Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαφτιση διδυμα κοριτσακια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://stardustwork.blogspot.gr/search/label/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%20%CE%B2%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82

το δικο μας ειναι απο εδω... εμεις βεβαια πηραμε ολο το σετ... αλλα νομιζω οτι μονο το παγκακι εχει 50-60? δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια... δεν χανεις να κανεις μια ερωτηση στην κοπελα... το κουτι απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραιο...

το μαγαζι που βρισκεται; αν εινια θεσσαλονικη με ενδιαφερει παρα πολυ. και για το κουτι και για το σετ ολο

το μαγαζι που βρισκεται; αν εινια θεσσαλονικη με ενδιαφερει παρα πολυ. και για το κουτι και για το σετ ολο

αθηνα ειναι η κοπελα, δεν εχει μαγαζι... τα στελνει οπου θελεις, εμενα μου τα εστειλε ξανθη και ολα μια χαρα...

an1cJTKHg3D0000MTg3ZHw4MTM1NDZsaGF8SCBLQVJBTUVMVFNBIE1BUyBFSU5BSSA.gif

Αθηνα μενω απλα ειμαι απο Βορεια Ελλαδα...οποτε περιμενω ενημερωση

Στην Αγ.Μάρκου έχω δει αρκετά με καλές τιμές, όπως

http://www.vaptisi.gr/

http://www.baptisi-gamo.gr/profile.php?lang=1

Έχει κι άλλα εκεί γύρω!

EkcAp3.png

αθηνα ειναι η κοπελα, δεν εχει μαγαζι... τα στελνει οπου θελεις, εμενα μου τα εστειλε ξανθη και ολα μια χαρα...

εσυ μονο με μειλ επικοινωνουσες μαζι της; πληρωσες με αντικαταβολη;

θα κοιταξω θεσσαλονικη αμα βρω κατι και θα της στειλω και μειλ να ρωτησω τιμες.

Διαφημίσεις

εσυ μονο με μειλ επικοινωνουσες μαζι της; πληρωσες με αντικαταβολη;

θα κοιταξω θεσσαλονικη αμα βρω κατι και θα της στειλω και μειλ να ρωτησω τιμες.

ναι με ε μαιλ μιλησα μαζι της, και μετα μου εδωσε και το τηλ της και οτι ηταν μιλουσαμε και στο τηλ. εγω της εβαλα τα χρηματα σε λογαριασμο στην τραπεζα, δεν ξερω με αντικαταβολη αν τα στελνει... με εχει βοηθησει παρα πολυ, οτι προβλημα ειχαι και ηθελα ιδεες, την ρωτουσα...

στειλ της ε μαιλ να σου πει τιμες και να σου στειλει καποια σχεδια μεσω ε μαιλ...

an1cJTKHg3D0000MTg3ZHw4MTM1NDZsaGF8SCBLQVJBTUVMVFNBIE1BUyBFSU5BSSA.gif

• 2 months later...

Καλησπερα

Τελειωσαμε και εμεις επιτελους με τη βαπτιση και ολα ηταν τελεια..

οι μπομπονιερες των μεγαλων

1405.jpg

το προσκλητηριο

2012-06-18214707.jpg

δεντρακι με ζαχαρωτα

677.jpg

το καλαθακι με τα μαστυρικα (ροζ καρω φιογκος,φουξια σταυρουδακι και ροζ ματακι)

430.jpg

ο στολισμος της εκκλησιας εξω(κολυμπηθρα δεν με αφησε ο παππας να στολισω αλλα δεν πειραζει)

680.jpg

Η τουρτα μας

1020.jpg

το τραπεζι υποδοχης

1014.jpg

ελπιζω ο φωτογραφος να τραβηξε στολισμενο το τραπεζι με τα σουπλα και την μπομπονιερα...το τραπεζι υποδοχης με το βιβλιο ευχων...τα ζαχαρωτα και τα χωνακια,καθως και τα παιδικα dvd που ηταν η μπομπονιερα για τα παιδακια

θα επανελθω οταν θα εχω και αλλες φωτο

ελπιζω να σας αρεσαν

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

Πολυ ωραια ολα μπραβο σου! να σου ζησουν τα κοριτσακια σου.

