Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aπο που αγορασατε την κουνια του μωρου

Recommended Posts

Εμείς πήραμε την St.Ives απο το Mothercare και πήγα να την σηκώσω απο το κεφαλάρι και αυτό ξεκόλλησε!!!! Γενικά μου φαίνεται ψιλομάπα και έκανε και 279?!

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=E2991

Για μένα να προσέξεις να ειναι ξύλινη καθε αυτού και όχι mdf ή μελαμίνη.

Επίσης να ειναι 70χ140 για να γίνεται και κρεβάτι μετά και να την κρατήσετε κανεναν 5αρι χρόνια.

Yogini, την ίδια έχουμε! - και το στρώμα cocomat. Aλλά δν μας έχει βγάλει πρόβλημα ως τώρα. Αυτό το ΣΚ θα κατεβάσουμε και το στρώμα γιατί η μπέμπα κουνιέται πολύ τελευταία και θα την βρούμε στο πάτωμα φορά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις πήραμε τη σειρα vigo white από τα bebe-jou (κούνια και συρταριέρα). Εκανε γύρω στα 500 η κούνια(χωρίς το στρώμα), 600 η συρταριέρα και γύρω στα 400 τα υπόλοιπα (στρώμα, πάντα, κουνουπιέρα , παπλωματοθήκη, σεντονακια ).Τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. Γίνεται μετά και κρεβατακι εως 6 χρονών. Και μάρεσει παρα παρα παρα πολύ.... αντε πότε θα ερθει η μπεμπα μου να τη βάλω μεσα......

Αχ και εγώ αυτή έχω βάλει στο μάτι και παρόλο που κοιτάω και σε άλλα μαγαζιά καμιά δεν συγκρίνεται μαζί της σαν σχέδιο...έχω αφήσει το bebe jou τελευταίο στην λίστα γιατί νιώθω ότι εκεί θα καταλήξω (απλά λέω να μην παραδοθώ αμαχητί στην ομορφιά της!! :lol: )

Μπορείς να μου πεις από ποιο κατάστημα bebe jou την πήρες? Την έχει στημένη να πάω να την δω? Ξέρεις γενικά ποιο bebe jou έχει μεγαλύτερη ποικιλία στην έκθεση του? :)

Kαι εγω από το κατάστημα στην Ηλιούπολη την πήρα και την έχει στημένη (την κούνια, τη συρταριερα όχι).. Εχει μεγαλη ποικιλία. Καλά ψωνια, εγω τη συστηνω ανεπιφύλακτα...

Εμείς την πήραμε από τα kitten. Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε λίγο ακριβή, αλλά ήταν με τον winnie και επειδή το θέμα σε όλο το δωμάτιο ήταν αυτό, καταλήξαμε να την πάρουμε. Ο παππούς και η γιαγιά την πήραν δηλαδή! Έκανε 500 ευρώ η κούνια, 550 ευρώ η συρταριέρα και 80 ευρώ το στρώμα.

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

KAI ΕΓΩ ΑΓΛΑΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ -ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ !!!!

ΜΠΕΣ ΣΤΟ SITE KAI KANE KAI KAMIA BOΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ .

ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 320 ΕΥΡΩ . ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ (ΠΑΡΕΙΣ ,ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ) ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

http://www.motherbaby.gr/kounisto_krevataki.htm

εμεις πηραμε απο το ΗΡΑ κ εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη,γινεται κ αργοτερα κρεββατι,ειναι λιγο ακριβη αλλα τα αξιζει τα λεφτα της

Συντάσσομαι στα παραπάνω. Εμείς πήραμε της εταιρείας PALI (κρεβάτι και συρταριέρα -την ντουλάπα την κάναμε σε μαραγκό) από το κατ/μα BEBEHOME (Θεσ/νίκη). Είναι ονειρεμένο!!!!! :D Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτο στο αντίστοιχο τόπικ

http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=1∏=89&init=3

Διαφημίσεις

Εμείς πήραμε από το excellent στη Ν. Ιωνία, 330? μαζί με το στρώμα.

Είναι πολύ όμορφη και σου ζωγραφίζουν ότι παράσταση θέλεις με αυτά τα χρήματα. Εμείς κάναμε καμηλοπαρδάλεις.

Ντουλάπα και συρταριέρα πήραμε από το ΙΚΕΑ.

Κουρτίνα ψάχνουμε. Όσες μας άρεσαν είχαν εξωφρενικές τιμές. 47? το μέτρο??????????

