Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λέιζερ στα μάτια

Νίκη

Recommended Posts

Ναι Ευδοκία!! Από τις 1 περίπου ως και τις 3.40 που ένιωσα έντονο σπρώξιμο.... 3.50 γέννησα...!!!

Μιμίκα καλά ναι... αλλά ένα άγχος το έχω... αφού με ξέρεις τώρα!!! :(

Στέλλα σε ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά!

Μόλις κλείσω ημερομηνία θα σας πω.... !!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:(:(:(:(

Δε σας είπα...

Το ραντεβού μετακινήθηκε για τις 10/12... δεν κατάφερα να πάω χθες!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Νίκη είπε:
:(:(:(:(

Δε σας είπα...

Το ραντεβού μετακινήθηκε για τις 10/12... δεν κατάφερα να πάω χθες!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν πειράζει Νικούλα μου.Υπομονή λίγες μέρες ακόμα!Εδώ περιμέναμε 9 μήνες να γεννήσουμε!Στις λίγες μέρες θα κολλήσουμε? :wink:

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας (και όλους),

μόλις χθες έκανα επέμβαση στα μάτια με λέιζερ και γράφω δι' αντιπροσώπου. Ήταν μια εύκολη και ανώδυνη επέμαση, απλά λίγο αγχωτική γιατί έπρεπε κάθε στιγμή το μάτι να εστιάζει σε συγκεκριμένο σημείο. Τώρα βρίσκομαι στο σπίτι και για 4 ημέρες θα πρέπει να αποφεύγω να έρχονται τα μάτια μου σέ άμεση επαφή με νερό απορρυπαντικά και σκόνες. Επίσης δεν μπορώ να κάτσω στον υπολογιστή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πάρω αγκαλία τη μικρή.

Ξέχασα να πω πως έκανα την επέμβαση που έχει να κάνει με χαμηλή μυωπία. Η διαδικασία για μεγαλύτερους βαθμούς μυωπίας (απ' όσο μου έχουν πει)είναι πιο σύνθετη αλλά επανέρχεσαι σε μία μόλις μέρα.

Φιλιά.

AFRODITI είπε:

μόλις χθες έκανα επέμβαση στα μάτια με λέιζερ και γράφω δι' αντιπροσώπου. Ήταν μια εύκολη και ανώδυνη επέμαση, απλά λίγο αγχωτική γιατί έπρεπε κάθε στιγμή το μάτι να εστιάζει σε συγκεκριμένο σημείο. Τώρα βρίσκομαι στο σπίτι και για 4 ημέρες θα πρέπει να αποφεύγω να έρχονται τα μάτια μου σέ άμεση επαφή με νερό απορρυπαντικά και σκόνες. Επίσης δεν μπορώ να κάτσω στον υπολογιστή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πάρω αγκαλία τη μικρή.

Ξέχασα να πω πως έκανα την επέμβαση που έχει να κάνει με χαμηλή μυωπία. Η διαδικασία για μεγαλύτερους βαθμούς μυωπίας (απ' όσο μου έχουν πει)είναι πιο σύνθετη αλλά επανέρχεσαι σε μία μόλις μέρα.

Φιλιά.

Μπράβο!!!!!! Περιμένω ΠΜ με λεπτομέρειες αν έχεις όρεξη κάποια στιγμή που θα μπορείς να καθίσεις στον υπολογιστή σου!

AFRODITI είπε:

Φιλιά.

Μπράβο Αφροδίτη... Μόλις αναρρώσεις θέλουμε λεπτομέρειες...

Αντε και στα δικά μας εμείς οι γκαβούλιακες... :lol::lol:

dev277pr___.png

Α ναι! Ακόμα καλύτερα... να μας γράψεις εδώ να τις δούνε όλες οι κοπέλες που θέλουν να κάνουν λέιζερ!!