τον Νοεμβριο θα βαφτισουμε και εμεις τα διδυμοκοριτσακια μας. εχω θελω για θεμα πριγκιπισσες. τελικα το κειμενο τι ελεγε? το εβαλες και δεν το ειδα? αυτο που ειπες για το μεγαλο αδερφο μου αρεσε αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.

6Eujp3.png svAfp3.png

Πολυ ωραια ολα μπραβο σου! να σου ζησουν τα κοριτσακια σου.

τον Νοεμβριο θα βαφτισουμε και εμεις τα διδυμοκοριτσακια μας. εχω θελω για θεμα πριγκιπισσες. τελικα το κειμενο τι ελεγε? το εβαλες και δεν το ειδα? αυτο που ειπες για το μεγαλο αδερφο μου αρεσε αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.

Το κειμενακι με βοηθησε μια φιλη απο εδω και εκανα καποιες αλλαγες

Ελπιζω να σου αρεσει...ειναι απλα λιγο μεγαλο,αλλα δεν πειραζει

"Έχω δυο αδελφούλες

όμορφες σαν οπτασίες

δυο μικρές σωστές κυρίες !

Για τη Φαίη και τη Βάσω

υποσχέθηκα εγώ

να τα κάνω όλα ωραία

τέλεια όσο μπορώ!

Έτσι η βάφτιση τους αποφάσισα να γίνει στις 18 Αυγούστου 2012 στις 19:30 στον Ιερό Ναό Κων/νου και Ελένης στην Α.

Όλοι ελάτε να μας δείτε

στη χαρά μας να χαρείτε

δύο σε ένα θα γευτείτε

και γενέθλια και βουτιά

για να μείνει η μέρα τούτη

αξέχαστη παντοτινά!!!

Οι γονείς μου κι εγώ θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στο μυστήριο και μετά να σβήσουμε όλοι μαζί τα κεράκια στην ταβέρνα του παππού μου “Δ”.

Σας περιμένω

Κώστας

Οι γονείς μου

Χρήστος & Γιώτα

Οι νονοί

......................................"

iQSqp3.png

qajOp2.png

Α! για πειτε μου βρε κοριτσια δε μπορω να βρω το σωστο συνδιασμο. θελω να βαλω μεσα στο χαρτινο χωνακι για τα παιδακια και καραμελες σε σακουλακι σκεφτηκα τα σμαρτις που τα τρωνε οοοοοοοοολα τα παιδακια αλλα δεν θελω να βαλω ακομη μια γιατι θα φαινεται πολυ λιγο. Η να βαλω μονο ζελεδακια αυτα με τη ζαχαρη τα μικρα να βγαλω το περιτυλιγμα ομως οπως μου ειπε μια κυρια στο καφεκοπτειο? Στις γυαλες στο τραπεζι θα εχω μαρσελους που θα τις δωσουμε στα παιδακια λογικα.

6Eujp3.png svAfp3.png

Τελειο ειναι μπραβο σε πειραζει να το κλεψω αν αρεσει και στον αντρα μου εννοειτε θα το αλλαξουμε γιατι εμεις θα βαφτιστουμε μονο χαχαχαχαχα

Φυσικα και ΔΕΝ με πειραζει...χαιρομαι πολυ που σου αρεσε

Με το καλο η βαφτιση σας

iQSqp3.png

qajOp2.png

Διαφημίσεις

Α! για πειτε μου βρε κοριτσια δε μπορω να βρω το σωστο συνδιασμο. θελω να βαλω μεσα στο χαρτινο χωνακι για τα παιδακια και καραμελες σε σακουλακι σκεφτηκα τα σμαρτις που τα τρωνε οοοοοοοοολα τα παιδακια αλλα δεν θελω να βαλω ακομη μια γιατι θα φαινεται πολυ λιγο. Η να βαλω μονο ζελεδακια αυτα με τη ζαχαρη τα μικρα να βγαλω το περιτυλιγμα ομως οπως μου ειπε μια κυρια στο καφεκοπτειο? Στις γυαλες στο τραπεζι θα εχω μαρσελους που θα τις δωσουμε στα παιδακια λογικα.

Μπορεις να παρεις απο τα Lidl τα ατομικα smarties τα οποια ειναι σε μικρα πακετακια και να βαλεις μεσα στο χωνακι με το κουτακι τους,ωστε να μην χαλασουν...κια οτι αλλο θελεις.....

