Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ

mitsi1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bp ξέχασα να σου πω πως επειδή οι ώρες είναι πολλές εμένα ο γιατρός με άφηνε να πίνω λίγο νεράκι. Αλλά μερικές ρουφιές! Εγώ είμαι και fun του νερού και αν δε έπινα θα τρελλαινόμουν!

Όλα καλά θά πάνε. Αν τελικά σου κάνει απόξεση να ξέρεις πως θα είναι πολύ πιο καλό για σένα γιατί δεν θα δημιουργήσει τραύμα στην μήτρα. Σε μένα το τσέκαρα με υστεροσκόπηση μετά και η μήτρα ήταν πεντακάθαρη. Αυτό να σκέφτεσαι και χαλάλι η ταλαιπωρία. Η νάρκωση θα κρατήσει κάμποσο, εγώ έκανα 1 μέρα να συνέλθω.

Ειρήνη το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Η κουνιάδα μυ γεννάει την άλλη βδομάδα και πρέπει να πάω jumbo να πάρω δώρο του μωρού τους, αντί να παίρνω δωράκια του δικού μου!!! Η κουμπάρα μου είναι επίσης 1 εβδομάδα από ότι θα ήμουν εγώ! Συνέχεια για γέννες ακούω αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή. Άπό την μια λέω 'γιατί όχι εγώ' από την άλλη λέω 'να τους πάνε όλα καλά για να πέρνουμε δύναμη'. Με τον καιρό θα το ξπεράσεις μην ανησυχείς!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

eirinik ,σε καταλαβαίνω απόλυτα και έγω με όποια/ον μιλήσω μια εγκυμοσύνη μου ανακοινώνουν ,πονάει λίγο, αλλά τι να κάνεις υπομονή και κοιτάμε μπροστά θα έρθει και η στιγμή μας.

bp δεν το ανακοινώνουν μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο για προλήπτικους λόγους και γλοσοφαγιά ( αν είναι δυνατόν στις μέρες μας ) αλλά το άκουσα και αυτό ,έγω προσωπικά δεν τα πιστεύω αυτά ,αλλά αν γίνει κάποτε με το καλό και έγω αφού φύγει το πρώτο τρίμηνο θα το ανακοινώσω όχι τιποτά αλλό αλλά δεν αντέχω τις ερωτήσεις πια

Κορίτσια σας ευχαριστώ, αλλά φαντάζομαι είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι. Άσε που με έχουν φάει οι τύψεις που ένιωσα άσχημα για τα κορίτσια. Καλά να είναι και εκείνες και τα μωράκια τους. Τόσες μέρες ήμουν καλά και ταράχτηκα χτες αλλά θα μου περάσει. Μαρία μου σου έχω εμπιστοσύνη μήπως είσαι και Σαββατογεννημένη? χιχι. Ο Δεκέμβριος θάναι σημαντικός μήνας και εμένα κάτι μου λέει. Για να δούμε

Ειρήνη μου έχω γεννηθεί 1 Μαΐου και το θεωρώ γουρλίδικο. Μέχρι στιγμής ότι λέω όντως γίνεται. Και για την παλινδρόμηση είχα ένα ένστικτο μέρες πριν. Είχα διαρκώς την αίσθηση ότι δεν θα ξαναάκουγα την καρδούλα του μωρού και όντως έτσι έγινε.

Θα δεις όλα θα πάνε καλά! Έχω πολύ καλό προαίσθημα!

EixMp3.png

Διαφημίσεις

Ο λόγος που δεν το ανακοινώνουν δεν είναι μονάχα η γλωσσοφαγιά αλλά σκέφτονται και το ενδεχόμενο κάτι να μην πάει καλά. Δυστυχώς και εμείς το ανακοινώσαμε γύρω γύρω και σε άτομα που δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές και τρέμω για την στιγμή που θα με δει κανείς και θα μου πει 'που είναι η κοιλίτσα σου καλέ?Δεν φύσκωσες ακόμη?

