Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ωχ πολυ δυσκολα τα πραγματα οταν δεν εχεις ιδεεα απο εβαυ,:?:|,,ουφ ουφφφφφ....καλαμαρακι μπραβο που το εχεις κατω στην υπογραφη να μην ψαχνω ;)...μολης εχω απορεια...που ειναι το καλαμαρακι??? το βρηκα λυθικε κ η απορια χιχιχιχι...+;);):D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά συγγνώμη για το off topic, όμως ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας (μια και όλοι όσοι είμαστε εδώ κάνουμε ιντερνετικές αγορές) το πόση αυτοπεποίθηση έχει ο κόσμος….

http://www.ebay.co.uk/itm/Ladies-Wide-Tie-Dye-Long-Sleeve-Light-Dress-Black-G-/260852720200?pt=UK_Women_s_Dresses&hash=item3cbc08a248

(Δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες)

και πάλι συγνώμη..ετσι για να σπάσει λίγο το χειλάκι μας τις μέρες που ζούμε!

Διαφημίσεις

τελεια η τιμη στα μπλουζακια...αλλα ο τυπος παει να τα βγαλει απο τα μεταφορικα.....πονηρος ο βλαχος που λενε....

σημερα παρελλαβα clarks με φωτακια απο το εν λογω καταστημα..ειναι τελεια, δεν τα εχει πια για να σας τα βαλω

ειναι πολυ ωραια,ο γιος μου τα λατρεψε, η λαουρα πολυ εξυπηρετικη μου εστειλε μετρησεις της σολας για να βρω το νουμερο

σας ευχαριστω οσες με βοηθησατε

Δυστυχώς το αμαζον δεν στέλνει παιδικά παπούτσια....

Στέλνει ενηλίκων.

Αν θες παιδικά δες την παπουτσολίστα στην υπογραφή της chatzico ή κ στο www.javari.co.uk που ειναι θυγατρική του αμαζον.

Καλαμαράκι, εσύ είσαι ο γνώστης βέβαια :D, αλλά προχτές που κοιτούσα, ούτε το javari στέλνει παιδικά :( (τουλάχιστον τις μάρκες που με ενδιέφεραν).

Διαφημίσεις

εμείς πήραμε αυτό..Βέβαια πωλητής ήταν το αμαζον όταν το πήραμε εμείς. Τώρα το έχει με 4 λίρες αποστολή απ' ότι βλέπω

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003LPTAOI

τελικα πηρα το νεοτερο μοντελο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004RFFPRC για δωρο χριστουγενιατικο

και αυτο για μας http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XV9OCC

μαλιστα για ακομη μια φορα το αμαζον μου κανε εκπτωση!!!!!!! εψαξα να βρω τι προσφορα ηταν αλλα δε καταλαβα.... συνολο 69,29-6,39= 62.90 λιρες τα 4 τηλεφωνα.... καλα τι εχουν παθει κ σε ολες τις παραγγελιες μου κανουν εκπτωση? θα τρελαθω..... δε με χαλασε αλλα τι ηταν παλι τουτο?

επισης τωρα το σκεφτηκα, θελω συνολο 4 ανταπτορες!!!! ε??? καθε συσκευη δεν εχει το δικο της ρευμα?

WLFfp2.png XI11p2.png

To uk5 απ'οτι έχω καταλάβει είναι το 38.

Ξέρετε αν μπορώ να παραγγείλω από την Κατερίνα και πάνες από amazon?

Ναι,μπορεις.Εγω το εκανα συνεχεια μεχρι που αλλαξα τα pampers με Babylino.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

επιτελους αποφασισαν στο jcpenney να διωξουν τη παραγγελια μου...... ουτε τρακινγκ ουτε τιποτα! εστω εκεινο το αμερικανικο που δεν παρακολουθειται εδω......... 42.60 δολαρια.... αν ειναι δυνατον.......

