Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προτιμησεις τριτων για το φυλο του παιδιου...

Recommended Posts

και σε εμενα ολοι μου ελεγαν οτι εχω γιο...

ο ενας μου εκανε μαχαιρι-ψαλιδι επεφτε μαχαιρι

ο αλλος μου εκανε στο σταυρο ελεγε αγορι

δεν εχεις παρει κιλα εχεις αγορι(10 εχω παρει και ειμαι 6 μηνων τυφλοι ειστε ολοι?)

μεχρι και ονομα ειχαμε βρει,, η νονα κοιτουσε αγοριστικα ε!!!! πηστικα κ εγω και αγορασα αγοριστικα ρουχα (παλι καλα που ηταν μονο 5 μπλουζακια)

τωρα ψαχνουμε ονομα για κοριτσι απιστευτη η χαρα μου που η κορη μου θα εχει αδελφουλα,, ο μπαμπας ομως ειχε κανει ονειρα για μηχανες κ αυτοκινητακια,,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 267
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα απο τη μερια του συζυγου θελανε αγορι μολις εμαθαν οτι ειναι κοριτσι μη πω οτι απογοητευθηκαν αν και εχουν και αλλα εγγονια.εκανε τρεις μηνες πριν απο μενα η συνηφαδα μου αγορι και ωρες ωρες νομιζα οτι ουτε σημασια δεν μας εδιναν,ακομα και ο συζυγος ειχε εκφρασει κατι παραπονακια το αποτελεσμα ειναι μετα απο 2μιση χρονια η κορη μου να τους εχει τρελανει με το ναζι το τραγουδι και την πολυλογια της και ο εγγονος τωρα να λεει τα πρωτα του λογακια

απο τη μερια μου δεν ειχαν ιδιαιτερο προβλημα αλλα ακουσα απο τους επ΄εξω καλα δεν πειραζει ειδικα στη δευτερη εγκυμοσυνη μου.εμενα παντως δεν με απασχολησε ποτε το φυλο του παιδιου

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

δε μ αρεσε ετσι οπως το γραψα... :?

παμε παλι... εννοω ηθελα ενα υγιες παιδακι, ευχομενη να ναι κοριτσακι για να του βαζω κορδελακια και φορεματακια και να παιζω με τις κουκλες της!!! μονο και μονο για αυτο το λογο!!

Εγώ δεν είχα πρόβλημα στο φύλο. Όλα το ίδιο μου κάνουν. Η πεθερά μου όμως θέλει αγόρια. Τα αγόρια είναι καλύτερα λέει. Σε κάθε εγκυμοσύνη λέει... αγόρι θα κάνεις. Βέβαια όπως βλέπετε έχει πέσει έξω πολλές φορές! :lol::lol::lol: Το άσχημο είναι πως στην πρώτη εγκυμοσύνη όταν της είπα πως περιμένω κορίτσια ... δίδυμα εκείνη μου είπε....... "εεε δεν πειράζει... θα κάνεις κι άλλα παιδιά!!!!!" :evil::evil::evil:

(Φυσικά της τα είπα ένα χεράκι τότε.... αλλά μυαλό δεν έβαλε!)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Στο πρωτο κανενας δεν ειχε προβλημα εγω ηθελα κοριτσι και το ειχα εκφραση πολυ πριν μεινω εγκυος...η πεθερα μου κι αυτη ηθελε κοριτσι(ελεγε κι ολας οτι της καλομανας το παιδι το πρωτο να ναι κορη...και η πεθερα κι ο πεθερος :) )...

Στα διδυμα παλι γερο παιδι θελαν (δεν το εχουν εκφρασει αλλα ξερω οτι θελαν εναν γιο απ τον αντρα μου για την συνεχεια του ονοματος :roll: ) και οταν τους ειπα οτι ειναι διδυμα κοριτσια..ποτε μα ποτε δεν ειπε κανεις τιποτα περα απ το γερα παιδια.