Θέλω 6 μέτρα δηλαδή 280? για μία κουρτίνα???? Δεν είναι υπερβολικό?

Κι εμεις απο τα excellent στη νεα ιωνια ταν πηραμε,εχει πραγματικα καλες τιμες,καλα προιοντα και αψογη εξυπηρετηση.Αυτο ειναι κατι το οποιο με τραβηξε σε αυτο το καταστημα και κατι αλλο,δεν σου φορτονουν περιττα πραγματα.Σου προτεινουν εκεινα που πραγματικα θα χρειαστεις για το μωρο σου.Σου δινουν και καλες συμβουλες αφου και εκεινοι ειναι γονεις.Αν θες πηγαινε εκει με κλειστα τα ματια και ψωνησε για το αγγελουδι σου.Αν ενδιαφερεσαι στειλε π.μ. να σου δωσω τηλ.και διευθησνη.Θα σου προτεινα επισης να παρεις το περιοδικο "γονεις εν δρασει" εκει θα δεις τη δουλεια του καταστηματος.

Κι εμεις απο τα excellent στη νεα ιωνια ταν πηραμε,εχει πραγματικα καλες τιμες,καλα προιοντα και αψογη εξυπηρετηση.Αυτο ειναι κατι το οποιο με τραβηξε σε αυτο το καταστημα και κατι αλλο,δεν σου φορτονουν περιττα πραγματα.Σου προτεινουν εκεινα που πραγματικα θα χρειαστεις για το μωρο σου.Σου δινουν και καλες συμβουλες αφου και εκεινοι ειναι γονεις.Αν θες πηγαινε εκει με κλειστα τα ματια και ψωνησε για το αγγελουδι σου.Αν ενδιαφερεσαι στειλε π.μ. να σου δωσω τηλ.και διευθησνη.Θα σου προτεινα επισης να παρεις το περιοδικο "γονεις εν δρασει" εκει θα δεις τη δουλεια του καταστηματος.

Ναι όντως έχει πολύ καλές τιμές, αλλά είναι και πάρα πολύ εξυπηρετικοί. Εμείς θέλαμε να πάρουμε μια κούνια-κρεβάτι που έκανε 600? και μας εξήγησε ότι δεν μας χρειάζεται και ότι πιο χρήσιμη θα είναι μια άλλη κούνια. Θα μπορούσε άνετα να μας την είχε πουλήσει την πιο ακριβή.

Και το μπανάκι που πήραμε ήταν 20? πιο φτηνό από όπου αλλού είχαμε κοιτάξει. Και το καρότσι μας εκεί το πήραμε.

Προσοχη!Ειχε παρουσιασει ο Ευαγγελατος πριν απο χρονια μια εκπομπη για τις κουνιες και τα χημικα που εχουν εμποτιστει τα ξυλα.

Εγω το εψαξα παρα πολυ,και κατεληξα στη μαρκα pali σε φυσικο χρωμα ξυλου.Ολα τα μερη ειναι απο φυσικο μασιφ ξυλο και οχι απο mdf που ειναι ΟΛΕΣ οι αλλες.Και επιμενω, γιατι ειχα παει σε πολλα μαγαζια, και στη ερωτηση "Ειναι ξυλινη μασιφ ή mdf?" η απαντηση ηταν σε ολα(και τα ακριβα)ηταν ....εξωτερικα ξυλο και μεσα mdf=mdf=φορμαλδεϋδη και αλλα χημικα τοξικα και καρκινογονα.Μου ελεγαν οτι ολες ετσι ειναι στην αγορα...και λεμε με τον αντρα μου "Τι στο καλο????"....μεχρι που βρηκαμε αυτη τη μαρκα που ειναι μασιφ ξυλο, με ολες τις προδιαγραφες και χωρις χημικη επεξεργασια...Εχει πολλα σχεδια, εμεις πηραμε ενα με 490ευρω...Ερχονται απο Ιταλια, γι'αυτο πρεπει να την παραγγειλετε απο τον καταλογο.Σε εμας εκανε ενα μηνα να ερθει

Διαφημίσεις

Να σας πω όλη μου την αλήθεια όταν ήρθε η ώρα για τα έπιπλα του μωρού με είχε πιάσει μεγάλη παραξενιά.Τελικά τα πήρα απο το ανατέλλω στο Ιλιον είχε διαφορετικά σχέδια και καλές τιμές τελικά πήρα και το καροτσάκι από εκεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και μου κάνανε δώρο και το relax

Προσοχη!Ειχε παρουσιασει ο Ευαγγελατος πριν απο χρονια μια εκπομπη για τις κουνιες και τα χημικα που εχουν εμποτιστει τα ξυλα.