Διαφημίσεις

OK λοιπόν, αφού είναι αίτημα λαού... :D:D:D

Ήμουν στο ιατρείο από τις εννέα και μισή το πρωί, εγώ και αρκετός άλλος κόσμος που είχε κλείσει ραντεβού για την ίδια διαδικασία. Είχε ήδη προηγηθεί ένα ραντεβού με το γιατρό για ελεγξει τη μυωπία μου. Συνοδευόμουν από τον άντρα μου, γιατί όπως διαπίστωσα αργότερα θα χρειαζόμουν βοήθεια για να αποχωρήσω μια που τα έβλεπα όλα θολά και δεν άντεχα το φως. Στις δύο ώρες που ακολούθησαν μέχρι την επέμβαση έγιναν κάποιες εξετάσεις σε μηχανήματα και κατά διαστήματα μου έδιναν κάποια κολλύρια και μου έβαλαν μια πολύ-πολύ κρύα μάσκα στα μάτια. Να μην ξεχάσω να πω ότι σε κάποια φάση μου έδωσαν κάποιο χάπι να πάρω, μου ήρθε όμως φλασιά εκείνη τη στιγμή και τους ρώτησα αν ενδείκνυται για το θηλασμό. Μου το πήραν αμέσως από τα χέρια και αργότερα έμαθα ότι ήταν Λεξοτανιλ για να είμαι χαλαρή κατά τη διάρκεια της επέμβασης. (Τώρα σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να το είχα πάρει και στο καπάκι να θηλάσω τη μικρή, γιατί το βασανάκι μουμου έδωσε και κατάλαβα με τα συνεχή της ξυπνήματα εχθές το βράδυ. :P:P:P . Τεσπά.)

Η επέμβαση διήρκεσε περίπου 10-15 λεπτά, κατά τα οποία ήμουν ξαπλωμένη και έπρεπε να κοιτάζω διαρκώς ένα πράσινο φως. Το δύσκολο ήταν να κρατήσω το μάτι μου εντελώς ακίνητο όπως μου υπαγόρευσε ο γιατρός. δεν ένοιωσα πόνο, παρά μόνο κατά διαστήματα μία πίεση στο μάτι και λίγη παγωμάρα τη στιγμή που μου έσταζαν μέσα κάποιο υγρό. Σηκώθηκα αμέσως και έφυγα αφού πρώτα μου έδωσε ο γιατρός κάποιες συμβουλές για το τι θα πρέπει να αποφύγω τις επόμενες ημέρες. Ενδεικτικά σας αναφέρω, ότι δεν πρέπει να πλένω το πρόσωπό μου, να κοιτάζω το φως κατάματα, να ασχολούμαι με δουλειές του σπιτιού που έχουν να κάνουν με σκόνη και απορρυπαντικά (να είναι καλά η μανούλα μου δεν θα βρωμίσουμε) και να κοιτάζω υπολογιστή. Επίσης μου έδωσε πέντε κολλύρια τα οποία θα πρέπει να βάζω για αρκετές ημέρες, όπως υποψιάζομαι. Δεν πονάω καθόλου, νοιώθω όμως τα μάτια μου να στεγνώνουν συνέχεια.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστιμένη και από το γιατρό και από τη διαδικασία (το αποτέλεσμα θα φανεί) με μοναδική ένσταση ότι πήγαν να μου δώσουν το χαπάκι χωρίς να με ενημερώσουν για τι πρόκειται.

Όνομα του γιατρού και τιμή θα προτιμούσα να μη γράψω στο forum για να μη θεωρηθεί διαφήμιση, ευχαρίστως όμως να απαντήσω με πμ σε όποια/ον ενδιαφέρεται.

Κυρίες μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Νικούλα, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην επέμβασή σου!!!

Αφροδιτούλα άκρως κατατοπιστική... Σε ευχαριστούμε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας! Ήθελα να σε ρωτήσω μόνο, ο γιατρός μου, μου ανέφερε πως θα πρέπει να έχω γυαλιά ηλίου μαζί μου για όταν φύγω καθώς και για το σπίτι τις επόμενες μέρες... Είχες και εσύ??

Ναι Νίκη μου ξέχασα να το αναφέρω. Τα γυαλιά θα τα χρειστείς γιατί το εξωτερικό φως δεν αντέχεται ακόμη και με συννεφιά. Τώρα, για το σπίτι εμένα δεν μου χρειάζονται, όμως έχω χαμηλό φωτισμό και κατεβασμένες τις τέντες.

Και πάλι σε ευχαριστώ Αφροδίτη μου... αλλά σε παρακαλώ μην κάθεσαι στον υπολογιστή για την ώρα άσε να περάσουν 3-4 μέρες μη σε πειράξει...

re koritsia thelo na kano kai ego varethika me gialia-fakoys.....

na fantateite exo to sindromo ton fakon epafis dld esoterika st aspro

meros toy matioy kai stis akres pros ta mesa exo mia kitrini mpilitsa...

ayto moy eipe o giatros einai to sindromo ton

fakon epafis...

varethika vale vgale,kalokairi i tin mia den vlepeis xoris gialia i xaneis

fakoys apo nero klp klp.....

alla eimai fovitsiara ligo kai den boro na to paro apofasi,ase poy kai

ta xrimata einai thema ....

anyway idomen

..sine qua non..