Οι απ εξω ομως....απ το πρωτο κι ολας..οταν ακουγαν κοριτσι ..ελεγαν αααα δεν πειραζει θα κανεις μετα τον γιο :evil: Η πεθερα μου σε μια οταν της ειπε μα καλα ολο κοριτσια εκανε..της απαντησε οτι ..οτι εσπειρε ο γιος μου αυτο φυτρωσε :P

Αυτο που μ εκνευριζει ειναι..οταν καμια φορα σκεφτομαστε για 4ο με τον αντρα μου ..ορισμενοι νομιζουν οτι θελουμε να παμε για το γιο....Ελεος δλδ...να κανω παιδι για να κανω γιο....και το θεμα ειναι οτι κι εγω κι ο αντρας μου ..ειχαμε και θελαμε πολυ να κανουμε κοριτσακια..οποτε οι αλλοι τι ζορι τραβαν δεν το καταλαβαινω :?

Οταν ημουν εγκυος στα διδυμα...ολοι οι ξενοι λεγαν οτι εχω αγορι (δεν ξεραν οτι ειναι διδυμα) γιατι η κοιλια ηταν μυτερη :lol: ..οταν τους απανταγα οτι ειναι 2 και ειναι και τα δυο κοριτσια...ολοι μεναν ετσι :shock:

1155329vrgdwakwr0.gif

Εγώ για να πω την αλήθεια προτιμούσα κοριτσάκι. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να μείνω έγκυος όπου το μόνο που με ένοιαζε ήταν να πάει καλά η εγκυμοσύνη. Από τη μεριά του άντρα μου πάντα εξέφραζαν την επιθυμία για αγόρι σε σημείο εκνευριστικό καμιά φορά. Παρόλαυτά όμως όταν η πεθερά μου έμαθε ότι είναι αγόρι σα να ψιλοαπογοητεύθηκε (μάλλον επειδή έχασε το όνομα). Μα αυτά τα κολλήματα ποτέ δεν τα κατάλαβα! Εδώ με το ζόρι πιάνουμε μωρά και αυτοί το ζόρι τους... :(

Πάντως χαίρομαι που θα κάνω αγοράκι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να κάνουμε και ένα κοριτσάκι!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Οχου αυτές οι βλάκείες........

Εμένα η πρώτη κουβέντα που είπε η πεθερά μου (κατα τ'αλλα καλή γυναίκα και με αγαπάει πολύ) όταν της είπαμε ότι θα κάνω κορίτσι ήταν "ε δεν πειράζει θα κάνεις και τ'αγόρι....." :shock::shock::evil::evil:

Οταν ήταν να παντρευτώ εγώ ήθελα να το αγοράσω το νυφικό (ετσι κι έκανα τελικά :twisted: ) και όταν με ρωτήσαν κουνιάδα/πεθερά γιατί τόσο πολύ θέλω να το αγοράσω εγώ απάντησα "γιατί θα κάνω κόρη και θέλω να της το δώσω (αν θελει να παντρευτεί ποτέ δλδ :cool: )" "ααα καλά και είσαι τόσο σίγουρη ότι θα κάνεις κορίτσι?" ..... η απάντηση στο τικεράκι.... :twisted:

Και το χειρότερο ρε παιδιά.... ακόμη το θυμάμαι και :evil::evil::evil::mad::mad::mad:

Μόλις είχα γεννήσει τον μπόμπιρα στον οποίο ταλαιπωρήθηκα όχι να τον βγάλω αλλά για να βγεί ο πλακούντας (είχε φλεγμονή και για 20 λεπτά μου πιεζαν την κοιλιά και εγώ έσπρωχνα :shock: ).... και τι μου λέει η πεθερά μου με το που με βγάλαν έξω με το φορείο?????

"Για πες μου τώρα ποιο απο τα δύο είναι πιο όμορφο?????????" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::evil:

ΕΛΕΟΣ!!!!

Διαφημίσεις

Μπα εμένα δεν είχαν πρόβλημα. Οι μεν θέλανε αγόρι γιατί εχουν κόρες και οι δε κορίτσι γιατί κάναν γιους.

