Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΚΑ: Δεν χορηγουμε βεβαίωση για εξωσχολικες δραστηριοτητες

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Απλα σοκαρισμενη. Μολις μου ειπαν απο το 184 οτι αν θελω βεβαιωση για εξωσχολικη :shock::shock: δραστηριοτητα να παω σε ιδιωτικο γιατρο ή νοσοκομειο :shock::shock:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Oh Yes!!!:evil::evil:

Το'χω ζήσει κι εγώ αυτό με το ΙΚΑ.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

σορυ..γιατι δεν το επιασα καλα......το θεματακι....:roll:

δεν δινει ο γιατρος του ικα βεβαιωση για την υγεια του παιδιου οταν ζητας για καποια δραστηριοτητα????

στο 184 στο ειπαν...ή στο ειπε ο γιατρος....

Βεβαιώσεις δίνουν μόνο όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για σχολείο.

Το έχω ακούσει από πολλούς γιατρούς του ΙΚΑ όταν πήγα να ζητήσω για κολυμβητήριο κλπ.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

και εγώ το έχω ζήσει πηγαίνοντας απευθείας στον καρδιολόγο του ΙΚΑ όπου μου είπε να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο.

Έχει τη λογική του βέβαια διότι ένας σωστός έλεγχος πρέπει να περιλάβει πλήθος εξετάσεων από καρδιολόγο (τεστ κοπώσεως κ.ο.κ), παθολόγο, δερματολόγο, ορθοπαιδικό και δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Διότι σε περίπτωση που ένα παιδάκι ή και ένας ενήλικας πάθει κάτι εν ώρα άθλησης μέσα στο σχολείο ή στο γυμναστήριο ποιός θα πάρει την ευθύνη.

Αλλά ας έχουμε και εμείς υπεύθυνη στάση ως γονείς και να απαιτούμε να γίνονται πλήρης ιατρικοί έλεγχοι για να διασφαλίσουμε ότι το παιδί μας δεν κινδυνεύει. Ιδίως αυτή η καρδιά είναι τόσο ύπουλη, δε οι αρρυθμίες, που αρκεί μια φορά να ζοριστεί για να συμβεί το κακό, απαιτείται τακτικός έλεγχος, σε ετήσια βάση κατά τη ταπεινή μου γνώμη.

Διαφημίσεις