Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Τέλειο το καροτσακι σας!!!

Το έστειλε κατευθείαν ή το πήρες μέσω ξαδέρφου????

Ψάχνω κάτι ανάλογο κι εγώ για τη δικιά μου και κοιτούσα ΕΒΑΥ συνέχεια...

Δεν σκέφτηκα για το αμαζον γιατι δεν ήθελα να πληρώσω τα μτφ του ξαδερφου γιαι ενα καροτσακι... (!)

έχει ένα ίδιο σήμερα το Γερμανικό Αμαζον στις προσφορές του σε 1 ώρα περίπου δεν ξέρω τελική τιμή αν σε ενδιαφέρει μπορείς να το τσεκάρεις

http://www.amazon.de/gp/product/B002L3TPB4?smid=A3JWKAKR8XB7XF

http://www.amazon.de/Sonderangebote-Restposten-Schn%C3%A4ppchen-Shop-%C3%9Cberblick/b/ref=nav_swm_cymo11?_encoding=UTF8&node=872398&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=nav-sitewide-msg&pf_rd_r=0ZQ02DKXABAJY2160F01&pf_rd_t=4201&pf_rd_p=265740007&pf_rd_i=navbar-4201

Έχω τρομερά νεύρα με τα ΕΛΤΑ... Παραγγελίες που αναχώρησαν από Αγγλία 18/11 ακόμα δεν έχουν έρθει. Το javari.fr με ΕΛΤΑ στέλνει?

κοριτσάκι μου εμένα με χαρτάκι ΕΛΤΑ ήρθαν από το Γαλλικό

καλημέρα είπα ?? δεν είπα :roll::roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό για δωράκι σε κοριτσάκι πάει?

http://www.amazon.de/Bontempi-JE-5690-Schlagzeug-elektronischem/dp/B0002ZO0GI/ref=sr_1_12?s=toys&ie=UTF8&qid=1322644147&sr=1-12

δέν έχω πάρει ακόμα τπτ και περνάνε οι μέρες για πείτε καμία ιδέεα!!!

δίδημα κοριτσάκια 4.5 χρονών και κοριτσάκι 4 χρονών!

αυτό για δωράκι σε κοριτσάκι πάει?

http://www.amazon.de/Bontempi-JE-5690-Schlagzeug-elektronischem/dp/B0002ZO0GI/ref=sr_1_12?s=toys&ie=UTF8&qid=1322644147&sr=1-12

δέν έχω πάρει ακόμα τπτ και περνάνε οι μέρες για πείτε καμία ιδέεα!!!

δίδημα κοριτσάκια 4.5 χρονών και κοριτσάκι 4 χρονών!

:mrgreen::mrgreen:εγώ αν ήμουν η μαμά του παιδιού και μου έφερνες ένα τέτοιο δώρο ..........δεν θα σου ξαναμίλαγα :lol::lol:

το καρότσι που αναφέρω παραπάνω στο γερμανικό αμαζον είναι ακόμα διαθέσιμο από ότι βλέπω το΄εχει βάλει 24.99 + τα μεταφορικά (έτσι και αλλίως αν αγόραζες τα ντραμς από το γερμανικό πάλι μεταφορικά θα τα πλήρωνες)

Διαφημίσεις

Έχω τρομερά νεύρα με τα ΕΛΤΑ... Παραγγελίες που αναχώρησαν από Αγγλία 18/11 ακόμα δεν έχουν έρθει. Το javari.fr με ΕΛΤΑ στέλνει?

Μιλάμε έχει να πατήσει ταχυδρόμος 10 μέρες... Σήμερα είμαι έτοιμη για επίσκεψη στο ταχυδρομείο...

Περιμένα το λογαριασμό της κάρτας. ηρθε χτες και λήγει σήμερα. Ημερομηνία παραδοσης στα ΕΛΤΑ 15/11. Εκανε 2 εβδομάδες δηλαδή να έρθει γράμμα εσωτερικού. Τώρα αυτά που έχω πάρει από αμαζον στην καλύτερη θα τα πάρω σε 2 βδομάδες. Ο ταχυδρόμος μας περνάει 1 φορά στις 15. Πήγα ταχυδρομίο την προηγούμενη φορά για παράπονα και δεν ήμουν η μόνη. Η απαντηση γνωστή: Δεν υπάρχει προσωπικό κ.λπ.

Κοσμος έψαχνε χαμενα δέματα, οι ταχυδρόμοι δίνουν ειδοποιήσεις σε λαθος νούμερο, μπαχαλο η κατάσταση.

Και για να μην είμαι εντελλως οφ, πήρα σήμερα ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και το ποδηλατάκι θα το στείλουν αύριο στη δουλειά. Πολύ εξυπηρετικοί. Περιμένω.