Πάντως την γλωσσοφαγιά δεν την πιστεύω και εγώ αλλά θα σας πω κάτι. Έχουμε μια νοικάρα στον κάτω όροφο που είχε φαγωθεί να μάθει αν είμαι έγκυος. Ρωτούσε την αδερφή μου δεν έπαιρνε απάντηση, τις ανιψιές μου το ίδιο, ξαναρωτούσε τίποτα. Τελικά ρώτησε την μάνα μου και της είπε πως είμαι. Την επομένη πήγα στον γιατρό και μου είπε γα παλινδρόμηση!!!

Τυχαίο θα μου πείτε αλλά επειδή κανείς δεν μας το πιστοποιεί, όταν έρθει με το καλό η επόμενη φορά σκέφτομαι να μην το πούμε ούτε στους γονείς μας!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Αχ βρε κοριτσάκι μου να σαι καλά. Όταν μείνω με το καλό έγκυος ελπίζω να μείνεις και εσύ ή να έχεις μείνει ήδη για να μπορώ να μοιράζομαι μαζί σου τη χαρά όπως μοιράζομαι τώρα και τη θλίψη. Αυτό ισχύει και για τις υπόλοιπες παρευρισκόμενες κορίτσιαααααα

female ακριβώς τα ίδια και έγω το είχαν μάθει οι πάντες αφου να φανταστείς μετά από ένα χρονο περίπου μετα την παλλίνδρομη θα πηγαίναμε κάπου και η κοπέλα που θα με φιλοξενούσε με ρώτησε το μώρο θα κοιμηθεί μαζί σας ; :shock:

Ο λόγος που δεν το ανακοινώνουν δεν είναι μονάχα η γλωσσοφαγιά αλλά σκέφτονται και το ενδεχόμενο κάτι να μην πάει καλά. Δυστυχώς και εμείς το ανακοινώσαμε γύρω γύρω και σε άτομα που δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές και τρέμω για την στιγμή που θα με δει κανείς και θα μου πει 'που είναι η κοιλίτσα σου καλέ?Δεν φύσκωσες ακόμη?

Πάντως την γλωσσοφαγιά δεν την πιστεύω και εγώ αλλά θα σας πω κάτι. Έχουμε μια νοικάρα στον κάτω όροφο που είχε φαγωθεί να μάθει αν είμαι έγκυος. Ρωτούσε την αδερφή μου δεν έπαιρνε απάντηση, τις ανιψιές μου το ίδιο, ξαναρωτούσε τίποτα. Τελικά ρώτησε την μάνα μου και της είπε πως είμαι. Την επομένη πήγα στον γιατρό και μου είπε γα παλινδρόμηση!!!

Τυχαίο θα μου πείτε αλλά επειδή κανείς δεν μας το πιστοποιεί, όταν έρθει με το καλό η επόμενη φορά σκέφτομαι να μην το πούμε ούτε στους γονείς μας!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έτρεξα και το ανακοίνωσα παντού....Τόση χαρά πια που να κρυφτεί...

Στην δεύτερη..κάτι μου έλεγε να μην το πω...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Το ανακοίνωσε ο άντρας μου στους γονείς του..και μετά απέβαλλα :cry:

Τώρα είπα ..αν ξαναμείνω έγκυος....θα του ράψω το στόμα :lol::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Το προηγούμενο μήνυμα πήγαινε στη μαρία αλλά δεν πρόλαβε να καταχωρηθεί.

female μου έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω. Λίγες μέρες πριν παλινδρομήσουν τα δικά μου με είχε πάρει μια θεία του άντρα μου που δεν έχει παιδιά και παιδεύτηκε πάρα πολύ και μου μίλαωε λες και τα είχα χάσει ήδη. Μου έκανε φοβερή εντύπωση. Δεν θέλω να παρεξηγώ τον κόσμο αλλά είναι να μην επηρεάζεσαι?