Αν και νομιζω οτι καλυτερα να εχεις καλυτερα αδεια τα χωνακια και ολα τα γλυκακια στο τραπεζι,ωστε τα παιδακια να παρουν οτι θελουν...

Ελπιζω να βοηθησα

iQSqp3.png

qajOp2.png

μμπραβο σου, ολα ηταν τελεια.

το δεντρακι με τα ζαχαρωτα πώς το εκανες; εννοω τον κορμο κυριως. τα ζαχαρωτατα εβαες με οδοντογλυφιδες λογικα και η μπαλα ηταν αλυμινοχαρτο ολο η ειχε μεσα και φελιζολ; πως τα στηριξες ολα;

μμπραβο σου, ολα ηταν τελεια.

το δεντρακι με τα ζαχαρωτα πώς το εκανες; εννοω τον κορμο κυριως. τα ζαχαρωτατα εβαες με οδοντογλυφιδες λογικα και η μπαλα ηταν αλυμινοχαρτο ολο η ειχε μεσα και φελιζολ; πως τα στηριξες ολα;

Λοιπον δεν προλαβα να παρω μπαλα απο φελιζολ και ετσι εβαλα αλουμινοχαρτο...στην αρχη μεσα στο αλουμινοχαρτο βαλαμε χαρτι κουζινας για να παρει ογκο...αλλα το βγαλαμε καθως οι οδοντογλυφιδες δεν το τρυπουσαν...οποτε το εσωτερικο ολο αλουμινοχαρτο και με οδοντογλυφιδες τα στερεωσαμε...

ο κορμος ειναι ξυλακια απο σουβλακια(απο Βορεια ελλαδα ειμαι...οποτε εννοω τα ξυλακια απο καλαμακια(τεσπα...γιατι θα ανοιξω με αυτη την κουβεντα αλλο θεμα)

Ειναι 4 μαζι και τα τυλιξα με κορδελα

και τα στηριξα με τις πετρες

Αν εχεις καποια απορια μου λες

iQSqp3.png

qajOp2.png

Φυσικα και ΔΕΝ με πειραζει...χαιρομαι πολυ που σου αρεσε

Με το καλο η βαφτιση σας

ευχαριστω πολυ το αλλαξα λιγο και αρεσε και στο μπαμπα μας!!!

Μπορεις να παρεις απο τα Lidl τα ατομικα smarties τα οποια ειναι σε μικρα πακετακια και να βαλεις μεσα στο χωνακι με το κουτακι τους,ωστε να μην χαλασουν...κια οτι αλλο θελεις.....

Αν και νομιζω οτι καλυτερα να εχεις καλυτερα αδεια τα χωνακια και ολα τα γλυκακια στο τραπεζι,ωστε τα παιδακια να παρουν οτι θελουν...

Ελπιζω να βοηθησα

το σκεφτηκα να εχω αδεια χωνακια αλλα θα γινει πανικος αν περνουν μονα τους νομιζω και στο γιο μου εγω τα ειχα ετοιμα και μια χαρα τα ειχανε παρει!!!

6Eujp3.png svAfp3.png

Καλησπερα εγω ειμαι παλι!!! panaxan στα διδυμακια σου ειχες παρει διπλα και τα μαρτυρικα? δηλ καθε σετ ειχε απο ενα κουτακι η μονο ενα πηρες? γιατι εγω βρηκα κατι ωραια στο νετ αλλα αν παρω δυο κουτια μου βγαινει πολυ....

6Eujp3.png svAfp3.png

Λοιπον δεν προλαβα να παρω μπαλα απο φελιζολ και ετσι εβαλα αλουμινοχαρτο...στην αρχη μεσα στο αλουμινοχαρτο βαλαμε χαρτι κουζινας για να παρει ογκο...αλλα το βγαλαμε καθως οι οδοντογλυφιδες δεν το τρυπουσαν...οποτε το εσωτερικο ολο αλουμινοχαρτο και με οδοντογλυφιδες τα στερεωσαμε...

ο κορμος ειναι ξυλακια απο σουβλακια(απο Βορεια ελλαδα ειμαι...οποτε εννοω τα ξυλακια απο καλαμακια(τεσπα...γιατι θα ανοιξω με αυτη την κουβεντα αλλο θεμα)

Ειναι 4 μαζι και τα τυλιξα με κορδελα

και τα στηριξα με τις πετρες

Αν εχεις καποια απορια μου λες

οκ καταλαβα. και εγω βορειοελλαδιτισσα ειμια. και στην αθηνα χρονια ολοκληρα ποτε δεν εμαθα να παραγγελνω σουβλακι:oops:.

