Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Συγνωμη κιολας αλλα νομιζω οτι ειμαστε λιγο υπερβολικοι...θελουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο...εαν ηθελες να ερθουν συστημενα ας επελεγες αλλον τροπο αποστολης, στο κατω κατω εαν εσενα δεν σε ενδιαφερει που θα ερθουν τα πραγματα σου χωρις tracking no εφοσον επελεξες τα δωρεαν μτφ γιατι να νοιαξει αυτους????

Μηπως μας εχει κακομαθει λιγο το amazon????:rolleyes::rolleyes:

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει γιατι εχω επιλεξει στανταρ αποστολη γιατι ηθελα να μου ερθουν γρηγορα καποια πραγματα παλιοτερα και μου ηρθαν παλι με απλο ταχυδρομειο. Και φυσικα ελεγα τη βλακεια εκανα και πληρωσα μεταφορικα για πιο σιγουρα. Αφου 2 επιλογες εχεις, μετα ειναι στο χερι τους με τι θα στειλουν. Τωρα λογω εορτων οπως ειπαμε μπορεις να επιλεξεις πιο γρηγορη αποστολη με το τιμημα της βεβαια.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστά το έκανες μου έχει τύχει και εμένα στην Αγγλία τα στέλνουν τρίτοι πωλητές ενώ στην Ελλάδα το άμαζον κανονικά

SOUL δυστυχώς έτσι είναι το αμαζον από ότι έχω παρατηρίσει τα έθραυστα αντικείμενα και τα ηλεκτρονικά ανεξαρτήτου τιμής τα στέλνει με ups (μου έτυχε να στείλει κάτι γυάλινα πυρέξ με ups αξίας 10 λιρών και ένα μπουφάν του συζήγου 80 λίρες νομίζω έκανε το έστειλε απλό ταχυδρομείο και φυσικά το βουτήξαν :evil:

Κοιτα μου εχουν ερθει κ αλλες φορες δεματα με Ελτα απο παραγγελιες που ειχαν σπασει αλλα δεν με πειραξε καθολου γιατι ηταν αντικειμενα μικρης αξιας οποτε κ να χανοταν καποιο ενταξει δεν χαλασε κ ο κοσμος

Αλλα για ρολογια αξιας 150 ευρω με πειραζει που δεν εχω αριθμο εσενα δεν θα σε πειραζε?Προχθες μου εστειλαν μωρομαντηλα 30 ευρω κ εχει αριθμο παρακολουθησης δεν ξερω αν με καταλαβαινεις?

Τωρα για το οτι θα καθυστερησουν ενταξει δεν χαλασε κ ο κοσμος οικογενειακα δωρα ειναι δεν θα με παρεξηγησουν οι δικοι μου αν τους τα δωσω 3 μερες αργοτερα απλα θα προτιμουσα να τα δωσω τα χριστουγεννα

εντιτ Access ακριβως για το λογο που εγραψες παραπανω με πειραζει που δεν εχει αριθμο!!

Δεν εχει να κανει με αξια ουτε με ευθραστο. Μου εχουν στειλει καμερα με απλο ταχυδρομειο.

q1kup2.pngza5op2.png

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει γιατι εχω επιλεξει στανταρ αποστολη γιατι ηθελα να μου ερθουν γρηγορα καποια πραγματα παλιοτερα και μου ηρθαν παλι με απλο ταχυδρομειο. Και φυσικα ελεγα τη βλακεια εκανα και πληρωσα μεταφορικα για πιο σιγουρα. Αφου 2 επιλογες εχεις, μετα ειναι στο χερι τους με τι θα στειλουν. Τωρα λογω εορτων οπως ειπαμε μπορεις να επιλεξεις πιο γρηγορη αποστολη με το τιμημα της βεβαια.

Τοτε να ζητησω ταπεινα συγνωμη απο τη soul διοτι αυτο δεν το ηξερα:oops:

Νομιζα οτι με standard delivery ερχοντουσαν πιο γρηγορα...

Και να ρωτηξω...εχει χρησιμοποιησει καμια αυτο????

http://www.ebay.co.uk/itm/KERASTASE-ELIXIR-ULTIME-NEW-SEALED-125ML-/270863715838?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Shampoo_Conditioner_PP&hash=item3f10bc4dfe#ht_831wt_1163

Εαν ναι θελω γνωμες και εντυπωσεις...ειναι σαν το μεταξι?