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

εχω κάνει επέμβαση πρίν τρία χρόνια. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη και ζήλεψαν όλοι οι φίλοι μου οι στραβούλιακες και έκαναν και αυτοί .πρεέπι να σε εξετάσουν να δούν εαν έχεις κατάλληλο πάχος κερατοειδούς και κάποιες ειδικές εξετάσεςι και μετά θα σου πουν εαν μπορείς να κάνεις. Η εγχείρηση διαρκεί 5 λεπτά. Για 10 ημέρες προσέχεις να μην πάει νερό στα μάτια σου και ούτε σκόνη και μετά είσαι τζάμι. Βλέπεις την ίδια μέρα λίγο θολά αλλά στις δύο πολύ καθαρά.

k4xS.jpg

• 1 month later...

Ευδοκία, δυστυχώς, είναι στο pause... Ανέβασα 1/4 του βαθμού στο ένα μάτι, θα το ξανακοιτάξω αργότερα το θέμα, ότι μου πει ο γιατρός :cry:

Εγώ πάντως με την εγκυμοσύνη και την γέννα πέταξα έναν ολόκληρο βαθμό....

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω την επέμβαση αυτή... άει στο καλό δεν είναι κατάσταση αυτή.

dev277pr___.png

jodido είπε:
Εγώ πάντως με την εγκυμοσύνη και την γέννα πέταξα έναν ολόκληρο βαθμό....

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω την επέμβαση αυτή... άει στο καλό δεν είναι κατάσταση αυτή.

παρομοιως...

..sine qua non..

Δεν χρειάζεται να σταθεροποιηθεί η μυωπία σε αυτές τις ηλικίες αλλά όταν πρόκειται για εφήβους. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι σωστός προεγχειρητικός έλεγχος. Εγώ δεν είχα σταθεροποιημένη μυωπία και μετά την εγχείρηση εδώ και τρία χρόνια δεν παρουσίασα κανένα πρόβλημα.

k4xS.jpg

ΜΕΛΙΝΑ είπε:
Δεν χρειάζεται να σταθεροποιηθεί η μυωπία σε αυτές τις ηλικίες αλλά όταν πρόκειται για εφήβους. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι σωστός προεγχειρητικός έλεγχος. Εγώ δεν είχα σταθεροποιημένη μυωπία και μετά την εγχείρηση εδώ και τρία χρόνια δεν παρουσίασα κανένα πρόβλημα.

Σε εφήβους δε γίνεται καν αυτή η επέμβαση. Πρέπει να είσαι άνω των 18. Αν από τα 15 ως τα 18 έχεις σταθερή μυωπία, στην κάνει. Αυτό που μου επισήμανε ο γιατρός ήταν ότι για 3 χρόνια πρέπει να είναι σταθερή η μυωπία... Όχι ότι ανέβασα κάτι ιδιαίτερο από βαθμό, αλλά είναι επιφυλακτικός.

Μμμμ το να ανοίγω το πρωί τα μάτια μου και να βλέπω μου μοιάζει με μακρινό όνειρο, αφού έχω 10 βαθμούς μυωπία! Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να κάνω λέιζερ αλλά είμαι πολύ φοβιτσιάρα :roll::?:wink: ακόμα και μετά από 2 καισαρικές

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

• 6 months later...

Σκεφτομαι τον αλλο μήνα να κάνω επεμβαση για μειωση της μυωπιας και η αλήθεια είναι ότι φοβαμαι λιγάκι.Εχω κουραστεί να φοράω φακούς και με έχει επηρεάσει ο άντρας μου ο οποίος είναι πολύ ένθερμος οπαδός του LASER.Εχω κάποια ερωτήματα για όποια από εσας έχει κάνει τη συγκεκριμένη επιμβαση.Καταρχήν μετά από πόσες μέρες μπορείς να βγείς από το σπίτι και αν μπορείς να κυκλοφορήσεις μέρα ή αν ενοχλέι το φώς του ήλιου΄,χρείάζονται πολλές μέρες άδεια από τη δουλειά?Εγώ έίμαι όλη μέρα στον υπολογιστή στη δουλειά και φοβάμαι μήπως έχω προβλημα.Θα μπορώ να σηκώσω το μωρό μου?Είναι επίπονη σαν διαδικασία?Σας τρελανα με τις ερωτηήσεις μου αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός αγχώνομαι όλο και πιο πολύ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...