θα το δοκιμασω για ντεκορ. εχω και ξυλακια εχωκαι κορδελα και οδοντογλυφιδες και ζαχαρωτα. δεν εχω κουβαδακι και πετρες αλλα κατι θα σκεφτω.

καλε μιλαμε για πολλη χειροτεχνια οταν κανουμε μονες στολισμο και μπομπο κτλ.

και εγω τελειωσα τις μπομπο, τα σουβλακια με μαρσμελοους για τα παιδακια, τη κολυμπηθρα, τους δισκους για τις μπομπο. τωρα εμειναν λιγα ακομανα κανω για το στολισμο παλι.ουφ

Καλησπερα εγω ειμαι παλι!!! panaxan στα διδυμακια σου ειχες παρει διπλα και τα μαρτυρικα? δηλ καθε σετ ειχε απο ενα κουτακι η μονο ενα πηρες? γιατι εγω βρηκα κατι ωραια στο νετ αλλα αν παρω δυο κουτια μου βγαινει πολυ....

δεν εχω διδυμα, δεν θα βαλω καν μαρτυρικα. αλλα προσωπικα θα επαιρνα ενα σετ και οχι δυο, το θεωρω υπερβολη. με την ιδια λογικη πρεπει να δωσεις δυο γλυκα,δυο μπομπο κτλ.

Kαι εγω νομιζω οτι τα δυο μαρτυρικα ειναι πολυ αλλα γλυκο θελω να δωσω δυο, ψαχνω να βρω τα μακαρον τα χρωματιστα και να δωσω απο δυο μιας και ειναι διδυμακια και σημερα σε ενα ζαχαροπλαστειο ειδα τους μπεζεδες με χρωμα ροζ για βαφτισια και μου αρεσε πολυ μπορει να ειναι ακριβο σαν γλυκο αλλα ειναι ελαφρυ οποτε νομιζω στα ιδια λεφτα θα μας ερθει νομιζω δεν τα υπολογισα και με ακριβια!

http://www.sweet-corner.gr/default.asp?catid=448 κατι τετοιο θελω να κανω!

6Eujp3.png svAfp3.png

εινια πολυ ομοφα. δες το κοστοςκαι νμιζω οτι μπορεις να κανεις εσυ τη συσκευασια. θα σου βγει σιγουρα πιο φθηνα γιατι θα παρεις 5κιλαπχ μακαρον και θα τα πληρωσεις με το κιλο. μετα θα τα βαλειςσεσακουλακιαμε κορδελα.

αν στα κανουν αυτοι θα στα κανουν με το κομματι λογικα και δεν σε συμερει σιγουρα.

δες και εδω να μου πεις τη γνωμη σου για μενα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=119415

βρηκα μονο ενα ζαχαροπλαστειο που να τα κανει αλλα θα ρωτησω και αλλου. εχουνε 18 ευρω το κιλο ακριβουτσικα αλλα ειναι ελαφρυα και μικρα και πεφτουν πανω απο 30 κομματια στο κιλο. τους ειπα για συσκευασια να μου την κανουν και ειπανε ναι αν και ειπα να την ακνω εγω αλλα σκεφτηκα μετα που θα τα βαλω ολα αυτα τα γλυκα θα θελουνε ψυγειο οποτε καλυτερα να μου τα κανουν εξαλλου με τρια παιδια δεν το διακινδυνευω να μεινω χωρις γλυκα τελευταια στιγμη γιατι θα πρεπει να τα ετοιμασω το προηγουμενο βραδυ.

σου απαντησα για το γλυκο ψηφιζω μωσαικο δαγκωτο!!!

να σε ρωτησω και κατι αλλο τα σουβλακια με τα μαρσελους ποσο μεγαλα τα κανεις? δηλ ποσα βαζεις μου μπηκαν ιδεες να κανω και γω αντι για καραμελιτσες στο χωνακι και γλυφιτζουρι να κανω σουβλακι η να κανω μικρο σουβλακι με καραμελες ζελε αυτες με τη ζαχαρι.

6Eujp3.png svAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

• Δημιουργία νέου...