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Eλα βρε δεν χρειαζεται συγνωμη απλα καλο θα ηταν καπου στις οδηγιες να αναφερθει αφου την πατησαμε...Αν παραγγειλεις απο αμαζον μπαλονι φουσκωμενο θα σου ερθει με αριθμο παρακολουθησης μονο και μονο επειδη εχει ογκο.....αν παραγγειλεις μονοπετρο αξιας 1000 λιρων θα ερθει με ελτα

Και εγω πραγματικα δεν ηξερα αυτην τους την πολιτικη διοτι ολες μου οι παραγγελιες εκτος μιας μου ερχοταν με κουριερ.

Μεχρι κ 2 πιπιλες απο σπασμενη παραγγελια στο παρελθον μου ηρθαν με κουριερ.

Φυσικα αν γνωριζα οτι υπαρχει πιθανοτητα να ερθουν τα ρολογια με ελτα θα προτιμουσα να πληρωσω 10 ευρω παραπανω κ να ξερω που βρισκονται

Ts65p3.png

Διαφημίσεις

Τι να αναφερθεί στις οδηγίες βρε παιδιά? Ότι το άμαζον σπάει τις παραγγελίες σε όσα κομμάτια θέλει και τα στέλνει με όποιο τρόπο θέλει? Το γνωρίζουμε αυτό, συμβαίνει καθημερινά...

SOUL εσύ έπρεπε να έχεις δει τις καταληκτικές ημερομηνίες για σίγουρη παραλαβή πριν τα χριστούγεννα. Τα σοβαρά μαγαζιά έχουν μπανεράκι που το αναφέρουν.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Οχι...η soul μαλλον εννοουσε να σημειωσουμε οτι ακομα και standard delivery να επιλεξει καποιος (πληρωνοντας δηλαδη τα μτφ) υπαρχει περιπτωση η παραγγελια του να ερθει με ΕΛΤΑ με τον ιδιο τροπο δηλαδη που θα ερχοταν εαν επελεγε το super saver delivery αρα πεταμενα λεφτα!

Εγω τουλαχιστον αυτο δεν το ηξερα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

βρε κοριτσια συγνωμη κιολας αλλα μηπως παρεξηγειτε τα παντα?

Συγνωμη αλλα δεν ηθελα να υποδειξω τι θα γραψουν στις οδηγιες απλα επειδη κ εγω δεν εχω κ πολλες γνωσεις απο ιντερνετικες αγορες δεν γνωριζα οτι δεν εχει σχεση η αξια του αντικειμενου αλλα ο ογκος αν το γνωριζα ειπα οτι θα επελεγα αλλον τροπο αποστολης

Ts65p3.png

Ντουμπι ντουμπι ντου, την βλεπω την κιτρινη καρτου....

Να ενημερωξω οτι τα evans εχουν -25% στα παντα σημερα και free μτφ...

(μπας και σωσω τιποτα καλε μου admin...μπες να ψωνισεις μερες που ειναι!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Συγνωμη αλλα δεν ηθελα να υποδειξω τι θα γραψουν στις οδηγιες απλα επειδη κ εγω δεν εχω κ πολλες γνωσεις απο ιντερνετικες αγορες δεν γνωριζα οτι δεν εχει σχεση η αξια του αντικειμενου αλλα ο ογκος αν το γνωριζα ειπα οτι θα επελεγα αλλον τροπο αποστολης

Δεν εχει να κανει ουτε με ογκο, το αμαζον νομιζω εχει στειλει και τηλεοραση με απλο ταχυδρομειο. Και στανταρ να επελεγες παλι ετσι θα ερχοτα κατα πασα πιθανουητα. Σε αντιθεση με εσενα που ολα σου εχουν ερθει με κουριερ εμενα τα παντα με απλο ταχυδρομειο,μονο πανες και μαντηλακια με ταχυμεταφορες. Και εχω παρει και ακριβα και μεγαλα και ευθραστα αλλα ολα με απλο.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Προφανώς με το amazon δεν υπάρχει κατι στανταρ. Εγώ εχω παρει φωτογταφική και ήρθε με συστημένο, η Dimitrab λεει ότι της ήρθε μα απλό. Οταν πήρα καθισματάκι ήρθε με dhl και πριν από καποιες μέρες νομιζω ότι καποια κοπέλα θα παραλάμβανε από ταχυδρομείο. Όλα είναι θέμα δική τους ευκολίας. Αρα δεν υπάρχουν οδηγίες.

Αλλά από τη στιγμή που πωλητής είναι το amazon και ξερουμε ότι σε περίπτωση που δεν έρθουν τα πραγματα θα γίνει refund ή αντικατάσταση, νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα.