κ οταν ρωτησα γιατι καθυστερουν μου απαντησαν οτι There was a problem with getting authorization on your order. ναι σιγα, αφου κ της αξες της την αργησαν........ τους ετοιμαζω ενα ωραιοτατο μαιλ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Εδω βρε συ έχω κανα 20ημερο παλεύω να παραγγείλω από mandco και μου βγάζει error! Και το φανταστικό customer service τους μου απαντάει συνεχώς ότι ξέρουν το πρόβλημα και το διορθώνουν. Δηλαδή είναι φοβερό international site και να μην μπορούν να διορθώσουν ένα πρόβλημα... Τους ζήτησα να παραγγείλω με άλλο τρόπο και δεν ασχολήθηκαν καν!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

2 ειναι οι περιπτωσεις.... ή δε σου απαντανε σε 10 μαιλ και σε τσαντιζουν ή σου απαντανε σχετικα γρηγορα αλλα βλακωδως κ παλι σε τσαντιζουν!!!!!!!!!! χαχαχαχα

γενικα βλεπω η καλη επικοινωνια εινια δυσκολη..... στυλ εβαυ και αμαζον δε βρισκεις........

εγω παντως ειπα σ'αυτους να δοκιμασουν να βαλουν πειπαλ ωστε να μην εχουν τοσες καθυστερησεις αν οντως ειναι αυτο το θεμα τους... οι πληρωμες δηλαδη.........

ασχετο... δε ξερω αν το χει παρει το ματι σας αλλα επεσα πανω σε αυτο http://www.amazon.co.uk/VTech-126803-InnoTab/dp/B004WINWTC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1319698001&sr=8-3 λεει απο 4 ετων... τιποτα για πιο μικρο παιδι εχουμε? η δικια μου τρελαινειται για touch screen! τα κινητα τα παιζει στα δαχτυλα..... αλλα εχουν ακτινοβολια κ δεν τη πολυαφηνω.... τι αλλο θα μπορουσα να βρω? καμια ιδεα???? αφου ξεκινησαμε τα χριστουγεννιατικα ψωνια :)

WLFfp2.png XI11p2.png

Εδω βρε συ έχω κανα 20ημερο παλεύω να παραγγείλω από mandco και μου βγάζει error! Και το φανταστικό customer service τους μου απαντάει συνεχώς ότι ξέρουν το πρόβλημα και το διορθώνουν. Δηλαδή είναι φοβερό international site και να μην μπορούν να διορθώσουν ένα πρόβλημα... Τους ζήτησα να παραγγείλω με άλλο τρόπο και δεν ασχολήθηκαν καν!

Παραξενο.... εγω παρηγγειλα την προηγουμενη βδομαδα χωρις προβλημα, κ μια φιλη μου το ιδιο. Εφυγαν την επομενη μερα, τα περιμενω.

Πολυ καλες τιμες Κ ποιοτητα παντως! σκεφτομαι μηπως παρω κ για μενα τιποτα, αλλα κρατιεμαι να γεννησω πρωτα! :)

2 ειναι οι περιπτωσεις.... ή δε σου απαντανε σε 10 μαιλ και σε τσαντιζουν ή σου απαντανε σχετικα γρηγορα αλλα βλακωδως κ παλι σε τσαντιζουν!!!!!!!!!! χαχαχαχα

γενικα βλεπω η καλη επικοινωνια εινια δυσκολη..... στυλ εβαυ και αμαζον δε βρισκεις........

εγω παντως ειπα σ'αυτους να δοκιμασουν να βαλουν πειπαλ ωστε να μην εχουν τοσες καθυστερησεις αν οντως ειναι αυτο το θεμα τους... οι πληρωμες δηλαδη.........

ασχετο... δε ξερω αν το χει παρει το ματι σας αλλα επεσα πανω σε αυτο http://www.amazon.co.uk/VTech-126803-InnoTab/dp/B004WINWTC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1319698001&sr=8-3 λεει απο 4 ετων... τιποτα για πιο μικρο παιδι εχουμε? η δικια μου τρελαινειται για touch screen! τα κινητα τα παιζει στα δαχτυλα..... αλλα εχουν ακτινοβολια κ δεν τη πολυαφηνω.... τι αλλο θα μπορουσα να βρω? καμια ιδεα???? αφου ξεκινησαμε τα χριστουγεννιατικα ψωνια :)

http://www.amazon.co.uk/Vtech-Kidizoom-Twist-Digital-Camera/dp/B004WINUZI/ref=dp_ob_title_toy

αυτό το είχα πάρει στην κόρη μου που είναι 4 χρόνων και ξετρελάθηκε. Είναι φωτογραφική μηχανή με παιχνίδια καθώς και πρόγραμμα να κάνει τις φωτό αστείες...Την χρησιμοποιεί και ο γιος μου που είναι 2 για να βγάζει φωτογραφίες

Καλημέρα! Παρέλαβα σήμερα αυτό το μπουφανάκι για τη μικρή...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320773292182

Τί χρώμα φαίνεται σε εσάς;;; Γιατί εγώ γκρι/ποντικί το έβλεπα και για αυτό το πήρα! Ε, λοιπόν είναι καφέ/μαρόν... Μου αρέσει μεν, αλλά άλλο χρώμα περίμενα να δω. Να το πω λέτε στον πωλήτή ή να το αφήσω;;;;

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

γεια σας κι από μένα!