Διαφημίσεις

Αχαχαχα mama nenekas με έκανες και γέλασα! Και εμένα ο άντρας μου βρε παιδιά πως να κρυφτεί? Γελούσαν και τα μουστάκια που δεν έχει!

Ειρήνη σε τι φάση είσαι τώρα? Περιμένεις να περάσεις και πόσος καιρός?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ. Δεν θα το πούμε πουθενά την επόμενη φορά. Ούτε στους γονείς μας. Για την ακρίβεια εγώ από τώρα δεν τους λέω τίποτα για την πορεία μου. Αν τελείωσαν τα αντισυλληπτικά, αν αδιαθέτησα, πότε θα πάω στο γιατρό και τα σχετικά.

Την προηγούμενη φορά με την παλινδρόμηση ο πεθερός μου με έφτασε στα όρια της απόγνωσης. Έκλαιγε τόσο πολύ όταν του το είπαμε που ενώ αρχικά προσπαθούσα να είμαι ψύχραιμη και ανέλαβα εγώ να τον συνεφέρω, στη συνέχεια πήρε στον άντρα μου κοντά 2 βδομάδες να συνεφέρει εμένα από το σοκ.

Για τους μακρινούς δεν το συζητώ, και οι κοντινοί μας άνθρωποι όμως μέσα στη δική τους ψυχολογία μας επηρεάζουν χωρίς να το θέλουν.

EixMp3.png

Κορίστια εμένα τα πεθερικά μου έκαναν 2 μήνες να με πάρουν τηλ μόλις το έμαθαν!!!! Από στεναχώρια μου είπε ο σύζυγος και επειδή δεν είχαν τι να πουν, από γαιδουριά και αναισθησία λέω εγώ!!

Αλλα δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά και να σκάσουνε όλοι από το κακό τους!!!

Την επόμενη φορά παιδιά ο μόνος 'τρίτος' που θα το ξέρει θα είστε εσείς!!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

κοριτσια,

μπαινω και εγω στην παρεα (και εγω τον Αυγουστο ειχα αποβολη την 8η εβδομαδα)

το πηρα πολυ ψυχραιμα, κανενας απο το στενο μου κυκλο δεν τολμησε να δειξει οτι στενοχωρηθηκε, ολοι κανανε τους καραγκιοζηδες για να μην πεφτω.

Το θεμα ειναι οτι το ξεπερασαμε και αυτο, ειμαι καλα, επανηλθα στα φυσιολογικα μου, αλλα το παλεψα πολυ....

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

1 παλλίνδρομη 8ης εβδομάδας

αιτία: ακόμη την ψάχνουμε....

female μου έχω να πάρω άλλα 6 αντισυλληπτικά και μόλις μου έρθει περίοδος θα πάω να με δεί ξανά. Μου είπε ότι μετά την πρώτη περίοδο είμαι ελεύθερη ξανά για προσπάθειες. Εσύ?

Πάντως πολύ στεναχωριέμαι για τα πεθερικά σου γιατί έτσι?

Διαφημίσεις

Zinoula καλώς ήρθες στην παρέα μας αν και είναι λίγο οξύμορο αυτό. Προτιμότερο ειναι να μεινόμαστε αντί να αυξανόμαστε.

Για πες μας λίγο για σένα? Ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη? Τι ακριβώς έγινε? Έκανες απόξεση?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κορίστια εμένα τα πεθερικά μου έκαναν 2 μήνες να με πάρουν τηλ μόλις το έμαθαν!!!! Από στεναχώρια μου είπε ο σύζυγος και επειδή δεν είχαν τι να πουν, από γαιδουριά και αναισθησία λέω εγώ!!

Αλλα δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά και να σκάσουνε όλοι από το κακό τους!!!