Εγω το εψαξα παρα πολυ,και κατεληξα στη μαρκα pali σε φυσικο χρωμα ξυλου.Ολα τα μερη ειναι απο φυσικο μασιφ ξυλο και οχι απο mdf που ειναι ΟΛΕΣ οι αλλες.Και επιμενω, γιατι ειχα παει σε πολλα μαγαζια, και στη ερωτηση "Ειναι ξυλινη μασιφ ή mdf?" η απαντηση ηταν σε ολα(και τα ακριβα)ηταν ....εξωτερικα ξυλο και μεσα mdf=mdf=φορμαλδεϋδη και αλλα χημικα τοξικα και καρκινογονα.Μου ελεγαν οτι ολες ετσι ειναι στην αγορα...και λεμε με τον αντρα μου "Τι στο καλο????"....μεχρι που βρηκαμε αυτη τη μαρκα που ειναι μασιφ ξυλο, με ολες τις προδιαγραφες και χωρις χημικη επεξεργασια...Εχει πολλα σχεδια, εμεις πηραμε ενα με 490ευρω...Ερχονται απο Ιταλια, γι'αυτο πρεπει να την παραγγειλετε απο τον καταλογο.Σε εμας εκανε ενα μηνα να ερθει

Αυτήν εδώ την εταιρεία εννοείς? http://www.pali-design.com

Και που στην Ελλάδα μπορείς να βρεις προϊόντα τους...η σειρά milano μου έκανε ένα κλικ να πω την αλήθεια...

gwggp2.png ISWTp2.png

Jen

& εμείς όπως προείπα από την Pali πήραμε τα σχετικά (από μαγαζί Θεσσαλονίκης), τα είχαμε δει όμως τα ίδια ακριβώς και στα ΛΗΤΩ (μας έκαναν έκπτωση και γι' αυτό προτιμήσαμε το άλλο μαγαζί). Δες και στο

http://www.babynet.gr/prointa/01_epipla05.htm

Το δικό μας είναι transformer (δες μοντέλο "Carosello convertible cot") και αργότερα γίνεται κρεβάτι με κομοδίνο. Είναι βέβαια λίγο πιο ακριβό, αλλά θα το χρησιμοποιήσεις περισσότερο διάστημα (ευελπιστούμε να βγάλουμε?? το Δημοτικό :roll::lol: ).

νούφαρο πολύ ενδιαφέρον το site...βλέπω αγοράζεις και online... :lol:

το μοντέλο που μου άρεσε από τα pali είναι το Krio το οποίο είναι του στυλ vigo sand που μου άρεσε από τα bebe jou και τώρα μπερδεύτηκα. Και οι δυο ξέρω είναι πολύ αξιόπιστες εταιρείες οπότε μάλλον οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά...ακόμη και οι τιμές τους είναι παρόμοιες...

Με βλέπω από Δευτέρα να είμαι στα τηλέφωνα σε καταστήματα που έχουν το σετ krio για να το δω και από κοντά...αλήθεια το έχει αγοράσει αυτό καμιά σας?

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

egw kounia pira apo ton asteria exei katastimata kai sto menidi pou einai kai to ergostasio kai sthn nea filadelfia.einai polu kalh poiotika kai me oles tis prodiagrafes.oi times tou einai ligo kalhteres apo ta ala katastimata pou pernoune kai promithia gia thn polish.mporeis na kaneis oti sxedio theleis kai oti xrwma theleis.exei shmbash kai me kapoious dimosies uphresies kai exeis ekptosh apo 15-20% .exw minei polu euxaristimenh me thn epilogh mou .otan mou thn feroun tha anebasw foto.einai zaxari me prasino kai exei sxedio ena xazo saligari.

ylSkp1.pngrwLVp1.png

καλησπέρα σε όλους.

Εγώ σκέφτομαι να πάρω το κρεβατάκι VIKY από το PRENATAL.Έχει ρόδες, συρτάρι, και κοστίζει 189 ευρώ. Δεν ξέρω όμως αν η ποιότητα είναι καλή και αν τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Έχετε καμιά ιδέα? :D

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

• 4 months later...
καλησπέρα σε όλους.

