450 γρ αλεύρι ολικής άλεσης +αλεύρι όσο πάρει έτσι ώστε να μην απλώνει η ζύμη στο ταψί
ξύσμα απο ένα ολόκληρο πορτοκάλι ή λεμόνι
Παίρνουμε τα 40 γρ δαμάσκηνο και τα 40 γρ σταφίδες και τα τοποθετούμε με 50 γρ βραστο νέρο για να μουλιάσουν. Τα αφήνουμε περίπου μισή ώρα να μουλιάσουν & τα στραγγίζουμε.
Πολτοποιούμε το μήλο και τα αποξηραμένα φρούτα + ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπώλ με μια κουτάλα ολα τα υλικά.
Τοποθετούμε με την βοήθεια 2 κουταλιών, μικρές ποσότητες του μείγματος, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί – εναλλακτικά μπορείτε και να τοποθετήσετε το μείγμα σε σιλικονένιες φορμίτσες τύπου cupcake.
Ψήνουμε 180 για περίπου 15 λεπτά – τα μπισκότα δεν θα σκληρύνουν, θα παραμείνουν μαλακά, προσέξτε μην τα παραψήσετε 🙂