Την επόμενη φορά παιδιά ο μόνος 'τρίτος' που θα το ξέρει θα είστε εσείς!!!

female.... :wink:

Πρέπει να μας προσθέσουν περισότερα emoticons...Έχουμε τόσα συναισθήματα να αποδώσουμε :cool:

VxpTp3.png

lewJp3.png

η ιστορια μου ειναι ολιγον μεγαλη

ειμαι 32 ετων

πριν κανα 2 χρονια ανακαλυπτουμε ανωμαλες μορφες σπερματος,

κανω 3 σπερμ/σεις τζιφος

κανω 1η εξωσωμ. αρνητικο

κανω 2η εξωσωμ. αρνητικο

κανω 3η εξωσωμ. θετικο αλλα δεν ειδαμε ποτε σακο...απεβληθει μονο του

μετα φυσιολογικη εγκυμοσυνη, εξωμητρια αποβολη, το πηρα ειδηση απο κατι πονους, ευτυχως...δεν εκανα χειρουργειο κτλ..δεν επαθα καμια ζημια, με αντιβιωση που μου εδωσε ο γιατρος πηγαν ολα καλα

μετα απο 2 μηνες παλι φυσιολογικη συλληψη, υψηλη χοριακη, ακουμε καρδια αλλα την 8η εβδομαδα τελος..

τα εχω ψαξει ολα, δεν μου βρηκαν τιποτα

ψαξαμε και το εμβρυο, καμια ανωμαλια

οποτε συνεχιζουμε και ελπιζουμε!!!

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

1 παλλίνδρομη 8ης εβδομάδας

αιτία: ακόμη την ψάχνουμε....

Zinoula στην περίπτωσή σου το θετικό είναι πως πιάνεις φυσιολογικά και δεν χρειάζονται άλλες διαδικασίες!

Όσο για την παλίνδρομη τι να πούμε παραπάνω, τα έχουμε δει όλα πλέον!

Mama έχεις δίκιο αλλά καλά που η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και μας δίνει δυνατότητες!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Τελικά αυτό με τη γλωσσοφαγιά το λένε πολλοί. Εγώ πάντως δεν το πιστεύω, ακόμη κι αν προσπαθούν να με πείσουν για το αντίθετο.

Το είπα σε αρκετό κόσμο, γιατί θεωρούσα πως και κάτι να μην πάει καλά, δεν με νοιάζει αν με συζητάνε. Στο κάτω κάτω αποβολή θα είχα, δε θα είχα κάνει και κανένα έγκλημα. Λες και τό 'ξερα όμως και φρόντισα να μη μαθευτεί στο χωριό, γιατί εκεί το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει. Να φανταστείτε μια θεία μου διαδίδει ότι χωρίζω με τον άντρα μου όπου να' ναι. Κι αυτό το λέει, επειδή πήγα στο χωριό μια βδομάδα μόνη μου χωρίς το σύζυγο. Εγώ είχα άδεια, αυτός δεν είχε. Γιατί να καθίσω στην Αθήνα και να με τρώει η ζέστη. Κι όμως, συμπέρανε ότι δεν τα πάω καλά με το σύζυγο, άρα χωρίζω.

Θα περιμένουν πολύ ακόμη, για να χωρίσω χε,χε. :lol:

Όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα τι θα πουν και στο χωριό, απλώς εκεί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει και θα αποτελώ τροφή στη συζήτησή τους για κανένα μήνα, μέχρι να βρουν καινούριο θέμα.