Εγώ σκέφτομαι να πάρω το κρεβατάκι VIKY από το PRENATAL.Έχει ρόδες, συρτάρι, και κοστίζει 189 ευρώ. Δεν ξέρω όμως αν η ποιότητα είναι καλή και αν τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Έχετε καμιά ιδέα? :D

εγώ είδα ένα πράσινο στα prenatal, και μου άρεσε, δεν έχω κοιτάξει κι αλλού και δεν ξέρω αν πληρεί τις προδιαγραφές, πάντως τα bebe-jou για να είμαι ειλικρινής μου φαίνονται λίγο μονοκόμματα, πολύ όγκος και σε μικρή ποικιλία χρωμάτων, θέλω ακόμη να κοιτάξω για vibel (μου τα παρουσιάσαν ως πολύ ψαγμένα, αλλά μου φαίνονται λίγο φλύαρα στο site, θα ήθελα πιο minimal), και στα laro, είχα δει στο site επίσης μία πράσινη/τσαγαλί κούνια, απλή που μου άρεσε, είναι και τα stokke, θα κοιτάξω κι αυτά

1FdQp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμείς πήραμε από το lapin κούνια με 400 ευρώ περίπου σε λευκό ξύλο με το στρώμα (λάτεξ με τρύπες για να αναπνέει στα 200 ευρώ)να ανεβοκατεβαίνει σε 3 θέσεις και κάγκελα σταθερά. Μαζί όμως σου δίνουν και πλαινά τα οποία αλλάζεις όταν βγάζεις τα κάγκελα, πιστεύω ότι θα με βολέψει. Η αλλαξιέρα-συρταριέρα γύρω στα 500 ευρώ με τρία φαρδιά συρτάρια για αποθήκευση.

QZ9ep3.png

εμείς από το στράτα στρατούλα κούνια που κατεβαίνουν τα κάγκελα σε χρώμα εκρού - μελί με σχέδιο happy donkey ,στρώμα latex - κοκοφοίνικας dunlopillo, κουνουπιέρα και πάντα happy donkey. παραλαβή 4 Μαίου

EUdTp3.png

4f73c22695.png

καλημερα, εμεις πηραμε απο τα ΗΡΑ μια πολύ όμορφη, 270€ (αρεσε στον μπαμπα και στην πεθερα, αυτή αλλωστε την πηρε) εμενα μου ειχε αρεσει πιο πολύ μια με 170€

http://www.ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=12&the2id=18&theid=18&open1=12&open2=18

(μου αρεσε το 1ο πηραμε το 3ο) στο κανουν με οτι αποχρωση και σχεδιο θελεις, εχει μασητικο προστατευτικό για τα δοντια στα κεγκελα, κατεβαινει το καγκελο, εχει 1 συρταρι, γενικά με βολεψε, το στρωμα που πηρα ειναι απο τα πιο ακριβα, 150€ αλλά και με 60 € βρισκεις πολύ καλό.

Κι εμείς από τα ΗΡΑ την είχαμε αγοράσει στο πρώτο παιδί (πριν 5,5 χρόνια) μαζί με την συρταριερα, ήταν αρκετά ακριβά θυμάμαι αλλα αθάνατα μέχρι πρόσφατα κοιμόταν σ'αυτό (γινόταν κρεβατάκι) είναι σαν αυτό στο λινκ

http://www.ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=38&theid=38&open1=11&open2=38

αλλά είχαμε ζητήσει να μην έχει κανένα σχέδιο γιατί δεν θέλαμε τότε να μαθουμε το φύλο του μωρού και ήταν ουδέτερο

• 8 months later...
Αυτήν εδώ την εταιρεία εννοείς? http://www.pali-design.com

Και που στην Ελλάδα μπορείς να βρεις προϊόντα τους...η σειρά milano μου έκανε ένα κλικ να πω την αλήθεια...

Και εμείς PALI αγοράσαμε, αφου ψαχτήκαμε λιγο λογω..Ευαγγελάτου ,αλλα βρήκαμε πολλές εταιρείες που εχουν τις προδιαγραφές . Εμείς την αγοράσαμε απο ελληνικό site γιατι δεν διακινδυνευω ειδικα έπιπλο να μου έρθει απο εξωτερικό (διαβαζω οτι 8 στα 10 έρχονται προβληματικά) πήραμε το sole απο http://www.ntosas.gr/

Πάντως κάνε και κανένα παζάρι γιατι τώρα ειδικά στις εκπτώσεις σίγουρα κάτι θα κερδίσεισ, εμεις εκείνη την εποχή μας έκανε και δώρο ενα παρκοκρέβατο διπλο , πολυ καλό και όταν αγοράσαμε και το καρότσι μας κάνανε και πολύ καλή τιμή.:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...