ωχ...μου την φτιάξατε τη μέρα. 7 δεματάκια περιμένω σπό άμαζον και όλα έρχονται με απλό. Όλα σπασμένες παραγγελίες. Το πυρεξάκι μου ήρθε με ups την μεθεπόμενη της παραγγελίας.

Ερώτηση:Έστω ότι κάτι χάνεται. Τι γίνεται?Πόσο περιμένω πριν τους ρωτήσω? Τα χάνω τα λεφτά μου?

7 κούτες είναι...όσο και να ήθελα να το αποφύγω παίζω με τις πιθανότητες.

έντιτ...

εντάξει μην μου απαντάτε εδώ, λύθηκε η απορία.

Ευχαριστώ access

βρε κοριτσια πειτε μου σας εχει τύχει να γυρίζει πίσω δεμα απο τον αμαζονα?

τι εννοω.. παράγγειλα 4 νοεμβρη ενα παιχνιδακι, παρακολουθούσα το δεμα το οποιο ειχε κολλήσει στο κορωπι καμια δεκαρια μερεσ και επεστρεψε στον αμαζονα.

μιλαω μαζι τουσ μου λενε μπορει η διεύθυνση να μην ηταν ευανάγνωστη κ αλλα τετοια.

μου κανουν refund και το ξαναπαραγγελνω..

μην μακρηγορώ συνεβει ακριβως το ιδιο..πολυ τσαντίστηκα κ ηταν δωρακι για την ανηψια μου.

επισης μια παραγγελια με παμπερσ εχει κολλησει στο κορωπι κ πολυ φοβαμαι οτι θα εχει την ιδια τυχη..

μιλησα μαζι τουσ αλλα ακρη δεν εβγαλα..

κορίτσια ξέρετε αν μπορώ να πάρω σταυρό για βάφτιση απο αμαζον?

Δες και στα τόπικς της βάφτισης, τα κορίτσια εκεί έχουν κάνει καλή έρευνα (αν μένεις Αθήνα, στείλε μου πμ να σου πω μια 'τρύπα' απίστευτη). Δεν ξέρω τι τιμή βρήκες στο ΑΜΑΖΟΝ, αλλά πρόσεξε γιατί οι Άγγλοι θεωρούν χρυσό και τα 8 καράτια, που εδώ δεν υπάρχει καν στα κοσμηματοπωλεία.

.....Και να ρωτηξω...εχει χρησιμοποιησει καμια αυτο????

http://www.ebay.co.uk/itm/KERASTASE-ELIXIR-ULTIME-NEW-SEALED-125ML-/270863715838?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Shampoo_Conditioner_PP&hash=item3f10bc4dfe#ht_831wt_1163

Εαν ναι θελω γνωμες και εντυπωσεις...ειναι σαν το μεταξι?

Το είδα μια φορά. Σαν το ΜΠΙΟΣΙΛΚ όχι δεν είναι. Κάτι σε λαδωμένο ποντίκι θύμιζε η κοπέλα....

Οι οδηγίες δεν γράφτηκαν από τις superwomen, από απλά μέλη γράφτηκαν. Για βοήθεια όλων μας. Μην αγχώνεσαι λοιπόν;)

Προφανώς με το amazon δεν υπάρχει κατι στανταρ. Εγώ εχω παρει φωτογταφική και ήρθε με συστημένο, η Dimitrab λεει ότι της ήρθε μα απλό. Οταν πήρα καθισματάκι ήρθε με dhl και πριν από καποιες μέρες νομιζω ότι καποια κοπέλα θα παραλάμβανε από ταχυδρομείο. Όλα είναι θέμα δική τους ευκολίας. Αρα δεν υπάρχουν οδηγίες.

Αλλά από τη στιγμή που πωλητής είναι το amazon και ξερουμε ότι σε περίπτωση που δεν έρθουν τα πραγματα θα γίνει refund ή αντικατάσταση, νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα.