To θέμα είναι να λαμβάνεις τα δέματα έστω και καθυστερημένα εμένα περσύ ο ταχυδρόμος τα πήγε αλλού χωρίς να κοιτάξει όνομα ευτυχώς ο άνθρωπος που τα παρέλαβε κοίταξε το τηλέφωνο μου πάνω στο δέμα και με πήρε τηλέφωνο και πήγα και το πήρα.

Α!Ρε Αθάνατο Ελληνικό Ταχυδρομείο!!!!!!!!!!!!

Πήγα ταχυδρομείο... 22 άτομα ουρά πριν από εμένα, όταν έφυγα πρέπει να χε άλλα 10... Φτάνει η σειρά μου, του λέω του υπαλλήλου "Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά αν έχει έρθει κάτι για εμένα γιατί ο ταχυδρόμος έχει να περάσει 10 μέρες και έπρεπε να έχω παραλάβει πριν 1 εβδομάδα?" (Ευγενέστατη ε...) "Δε βλέπετε τι γίνεται? Χωρίς χαρτάκι δε μπορώ, πάτε στην προϊσταμένη αν μπορεί να σας βοηθήσει". Του απάντησα ότι βλέπω τι γίνεται και αφού περίμενα στην ουρά και εγώ οφείλει να με εξυπηρετήσει. Αλλά τον λυπήθηκα και πάω στην προισταμένη η οποία τσακωνόταν με τα κεντρικά επειδή η γυναίκα πήρε να ζητήσει ενισχύσεις γιατί δεν προλαβαίνουν τον κόσμο. Ξέρετε τι απάντηση πήρε? Ότι δεν τους νοιάζει στα κεντρικά... Ε βέβαια... Απλά της είπα για την απουσία ταχυδρόμου και με παρέπεμψε στο κέντρο διανομής. Πήρα εκεί και φυσικά τσακώθηκα (γιατί ενώ ξεκινάω ευγενέστατα με διαολίζουν και τους στέλνω στον αγύριστο) γιατί μου είπε το κορυφαίο ότι ο ταχυδρόμος περνάει κάθε μέρα. Της απάντησα ότι έπρεπε να έχω παραλάβει πριν 1 εβδομάδα και πετάει άλλο φοβερό "ΕΠΡΕΠΕ!" ... Φώναξε ταχυδρόμο που εξυπηρετεί την περιοχή μου (άλλο κορυφαίο ότι είναι 3...) αλλά ως εκ θαύματος ήταν σε διανομή.

Εγώ θα περιμένω και αύριο και θα ξανακαλέσω αυτή τη φορά τον προϊστάμενο διανομής του Νομού μου. Παλιός γνώριμος απ΄όταν έκανα επίσημη αναφορά στα κεντρικά ότι μου παρατάνε τα δέματα στο δρόμο.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Kαλημέρα! Παρέλαβα από santacloset. Tαχύτατοι!!!

Το στολίδι με το όνομα του μπέμπη είναι πολύ ωραίο. Αχ είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την αγορά.

Κάτι άλλο τώρα. Από το γερμανικό amazon δεν έχω ξαναψωνίσει. Η διαδικασία είναι η ίδια φαντάζομαι. Χρειάζεται να ξαναπεράσω τα στοιχεία της κάρτας μου και το email μου;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Το στολίδι με το όνομα του μπέμπη είναι πολύ ωραίο. Αχ είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την αγορά.

Κάτι άλλο τώρα. Από το γερμανικό amazon δεν έχω ξαναψωνίσει. Η διαδικασία είναι η ίδια φαντάζομαι. Χρειάζεται να ξαναπεράσω τα στοιχεία της κάρτας μου και το email μου;

Με γεια!

Εγώ που ψώνισα από το γαλλικό άμαζον δε χρειάστηκε...;)

Ωχ τι όμορφο site είναι αυτο?!?!?!?!!?Πήρα και εγώ ένα στολίδι να το κάνω δώρο στον άνδρα μου για τα Χριστούγεννά:D:D:D:D:DΕλπίζω να του αρέσει!!!!Σε πόσες μέρες σου ήρθε?Φαντάζομαι με ΕΛΤΑ ε?Απλό ή συστημένο?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Πήρα και εγώ τρια στολίδια απο το santacloset..Ήρθαν σε 3 ημέρες.όλα άψογα..Μάλιστα στο ένα επειδή μάλλον το πακετάρανε χωρίς να έχουν στεγνώσει καλά τα γράμματα και μουτζουρώθηκε λίγο είπαν πως θα μου κάνουν refund το ποσό χωρίς να τους το στείλω πίσω..περιμένω αλλά δεν πιστεύω πως δεν θα το κάνουν...

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Αυτή τη μάρκα τη δουλεύει το Λητώ...

Ικανοποιητική ποιότητα αλλά πολύ ακριβά ως συνήθως...

Από το online τους δεν έχω ψωνίσει.