Την επόμενη φορά κι εγώ δε θα το πω πουθενά, μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο και να πάνε όλα καλά. Δεν αντέχω τις ερωτήσεις. Να σκεφτείτε ότι τώρα με την παλλίνδρομη και ενόψει της απόξεσης το τηλέφωνό μου χτυπούσε ασταμάτητα. Από ενδιαφέρον βέβαια έπαιρναν οι άνθρωποι, δε λέω, αλλά κάποια στιγμή χθες το βράδυ πραγματικά κουράστηκα. Το πιο σπαστικό απ' όλα ήταν ότι κάποιες φίλες επέμεναν να πάω και σε άλλο γιατρό, γιατί μπορεί να μην είδε ο γιατρός καλά. Τους λέω "Δεν είναι καμιά πυρηνική φυσική να δεις ένα έμβρυο μέσα σ' ένα σάκο. Έλεος. Αν δεν μπορεί να το δει αυτός ο γιατρός που θεωρείται κορυφή στο χώρο του, γιατί να μπορεί να το δει ένας άλλος?". Μου λέγανε "Όχι, πήγαινε, κι αλλού". Ε, δεν μπορώ να κάθομαι να υπερασπίζω τώρα και το γιατρό μου και να δικαιολογώ τις ενέργειές του.

Ακόμη ένα κορυφαίο που μου είπανε είναι ότι, εφόσον έχω υψηλή χοριακή, λογικά πάνε όλα καλά και να μη βιαστώ να κάνω την απόξεση. Αν δεν είχα έμβρυο, η χοριακή θα είχε πέσει. Τους είπα την εξήγηση που έδωσε ο γιατρός για τη χοριακή, τίποτε, δεν το καταλάβαιναν.

Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις απαντήσεις σας σχετικά με την απόξεση. Να σκεφτείτε ότι μίλησα με την ξαδέλφη μου πριν από λίγο που είχε κάνει απόξεση στην 11η εβδομάδα, όταν διαπιστώθηκε ότι σταμάτησε να χτυπά η καρδούλα του εμβρύου, και με βρήκε πολύ ενημερωμένη, χάρη σ' εσάς.

5f27b8bd0c.png

Ειρήνη μου εμένα ο γιατρός μου είπε σε 6 μήνες πάλι. Μου φάνηκε μεγάλο το διάστημα και ζήτησα δεύτερη γνώμη από δημόσιο πανεπιστημιακό γιατρό. Η δεύτερη λοιπόν γιατρός μου έκανε υστροσκόπηση αμέσως μετά την πρώτη περίοδο και μου είπε πως μπορώ να μείνω αμέσως έγκυος. Επειδή όμως ο δικός μου γιατρός μου είχε ητήσει να κάνω εξετάσεις, προτίμησα να μην βιαστώ. Να περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μετά. Τέλος του μήνα θα είμαι έτοιμη αλλά επειδή ακολουθεί ταξίδι τον Νοέμβριο θα το αφήσουμε ακόμη. Συνολικά θα προσπαθήσουμε μετά τους 4 μήνες.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Γλυκιά μου bp μην ακούς κανένα και τις συμβουλές που σου δίνει. Αφού εμπιστεύεσαι το γιατρό σου, άκου μόνο ότι εκείνος θα σου πει που ξέρει και το ιστορικό σου. Όσο για τα τηλέφωνα, εγώ επειδή ήμουν πολύ άσχημα μετά την απόξεση, ακόμα όμως και σήμερα σχεδόν ένα μήνα μετά που είμαι σε πολύ πολύ καλή ψυχολογία, σηκώνω μονο τα τηλέφωνα που θέλω. Απαντάω μόνο σ' εκείνους που τη στιγμή εκείνη θέλω να τους μιλήσω. Οι υπόλοιποι μπορούν ακόμα και να παρεξηγηθούν αν θέλουν. Η δική μου η ψυχολογία είναι πάνω απ' όλα. Και το λέω αυτό γιατί έχω κουραστεί κι εγώ να εξηγώ και ορισμένοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι αντί να βοηθάνε απλά με γυρνάνε πίσω.

Αυτή τη στιγμή έχεις εσύ προτεραιότητα. Κάνε ότι εσύ κρίνεις σκόπιμο και σωστό για τον εαυτό σου.

Και μιά συμβουλή από μια μεγάλη και έμπειρη γυναίκα που μου την είπε κι εμένα πριν λίγο καιρό. Ότι και να σου λένε οι γύρω σου, και τρελή θα θέλουν να σε βγάλουν, το ένστικτό σου να το ακούς. Θα σε σώσει από πολλές κακοτοπιές.