Το ΑΜΑΖΟΝ στέλνει όπως το εξυπηρετεί. Έχει συνεργαζόμενους μεταφορείς και επιλέγει ανάλογα με τα δρομολόγια που αυτοί έχουν, να αποστείλει. Από την στιγμή που διαλέγουμε τον δωρεάν τρόπο αποστολής, το ΑΜΑΖΟΝ εντάσσει τις αποστολές στα ήδη προγραμματισμένα δρομολόγια των μεταφορέων του. Μπορεί να μας φαίνεται ακριβό αλλά για το ΑΜΑΖΟΝ δεν είναι. Δεν πληρώνει για να δημιουργήσει νέα δρομολόγια. Ελπίζω να το εξήγησα καλά και να μην δημιούργησα απορίες.:roll::D

ωχ...μου την φτιάξατε τη μέρα. 7 δεματάκια περιμένω σπό άμαζον και όλα έρχονται με απλό. Όλα σπασμένες παραγγελίες. Το πυρεξάκι μου ήρθε με ups την μεθεπόμενη της παραγγελίας.

Ερώτηση:Έστω ότι κάτι χάνεται. Τι γίνεται?Πόσο περιμένω πριν τους ρωτήσω? Τα χάνω τα λεφτά μου?

7 κούτες είναι...όσο και να ήθελα να το αποφύγω παίζω με τις πιθανότητες.

Πέρσυ είχα πάρει ΤΑΣΙΜΟ, απόγευμα και την παρέλαβα το επόμενο πρωί, κατά τις 12. Σέκος λέμε:P:p:p

Θα σου έλεγα να μην περιμένεις να χαθεί κάτι για να κινηθείς.

Στην παραγγελία σου δίνουν dispatch estimate & delivery estimate.

Αν περάσει η ημερομηνία που λένε και δεν έχεις παραλάβει, αρχίζεις τα μυνήματα.

Περίμενα παραλαγή στις 10 του μήνα, είναι 11 και δεν έχω παραλάβει. Συνήθως σου λένε ότι λόγω κίνησης/κακού καιρού/καθυστερήσεων στα ΕΛΤΑ, δεν παρέλαβες έγκαιρα και σου ζητάνε να κάνεις υπομονή 1 εβδομάδα. Στην εβδομάδα, ακριβώς, ξαναστέλνεις μύνημα.

Η παραγγελία μου που την περίμενα τότε δεν έχει φθάσει. Περίμενα ακόμα 1 εβδομάδα όπως μου ζητήσατε και ακόμα δεν έχει φθάσει.

Τότε εξαρτάται. Ή σου ζητάνε μια ακόμα εβδομάδα υπομονής :(, ή σου ζητάνε τι θέλεις. Νέα αποστολή του αντικειμένου ή επιστροφή των χρημάτων σου.

Χαμένη πάντως, με πωλητή το ΑΜΑΖΟΝ, δεν υπάρχει περίπτωση να βγείς.

Πέρσυ, από απροσεξία μου πήρα κάτι συμπληρώματα της μητέρας μου από άλλο πωλητή. Καθυστέρησαν οικτρά. Πάνω από μήνα. Ήταν ευγενέστατος και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Αφού έχω εξαντλήσει όλες τις εβδομαδες υπομονής και έχουμε πει ότι αύριο θα μου ξαναστείλει με κούριερ την παραγγελία μου, φθάνουν τα πράγματα. Τον ενημερώνω, με ευχαριστεί και του αφήνω ειλικρινές φιντμπακ. Ότι μεν καθυστέρηση η παραγγελία αλλά ο πωλητής ήταν ειλικρινής. Ευχαριστημένοι και οι δύο, αλλά δεν το ξαναδοκίμασα. Άσε καλύτερα, δική μου άποψη βέβαια.:mrgreen::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

τι εννοω.. παράγγειλα 4 νοεμβρη ενα παιχνιδακι, παρακολουθούσα το δεμα το οποιο ειχε κολλήσει στο κορωπι καμια δεκαρια μερεσ και επεστρεψε στον αμαζονα.

μιλαω μαζι τουσ μου λενε μπορει η διεύθυνση να μην ηταν ευανάγνωστη κ αλλα τετοια.

μην μακρηγορώ συνεβει ακριβως το ιδιο..πολυ τσαντίστηκα κ ηταν δωρακι για την ανηψια μου.

επισης μια παραγγελια με παμπερσ εχει κολλησει στο κορωπι κ πολυ φοβαμαι οτι θα εχει την ιδια τυχη..

Όχι δεν μου έχει τύχει.

Έχεις τράκινγκ νάμπερ ? Υποθέτω ναι, πάρε στην μεταφορική και ρώτα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

με ups τα εστελναν..τι ειναι αυτο?

εντιτ ,το βρηκα

UPS of Greece, Inc.