Έμεινα άφωνη όμως από μια ευχή που άκουσα για αλλη κοπέλα από γυναίκα του χωριού: " Να το χαίρεστε να το χαίρεστε (το κοριτσάκι) και μ'ενα γιο τώρα " μιλάμε φρίκαρα..πόσο πίσω είναι κάποιες βρε παιδί μου!!??Αν μου το έλεγαν εμένα θα της έλεγα την άλλη φορά που θα το κάνω με τον άντρα μου θα σεε φωνάξουμε να μας βάλεις στη κατάλληλη στάση για το γιο!!! Αμα πια!!!

cIWNp3.png

Εγώ ακόμα δεν ξέρω το φύλο και απο τη μεριά των γονιών μου ούτε καν έχει διατυπωθεί προτίμηση ως προς το φύλο...

Αντιθέτως απο τη μεριά του άντρα μου σχεδόν απαιτούν να είναι αγόρι...ο πεθερός μου κάθε μέρα ρωτάει τι είναι το παιδί τελικά και η κουνιάδα μου ανυπομονεί να μάθει το φύλο γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αν το παιδί μου είναι αγόρι, τότε εκείνη δε θα κάνει δεύτερο παιδί (έχει ήδη μια κορούλα) αφού θα καλυφθεί απο μένα με το να βγει το όνομα του πατέρα της...Καλό ε??? Το δικό μου παιδί θα καθορίσει τον δικό της οικογενειακό προγραμματισμό!!! Φυσικά ούτε που φαντάζονται οτι αν το παιδί μου είναι αγόρι, δε σκοπεύω να το βγάλω με το όνομα του πεθερού. Αυτοί βάζουν το επώνυμο...να μη διαλέξω εγώ το όνομα??????

Εμένα δε με νοιάζει καθόλου...μου αρκεί να είναι γερό...τίποτα άλλο...με τόσα που ακούμε πλέον μόνο η υγεία έχει σημασία.

Και το χειρότερο ρε παιδιά.... ακόμη το θυμάμαι και :evil::evil::evil::mad::mad::mad:

Μόλις είχα γεννήσει τον μπόμπιρα στον οποίο ταλαιπωρήθηκα όχι να τον βγάλω αλλά για να βγεί ο πλακούντας (είχε φλεγμονή και για 20 λεπτά μου πιεζαν την κοιλιά και εγώ έσπρωχνα :shock: ).... και τι μου λέει η πεθερά μου με το που με βγάλαν έξω με το φορείο?????

"Για πες μου τώρα ποιο απο τα δύο είναι πιο όμορφο?????????" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::evil:

ΕΛΕΟΣ!!!!

πες μου οτι κανεις πλακα!!! ρε τη σκ@τοψυχη!!!!

Η μαμά μου ήθελε αγοράκι γιατί απλώς έχει 2 κόρες :!:

Ο μπαμπάς μου ήθελε κοριτσάκι γιατί παρότι έχει 2 κόρες "τα κορίτσια έχουν άααααλλη χάρη" :!:

Η αδελφή μου ήθελε αγοράκι, απλώς γιατί δε γουστάρει και πολύ πολύ τα κοριτσάκια τύπου Barbie :!:

Την πεθερά μου δε την ενδιέφερε αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι, και ενώ ήμουν έτοιμη να την πάω στο γιατρό (αφού δε με έχει συνηθίσει σε τόσο ώριμες δηλώσεις) τεκμηρίωσε την άποψή της λέγοντας ότι άν είναι κορίτσι θα πάρει το όνομά της :!: ή άν αγοράκι για να πάρει το ονομα του άντρα της :!:

Για τον πεθερό μου δεν έχω σχόλια...