EixMp3.png

mariakar, δίκιο έχεις.

Ακούστε κάτι άλλο να γελάσετε.

Βρίσκω σήμερα στο δρόμο τον παιδικό μου φίλο με τον οποίο είμαστε κολλητοί από την μέρα που γεννηθήκαμε. Σημειωτέον ότι είμαι κολλητή και με τη γυναίκα του. Είχα να τον δω ένα μήνα (γιατί έλειπε ταξίδι) και είχε μάθει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης από τη γυναίκα του.

Χαιρετιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε, φιλιόμαστε και μου λέει:

- Τι κάνεις bp?

- Τι να κάνω χρυσέ μου, αφού τα έμαθες τα νέα

- Καλά, τελικά ανεμογκάστρι είχες?

- Έτσι φαίνεται, ανεμογκάστρι ήταν. (Σημειωτέον ότι πρέπει να γούρλωσα ελαφρώς τα μάτια στη λέξη "ανεμογκάστρι").

- Εντάξει, μου λέει, μη λέμε "ανεμογκάστρι", δεν είναι σωστό, απλώς έγινε η σύλληψη αλλά δεν προχώρησε.

- Ε, τέλος πάντων, σαν ανεμογκάστρι ήταν.

Δε θύμωσα καθόλου - παρόλο που αρχικά μου ήρθε κάπως το ανεμογκάστρι - θες γιατί είναι καλός φίλος και ξέρω ότι μ' αγαπάει, θες γιατί ήθελε να πει κάτι αστείο και ήταν ελαφρώς αποτυχημένο, θες γιατί μετά το έσωσε λέγοντας ότι δεν είναι σωστό που το είπαμε ανεμογκάστρι, θες γιατί ήταν άντρας και οι άντρες καμιά φορά λένε και καμιά ψιλοχοντράδα.

Πάντως, αν μου το έλεγε γυναίκα αυτό το "ανεμογκάστρι" θα τα έπαιρνα πολύ χοντρά στο κρανίο και δεν θα της ξαναμιλούσα.

5f27b8bd0c.png

Αντίστοιχα θύμωσα λίγο με μια φίλη μου.

Όταν είχα διαπιστώσει την εγκυμοσύνη, επειδή δεν περίμενα ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα, τις πρώτες μέρες ήμουν λίγο σε μια έξαψη, θες από την αγωνία και το άγχος, θες από το απότομο, θες και από ενθουσιασμό αναμεμειγμένο με αγωνία.

Όταν λοιπόν ο γιατρός μου έκανε για πρώτη φορά λόγο για παλλίνδρομη, το συζητούσα με μια φίλη μου που μόλις είχε γεννήσει και μου λέει "Ε, εντάξει, κουτί σου ήρθε, αφού έτσι κι αλλιώς δεν το ήθελες".

"Χρυσή μου" της λέω "άλλο να σου έρθει ξαφνικό και να προσπαθείς να το συνειδητοποιήσεις κι άλλο να μην το θέλεις".

Εκεί πετάχτηκε και μια κοινή μας φίλη και της λέει ότι είπε βλακεία και το βούλωσε.

Εκεί ρε παιδιά, εκνευρίστηκα, γιατί πραγματικά μου φάνηκε χοντράδα και γιατί περίμενα λίγη διακριτικότητα από μια κοπέλα που μόλις είχε γίνει μάνα και είχε περάσει πολύ πρόσφατα τη φάση της εγκυμοσύνης.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά με έβαλε και στο τριπάκι να σκέφτομαι ότι μήπως δεν πήγε καλά η εγκυμοσύνη, επειδή δεν πέταξα στα ουράνια μόλις τη διαπίστωσα και το κατάλαβε το μωρό και κάτι τέτοιες βλακείες.

5f27b8bd0c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

• Δημιουργία νέου...