Έδρα,

4ο Χλμ, Λεωφόρος Παιανίας - Μαρκοπούλου,

194 00 Κορωπί, Αθήνα,

Ελλάδα

Τηλ.:: + 30 210 99 84 000

Fax:: + 30 210 99 84 099

με ups τα εστελναν..τι ειναι αυτο?

Μεταφορική είναι, στην σελίδα της συγκεκριμένης αγοράς σου στο ΑΜΑΖΟΝ, σου βγάζει τράκινγκ νάμπερ ?

ΕΝΤΙΤ Βάλε εδώ το τράκινγκ νάμπερ και σιγουρέψε που είναι. Μετά πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία και ρώτα που είναι και πότε θα παραλάβεις.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ναι μου έχει τύχει μία φορά σε μια σκηνή που αγόρασα για την μικρή μου επιστρέψαν το ποσό αλλά δεν την ξαναπήρα τότε μια και η τιμή της είχε ανέβει δραματικά την χτύπησα άλλη περίοδο που ξανάπεσε

Εφόσον έχεις τρακινγκ και το βλέπεις στο Κορωπί θα έρχεται με DHL κάνεις αυτό http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2014829&postcount=13 αν δεν το έχουν αυτοί (αργεί να φανεί και στο σύστημα) θα το έχει νομίζω η ACS

UPS = κούριερ http://www.ups.com/content/gr/el/index.jsx

ευχαριστω,νομιζα οτι το ups ειναι μονο αμερικανικο.

το τρακινγκ νο μου το βρισκει στο σιτε τησ ups.πηρα τηλ κ κλεινουν 6.30.πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο.

παντα ατυχη..

ευχαριστω,νομιζα οτι το ups ειναι μονο αμερικανικο.

το τρακινγκ νο μου το βρισκει στο σιτε τησ ups.πηρα τηλ κ κλεινουν 6.30.πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο.

παντα ατυχη..

Άντε μωρέ, σιγά την ατυχία, λίγη υπομονή μέχρι αύριο το πρωί.

Τι σου δείχνει στην σελίδα της γιουπιες ?

Είναι ακόμα στο Κορωπί ή το έχουν δώσει για διανομή ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

το παιχνιδακι γυρναει πισω(το οποιο ειναι sold out κ δεν μπορουν να μου το στειλουν ξανα)

λεσ να μπορουν απο το κουριερ να το σταματησουν?μπα ε?

τα παμπερσ ειναι ακομα εκει..

ειμαι πολυ περίεργη τι θα βρουν να μου πουν..

Athens, Greece 15.12.2011 15:45 Προέκυψε διακοπή υπηρεσίας / Επεστράφη στον αποστολέα

Athens, Greece 14.12.2011 9:00 Λήξη-αδυναμία απόφασης εξαίρεσης

Athens, Greece 13.12.2011 9:00 Το πακέτο δεν διακινήθηκε. / Το δέμα θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα-όχι εγγύηση Σαββάτου

Όσες πρόλαβαν πάμπερς από άμαζον, πρόλαβαν (τουλάχιστον για την ώρα).

Η τιμή τους ανέβηκε το ίδιο και η ισοτιμία λίρας-ευρώ στο 1.19?=1 λίρα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTYW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Εκεί κάτω που γράφει "Nappies sold directly by Amazon.co.uk cannot be delivered to locations outside the UK. " καμία σχέση. Παρήγγειλα κανονικά και έγιναν dispatched μια χαρά.

Από αύριο τις βάζει προσφορά το καρφούρ -60% στην δεύτερη ίδια οικονομική συσκευασία.Και φυσικά αναφέρει με μικρά γραμματάκια ότι ΔΕΝ δέχονται κουπόνια.

καπου, κάποια, κάποτε δεν έψαχνε..

Adidas Stan Smith???

http://www.ebay.co.uk/itm/130617207946

(aggelomarios λες να τα θέλει ο admin?????? )

Τα έχω πάρει και εγώ για την κόρη μου.Είναι τέλεια πάρα πολύ ωραία ακριβώς όπως φαίνονται στην εικόνα και ροζ χρώμα που εδώ δεν τα έβρισκα με τίποτα μόνο που εγώ πλήρωσα για μεταφορικά 9,99 λίρες anyway και πάλι δεν φθάνουν την τιμή που μου ζήταγαν για το συγκεκριμένο παπούτσι στην Ελλάδα.Ηρθαν μέσα σε 1 εβδομάδα από Αγγλία.Δευτέρα έκανα την παραγγελία και την άλλη Δευτέρα ήταν στο σπίτι μου με απλό ταχυδρομείο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...