Εμεις θέλαμε και οι 2 κοριτσάκι το ίδιο και όλοι οι παππούδες και γιαγιάδες με εξαίρεση τον πατέρα μου που έλεγε να είναι καλά και ότι να ναι αλλά κατα βάθος ήθελε αγοράκι για να πάρει το όνομά του... Η πεθερά μου πάντως ήθελε σαν τρελή κορίτσι (όπως και εγώ σαν άντρας που είμαι)

Τελικά περιμένουμε σίγουρα κοριτσάκι μετα και από τα αποτελέσματα της Β επιπέδου...

Πρέπει όμως να έχουμε πάντα στο μυαλό μας να πάει καλά η εγκυμοσύνη και τίποτε άλλο. Το αίμα σου θα το αγαπήσεις είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι

Διαφημίσεις

Μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον και αυτο αγορι και η απαντηση του συζυγου και της γιαγιας ηταν ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!!!

Ανησυχουν οτι θα αποκτησουμε αλλο ενα θηριακι!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!

πες μου οτι κανεις πλακα!!! ρε τη σκ@τοψυχη!!!!

Δυστυχώς δεν κάνω καθόλου πλάκα....

Η απάντηση μου ήταν να την κοιτάξω και να μην της πω τίποτα με ύφος... "ποσο @#@#$@$# είσαι?" και πήρα αγκαλιά τον άντρα μου ο οποίος ήταν σαν χαζός απο την αγωνία του να δει οτι είμαι καλά!

Eμένα και η μάνα μου και τα πεθερικά μου θέλανε αγόρι και καλά την μάνα μου την δικαιολογώ έκανε 3 κόρες και πολλές αποβολές και ο γιος δεν τις έκατσε ποτέ, τα πεθερικά μου όμως.... είχανε απο την κουνιάδα μου την εγγονή και τους ενδιέφερε να βγει ο εγγονός για το όνομα... οταν τους είπαμε μετα τον υπερηχο οτι περιμένουμε κοριτσάκι η πεθερά μου πηρε 2 φορές τηλεφωνο για να σιγουρευτεί οτι δεν της κάνουμε πλάκα και ο πεθερος μου ειπε του άντρα μου "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ" εε τοτε ηταν που τους κάκιωσα για τα καλα σκέφτηκα μα πόσο αγνόμωνες ειναι? 4 χρόνια παλεύαμε να πιάσουμε μωρό και δεν ερχόταν τωρα είχαν και προτιμήσεις?

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Εμένα μου έκανε το εξής μια θεια μου.

Ό,τι της είχα πει ότι είμαι έγκυος (ήμουν ήδη 5 μηνών, αλλά είχαμε καιρό να τα πούμε), συζητάγαμε και σε ανύποπτο χρόνο μου λέει "Τι έχουν τα χέρια σου?" τα σηκώνω κι εγώ, κοιταω απ' την πάνω μεριά τις παλάμες μου, τις γυρίζω και απ' την άλλη, δε βλέπω τιποτα, "τι έχουν?" τη ρωτάω... Με κοιτάει πονηρά και μου λέει "αγόρι έχεις έ?"... κοκκαλο εγώ :shock: "Αν ήταν κορίτσι δε θα τα γύρναγες τα χέρια σου" μου λέει... Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά η θείτσα έπεσε διάνα!

:D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

χαχαχαχα και μένα μου το κανε η πεθερά μου αλλα εγω είχα γυρίσει το ένα χερι απο την μία και το άλλο απο την άλλη.... χαχαχα μουφα η διάγνωση...

ασε που εξαρχης μου λεγανε ομόρφηνες άρα θα κάνεις αγόρι...

μετά είχαμε το τεστ με τα κουταλο πήρουνα.... συνέχεια σε πηρούνια καθόμουν...(αγόρι)....

τέλος το τεστ της κοιλιάς μυτερή αρα αγόρι μου λέγανε...

τελικά ήρθε το β επιπέδου και ..... ΚΟΡΙΤΣΙ.... πόσο το ευχαριστήθηκα δεν λέγετε... ένιωθα εξαρχής οτι θα έχω κόρη και κόρη ηθέλα ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΕΚΑΝΑ!!!

