιστικά και το σταυρό, ούτε καν αν προτιμώ σταυρό σε χρυσό ή άλλο χρώμα, ή έστω για το χρώμα ή την ποιότητα των ρούχων του μωρού... (Απεχθάνομαι τον ταφτά και θα ήθελα να της το πω αλλά δε μου έδωσε την ευκαιρεία). Επίσης, ούτε κουβένα για μπομπονιέρες ή ένα υποτυπώδες στόλισμα της κολιμπίθρας, ή τα μαρτυρικά. Θα τα παραγγείλω εγώ, δεν θα κάτσω να σκάσω. Το μόνο που που είπε είναι ότι αυτή θα αναλάβει ρούχα και σταυρό. Ο.Κ. εδώ.... Το θέμα είναι ότι ψάχνει πάντα τα φθηνομάγαζα και ποτέ μα ποτέ τα δώρα της δεν φαινόταν από που είναι αγορασμένα. Π.χ. την πρώτη φορά που είδε το μωρό μας ήταν 4 μηνών (και τελευταία, δεν το ξαναείδε από τότε) και το δώρο της ήταν 2 σετ μακό πυτζαμάκια από το στρατιωτικό σούπερ μάρκετ της πόλης μου, γιατί πουλάει φθηνά. Το ίδιο και το δώρο που έφερε στη μπέμπα στην κλινική, το αγόρασε από εκεί...

Εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω? Σκεφτόμουν να τους ρωτήσω τι δώρο θέλουν, έχουν και 2 παιδάκια, (κάτι προσωπικό για τον καθένα ή κάτι για το σπίτι), αλλά μήπως θα είμαι ηλίθια? Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου και πόσα χρήματα θα διαθέτατε συνολικά?

Αν δεν έχει και πάει στα φθηνά, νομίζω ότι είναι δικαιολογημένη.

Αν πάλι έχει και είναι απλά τσιγκούνα... τι να πω.

Εγώ στη θέση σου θα έκανα το γούστο μου.

Είμαι καινούρια στο site και το forum μου άρεσε πάρα πολύ! Το Σεπτέμβρη βαφτίζουμε το αγοράκι μας και ήθελα να μου δώσετε καμιά ιδέα για δώρο στους νονούς. Είναι ζευγάρι οπότε μάλλον ταιριάζει κάτι για το σπίτι. Εσείς τι προτείνετε;

Διαφημίσεις

Εμεις τους πηραμε απο το slevori ενα σετ απο 2 βαζα διακοσμητικα απο ξυλο και ασημι, αρκετα μοντερνα για να ταιριαζουν με τη διακοσμηση τους, σε 2 διαφορετικα μεγεθη, η τιμη τους ηταν γυρω στα 75 ευρω περιπου με την εκπτωση και τα 2!

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Είμαι καινούρια στο site και το forum μου άρεσε πάρα πολύ! Το Σεπτέμβρη βαφτίζουμε το αγοράκι μας και ήθελα να μου δώσετε καμιά ιδέα για δώρο στους νονούς. Είναι ζευγάρι οπότε μάλλον ταιριάζει κάτι για το σπίτι. Εσείς τι προτείνετε;

εμεις τους πηραμε μια ψηφιακη καλη κορνιζα

Θα βαφτίσουμε το παιδί στις 19/12 και δεν σκεφτόμαστε να πάρουμε δώρο στον κουμπάρο εκτός εάν μας ζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Σκεφτόμαστε να του δώσουμε χρήματα. Κι εδώ γεννάτε το ερώτημα πόσα ??? Παρεπιμπτόντως θα κάνουμε πολύ κλειστή βάφτιση, χωρίς τραπέζι και το στολισμό κολυμπήθρας, εκκλησίας θα τον κάνουμε εμείς, δε θα επιβαρύνουμε τον κουμπάρο. Λέγαμε να του δώσουμε από 300-500 ευρώ. Είναι καλά ?? Πολλά, λίγα ??

Από καλά εως πολλά θα τα χαρακτήριζα...

Θεωρώ ότι αυτό το ποσό εξαρτάται από την οικονομική κατάστασή σας αλλά και την σχέση σας. Καθώς όμως και από την δική του προσφορά. Δηλαδή τα ρουχαλάκια που έκανε εκείνος. Δεν το βλέπω σαν σχέση "δούναι και λαβειν" αλλά πιστεύω ότι οι ισορροπημένες καταστάσεις σε οικονομικά θέματα δεν δημιουργούν προβλήματα άλλου είδους....

Διαφημίσεις

Είναι πρώτος ξάδερφος του άντρα μου, φοβερό παιδί και λατρεύει τον μικρό. Εμείς σαν γονείς του είπαμε ότι δεν θέλουμε να τον επιβαρύνουμε, θα διαλέξουμε όμορφα και οικονομικά ρούχα, κτλ. Αλλωστε εμείς τον διαλέξαμε για να αγαπάει το παιδί μας και να το βλέπει συχνά. Αλλωστε επειδή έχει γίνει ολόκληρος χαμός με το όνομα του παιδιού και γενικότερα δε μιλάμε με τα πεθερικά εδώ και 8 μήνες, η βάφτιση θα είναι πολύ κλειστή και με τους απολύτως απαραίτητους συγγενείς και φίλους. Από την άλλη δεν είμαστε σε φάση για να κάνουμε πολλά έξοδα, αλλά το δώρο του κουμπάρου θέλουμε να είναι καλό.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κάποια στιγμή είχα πετύχει ένα τόπικ με ένα site όπου φτιάχνουν αποτυπώματα χεριών/ποδιών σε κορνίζες.Το έχω χάσει όμως και δυσκολεύομαι να το βρώ.