Ευχαριστώ για την απάντηση ravT :P:p

Παρέλαβα αυτο σημερα :

http://www.ebay.com/itm/190597150881?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Δωρο για την πεθερά!!!τσάντα για εκκλησια, με 7 ευρώ!!!Γκουχου γκουχου...Θα της κανω και ενα απαιχτο αμπαλάζ Χριστουγεννιάτικο

και θα καμαρώνει για την νυφουλα της...Γκουχου γκουχου (λεμε τώρα). :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για μενα ουτε με σφαίρες αυτη η τσάντα. Αλλα για πεθερα ειναι ότι πρέπει!

Ασχετο, τα σελτεδάκια πως τα λενε στ' αγγλικα;;;ξερει καμια;:confused:

Ασχετο, τα σελτεδάκια πως τα λενε στ' αγγλικα;;;ξερει καμια;:confused:

Δεν ξέρω τι ειναι το σελτεδάκι, αλλα αν εννοεις αυτο που φοραμε στο μωρο την ωρα του ταισματος, τοτε ειναι bib.

Διαφημίσεις

MAgs mε μια γρήγορη ματια είδα ότι στα mats βγάζει στρωμματάκια. Αν επιλέξεις όμως να είναι travel βγαζει και σελτεδάκια.

Αυτά είναι τα μικρα:

http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Baby-Waterproof-Travel-Changing-Mat-Pad-25-x-35cm-Home-Away-JBL-/250916382138?pt=UK_Baby_Baby_Changing_Baby_Changing_Mats_LE&hash=item3a6bc825ba

Και σε μεγάλο μέγεθος:

http://www.ebay.co.uk/itm/TT-Baby-Large-Waterproof-Travel-Changing-Mat-Pad-60-x-80cm-3-Colors-/250916414527?pt=UK_Baby_Baby_Changing_Baby_Changing_Mats_LE&var=&hash=item8011cdfe0e

Λοιπόν κορίτσια, εγώ έχω να προτείνω δώρα χριστουγέννων από ebay!!! Παρέλαβα αυτά προς το παρόν και περιμένω άλλα 5. Εξαιρετική ποιότητα και σε κουτάκι δώρου!!!! Ποιος μπορεί να φανταστεί ότι τα αγόρασα τόσο φθηνά?

http://www.ebay.co.uk/itm/270850894284?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_3670wt_1139

http://www.ebay.co.uk/itm/170725055615?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2482wt_1270

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Ήταν να παραλάβω σήμερα από άμαζον (ήρθε χαρτάκι χθες) και το ταχυδρομείο ήταν κλειστό λόγω ληστείας.... Λέτε να έκλεψαν και τα δέματα;

(Οκ, για να μην αρχίσετε να απαντάτε στα σοβαρά, πλάκα κάνω, είπα να προσθέσω και άλλους λόγους για τους οποίους δεν λειτουργούν καλά τα ελληνικά ταχυδρομεία).

Ήταν να παραλάβω σήμερα από άμαζον (ήρθε χαρτάκι χθες) και το ταχυδρομείο ήταν κλειστό λόγω ληστείας.... Λέτε να έκλεψαν και τα δέματα;

(Οκ, για να μην αρχίσετε να απαντάτε στα σοβαρά, πλάκα κάνω, είπα να προσθέσω και άλλους λόγους για τους οποίους δεν λειτουργούν καλά τα ελληνικά ταχυδρομεία).

ναι....οτι τις ληστειες περιμενουν τα ελτα για να υπολειτουργουν -κατα τα ααααααλλα ειναι αψογοι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(οπως καταλαβατε,τα χω και γω με τα ελτα-περιμενω πραγματα επι ματαιω..:confused::confused::confused:)

Εγώ τα έχω με τους μόνιμους ταχυδρόμους!!!!!!

Οι συμβασιούχοι είναι πολύ καλοί κ εξυπηρετικοι, οι μόνιμοι βαριούνται που ζουν.

Μετακόμισα το καλοκαίρι σε άλλο σπίτι, κ όταν παράγγειλα κατι πράγματα από ebay τα έφερε η συμβασιουχος ταχυδρόμος στο σπίτι κ όταν τη ρώτησα γιατι στο προηγούμενο σπίτι μου άφηναν ΠΑΝΤΑ χαρτάκι, μου απάντησε πως προφανώς ο ταχυδρόμος εκείνης της περιοχής ήταν προφανώς μόνιμος!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Παρελαβα κι εγω αυτο το τσαντακι σημερα παρα πολυ ωραιο ειναι ! 16.50 λιρες απο μπλακ φραιντει.

http://www.amazon.co.uk/Kipling-Womens-Bernice-Shoulder-K24603904/dp/B004CJ8EIA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322662061&sr=8-1

Το μαιμουδακι που κρεμεται το εβαλα στα κλειδια μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...