Τους εβγαλα όλους ψεύτες :lol::lol::lol:

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Εμένα όλοι απο την οικογένεια του άντρα μου έχουν αποφασίσει οτι έχω αγόρι...

Και το αποδεικνύουν επιστημονικά εννοείται ε? Και ιδού τα επιστημονικά τους τεκμήρια:

1ον για κάποιες μέρες στην αρχή έτρωγα μόνο ξινά και καθόλου γλυκά (μη μου πείτε οτι αυτό δεν είναι σημάδι οτι έχω αγόρι??????το οτι τώρα τρώω συνέχεια χαλβά τι μπορεί να σημαίνει?????? )

Και 2ον έχω κάποιες ζαλάδες και ανακατωσούρες μόνο τις μέρες που είμαι πάνω σε αλλαγή του μήνα ( αυτό κι αν είναι τρανταχτή απόδειξη οτι θα κάνω αγόρι!!!! ακριβώς το ίδιο πάθαινε και η μητέρα μου και έκανε 2 κόρες!).

Λένε κι άλλα διάφορα τα οποία δε θυμάμαι τώρα...

Καλά εννοείται οτι όταν λέω οικογένεια του άντρα μου εννοώ τον πατέρα και την αδερφή του...η μητέρα του επειδή μου τρέφει μεγάλη...."συμπάθεια" δε μου έχει πει τίποτα...ούτε καν μπράβο όταν το έμαθε...αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα...για τις πεθερόπληκτες!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια ανοίγω και εδώ αυτό το θέμα γιατί εκτός από τα μαργαριτάρια που ακούσαμε και διαβάσαμε για το θηλασμό πιστεύω οτι πολλά ακούμε και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης από όλων των ειδών τους καλοθελητές !!!

Αυτές λοιπον τις μέρες μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το ¨παλι!!!¨που ακούω κάθε φορά που λέω οτι και το δεύτερο μωράκι που θα γεννηθεί είναι κοριτσάκι.

Αφού και έγω έχω και αρχίσει και ρωτάω αν έχουν κάποιο θέμα με τα κορίτσια ;; Αν και αποφάσισα οτι από δω και πέρα θα λέω οτι δεν το έχουμε δει!

Ε! ρε ζόρι που τραβάει ο κόσμος!!!! :evil:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Ειναι πολυ γαιδουρια ο κοσμος αυτο ξερω εγω. Δεν ξερω αν διαβασες σε αλλο θεμα αυτο που εγραφα κι εγω, τι μου ελεγαν δηλ καθε φορα που ελεγα οτι εχω κοριτσι και τι συγχαρητηρια μου δινουν τωρα που εχω αγορι. Κατι τετοιοι ειναι να παθουν κανενα καζο, να καταλαβουν ποση λιγη σημασια εχει το φυλο. Ολο αηδιες...

k9Tap3.png

Άσε κορίτσι μου γιατί αυτές τις κοτσάνες τις ακούω κι εγώ :mad::mad::mad: που περιμένω το τρίτο μου αγοράκι :P:P Να κάνουνε όλοι σχόλια του τύπου αχ!Τι κρίμα που δεν είναι κοριτσάκι και θα κάνεις κι άλλο;Κι όταν τους απαντάω ότι εγώ απλά ήθελα ένα 3ο παιδάκι μου λένε οτι έλα μωρέ λες ψέμματα και ποιος στραβός δεν θέλει το φώς του.Μιλάμε για ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο!Δεν εύχονται να είναι γερά τα παιδάκια!Σου εύχομαι με το καλό και η 2η μπουμπουκίτσα σου έτσι για να έχουνε οι γιοι μας νύφες :wink::wink::wink:

Αυτό ακριβώς κορίτσια ! Να είναι γερό και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία!

Αμ τα άλλα: μη σταυρώνεις τα χέρια σου πάνω από τη κοιλιά γιατί δένεις τη τύχη του μωρού , μη κάθεσαι σταυροπόδι γιατί δε θα μπορρείς να γεννήσεις .... , αυτά που τα βάζετε;;;;

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...