Αν το γνωρίζει κανείς ή το ξερει ας μας το ξαναθυμίσει.

Καλησπέρα σε όλες/όλους.Δεν έχω διαβάσει φυσικά όοοοολες τις απαντήσεις, οπότε το σχόλιό μου μπορεί να υπάρχει και πιο πάνω. Είμαι της γνώμης ότι το δώρο της νονάς ή του νονού πρέπει να είναι κάτι που θα μείνει. Ένα ταξίδι, ένα λαπτοπ ή ένα κινητό είναι ωραίες ιδέες, αλλά δεν θα μείνουν. Γι αυτό και είμαι υπερ του κοσμήματος, το οποίο είναι διαχρονικό. Εμείς πήραμε στη νονά μας ένα σετ από το tous πολύ όμορφο. Ήταν ακριβούτσικο αλλά της άξιζε και με το παραπάνω, γιατί μας πάντρεψε και βάφτισε και τα δύο αγοράκια μας (δίδυμα) και δεν τσιγγουνεύτηκε ούτε στο ελάχιστο.

εμεις τους πηραμε μια καλη ψηφιακη κορνιζα ...ακομα δεν την εχουμε δωσει...πως σας φαινεται??χωραει πανω απο 3000 φωτογραφιες και συνδεεται κ με το pc.

Διαφημίσεις

εμεις ειχαμε πει στον νονο της μπεμπας να παρει τα ρουχα και να του δωσουμε λεφτα γιατι δεν βρισκαμε τι αλλο να του παρουμε. σκεφτομασταν γυρω στα 400ευρω. τωρα πηγε και τα πηρε και μας ειπε οτι εκαναν 580!!!μου φαινονται παρα πολλα και λεω να του δωσουμε 500 (και αυτα ειναι πολλα αλλα τι να κανω τωρα???). τι λετε??ο αντρας μου λεει για 80 ευρω??εγω ειπα να του πει , επειδη ειναι δικος του φιλος, οτι μεχρι εκει μπορουμε. λετε να παρεξηγηθει???

???????

Τι να σου πω... δύσκολη η περίπτωσή σου. Και επειδή μου φαίνονται λίγο ακριβα τα ρούχα, αλλά κυρίως επειδή για 80 ευρώ δεν ξέρω αν αξίζει να χαλάσετε τις καρδιές σας!

εμεις τους πηραμε μια καλη ψηφιακη κορνιζα ...ακομα δεν την εχουμε δωσει...πως σας φαινεται??χωραει πανω απο 3000 φωτογραφιες και συνδεεται κ με το pc.

πειτε μου τη γνωμη σας ..ειναι ωραιο δωρο?η να παρω κατι αλλο??

Τι να σου πω... δύσκολη η περίπτωσή σου. Και επειδή μου φαίνονται λίγο ακριβα τα ρούχα, αλλά κυρίως επειδή για 80 ευρώ δεν ξέρω αν αξίζει να χαλάσετε τις καρδιές σας!

και ο αντρας μου αυτο λεει , αλλα ρε κοριτσια ξεφευγουμε πολυυ...

Του είπατε πως θα του δώσετε ως δώρο τόσο λεφτά όσο και το φόρεμα?? Αν όχι δίνετε 400 και δεν ζορίζεστε.

του ειπαμε να του παρουμε τα ρουχα, αλλα επειδη τα ειχε διαλεξει ηδη ειπαμε να μας πει ποσο κανουν και να του τα παρουμε εμεις. ειμαι υποχρεωμενη να του πληρωσω και παπουτσια κ ολα απο την κορυφη εως τα νυχια???λεγαμε γυρω στα 400 να του δωσουμε αλλα τωρα δεν ξερω...

Μόνο το φόρεμα έκανε τόσα λεφτά?? Πωω πολλά (κατά την άποψη μου).

Βασικά έτσι όπως του το είπατε θα πρέπει να του δώσετε τα 580. Από την άλλη δεν υπάρχει "πρέπει" είναι και πόσο αντέχει ο καθένας. Εγώ τα βρίσκω πολλά τα λεφτά για μόνο ένα φόρεμα όσο και καλό να είναι. Εμένα η κουμπάρα μου της πήρε φόρεμα Guy Laroche μόνο 50Ε γιατί τα αγόρασε από στοκ και καλά έκανε. Το φόρεμα έχει αρχική τιμή 200Ε. Εδώ καταλαβαίνουμε για άλλη μια φορά πόσα κερδίζουν και εμείς τη λεφτά πετάμε.

Πάντως δεν είσαι υποχρεωμένη να πληρώσεις και τα παπούτσια

Και αν είναι να ζοριστείτε του δίνετε το ποσό που υπολογίζατε και τελείωσε ....

Rikiki & Καραμελίτσα

πειτε μου τη γνωμη σας ..ειναι ωραιο δωρο?η να παρω κατι αλλο??

Σαν δώρο είναι πολύ ωραίο και πολύ χρήσιμο. Απλά νομίζω ότι είναι κάπως οικονομικό. Δλδ, εγώ που έψαχνα για ψηφιακή κορνίζα πέρσυ, έβρισκα πολύ καλές με περίπου 150 ευρώ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...