ψάχνω κουρτίνες για το μωρουδιακό δωμάτιο που ξεκινώ να φτιάχνω σιγά σιγά. Έχετε κάτι υπόψη σας που θα με βοηθήσει στην αναζήτηση? (είτε από site είτε από κατάστημα στην Αθήνα αλλά να είναι οικονομικές οι τιμές).

uhODp3.png

Κουρτίνες για παιδικό πέτυχα στο mothercare outlet στον ταύρο. Με 3?/μέτρο και φάρδος 1,5 μέτρο.Σου κόβουν όσα μέτρα θες.

Είχε μπλε με αυτοκινητάκια, λευκές με ζωάκια και κάτι άλλα σε ροζ (αγόρι έχω,τα αγορίστικα πρόσεξα). Κάνε τους ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις τι σχέδια έχουν. Βέβαια τα ραφτικά τα κάνεις μόνη σου, ή σε γνωστή σου ή πας έξω.

τρελανε μας λεμε!

ειναι ενας στο ebay που χω κοζαρει μια δημοπρασια για κατι καλτσες,που στα delivery γραφει μονο αγγλια με 2,30 λιρες...το χουμε?

κ του στελνω αν στελνει ελλαδα κ ποσο κ μου στελνει

Postage and packaging costs are £2.00

:roll::roll::roll::roll:

δηλαδη λιγοτερο κ απο αγγλια???:rolleyes::rolleyes:

τι λες τωρα:lol::lol:

το θεμα ειναι το εξης.... χτυπαω δημοπρασια κ αν μου φερει αντιρρησεις μετα μπορω ν του τριψω το μεηλ αυτο στη μουρη(απ τη στιγμη που δεν εχει αναφερει τη λεξη ελλαδα,ισως κ εκ του πονηρου?...αλλα ειναι συνεχεια του μηνυματος που του στειλα εγω αν στελνει ελλαδα)

ή να του αναφερω οτι εχει κανει βλακεια?

κοινως κατοχυρωνομαι,κ αρα κανω την κοροιδα κ bidαρω?

ή του το επισημαινω για να μου τα πει σωστα?

ειναι τρελοι αυτοι οι αγγλοι...

problem number 2

κερδισα χτες κατι μποτες της μικρης ,που κανονικα δεν εστελνε ελλαδα,κ μου χε στειλει αυτη μεταφορικα...

αλλα τωρα το εβαυ λεει να πληρωσω,εγω της εχω ζητησει τotal απο χτες κ περιμενω....

μπορω να πληρωσω απο μονη μου?το εβαυ μου ζηταει μονο την αξια της μποτας αφου δεν εχει δηλωσει μεταφορικα....να της πληρωσω μονο αυτο για να την ξυπνησω(θυμαμαι το χχε προτεινει το χατζικακι σε καποιο αλλο μελος που χε αναλογο προβλημα) ή να την αφησω λιγο ακομα,2-3 μερες?(τις βιαζομαι ομως τις μποτιτσες-εχει κρυα πια!)

για φωτιστε με!!!!

να την αφησω λιγο ακομα,2-3 μερες?(τις βιαζομαι ομως τις μποτιτσες-εχει κρυα πια!)

για φωτιστε με!!!!

εγω στο πρωτο θα ελεγα μη λες τιποτα γιατι τοσο σου ειπε, τοσο θα σε χρεωσει.

στο δευτερο και εγω ειχα αναλογο προβλημα με ενα μπλουζακι και δεν την πληρωσα μεχρι να μου στειλει το τοταλ. Αυτη μου απαντησε μετα απο 15 μερες οτι ηταν αρρωστη και κατι τετοια...Το σκεπτικο μου ηταν οτι εφοσον δεν ασχολειται να απαντησει στα εμαιλ για πληρωμη δε θα ασχοληθει και να στειλει το μπλουζακι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...