➔ ParentsCafe.gr

Ζωγραφίζω την αλλεργία μου – διαγωνισμός!

Διαγωνισμός ζωγραφικής της Αλλεργιολογικής εταιρείας σε συνεργασία με το Χαμόγελο του παιδιού. Συμμετοχές εώς 3.Οκτωβρίου!

Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής: «Ζωγραφίζω την αλλεργία μου»!

Αλλεργίες δεν σημαίνει μόνο φτάρνισμα και φαγούρα! Σημαίνει και δημιουργία και δώρα! Αν τα παιδιά σας έχουν αλλεργίες και είναι μέχρι 12 ετών ζητήστε τους «να ζωγραφίσουν την αλλεργία τους» και να συμμετάσχουν στον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Αλλεργιολογικής Εταιρείας, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διεκδικώντας μεγάλα δώρα. Συμμετοχές μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου. Οι ζωγραφιές θα εκτεθούν την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στο χώρο του συνεδρίου και στις 18:30 θα γίνει η βράβευση των νικητών!

Διαφημίσεις

Για πληροφορίες μπείτε στο http://www.allergikos.gr/  :

H Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και  Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) διοργανώνει  Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζω την Αλλεργία μου». Η έκθεση αποσκοπεί στο να βοηθήσει τα παιδιά, μέσα από τη ζωγραφική, να εκφράσουν  πως βιώνουν την αλλεργία τους ενώ παράλληλα, μέσα από τα μάτια των παιδιών, να ενημερωθεί η κοινωνία για το τι σημαίνει η αλλεργία για τους πάσχοντες και το περιβάλλον τους,.

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πραγματοποιείται στα πλαίσια του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας το οποίο θα λάβει χώρα από τις 16 έως και τις 19 Οκτωβρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα.  Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 7μμ, θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για τις αλλεργίες με τη συμμετοχή αλλεργιολόγων, ψυχολόγων, πασχόντων και συντονιστή το δημοσιογράφο υγείας κ. Μιχάλη Κεφαλογιάννη για να αναδειχθεί η δυνατότητα επίτευξης άριστης ποιότητας ζωής μέσω έγκαιρης διάγνωσης και σωστής αντιμετώπισης.

Οι ζωγραφιιές των παιδιών θα είναι σε χαρτί Α4, πάνω στο οποίο θα πρέπει να αναγράφονται επίσης το ονοματεπώνυμο του παιδιού, η περιοχή που μένει και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.  Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι και  3 Οκτωβρίου 2014 με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Με ταχυμεταφορά (courier) ή συστημένη ταχυδρομική αποστολή στη διεύθυνση:

Triaena Tours & Congress A.E., ΛεωφΚηφισίας 16, 115 26 Αμπελόκηποι, Αθήνα

Υπόψη κ. Ευτυχίας Πουλή, τηλ. 2107499331

Β. Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στο email: [email protected]

Οι ζωγραφιές θα εξεταστούν από Επιτροπή και θα εκτεθούν στο χώρο πραγματοποίησης του Συνεδρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, Λεωφ. Συγγρού 103 – 105, 117 45 Αθήνα. Θα υπάρχουν βραβεία για τους 3 πρώτους νικητές. Στους χώρους έκθεσης, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν. Με την αποστολή παραχωρείται το δικαίωμα χρήσης των απεσταλμένων έργων στην επιτροπή αξιολόγησης, ενώ κανένα έργο δεν επιστρέφεται.

Για την όποια επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, παρακαλούμε αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

Πατήστε στην εικόνα για να την δείτε σε μεγαλυτερο μέγεθος:

 

 Για πληροφορίες μπείτε στο http://www.allergikos.gr/ 

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: